11.11 – Έχετε μήνυμα από τον φύλακα Άγγελό σας

ASTROTEAM GUEST
10/11/2022

Οι Άγγελοι είναι ανώτερα πνευματικά όντα που προέρχονται από την καρδιά του Θεού και εκτελούν το θέλημα Του. Ζουν στην έβδομη διάσταση, πράττουν πάντοτε σύμφωνα με το ανώτερο καλό μεταδίδοντας την αγάπη και το φως, και σκοπός τους είναι να υπηρετούν την Πηγή Όλων των Πραγμάτων.

Σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν άγγελοι. Οι Φύλακες Άγγελοι φυλάσσουν το σχέδιο της ζωής σας και σας το υπενθυμίζουν διαρκώς. Σας συμπαραστέκονται όταν είστε θλιμμένοι, σας τραγουδούν όταν χρειάζεστε παρηγοριά και φροντίζουν να συναντάτε τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή. Οι Φύλακες Άγγελοι μεταφέρουν τις προσευχές σας και λειτουργούν ως αγγελιαφόροι και ενδιάμεσοι ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και στο Θεό.  Ο Φύλακας Άγγελός σας μπορεί να σας επισκεφτεί στα όνειρά σας και να σας προσφέρει τη καθοδήγησή του ή… να σας στείλει μηνύματα μέσω του ρολογιού στο κινητό σας τηλέφωνο ή του κομπιούτερ ή ακόμα και μέσω της πινακίδας του μπροστινού σας αυτοκινήτου στο δρόμο. Με τα μηνύματα αυτά επιθυμεί να βοηθήσει στην εξέλιξή σας και στο να ζείτε μια πιο χαρούμενη και πιο ψυχικά ολοκληρωμένη ζωή.

Πόσες φορές δεν έχει πέσει το βλέμμα σας στο 11:11 στο κινητό σας που θεωρείται ένας αγγελικός αριθμός; Αν το 1 είναι καινούργια ενέργεια, φανταστείτε τη δύναμη του 11.11. Είναι η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και η καλύτερη στιγμή είναι ΤΩΡΑ. Αν αισθάνεστε ενοχές για το παρελθόν ή νιώθετε ότι δεν κάνατε όσα θεωρείται ότι έπρεπε να κάνετε, ο Φύλακας Άγγελος σας με το 11.11 σας καλεί να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας -εκεί που ανήκει-, να πάψετε να κρίνετε τον εαυτό σας και τους άλλους και να προχωρήσετε με ανανεωμένη διάθεση και αποφασιστικότητα σε ό,τι ξεκινάει. Αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο, μια καινούργια μέρα. Ζήστε στο Τώρα και κάντε ένα βήμα στο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας.

Είστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα;

Έχετε περισσότερη δύναμη από όση φαντάζεστε, έχετε τη δύναμη του δημιουργού. Οι σκέψεις και οι προθέσεις σας διαμορφώνουν τη πραγματικότητα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε αληθινοί και αυθεντικοί. Τι είναι αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε στη ζωή σας; Τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας; Ο Φύλακας Άγγελός σας σας κοιτάζει στα μάτια και σας ζητάει να δώσετε προσοχή σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αυτή τη στιγμή. Συνήθως το 11.11 παρουσιάζεται όταν σκεφτόμαστε ή διστάζουμε να περάσουμε σε μια καινούργια φάση στη ζωή μας. Είστε έτοιμοι για το μεγάλο άλμα; Αυτό μπορεί να είναι μια καινούργια δουλειά ή η απόφαση να αλλάξετε καριέρα, να αλλάξετε χώρα διαμονής, να μπείτε σε μια καινούργια σχέση ή να αποφασίσετε να μείνετε για λίγο μόνοι. Μπορεί όμως να αφορά κι ένα εσωτερικό άλμα, ένα άλμα από το φόβο στη πίστη, ένα άλμα που σας προσφέρει αναρίθμητες προκλήσεις και ευκαιρίες να κατακτήσετε τα όνειρα σας. Ήρθε η ώρα λοιπόν για κάποιες αλλαγές. Μην αντισταθείτε. Προσδεθείτε και αφεθείτε στο ρεύμα της ζωής.

Υ.γ. Επειδή έχετε ελεύθερη βούληση ο Φύλακας Άγγελός σας δε μπορεί να σας βοηθήσει αν δεν του το ζητήσετε. Ακόμα μη ξεχνάτε να τους ευχαριστείτε. Όπως κι εσείς, οι άγγελοι νιώθουν όμορφα όταν τους εκτιμούν.

 

Από τη Χρυσούλα Καρρά

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα