2024 Ευχές και Ελπίδες!

ASTROTEAM GUEST
05/01/2024

Άλλη μια χρονιά έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της…

Πολύχρωμα λαμπιόνια στολισμένα στο δέντρο της Αγάπης, τρεμοπαίζουν θέλοντας να χαρίσουν ρυθμό στις ανάκατες σκέψεις του μυαλού μας. Λογιών αναμνήσεις ξεπετάγονται ανάστατες καλώντας, να μπούμε στην διαδικασία αναζητήσεων στα βαθύτερα συρτάρια του μυαλού ώστε να επανεξετάσουμε τις 2023 διαδρομές που μας έχει βάλει μπροστά μας ο προηγούμενος χρόνος. Να αξιολογήσουμε με διάκριση την κάθε συνθήκη, να αναγνωρίσουμε στιγμές δικής μας αδυναμίας και αμφιταλαντευόμενης κρίσης, ώστε να τις μετουσιώσουμε στις Αρετές που θα μας ακολουθήσουν στην υπόλοιπη μας πορεία.

Να εκτιμήσουμε τις πηγαίες απολαβές της ίδιας της Γένεσης.

Η χρονιά που μας αποχαιρετά έχει δώσει το πρώτο μήνυμα της Νέας εποχής που καλούμαστε ως γενιά όχι απλά να φέρουμε εις περάς μα να γίνουμε Eμείς οι ίδιοι κλειδιά στην εξελικτική πορεία της Ανθρωπότητας. Μας ζήτησε να επανεξετάσουμε και να αφουγκραστούμε τις αλήθειες μας, τι θα πει και πού βρίσκετε η ρεαλιστική ασφάλεια μας όπως και να ανακαλύψουμε τις έμφυτες Αξίες μας. Να εκτιμήσουμε τις πηγαίες απολαβές της ίδιας της Γένεσης. Όλων των ωφελειών που λαμβάνουμε από την Γη, το Σύμπαν, τους ίδιους τους εαυτούς μας και να εκτιμήσουμε τα δημιουργήματα που απλόχερα μας χαρίστηκαν με ανιδιοτέλεια. Να επανεκτιμήσουμε την Φωτιά, την πύρινη δύναμη της Αρχής. Τον Αέρα, την διεισδυτική ενέργεια του Νου. Το Νερό, την Υπερβατική κοσμική μήτρα και την πηγαία Μνήμη του συλλογικού ασυνειδήτου. Την ίδια την Γαία, την Μάνα, την τροφό, την Μετουσίωση της Αίσθησης που γαλουχεί την ζωή.

Οι εποχές που ζούμε γράφουν ιστορία με το Ουράνιο στερέωμα να μας προκαλεί να δούμε κατάματα αλήθειες, να αποδεσμευτούμε από δεσμά, να αποκολληθούμε ριζικά από τον Πλακούντα των παθών και να προετοιμαστούμε ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας για την ανοικοδόμηση του Όλου. Το 2024 μας υπόσχεται άλματα προς το μέλλον, ενώ εγκαινιάζει επίσημα την εποχή του Αέρα. Η πολυσυζητημένη Υδροχοϊκή εποχή είναι ήδη γεγονός. Μια επικράτεια 2 περίπου αιώνων με κυρίως Μέλημα να μας περάσει από διαδρομές, ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε και να αναδείξουμε το ίδιο το Ανθρώπινο Γένος. Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και οι έξυπνες μηχανές θα κυριαρχούν και η τεχνική νοημοσύνη θα καταχτάει τον κόσμο μέσω «ψηφιακού καπιταλισμού». Σε εποχές όπου τα Ανθρώπινα δικαιώματα θα εξαρτώνται από την ψηφιακή επιτήρηση των προσωπικών δεδομένων, οι τεχνολογικές ανακαλύψεις θα μεταμορφώνουν τον Κόσμο, με κάθε τι «τηλε-» και διαδίκτυο να αναιρεί κάθε όριο ή σύνορο…

Να ενωθούμε, να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε εις βάθος τα ζητούμενα της Ψυχής!

Σε μια εποχή όπου ιστορικές και αρχαιολογικές αποκαλύψεις, όπως και η ραγδαία ανάπτυξη των επιστημών θα φέρουν ριζική αλλαγή σε ότι γνωρίζαμε για τις καταβολές του ανθρώπινου γένους με τις μέχρι τώρα θεωρίες να καταρρίπτονται, θα καλεστούμε να δώσουμε βάση στην αλήθεια της ίδιας της Ύπαρξης μας. Να αφουγκραστούμε το μεγαλύτερο αγαθό που μας έχει χαριστεί κατά την Γένεση του Κόσμου. Την σκέψη, το μυαλό, το χάρισμα της μεταξύ μας επικοινωνίας μα και με τον Δημιουργό του Όλου… Να λειτουργήσουμε εκείνες τις λεπτεπίλεπτες εγκεφαλικές Φαιές Ουσίες που ενεργοποιούν τους πνευματικούς πυρήνες που εκπνέουν θαύματα ώστε να υπερισχύσουν εν κατακλείδι των δικών μας «πανέξυπνων δικτατορικών κατασκευασμάτων». Σε εποχή όπου οι κοινωνικές δομές, τα καθεστώτα, το χρήμα και η έννοια της ρευστότητας μεταμορφώνονται. Σε εποχή όπου ταμπού καταρρίπτονται και η προσωπική προβολή αποδυναμώνεται, η δύναμη της Νόησης και της Σκέψης, η αυθεντική πηγαία Γνώση και η απελευθέρωση από το κυνήγι των ψευδαισθήσεων γίνονται κλειδιά και βάσεις σε όλη την μετέπειτα πορεία. Σε εποχή όπου νευρωτικά, συναισθηματικά και Υπαρξιακά συμπλέγματα προκαλούν, όπου η μάχη ανάμεσα σε συνειδητά και ασυνείδητα πεδία φαντάζει ανίκητη, με την διαφθορά και τους θρησκευτικούς φανατισμούς να προκαλούν με γενοκτονίeς, φέρνοντας αμφιβολίες στην Πίστη καλούμαστε να θυμηθούμε την ισχυρή δύναμη της συλλογικής πραγμάτωσης. Πώς ο καθείς από μας έχει άλλα σχήματα, χρώματα, έννοιες όμως είμαστε σημαντικοί και απέριττοι για τον μηχανισμό της εξελικτικής μας πορείας. Να ενωθούμε, να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε εις βάθος τα ζητούμενα της Ψυχής, αναπτύσσοντας παράλληλα τον πνευματικό άυλο μας κόσμο. Να δώσουμε έμφαση σε Εμάς, τους Ανθρώπους.

Να προπορευτούμε των καιρών, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της Ύπαρξης και του Σκοπού μας σε αυτή τη Ζωή…

Η Νέα Χρονιά θα θελήσει να αποκαλύψει και να πατάξει κάθε απερίσκεπτη, ανώριμη, εγωκεντρική και κερδοσκοπική δράση. Θα θελήσει να πατάξει την αδηφαγία των εξουσιών Θα χαρίζει ευκαιρίες ανέλιξης και στροφής της τύχης, υποστηρίξεις σε Νέες πραγματώσεις, καρμικές σχέσεις, απελευθερωτικές ριζοσπαστικές επαναστατικές τάσεις, όμως μέσα σε όλα θα θελήσει να μας διδάξει πώς η ψευδό- υπερηφάνεια και η αυτοπροβολή όχι απλά περιορίζει αλλά και οριοθετεί το Φως της πραγματικής Ύπαρξης μας. Θα θελήσει σε κάθε μας βήμα, διάκριση, ειλικρίνεια, ανάπτυξη αυθεντικών ικανοτήτων και αναγνώριση της μοναδικότητας του κάθε «Είναι» ώστε όλοι μαζί να αναλάβουμε συλλογικά την ευθύνη του Μέλλοντος. Ένα βήμα πέρα στο μέλλον, η Χρονιά του 2024 θα δώσει σε ολάκερη την ανθρωπότητα «τηλεσκόπια» – ευκαιρίες να αφουγκραστούμε τις προσταγές του βαθύτερου ακόμα μέλλοντος. Να προπορευτούμε των καιρών, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της Ύπαρξης και του Σκοπού μας σε αυτή την Ζωή. Να θυμηθούμε την αρμονικότητα, την συμβίωση, συνύπαρξη, συμπόρευση και την σπουδαιότητα της δίκαιης ισορροπίας και προσωπικής εξέλιξης μέσα από τις σχέσεις μας. Να «αλχημίσουμε» την λογική με το συναίσθημα σε Συνειδητότητα θέτοντας για Όρια μας τους συμπαντικούς θεϊκούς Νόμους.

Με μυαλά Ανοιχτά, θαρραλέα, τολμηρά, απελευθερωμένα.

Πανέμορφη Κυρά Σελήνη από την Παρθένο υπενθυμίζει απάντων των παιδιών της, την Ευλαβικότητα και Ευχαριστία. Να μάθουμε να είμαστε τακτικοί, εξυπηρετικοί, λιτοί, ενσυνείδητοι. Να ξεσκονίσουμε και τακτοποιήσουμε τα ντουλάπια του μυαλού μας ώστε με διάκριση να κρατήσουμε ότι εξυπηρετεί την διαδρομή μας προς το μέλλον … Να έχουμε διαύγεια και να χρησιμοποιούμε το Μυαλό, συνειδητά, αντί Αυτό να χρησιμοποιεί εμάς χωρίς να αφήνουμε να στενεύουν οι ορίζοντες μας. Να ανακαλύψουμε την Ικανότητα που μας καθιστά ασυνήθιστα μοναδικούς ώστε να την τελειοποιήσουμε με επιδεξιότητα για την επιμέλεια του Όλου.Εύχομαι από Καρδίας 2024 Ευχές – Προσευχές για ένα Μέλλον Ανθρώπινο, Ουσιαστικό με βάση την Αλήθεια. Με μυαλά Ανοιχτά, θαρραλέα, τολμηρά, απελευθερωμένα. Ιδανικά για τον Άνθρωπο προς τον Άνθρωπο. Με Πηγαίες Αρετές, Αξίες και Ψυχές Διαμπερές -αποκρυσταλλωμένες, Αυθεντικές που θα αποδείξουν άλλη μια φορά στους Αιώνες πως ο Άνθρωπος είναι η Κορωνίδα των θεϊκών Δημιουργημάτων.

 ~«Για να βρεις την ευτυχία πρέπει πρώτα να σκοτώσεις τον δράκο που σου κλείνει το δρόμο. Να ανακαλύψεις Υπερδυνάμεις, Αρετές και το Φως που κυριαρχεί το Είναι σου»~

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα