ΖΥΓΟΣ 2021

ASTROTEAM GUEST
11/12/2020

Μετά από μια επώδυνη δεκαετία, που έφερε ανατροπές σε σχέσεις/συνεργασίες, μεταμόρφωση και κάθαρση στο οικογενειακό περιβάλλον και προσωπική κρίση (ακόμη και αν δεν τα επιθυμούσατε όλα αυτά) οι περισσότεροι από εσάς βαδίζετε σταδιακά προς μια περίοδο επούλωσης και αποκατάστασης. Τα πιο δύσκολα είναι πλέον πίσω σας.

Επαγγελματικά-Οικονομικά

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο προμηνύουν ευόδωση στόχων, ευκαιρίες ανόδου, δικαίωση στις προσπάθειές, επιβράβευση κόπων και αναγνώριση ή στήριξη από πρόσωπα κύρους για να αναλάβετε ευθύνες. Το διάστημα Μάιος-Ιούλιος ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθείς προσωρινά. Οι εργασιακές συνθήκες και οι σχέσεις με συναδέλφους/υφισταμένους θα βελτιωθούν (ισχύει μόνο για τους γεννημένους 23-25/9). Όμως αν έχετε επιχειρηματικά σχέδια και θέλετε να ρισκάρετε ή να κάνετε σχετικές ενάρξεις, δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή λόγω των τετραγώνων Δία-Ουρανού και Κρόνου-Ουρανού. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και τις ευκαιρίες, καθώς τέτοιες κινήσεις και ανοίγματα θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Απρόσμενες καταστάσεις από εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, επιδοτήσεις, επενδύσεις ή κληρονομιές μπορεί να ανατρέψουν απρόσμενα αυτά τα σχέδιά σας. Αυτό αφορά πιο έντονα τους γεννημένους 29-30/9 και 4-6/10. Πιο κρίσιμοι μήνες είναι οι Ιανουάριος, Φεβρουάριος Ιούνιος, Ιούλιος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος. Επιπλέον, αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια. Ακόμη, οι γεννημένοι 11-16/10 προσοχή στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς προμηνύει διπρόσωπες συμπεριφορές, σκάνδαλα, μπερδέματα, λάθη και εξαπατήσεις στην εργασία ή με συναδέλφους/υφισταμένους. Τέλος, η έκλειψη στις 19/11 στον Ταύρο προειδοποιεί για υπεραισιόδοξες, επιπόλαιες κινήσεις σε επενδύσεις και αμέλεια σε οικονομικά που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές κλπ, που μπορεί να σας εκθέσουν. Αφορά τους γεννημένους 20/10.

Προσωπική ζωή

Ο Δίας στον Υδροχόο δείχνει ευκαιρίες για φλερτ και εύνοια στο θέμα παιδί. Η ταυτόχρονη όμως παρουσία του Κρόνου δηλώνει ότι παρά τις ευκαιρίες, μια δέσμευση ή τα παιδιά αποτελούν τομέα ευθύνης, πίεσης και προβληματισμού. Ακόμη, μην εμπλέκετε έρωτες ή παιδιά με οικονομικά ζητήματα, ειδικά οι γεννημένοι 29-30/9 και 4-6/10. Όμως πιο πιεστική είναι η χρονιά για τους γεννημένους 17-20/10, όπως δεικνύει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Αναγκαστικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού, οικογένειας. Μπορεί να αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην οικογένεια. Ζητήματα και απωθημένα σας βαραίνουν ψυχικά ΚΑΙ θα έρθουν στην επιφάνεια, απαιτώντας κάθαρση.

Υγεία

Οι γεννημένοι 23-25/9 ευνοούνται από το Δία στους Ιχθείς (Μάιο-Ιούλιο), ο οποίος δείχνει βελτίωση θεμάτων υγείας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Οι γεννημένοι 11-16/10, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, να είστε προσεκτικοί σε φάρμακα, διατροφή, ψυχοσωματική υγεία, ιώσεις, αλλεργίες ή σε λάθος διαγνώσεις.

Επικοινωνία

Η έκλειψη στις 26/5 στον Τοξότη αφορά κυρίως όσους γεννήθηκαν γύρω στις 28/9 και δηλώνει προβλήματα σε ό,τι σχετίζεται με αδέρφια, επικοινωνία, σπουδές, μετακινήσεις λόγω αμέλειας, λαθών, υπεραισιοδοξίας. Η έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους προμηνύει προβλήματα σε σπουδές, ταξίδια μακρινά, νομικές υποθέσεις ή με συγγενείς εξ αγχιστείας εξαιτίας παραπλανήσεων/λαθών που αφορούν υγεία/εργασία. Αφορά τους γεννημένους 12/10. Η έκλειψη στον Τοξότη στις 4/12 αφορά τους γεννημένους 5/10. Δείχνει δυσκολίες με αδέρφια, σπουδές, γείτονες, επικοινωνία και μετακινήσεις εξαιτίας σύγχυσης, λαθών ή θεμάτων υγείας/εργασίας.

Ανάδρομοι Πλανήτες

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: η ανάδρομη πορεία της από 19/12-31/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω προμηνύει επιστροφές παλαιών φλερτ και αναθεωρήσεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε όμως να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στους τομείς αυτούς. Ειδικά οι γεννημένοι 18-19/10, ενδεχομένως να έρθουν αντιμέτωποι με πληγές του παρελθόντος, ιδίως σε ό,τι αφορά οικογενειακές σχέσεις.

ΕΡΜΗΣ 30/1-21/2 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: αναθεωρήσεις/επιστροφές σε θέματα ερωτικά, παιδιών και επιχειρηματικών σχεδίων. Δεν ευνοείται οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα την περίοδο αυτή στους άνωθεν τομείς ούτε σχετικές υπογραφές συμφωνιών ή συζητήσεις. Προσοχή και σε ταξίδια αναψυχής. Ίσως αναβληθούν ή καθυστερήσουν. 29/5-22/6 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Ματαιώσεις, καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις σε ό,τι σχετίζεται με ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, νομικές υποθέσεις, μακρινούς συγγενείς. 27/9-18/10 ΣΤΟ ΖΥΓΟ: προβλήματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, σπουδές. Μην υπογράφετε συμβόλαια ή συμφωνίες και αποφύγετε την αγορά μέσων επικοινωνίας/μετακίνησης (τηλέφωνα, υπολογιστές, αυτοκίνητα).

Από την Χριστίνα Κουρουκλίδη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα