Δίας στους Διδύμους 26/5/2024 – 9/6/2025 | “Πιάσε με, αν μπορείς”

ASTROTEAM GUEST
27/04/2024

Δίας στους Διδύμους 26/5/2024 – 9/6/2025

Πιάσε με, αν μπορείς

Όλοι μας στα σχολικά μας χρόνια είχαμε έναν καθηγητή ο οποίος έλεγε πάρα πολλά μέσα σε πολύ λίγο χρόνο (χωρίς απαραίτητα να καταλαβαίνουμε τί εννοούσε), μας έβαζε καλούς βαθμούς (χωρίς καν να έχουμε διαβάσει) αλλά και που ήθελε να κάνει παρέα μαζί μας στα διαλείμματα για να νομίζει ότι κι αυτός είναι ένας από τους εφήβους. Έτσι ακριβώς είναι και ο Δίας στους Διδύμους, ένας επικοινωνιακός και πολυλογάς δάσκαλος που θέλει να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα χωρίς να εμβαθύνει πολλές φορές σε αυτά. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση, απολαμβάνει να κάνει νέες γνωριμίες, συζητάει και μαθαίνει συνεχώς κάτι καινούριο. Στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, ο πλανήτης της τύχης, της διδασκαλίας, της επέκτασης και της φιλοσοφίας βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνει και “καλούς βαθμούς”.

Πάμε να δούμε λοιπόν τί πρέπει να περιμένει το κάθε ζώδιο με το πέρασμα του Δία στους Διδύμους:

Κριός

Το πέρασμα του Δία από τους Διδύμους θα φέρει εύνοια σε ότι αφορά επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπορικές συναλλαγές, ταξίδια και εκπαίδευση. Έτσι το επόμενο διάστημα, θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα, να κάνετε περισσότερες γνωριμίες και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες. Η απόκτηση ενός νέου μέσου μεταφοράς είναι πολύ πιθανή, ενώ οι μετακινήσεις θα αυξηθούν. Οι σχέσεις με τα αδέρφια, τους κοντινούς συγγενείς και τους γείτονες βελτιώνονται.

Ταύρος

Ο Δίας αφήνει το δικό σας ζώδιο όμως δεν σταματάει να σας προσφέρει εύνοια στα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο τα οποία δεν είναι άλλα από τα οικονομικά και τις ασφάλειες. Το επόμενο διάστημα θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται μέσα από την εμφάνιση νέων πηγών εσόδων, ενώ η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων είναι πολύ πιθανή. Αγορές που σχετίζονται κυρίως με μέσα μεταφοράς ή επικοινωνίας ευνοούνται.  Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σπατάλες καθώς ο Δίας χαρακτηρίζεται για την γενναιοδωρία αλλά και την υπερβολή του.

Δίδυμοι

Ο Δίας περνάει στο δικό σας ζώδιο και η τύχη σας χτυπάει την πόρτα! Ήρθε η ώρα για μια μεγάλη ανάσα αφού ο Κρόνος από τους Ιχθύς συνεχίζει να σας έχει στην γωνία με το ένα πόδι στο τοίχο. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει εύνοια σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους ενώ θα δείτε και το εισόδημα μας να αυξάνεται. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Προσοχή στην απόκτηση παραπάνω κιλών.

Καρκίνος

Ο Δίας περνάει στον πιο εσωτερικό σας οίκο όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σας χαρίζει εύνοια. Η ψυχολογική ευφορία που θα νιώθετε θα είναι χαρακτηριστική το επόμενο διάστημα, κάτι το οποίο θα διευκολύνει και την ποιότητα του ύπνου, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να κλείσετε πιο εύκολα υποθέσεις του παρελθόντος. Ακόμα θα υπάρξει προστασία από κρυφούς εχθρούς και παρασκηνιακές κινήσεις. Ενδιαφέρον θα υπάρξει και για την ψυχολογία αλλά και για πιο πνευματικά ή και μεταφυσικά πεδία.

Λέων

Ο Δίας περνάει σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για σας και διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο ενώ ευνοεί την υλοποίηση των στόχων σας. Πιθανώς να θελήσετε να εμπλακείτε σε μία ομάδα, ενώ το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην τεχνολογία, το διαδίκτυο και τα κοινωνικά ζητήματα.

Παρθένος

Ο Δίας περνάει στους Διδύμους και σας χαρίζει μία ανάσα αισιοδοξίας αφού ο Κρόνος από απέναντι σας ζορίζει αρκετά. Θα υπάρξει μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά σας και ότι αφορά την καριέρα σας και την δημόσια εικόνα σας. Μία προαγωγή, η υλοποίηση ενός σημαντικού επαγγελματικού σχεδίου ή ακόμα και η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι ένα από τα δώρα που μπορεί να σας φέρει ο Δίας.

Ζυγός

Ο Δίας περνάει σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για σας και σας καλεί να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Το επόμενο διάστημα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την απόκτηση νέων γνώσεων αλλά και εμπειριών, έτσι τα ταξίδια δεν θα λείψουν. Θα υπάρξει σημαντική εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων αλλά και ζητήματα με το εξωτερικό, ενώ θα έρθετε πιο κοντά στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Δία από τους Διδύμους φέρνει σημαντική εύνοια στα οικονομικά ενώ βελτιώνει και την ψυχολογία σας. Το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οφειλές αλλά και να δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται μέσα από τρίτα άτομα, κληρονομικά ή επενδύσεις. Οι ερωτικές γνωριμίες δεν θα λείψουν.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας, Δίας περνάει απέναντι σας και φέρνει σημαντική εύνοια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και έτσι δίνει μία ευχάριστη νότα στις δυσκολίες που υπάρχουν με τον Κρόνο στους Ιχθείς. Συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν αλλά και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι μες το πρόγραμμα, ενώ η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή.

Αιγόκερως

Ο Δίας περνάει στον οίκο της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας σας. Έτσι το επόμενο διάστημα πιθανώς να υπάρξει μία νέα επαγγελματική πρόταση ενώ οι συνθήκες στην εργασία σου ή οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου να βελτιωθούν. Θα υπάρχει μία αίσθηση ευεξίας και θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και υγείας.

Υδροχόος

Ο Δίας περνάει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και το επόμενο διάστημα θα σας χαρίσει νέες ερωτικές περιπέτειες. Οι θαυμαστές δεν θα είναι λίγοι και η διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και δημιουργία θα είναι αυξημένη.  Αν είστε γονιός τότε θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε παιδιά τότε το συγκεκριμένο διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό. Καλλιτέχνες και ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να προβληθείτε και να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Ιχθύες

Ο Δίας περνάει στους Διδύμους και είναι μία σωτήρια διέξοδος για σας αφού ο Κρόνος είναι στο δικό σας ζώδιο και σας ταλαιπωρεί. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί καθώς και οι σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σου. Το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανό ακόμα και στο εξωτερικό, ενώ θέματα αγοραπωλησιών ακινήτων ευνοούνται. Ακόμα, με το Δία στους Διδύμους είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

 

Από την Όλγα – Ειρήνη Καλαμούτσου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα