Ελλάδα το επόμενο τρίμηνο – ΦΩΤΙΑ και τσεκούρι!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
06/12/2022

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τον Μάρτη 2023, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομία.

Όπως αρκετές φορές έχουμε αναφέρει επαναλαμβάνονται γωνίες που θυμίζουν το μακρινό 2015 -το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls- ο περίφημος Σταϊκούρας κουνάει ήδη το δάκτυλο στις τράπεζες να δείξουν ανθρωπιστική συμπεριφορά (γελάμε εδώ) μια και τα επιτόκια έχουν ξεφύγει και αναμένετε ένας νέος κύκλος κόκκινων δανείων να χρωματίσει την (και καλά) αναπτυξιακή πολιτική της παρούσας κυβέρνησης. Κι ενώ όλα δείχνουν στον χάρτη της Ελλάδας καλύτερες μέρες για το 2023, προς το παρόν δεν έχουν αρχίσει να φαίνονται εφόσον η προοδευμένη Αφροδίτη της χώρας μπήκε μεν στον Ζυγό (θέση δύναμης) αλλά σε κρίσιμη μοίρα δεν προσυπογράφει την άμεση εύνοια της επί των οικονομικών- εξάλλου η Αφροδίτη αφορά την ευημερία και καλοπέραση ενός έθνους αλλά μέσα από «Kρόνιες» συμμαζευμένες διαδικασίες που επιτάσσει το ισχυρά δίκαιο ζώδιο του Ζυγού(ο Κρόνος σε έξαρση)

Το πολύ επικίνδυνο για τη χώρα επίσης είναι ότι στον χάρτη τριμήνου ΌΛΟΙ οι γοργοκίνητοι πλανήτες μέχρι και τον Άρη βρίσκονται σε συνθήκη «εκτός Ορίων» που σημαίνει πραγματικά ότι το συνολικό σκηνικό είναι εκτός ελέγχου! Έτσι θα υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες στο κυβερνών κόμμα που θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες με την οικονομία, τη γεωργία και την κτηνοτροφία και το όλο σκηνικό δείχνει να ενισχύει τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε ένα κρίσιμο διάστημα ακριβώς πριν τις εθνικές εκλογές! Επίσης υπάρχει κίνδυνος ξαφνικών παραιτήσεων/αποχωρήσεων ή ανεξαρτοποιήσεων από το κοινοβούλιο και η αντικατάσταση τους από άλλα μέλη.

Πάντως η Σελήνη (λαός) είναι πραγματικά σε πολύ άσχημη, νευρική σχεδόν, υστερική φάση και δεν αποκλείονται εξεγέρσεις κοινού…

Ανησυχητική είναι η θέση της Σελήνης μέσα στο χάρτη καθώς δέχεται μια αντίθεση από τον Άρη σε άξονα 3/9 που σχετίζεται με ταξίδια και μετακινήσεις. Πιθανότατα να έχουμε έντονες δυσαρέσκειες στους εργαζομένους σε μέσα μεταφοράς ή ταχυδρομικές υπηρεσίες ή βιομηχανίες που σχετίζονται με την μεταφορά και την επικοινωνία, χωρίς να αποκλείουμε και ακραίες επιθέσεις που σχετίζονται με το χώρο των media και της πληροφορίας -ειδησεογραφία, δημοσιογράφους κλπ. κλπ, με κίνδυνο ατυχημάτων και απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό (έχουμε και τον Ρουβίκωνα που στοχεύει με τέτοιες δράσεις). Πάντως η Σελήνη (λαός) είναι πραγματικά σε πολύ άσχημη, νευρική σχεδόν, υστερική φάση και δεν αποκλείονται εξεγέρσεις κοινού και ατυχήματα με φωτιά που θα πλήξουν τους συγκεκριμένους χώρους εργασίας (και τύπο και μέσα μεταφοράς αλλά και μέση και ανώτατη εκπαίδευση). Οι άνθρωποι ανησυχούν πάρα πολύ για τα θέματα εκπαίδευσης, μεταφορών και επικοινωνιών.
Αντιθέτως εύνοια υπάρχει στις καλλιέργειες αλλά και στις δομήσεις ή ανακαινίσεις σημαντικών κατασκευών και δημόσιων κτιριακών εγκαταστάσεων, η αγροτική οικονομία καλυτερεύει και τα κτηματομεσιτικά επίσης! Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται σχετικά με παλαιότερα διαστήματα.

Το επόμενο τρίμηνο οι αντιπαραθέσεις θα κορυφωθούν!

Τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χάρτη της χώρας μας τα δημιουργεί ο Άρης στον 9ο οίκο της χώρας και γνωρίζουμε ήδη όλοι τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για ζητήματα που αφορούν Θρησκευτικά πρόσωπα που κατείχαν θέσεις εξουσίας. Το επόμενο τρίμηνο οι αντιπαραθέσεις θα κορυφωθούν, καθώς θα γίνουν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και οι καυγάδες και οι διαφωνίες σε σχέση με Νομικά θέματα που θα ξεσπάσουν θα κρατήσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης η οποία θα πάρει φωτιά (αλλά και θα διασπαστεί) Προβλήματα επίσης θα υπάρξουν με άσχημες πύρινες εξελίξεις μεταξύ Πανεπιστημίων και κυβερνητικών κανονισμών

Ο Δίας στον 7ο οίκο της χώρας αποτελεί μια θετική εύνοια στις εξωτερικές υποθέσεις της χώρας παρόλες κάποιες μικρές διαφορές σε σχέση με οικονομικά ή εμπορικά θέματα. Οι συμφωνίες είναι θετικές αλλά παρουσιάζονται σε δημόσια θέα πολύ καλύτερες από ότι πραγματικά είναι! (υπάρχει και ένας Ποσειδώνας στον 7ο που πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης ή της μη τήρησης των συμφωνιών που υπογράφονται).
Ο Ουρανός στον 8ο οίκο της χώρας περιγράφει μια ανορθόδοξη συμπεριφορά του «δανεικού» χρήματος ή των επιδοτήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι θα δοθούν χρήματα στον κόσμο αλλά κάπως ξαφνικά, περίεργα ή με αποφάσεις αιφνίδιες που δεν περιμένουμε… (είμαστε και προεκλογικά).

Τα sos τώρα αφορούν ξαφνικές απώλειες από εκρήξεις, ηλεκτρικές ενέργειες θερμότητα ή αυτοκτονίες (ίσως και από πυρκαγιές) η θέρμανση π.χ. που είναι πανάκριβη.

Τέλος ο Κρόνος στον 6ο οίκο της χώρας δεικνύει ότι τα εταιρικά συμφέροντα γίνονται ισχυρότερα από τα συμφέροντα των εργαζομένων και οι νόμοι και οι κανονισμοί ευνοούν τις μεγάλες εταιρίες κάτι που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους υπαλλήλους ακόμα και το στρατιωτικό προσωπικό( και μεγαλώνει την ανεργία). Επίσης ο τομέας της υγείας δεν δείχνει να βελτιώνεται και υπάρχει κατάθλιψη στο χώρο του υγειονομικού προσωπικού αλλά και των ανθρώπων που απευθύνονται σε αυτούς. Μπορεί να επιστρέψουν στις δουλειές τους αλλά οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ δύσκολες

Η γενική υγεία είναι κακή (ψυχολογικά). Φωτιά και τσεκούρι!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα