Αφιέρωμα Έρωτας!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
08/02/2023

John Lennon – Yoko ono
Ζυγός Υδροχόος

“Όλα είναι πιο καθαρά όταν είσαι ερωτευμένος”. Η Σελήνη του στον Ήλιο της και ο Ωροσκόπος της στον Ήλιο του και στον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης.

Johnny Cash – June Carter
ΙχθύεςΚαρκίνος

“Γερνάμε και συνηθίζουμε ο ένας τον άλλο”. Ο Κρόνος του σε αντίθεση με τον Ήλιο της.

Kirk Douglas – Anne Buydens
ΤοξότηςΤαύρος

“Ήταν η πιο δύσκολη γυναίκα που είχα γνωρίσει. Ήμουν διάσημος κινηματογραφικός αστέρας. Την προσκάλεσα σε δείπνο και εκείνη αρνήθηκε, κουρασμένη…!” Κρόνος, κυβερνήτης ωροσκοπίου του, αντίθεση με τον Ωροσκόπο του και τη Σελήνη της.

Frida Kahlo – Diego Rivera
Καρκίνος – Τοξότης

“Ο μόνος λόγος που έμενα ζωντανή, ήταν ο Ντιέγκο και η ματαιοδοξία μου, που με κάνει να νομίζω ότι μπορεί να του λείψω”. Εκείνη Σελήνη στο Μεσουράνημα και πάνω ο Ποσειδώνας του για το καλλιτεχνικό ζευγάρι.

Humphrey Bogart – Lauren Bacall
Αιγόκερως Παρθένος

Στο πρώτο τους ραντεβού της χάρισε έναν αναπτήρα και μία σφυρίχτρα και ένα σημείωμα που έλεγε “Αν χρειαστείς κάτι, σφύρα!” Η Αφροδίτη του στην ακμή εβδόμου της.

Jean-Paul Sartre – Simone de Beauvoir
Δίδυμοι Αιγόκερως

“Όταν γνώρισε τον Σαρτρ, η Μπωβουάρ σκέφτηκε ότι δεν θα μπορούσε πουθενά αλλού στη γη να υπάρξει άλλο πιο βρώμικο και κακοφτιαγμένο αγόρι. Ένα αγόρι με τόσο γοητευτικό τρόπο σκέψης. Μετά από αυτή τη διαπίστωση, ενώθηκαν και δε χώρισαν ποτέ. Η ένωσή τους, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερη κι ως επί το πλείστον, ελεύθερη”. Και οι δύο Ωροσκόπο Τοξότη. Η Σελήνη του στην Αφροδίτη της στον Υδροχόο.

Stephen Hawking – Jane Wilde
ΚριόςΑιγόκερως

“Ο Στίβεν μου εξηγούσε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνω… Η ευφυΐα του με συνάρπαζε. Κοιτούσαμε μαζί τον νυχτερινό ουρανό και, παρότι ο Στίβεν δε μπορούσε να ανιχνεύσει πολύ καλά τους αστερισμούς, μου εξηγούσε τα πάντα για το σύμπαν”, είπε η σύζυγός του. Ο Ερμής της πάνω στον Άρη του και κυβερνήτη του έβδομου οίκου του.

Elizabeth Taylor and Richard Burton
ΙχθύεςΣκορπιός

“Ο έρωτας μας, Λιζ, καλώς ή κακώς, είναι βαθιά εγωιστής, που όμως δεν ανέχεται τον δικό μας εγωισμό”. Η Αφροδίτη του στο Μεσουράνημά της.

Ναπολέων – Ιωσηφίνα
Λέων – Καρκίνος

“To να ζω για την Ιωσηφίνα, αυτή είναι η ιστορία της ζωής μου. Προσπαθώ να έρθω κοντά σου. Ανόητος που είμαι! Δεν βλέπω ότι όλο και απομακρύνομαι. Πόσες χώρες μας χωρίζουν!” Εκείνος αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα. Εκείνη Ποσειδώνα στον Ήλιο του και σε αντίθεση με το Μεσουράνημά της.

Bonnie Clyde
Ζυγός – Κριός

“Τα κατορθώματά τους τράβηξαν την προσοχή του αμερικανικού κοινού κατά τη διάρκεια της «Εποχής του εχθρού του λαού» μεταξύ του 1931 και 1935. Αν και είναι γνωστοί σήμερα για τις γύρω στις 12 ληστείες τραπεζών, οι δύο τους προτιμούσαν να ληστεύουν μικρά καταστήματα και αγροτικά βενζινάδικα. Η συμμορία πιστεύεται ότι σκότωσε τουλάχιστον εννέα αστυνομικούς και αρκετούς πολίτες”. Ο Ήλιος – Άρης της στον Ζυγό στην ακμή του πέμπτου οίκου του. Εκείνος Πλούτωνας στον Ωροσκόπο του σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα