ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΡΗ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΕΚΡΗΞΗ!

ASTROTEAM GUEST
11/01/2021

Στις 20 Ιανουαρίου ο Άρης συναντά τον Ουρανό στην 6η μοίρα του Tαύρου. Μια εκρηκτική σύνοδος, που θα γίνει η αιτία να βιώσουμε ανατρεπτικές καταστάσεις, αν δεν φανούμε προνοητικοί και δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Γι’ αυτό όμως υπάρχει η αστρολογία!

Επηρεάζει κυρίως τα πρώτα δεκαήμερα των σταθερών, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, όπως και τα πρώτα δεκαήμερα του Καρκίνου και των Ιχθύων. Όμως όλοι, ανεξαρτήτως δεκαημέρων, θα χρειαστεί να είμαστε υποψιασμένοι από 19 έως 22 Ιανουαρίου, καθώς και να οπλιστούμε με υπομονή και διαλλακτικότητα έτσι ώστε η συνάντηση του πολεμοχαρή Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Θα αναλύσουμε λοιπόν, ποιους τομείς της ζωής μας θα επηρεάσει η σύνοδος βάση του ζωδίου μας και ποια αντιμετώπιση χρειάζεται να έχουμε ώστε να γίνουμε αλώβητοι!

ΚΡΙΟΣ
Ψυχραιμία και νηφαλιότητα είναι το μυστικό! Θα αισθανθείτε πιεσμένοι από το περιβάλλον σας και από τις σχέσεις σας με τους άλλους και ίσως αισθανθείτε και αυτοκαταπίεση με αποτέλεσμα να έχετε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τον ψυχισμό σας.
Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο έκφρασής σας γιατί αν θέλετε να πείτε κάτι θα το εκφράζετε βίαια και δεν θα γίνεστε κατανοητοί από τους άλλους. Η ένταση μπορεί να επιφέρει πονοκεφάλους… Δεν παίρνετε καμία απόφαση να αλλάξετε τίποτα από την εξωτερική σας εμφάνιση. Αν συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα ξαφνικά που αφορούν τον εαυτό σας (συμπεριφορές ή πράξεις) και σας θυμώσουν, απλά καταγράψτε τα σε ένα χαρτί και τα αναλύετε εκ των υστέρων. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και να προστατέψετε τον εαυτό σας και μην παίρνετε αυτό το διάστημα παρορμητικές αποφάσεις για το οτιδήποτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έλλειψη ενέργειας θα σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα και θα έχετε μια αδιευκρίνιστη κατεύθυνση σχετικά με ποιον τρόπο χρειάζεται να δράσετε στην ζωή σας.
Πολλοί από εσάς θα έχουν ανάγκη  απομόνωσης. Ο θυμός δεν θα λείπει σε όλα αυτά που βιώνετε άλλα και βλέπετε γύρω σας (ίσως σας επηρεάζουν και οι καταστάσεις που ζούμε) και θα έχετε την τάση να υπερασπίζεται όποιον ή ό,τι αδύναμο κρίνετε εσείς ότι αδικείται, με αποτέλεσμα να σας χαρακτηρίζει η αντίδραση. Είναι πολύ πιθανό να σας αποκαλυφθούν κρυφές καταστάσεις από περιβάλλοντα που ούτε καν φαντάζεστε άλλα δούλευαν παρασκηνιακά και αυτό σας σοκάρει. Γι’ αυτό να είστε  υποψιασμένοι και έτοιμοι να μάθετε κρυφές αλήθειες! Προσοχή σε ατυχήματα που σχετίζονται με μεγάλα ζώα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα είστε δημοφιλής στους φίλους σας και σε όποιες ομάδες συμμετέχετε! Όμως αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα γιατί οι παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων είναι πιθανές. Ίσως να πέσει στην αντίληψή σας ξαφνικά μια είδηση που αφορά το φιλικό σας περιβάλλον ή  από ομάδες που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα που θα σας εκπλήξουν! Θα γίνετε αρκετά αντισυμβατικοί και θα υπερασπίζεται με πάθος την ιδεολογία σας και τις απόψεις σας με αποτέλεσμα εύκολα να δημιουργηθούν ρίξεις. Κρατήστε σε ισορροπία τις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον σύντροφο, αν υπάρχουν, γιατί εύκολα η σπίθα μπορεί να γίνει πυρκαγιά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί να έχετε τον έλεγχο στο περιβάλλον της δουλειά σας. Υπάρχει περίπτωση έντασης στις σχέσεις με τους εργοδότες ή με άτομα εξουσίας.
Κάποια είδηση που αφορά την καριέρα σας ή την κοινωνική σας εικόνα  μπορεί να σας αναστατώσει.Αν χρειάζεται να διαπραγματευτείτε για την καριέρα σας αυτό το διάστημα μην το κάνετε τώρα. Φροντίστε οι σχέσεις με τους γονείς και κυρίως με την μητέρα να είναι σε ισορροπία γιατί τα καυγαδάκια δεν θα λείψουν αν δεν γίνουν υποχωρήσεις και αν δεν φροντίστε να υπάρχει γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον. Θέματα που αφορούν την οικογένεια ας συζητηθούν και επιλυθούν τις επόμενες ημέρες.

ΛΕΩΝ
Θα σας απασχολήσουν θέματα με συγγενείς, και με αυτούς που είναι κοντά σας αλλά και με αυτούς που ζουν μακριά και οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν.
Αν έχετε δικαστικές υποθέσεις που μπορούν να μεταφερθούν μετά της 22 Ιανουαρίου, να το κάνετε γιατί μπορεί να πάρουν ανατρεπτική τροπή και θα σας γεμίσουν ένταση. Οι σχέσεις με τα αδέρφια θα χρειαστεί να προστατευθεί γιατί οι καυγάδες ελλοχεύουν. Όσοι από εσάς σπουδάζετε  μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση για τον τρόπο που θα δράσετε με τις σπουδές σας και θα σας πάει παρακάτω, ή μπορεί να λάβετε μια ξαφνική παρορμητική απόφαση να τις σταματήσετε. Μην το κάνετε, συγκρατηθείτε και θα περάσει. Ιδιαίτερη προσοχή στα μέσα μεταφοράς σας και στην οδήγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν χρειάζεται αυτήν την περίοδο να πάρετε οικονομικα ρίσκα ή να διαπραγματευτείτε οικονομικά όσον αφορά το κράτος, πιστωτικά ιδρύματα, κληρονομικά θέματα ή για χρήματα που είναι έσοδα από τον σύντροφο ή από τρίτους γενικά, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια ξαφνικά γεγονότα να σας ανατρέψουν τα δεδομένα σας. Προσοχή λοιπόν στους χειρισμούς σας και αν δεν σας ενοχλήσουν εννοείται ότι δεν ενοχλείτε εσείς. Φανείτε προνοητικοί και μην αφήσετε τίποτα να σας διαταράξει τις ασφάλειες σας γιατί πολύ απλά θα περάσει, και αν νιώθετε τριγμούς σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς θα είναι παροδικό…
Όσοι από εσάς ζείτε έναν παθιασμένο έρωτα,προσοχή στις εντάσεις πάθους γιατί το παραμικρό που μπορεί να λεχθεί με παρόρμηση μπορεί να φέρει ανατροπές.
Ωραίο το πάθος άλλα για να συνεχιστεί αυτή την χρονική στιγμή, χρειάζεται μέτρο.

ΖΥΓΟΣ
Όλη η προσοχή θα χρειαστεί να είναι στραμμένη στις σχέσεις σας με τους άλλους της ζωή σας. Θα γίνετε αρκετά διεκδικητικοί με τους συνεργάτες σας άλλα και με τον σύντροφό σας, και αν υπάρχουν διαφορές καλό θα είναι να μην επιλυθούν αυτή την περίοδο. Ίσως κάποιο αναπάντεχο νέο θα μάθετε, ή κάποια αλήθεια θα σας αποκαλυφθεί από τους συνεργάτες ή τον σύντροφο που θα σας σοκάρει,όμως είναι περίοδος που αναζητάτε την αλήθεια από τους άλλους. Σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις πολύ πιθανό να τερματιστούν. Να είστε προνοητικοί και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε ισορροπίες σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας προσωπικές ή κοινωνικές. Νομικά θέματα και δικαστικές διαμάχες είναι πιθανό να σας απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον χώρο της εργασία σας θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί, γιατί θα υπάρχει αναστάτωση η οποία μπορεί να σας κάνει επιθετικούς.
Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την δουλειά σας είναι πολύ πιθανό να την αφήσετε είτε από δική σας απόφαση ή μπορεί να σας εξαναγκάσουν.
Προσοχή στην υγεία σας. Μην ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με εργασίες που χρειάζονται αιχμηρά εργαλεία, προσοχή στα κοψίματα και στα ατυχήματα γενικά.
Στην καθημερινότητα σας θα αισθάνεστε έναν εκνευρισμό και θα έχετε την αίσθηση ότι θέλετε να τα αλλάξετε όλα. Κάντε καινούργια σχέδια αλλά αφήστε να περάσουν οι μέρες της συνόδου. Αν έχετε ζωάκια να είστε προσεκτικοί με αυτά και να τους δώσετε μεγαλύτερη φροντίδα αυτές τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν θέλετε να  ρισκάρετε σε επιχειρηματικά σχέδια ή τυχερά παιχνίδια, καλό θα ήταν να το αναβάλετε αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει τάση υπερβολής.
Να είστε συμβιβαστικοί στις σχέσεις με τα παιδιά σας γιατί είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξη μαζί τους η να μάθετε κάτι ξαφνικά που μπορεί να σας ξαφνιάσει το οποίο τα αφορά και να χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε. Αν αθλείστε να είστε προσεκτικοί γιατί μια απροσεξία ή η βιασύνη μπορεί να επιφέρει ατυχήματα.
Αν υπάρχει σύντροφος στην ζωή σας φροντίστε να κυριαρχήσει η ηρεμία μεταξύ σας γιατί το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, και ίσως μάθετε κάτι που μπορεί να είναι μόνο μια σπίθα, αλλά εύκολα αυτές τις μέρες μπορεί να μετατραπεί σε έκρηξη. Προσοχή απαιτούν και οι φιλικές σχέσεις, μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το οικογενειακό περιβάλλον είναι αυτό που θα σας αναστατώσει αυτή την περίοδο και ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με συγκρούσεις.
Θα χρειαστεί να προσεχθούν οι σχέσεις με τους γονείς και ιδιαίτερα με τον πατέρα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις.
Κάποιο νέο που θα μάθετε ξαφνικά ή κάποια κατάσταση που αφορά την πατρική οικογένεια, ίσως σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Φροντίστε να έχετε ψυχραιμία γιατί και η παραμικρή διαφωνία μπορεί να φέρει ακόμα και απρόβλεπτη μετακόμιση…
Προσοχή θα απαιτηθεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές συναναστροφές και στις σχέσεις με προϊσταμένους και άτομα εξουσίας γιατί θα είναι έκρυθμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό θα καταφέρει ακόμα και εσάς τους αιθέριους και εναλλακτικούς τύπους να σας μετατρέψει για λίγο σε επιθετικούς και εριστικούς. Θα πείτε πολλά τα οποία θα είναι και κοφτερά γι’ αυτό προσπαθήστε να σκεφτείτε πριν μιλήσετε αν γίνεται…
Οι σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γενικά το οικείο περιβάλλον θα δεχθεί τριγμούς. Να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές μαζί τους.
Προσοχή θα απαιτηθεί στις μετακινήσεις. Αν είστε οδηγοί να να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και αποφύγετε εντάσεις όταν είστε στο τιμόνι.
Αν σκεφτείτε έναν διαφορετικό τρόπο δράσης σε σχέση με ανώτερες σπουδές, όσοι απο εσάς ασχολείστε καταγραψτε τον άλλα αφήστε την υλοποίηση για αργότερα. Τεταμένη προσοχή αν έχετε δικαστήρια ή δικαστικές διαμάχες αυτές τις ημέρες αν γίνεται παρτε αναβολή. Ο νους σας θα κάνει γρηγορες και ανατρεπτικές σκεψεις που ίσως σας δημιουργούν ψυχική ένταση… μην του δίνετε σημασία. Συγκεντρωθειτε στο κεντρο σας και θα επανέλθετε σε φυσιολογική ροή σκέψης μετα την λήξη της συνόδου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα οικονομικά σας. Ίσως εμφανιστούν ξαφνικά έξοδα ή  απροσδόκητες ειδήσεις που θα είναι η αιτία να επηρεάσουν τα έσοδα σας. Φυσικά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αντιδράσετε εσείς οι ίδιοι με τον τρόπο που εισπράττεται χρήματα και αισθάνεστε ασφαλείς γιατί τον θεωρείτε τετριμμένο και να θέλετε να τον αλλάξετε οσο πιο γρηγορα γίνεται. Αν έχετε μια τετοια παρόρμηση κρατηστε τη (οι αλλαγές δεν είναι κακές), απλά υλοποιηστε μετα την λήξη της συνόδου για να το σκεφτείτε ουσιαστικότερα. Εννοείται ότι αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ρισκά γιατι χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Είναι πιθανό να δεχτεί τριγμούς το συστημα ασφαλειων σας και να πανικοβληθείτε, όμως συγκρατηθείτε γιατί όταν περάσει η όψη με σωστή διαχείριση και σύνεση, όλα θα μπουν στην θέση τους ξανά. Εκτός απο το δικο σας πορτοφόλι τεταμένη  προσοχη και σε χρήματα που εισπράττετε από τους  άλλους, όπως από το κράτος, από τράπεζες, από σύντροφο ή από αλλού γενικά, εκτός από τον μισθό σας. Χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση αν προκυψει κατι απρόσμενα ανατρεπτικό.

Όλη η ενέργεια της συνοδού κρατάει λίγες μέρες (όπως προανέφερα στον πρόλογο), όποτε αυτό που χρειαζεται δεν ειναι να ανησυχήσουμε, αλλά να γνωρίζουμε τον τρόπο αντιμετώπισης γιατί η πρόγνωση μπορεί να επηρεάσει τις πράξεις μας με θετικό πρόσημο αφού είμαστε γνώστες και η γνώση μας δίνει την δύναμη τα υπερβούμε τα πάντα με επιτυχία και ανώδυνα!

Από την Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα