Αφροδίτη στον Ταύρο

ASTROTEAM GUEST
09/04/2021

Έχουμε αναφερθεί στα γενικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης σε προηγούμενο άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ .

Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 Απριλίου, οπότε ας δούμε κάποια από τα χαρακτηριστικά της σε γενέθλιο χάρτη.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μια γήινη Αφροδίτη και είναι σε θέση κυβέρνησης στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια καλόγουστη Αφροδίτη, εκτιμά και αγαπά ό,τι κομψό, ντύνεται με θηλυκότητα και φινέτσα και της αρέσει να συνδυάζει τα πάντα πάνω της. Έχει καλλιτεχνικά ταλέντα και όταν την αγαπούν θέλει να το νοιώθει αυτό με πράξεις είτε λαμβάνοντας τρυφερότητα, δώρα, φυσική επαφή. Έχει όμορφη φωνή και πολύ συχνά όμορφο αυχένα, λαιμό και χαμόγελο!

Το αξιακό σύστημα είναι πολύ σημαντικό για αυτή την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη στον Ταύρο έχει σταθερές αξίες και είναι ιδιαίτερα σταθερή τόσο στις σχέσεις της όσο και στις φιλίες της.

Αγαπά το χρήμα γιατί της παρέχει ασφάλεια και της δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να αγοράζει ό,τι θεωρεί σημαντικό. Για την Αφροδίτη στον Ταύρο οι αγορές είναι ένα μέσο ψυχοθεραπείας, την κάνει να ισορροπεί. Ο ιδανικός σύντροφος είναι όμορφος, φινετσάτος αλλά απλός, λίγο ζηλιάρης και κτητικός όμως και αυτός που θα της της εμπνέει πρωτίστως ασφάλεια. Πιστεύει ότι η αγάπη είναι υπομονή. Δείχνει δυνατό πάθος και σεξουαλικότητα αλλά μπορεί να είναι ξεροκέφαλη και μερικές φορές ζηλιάρα. Ιδανικό ραντεβού θα ήταν να της προσφέρει ένα δείπνο σε ένα όμορφο περιβάλλον, με προσεγμένο φαγητό και χαμηλή μουσική ακόμα και αν αυτό γινόταν στη φύση που αγαπά ιδιαίτερα. Ο σύντροφός της πρέπει να της εμπνέει ασφάλεια και αυτή με τη σειρά της θα ανταποδώσει με δώρα και αφοσίωση.

Έχει ταλέντο στη διακόσμηση και στη γλυπτική και όταν υπάρχουν καλές όψεις στο γενέθλιο χάρτη της προσελκύει χρήματα με σχετική ευκολία.

Σε δύσκολες όψεις έχει τάση παχυσαρκίας και νοιώθει ανασφάλεια με τα οικονομικά της. Την απασχολεί πολύ κατά πόσο η οικονομική διαχείρισή της είναι σωστή ώστε να είναι εξασφαλισμένη στα βαθιά γεράματά της. Σε άσχημες επίσης όψεις έχει την τάση να ξοδεύει σε πράγματα που δεν έχει πραγματικά ανάγκη.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μια από τις ομορφότερες του ζωδιακού. Πάντα κομψή και φινετσάτη, αποπνέει ερωτισμό χωρίς να γίνεται προκλητική. Μια Αφροδίτη που μπορείς να εμπιστευτείς.

“AND WHEN LOVE SPEAKS, THE VOICE OF ALL THE GODS MAKES HEAVEN DROWSY WITH THE HARMONY.”

«Και όταν μιλά η αγάπη, η φωνή όλων των Θεών κάνει τον Παράδεισο ληθαργικό με την τόση αρμονία»
                                                                                                                                       Shakespeare, Loves Labours Lost.

Βιβλιογραφία
Linda Goodman’s Love Signs, A New Approach to the Human Heart, Harper Perennial, 2014
Liz Greene, Η Ψυχολογία των Σχέσεων, Ένας Αστρολογικός Οδηγός Συμβίωσης στον Μικρό μας Πλανήτη, Εκδόσεις ΙΣΙΣ, 2006
Alice O. Howell, Jungian Symbolism in Astrology, American Federation of Astrologers, 1987
Howard Sasportas, The Twelve Houses, Exploring the Houses of the Horoscope, Flare Publications, 2007

Από την Rita Bratanis

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα