Ο κανόνας είναι να ΜΗΝ υπάρχει κανόνας!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
13/01/2021

Ο Άρης Ουρανός δεν υπακούει σε κανόνες!

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου από το 2018 ανατρέπει τις ασφάλειες και τα γνωστά συστήματα αποδόσεων οικονομικών πόρων που οι άνθρωποι είχαν ως δεδομένα. Δουλειές, ακίνητα, επενδύσεις που συστηματικά απέδιδαν και διασφάλιζαν ευημερία στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού κατέρρευσαν και συνεχίζουν να καταρρέουν κάτω από την εκδήλωση του «φονικού» Κινεζοϊού με το όνομα Κορώνα! Βέβαια και πριν από αυτόν ήδη είχαν αρχίσει οι μεταβολές και οι τροποποιήσεις στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις γενικές συναλλαγές και την μορφή που είχαν οι τράπεζες πριν την είσοδο του Ουρανού στο ζώδιο της άνετης και ήσυχης ρουτίνας. Οι μεγάλες σειρές ταμείων αντικαταστάθηκαν από μηχανήματα εξυπηρέτησης πληρωμών και εισπράξεων (και όχι μόνο στις τράπεζες αλλά και στα διόδια) ό,τι έμψυχο εισέπραττε χρήματα τώρα τα εισπράττουν μηχανές. Όλο το β’ εξάμηνο του 2020 η παραμονή του Άρη στο ζώδιο του πολεμικού Κριού, εκδήλωσε μια συμπεριφορά βίαιης και θυμωμένης αστυνόμευσης του πληθυσμού σε σχέση φυσικά με τις συγκρούσεις του με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Άρης τώρα περνά στο ζώδιο του Ταύρου – βαρύς και νωχελικός – αποζητά τις απολαύσεις και να μην του ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα που συνηθίζει να αρμενίζει χαλαρά και βαριεστημένα μην έχοντας πεδίο δράσης και εύκολης απόδρασης. Σταθερός ναι! Με πείσμα ναι! Με επιμονή, επίσης ναι! Και ισχυρογνωμοσύνη επίσης! Πρώτη συνάντηση με Κρόνο στις 11 Γενάρη τον θυμώνει απίστευτα, τον μπλοκάρει, νιώθει ισχυρή φραγή στο ήδη υπάρχον βαρύ βηματισμό του και… αντιστέκεται, πεισμώνει, εξωθείται στο να αυξήσει τις αντοχές του, τις πιέσεις του. Τρείς μέρες αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου, ο Ουρανός γυρίζει να πάρει την ευθεία πορεία του επιτέλους μετά από αρκετό καιρό. Ασυμβίβαστος, ελεύθερος, αποφασισμένος να παρασύρει στο διάβα του ότι γήινο, υλικό του αντιστέκεται αποφασίζει να πάρει φόρα σε ένα ζώδιο που καθόλου μα καθόλου δεν συμπαθεί. Δεν μπορεί να ξεχάσει πως του φέρθηκε η καλή του σύζυγος Γαία σε συνομωσία με το μυθολογικό παιδί του Κρόνο όταν τον ευνούχισαν στεγνά πετώντας τα «όργανα» του στη θάλασσα. Γι’ αυτό και την αντιμετωπίζει πάντα εχθρικά κι αυτήν και ότι αντιπροσωπεύει (το ζώδιο του Ταύρου).

Η συνάντηση Άρη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι μοιραία εκρηκτική και απείρως θυμωμένη. Σεισμοί, ηφαίστεια, καταιγίδες, τυφώνες, εκρήξεις ανά τον κόσμο θα αναστατώσουν τη ζωή μας και τις οθόνες μας (πάλι). Η ανθρωπότητα κοιμισμένη από το φόβο της υγείας και των ΜΜΕ ξυπνάει τρομαγμένη από τον εκκωφαντικό θόρυβο της συνάντησης των 2 που αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στον Κρόνο; Και Κρόνος σημαίνει κυρίως το όριο, το παλιό, το συντηρητικό, γνώριμο, σταθερό, οργανωμένο σύστημα κοινωνίας και πολιτισμού. Μα ποιος υπακούει σε κανόνες; ο Ουρανός είναι αποφασισμένος -αυτή τη φορά τουλάχιστον- να νικήσει, να επιβάλει το δικό του αρχετυπικό μοντέλο που είναι τελείως διαφορετικό, θέλει την έκπληξη, την αλλαγή, την ανατροπή, την αλήθεια στο καινούργιο σύστημα διακυβέρνησης που βγάζει τη γλώσσα επιδεικτικά στο παλιό. Ζήτω η Αναρχία ζήτω κάθε τι που δεν έχει όριο και σπάει τους κανόνες!

Κανόνας εδώ είναι ότι ΔΕΝ υπάρχουν κανόνες και κανείς πια δεν θα υπακούσει σε αυτούς. Και πρώτα απ’ όλα η ίδια η φύση! Και μετά οι άνθρωποι κυρίως αυτοί που καταπιέστηκαν και αναγκάστηκαν ταπεινωτικά να σκύψουν το κεφάλι. Μπροστά ο Ουρανός με σημαία του την Μεγάλη Αλήθεια.

Μείνετε συντονισμένοι φίλοι της αλήθειας γιατί οι αποκαλύψεις είναι πλέον πολύ κοντά. Ζήτω ο Ελεύθερος άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα