12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021- ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
12/04/2021

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη θα είναι προκλητική, θα είναι δύσκολη, θα είναι ανατρεπτική, μα θα είναι επίμονη… θα θελήσει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο… θα θελήσει να αντέξει… θα θελήσει να ανθίσει σαν την πικραλίδα μέσα στο βράχο. Το νέο Φεγγάρι θα γεννηθεί στις 12 του Απρίλη και θα σημάνει μια ανοιξιάτικη αρχή… ή θα προσπαθήσει να σημάνει μια ανοιξιάτικη αρχή.

Θα προσπαθήσει να χορταριάσει την πλάση από άκρη σε άκρη και να καλύψει κάθε ασχήμια της με πράσινο τρυφερό χορτάρι. Η άνοιξη περισσότερο από κάθε άλλη εποχή φέρνει την ανάγκη της ανανέωσης, την ανάγκη της ομορφιάς, την ανάγκη να μείνουν όλα πίσω και να ξεχαστούν.

Μα είναι εφικτή η λήθη; Μα είναι εφικτή η νέα αρχή όταν ο Πλούτωνας θα χρωματίσει το νέο Φεγγαράκι του Απρίλη με τα σκοτεινά του χρώματα; Πίσω θα μας πάει πρώτα, στον Ιανουάριο του 2021 στην πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου που είχε την ίδια αναλογία φωτός και σκότους και μετά θα κινήσει για μπροστά με κριαρίσια, βιαστικά βήματα.

Μια Νέα Σελήνη στον Παρορμητικό Σταυρό με τα αίματα να βράζουν, με την ένταση διάχυτη, με το πάθος, τη ζήλια και τη διεκδίκηση να ζητούν ικανοποίηση. Επικίνδυνες μέρες παρόρμησης με όψεις πλανητικές προκλητικές να πασχίζουν να φέρουν τα πάνω κάτω, να πασχίζουν να μας ταρακουνήσουν, να μας ξυπνήσουν, να μας ζωντανέψουν.

Ένα δυναμικό stellium στον Κριό με τη συμμετοχή του Χείρωνα, του Ερμή, της Δήμητρας και της Αφροδίτης σε συνεργασία με τη Νέα Σελήνη θα θέσουν τον Παρορμητικό Σταυρό του τέλους δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου, σε αναζητήσεις προσωπικές και προκλητικές.

Σε αυξανόμενη ισχύ το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θα εξακολουθήσει να ανατρέπει τις ζωές των Σταθερών ζωδίων τέλος πρώτου, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

Ο θολός Ποσειδώνας σε ασθενικό τετράγωνο με τον Άρη θα φέρει αδυναμία, εξάντληση, τάσεις ”διαφυγής” σε μέρη σπάνια και ονειρεμένα για τα Μεταβλητά της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.

Και ενώ κάποιοι θα παλεύουν να κρατηθούν όρθιοι και να αντέξουν, θα υπάρξουν και αυτοί οι τυχεροί, που το Σύμπαν έχει βαλθεί να τους γλυκάνει και να τους χαρίσει ευκαιρίες γενναιόδωρες. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του τρίτου δεκαημέρου θα είναι τα τυχερά της Νέας Σελήνης καθώς ο Δίας από τον Υδροχόο θα πραγματοποιεί υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η εύνοια κοντοζυγώνει και για τα ζώδια της Γης του πρώτου δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο που κυβερνά, από τις 14 του Απρίλη.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑ :

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στα δικά σας χέρια θα τονίσει τις φιλοδοξίες σας και θα αυξήσει την ανάγκη σας για έντονη δράση. Προσωπικά νέα ξεκινήματα ιδιαιτέρως στον τομέα των σχέσεων σας … όχι πάντα εύκολα, αλλά απαραίτητα. Ο Άρης δικό σας κυβερνήτης από τη χαριτωμένη του θέση στους Διδύμους σας διευκολύνει με κάθε τρόπο. Νέα ξεκινήματα και αποφάσεις ζωής για τους γεννημένους 11, 12 και 13 Απριλίου καθώς θα πάρετε τη Νέα Σελήνη στα μπαγκάζια της Ηλιακής σας Επιστροφής.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα φέρει οικονομικές διευκολύνσεις, αύξηση εσόδων, αλλά και τόνωση αυτοπεποίθησης στους Κριούς του Μάρτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αχ, αυτά τα μυστικά σας Ταύροι μου που θα μείνουν καλά φυλαγμένα και στη Νέα Σελήνη του Απρίλη… ή που θα πρέπει να μείνουν! Παρασκήνιο λοιπόν και μυστικές οικονομικές διαπραγματεύσεις, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας και τα μυστικά σας αρχίσουν να γίνονται … τα φανερά σας, κυρίως για τους γεννημένους 12, 13, 14 και 15 Μαΐου.
Η Αφροδίτη, αγαπημένος σας κυβερνήτης στο δικό σας ζώδιο από τις 14 του μήνα θα σας ομορφύνει και άλλο, θα σας φέρει ευκαιρίες για ανανέωση, θα ενισχύσει και τα οικονομικά σας, αρχικά για τους Ταύρους του Απρίλη και για τους υπόλοιπους στη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη με την έντονη συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ερμή στο θαρραλέο Κριό, θα σας κάνει περισσότερο αποφασιστικούς και ανυπόμονους. Η κοινωνικότητα σας θα αυξηθεί καθώς και η δημοφιλία σας, και οι ευκαιρίες σας προσωπικές και επαγγελματικές θα προέλθουν μέσα από φιλικούς κύκλους, κυρίως για τους γεννημένους από 10 – 20 Ιουνίου.
Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Ταύρο θα φέρει μυστικές επαφές και μυστικούς έρωτες καθώς φίλοι μπορεί να αποκτήσουν συναισθηματικό ρόλο στη ζωή σας και να μετατραπούν σε ερωτικούς συντρόφους… μέσα σε μια νύχτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη σηματοδοτεί νέες αρχές στα επαγγελματικά σας, οι οποίες όμως ενδέχεται να έχουν ικανό βαθμό δυσκολίας. Ίσως, κάποιοι, να έχουν δυσαρεστηθεί από τις επιδόσεις σας και να θέλουν να σας αξιολογήσουν εκ νέου. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να χάσετε υποστηρικτές που είχατε μέσα στον επαγγελματικό σας στίβο, κυρίως οι γεννημένοι 12- 18 Ιουλίου.
Τα καλά νέα και τις λύσεις στα όποια σας προβλήματα, θα φέρει η Αφροδίτη που θα περάσει από τις 14 του μήνα στον Ταύρο, καθώς θα ενισχύσει την κοινωνική σας εικόνα και θα δυναμώσει πολύτιμες φιλίες, κυρίως για τους Καρκίνους του Ιουνίου.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Είστε από τους τυχερούς της Νέας Σελήνης του Απρίλη, καθώς θα ενισχύσει τις ‘’επεκτατικές’’ σας διαθέσεις προς κάθε κατεύθυνση! Έχει έρθει η στιγμή για να αρχίσετε να ονειρεύεστε και πάλι με όνειρα μεγάλα και ταξιδιάρικα. Υπάρχει εύνοια και για δικαστικές αποφάσεις που τυχόν περιμένετε αλλά και για σημαντικές συνεργασίες από το εξωτερικό μέχρι το τέλος του μήνα κυρίως για τους γεννημένους 12, 13 και 14 Αυγούστου.
Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Ταύρο από τις 14 του Απρίλη θα ενεργοποιήσει τα επαγγελματικά σας θέματα , αλλά και την επαγγελματική σας εικόνα προς τα έξω, κυρίως για τους Λέοντες του Ιουλίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη κρύβει πάθος και ένταση, κρύβει καταστάσεις καρμικές και αναμετρήσεις… εσωτερικές. Εσείς και ο εαυτός σας, εσείς και αυτός ο άλλος εαυτός σας, ο εσωτερικός και λίγο φοβισμένος, αυτός που περιμένει να του βρείτε λύσεις και να τον κατευθύνετε. Αυξημένη επιχειρηματικότητα, οικονομικές κινήσεις που είχατε στο μυαλό σας από καιρό και πάθος… πολύ πάθος για ανθρώπους και ιδέες. Προσεκτικά σε θέματα που αφορούν στην υγεία , οι γεννημένοι 12, 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου.
Η Αφροδίτη στο Ταύρο από τις 14 του μήνα ανοίγει τους ταξιδιωτικούς ορίζοντες και φέρνει αγάπες από μακριά για τους Παρθένους του Αυγούστου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη ακριβώς απέναντι σας, στον τομέα που αφορά στις σχέσεις σας! Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες για’’ μηδενίσματα’’ και… πάλι από την αρχή. Εσείς είστε οι ‘’άλλοι’’ των σχέσεων της ζωής σας, των προσωπικών, των επαγγελματικών, των εχθρικών… και πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις που θα ικανοποιήσουν και τα δύο μέρη. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις οι γεννημένοι 12- 18 Οκτωβρίου.
Η Αφροδίτη, και δικός κυβερνήτης περνά στον Ταύρο από τις 14 του μήνα και θα ξεσηκώσει πάθη, ζήλιες, έριδες για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου. Προσοχή λοιπόν στα λάθη…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα του Σελήνη στις 12 του Απρίλη θα σας βάλει στον πειρασμό να βελτιώσετε τη σωματική σας κατάσταση και να θέσετε σε νέο πλαίσιο τη διατροφή σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, σε τετράγωνο με το νέο Φεγγάρι θα σας πιέσει προκειμένου να τηρήσετε τις αποφάσεις σας. Θα δώσετε προτεραιότητα σε θέματα ρουτίνας και γραφειοκρατίας προκειμένου το τέλος του Απρίλη να σας βρει χωρίς περιττές καθημερινές φροντίδες. Ευνοημένοι οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί 13- 16 Νοεμβρίου.
Τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων θα φέρει στο προσκήνιο η Αφροδίτη από τη νέα θέση της στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σας. Οι αδέσμευτοι και ελεύθεροι Σκορπιοί του Οκτώβρη ενδέχεται να πάψετε να είστε μόνοι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη θα σας φέρει έρωτες, χαρά και αισιοδοξία, θα είναι ένα νέο Φεγγαράκι παιχνιδιάρικο και γοητευτικό ιδιαιτέρως για τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου. Μια άνοιξη με όλη τη σημασία της λέξης θα είναι η φετινή, αφού θα σημάνει προσωπικά ερωτικά ανοίγματα, αλλά και αποφάσεις σοβαρές για απόκτηση απογόνων σε όσους το επιθυμούν.
Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14 του Απρίλη και μετά, σε μια θέση απόλυτης καρμικότητας για εσάς τους Τοξότες θα ομορφύνει το περιβάλλον της εργασίας σας και θα φέρει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές για τους γεννημένους το Νοέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το νεαρό Φεγγαράκι του Κριού θα φωτίσει τα της οικίας σας και θα σας δώσει ευκαιρίες για νέα οικογενειακά ξεκινήματα. SOS λοιπόν η οικογένεια και το σπίτι σας, καθώς η Νέα Σελήνη του Απρίλη θα αποτελέσει το έναυσμα για τη βελτίωση των οικογενειακών σας σχέσεων, ιδιαιτέρως για τους γεννημένους 11, 12 και 13 Ιανουαρίου. Αν θέλετε να ξέρετε τι ακριβώς θα σας φέρει αυτή η Νέα Σελήνη, προστρέξτε στη Νέα Σελήνη της 13ης Ιανουαρίου του 2021, που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο… εκεί που ξεκίνησαν όλα!
Έρωτες, χαρές και αισιοδοξία θα φέρει η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 14 του Απρίλη και μετά για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το Δεκέμβριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πνευματική διαύγεια, επικοινωνιακή δεινότητα και ανάληψη σημαντικών αποφάσεων θα φέρει το Νέο Φεγγάρι του Κριού για τους τυχερούς Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου και κυρίως για τους γεννημένους 12, 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου. Δε θα σας λείψουν οι πρωτότυπες, αλλά εφαρμόσιμες ιδέες και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν μπει οι βάσεις για σημαντικά βήματα προόδου στα επαγγελματικά σας θέματα.
Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Ταύρο θα φέρει ειρήνη και θα βελτιώσει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Σκέψεις και ευκαιρίες για επενδύσεις θα έχουν οι γεννημένοι τον Ιανουάριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη του Απρίλη θα έχει τη δικιά σας Ψαρίσια σφραγίδα με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα να κρατά στα θαλασσινά του χέρια τον Ωροσκόπο της. Θα αποδειχτεί θετική για τα οικονομικά σας καθώς θα δείτε τους κόπους σας να επιβραβεύονται με αποτέλεσμα αυτού, την αύξηση της αυτοπεποίθησης σας. Οι γεννημένοι 12, 13, 14 και 15 Μαρτίου θα έχετε και ευκαιρίες για νέες πολύτιμες συνεργασίες.Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Ταύρο θα σας χαρίσει μεγαλύτερο επικοινωνιακό ταλέντο, φρέσκιες ιδέες και βελτίωση στις σχέσεις με αδέλφια και λοιπούς συγγενείς, ιδιαιτέρως για τους γεννημένους το Φεβρουάριο.
Νέα Σελήνη στον Κριό και … ο τολμών νικά!

Επεξεργασία εικόνας: Κατερίνα Κασσίου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα