Ζώδια Νοεμβρίου (Ζυγός – Ιχθείς)

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
02/11/2020

ΖΥΓΟΣ

Α’   Δεκαήμερο
Για εσάς τα παιδιά της Αφροδίτης  του πρώτου  δεκαημέρου, η Αφροδίτη που από 28/10 είναι στη θέση της και σας δίνει την γλυκιά ενεργεία της, σας ομορφαίνει και σας κάνει αρκετά ελκυστικούς. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ανανεωθείτε είτε στην εμφάνιση σας (καλή περίοδος για ψώνια) είτε σε θέματα αισθητικής αλλά και σε θέματα σχέσεων σε όλα τα επίπεδα. Όμως είναι και ένα διάστημα που θα πρέπει να απαλύνετε ή να γιατρέψετε τα τραύματα στο συναισθηματικό σας κομμάτι σε σχέση με εσάς και τους άλλους. Όσον αφορά το οικονομικό, υπάρχει μια αστάθεια και κυρίως σε οικονομικά που έχουν να κάνουν με τρίτους, δηλαδή με τον σύντροφο σας ή οφειλές που υπάρχουν όπως δάνεια, εφορίες, κληρονομικά, αποζημιώσεις κλπ. Αυτή η αστάθεια βέβαια θα υπάρχει για μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και ο Ουρανός  γυρνά στο πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου και θα φέρει δυσκολία όσο αφορά την διαχείριση της. Πολύ πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Είναι επίσης και ένα διάστημα που θα αλλάξετε τις προτεραιότητες σας όσο αφορά όμως τα πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε, πολύ πιθανό να μην  έχει να κάνει με το υλικό κομμάτι αλλά με κάτι άυλο. Τώρα στις 30/11 με την Πανσέληνο – Έκλειψη στο ζώδιο των Δίδυμων θα υπάρχει αλλαγή στα θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, πολύ πιθανόν για κάποιους να υπάρξει αλλαγή στο θέμα σπουδών. Γενικότερα θα αλλάξει η οπτική σας απέναντι στην καθημερινότητα σας, αλλά και η κοσμοθεωρία σας.

Β’  Δεκαήμερο
Για εσάς του  δευτέρου δεκαημέρου, υπάρχει ερωτική και συναισθηματική ένταση, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αρνητικό, ίσα ίσα που θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη  ανάδρομο -όπου θα παραμείνει  ανάδρομος μέχρι τα μέσα του μήνα-,  θα έλεγα ότι ευνοεί  περισσότερο  τις επανασυνδέσεις και όχι καινούργια ερωτικά  ξεκινήματα. Και επειδή όλο αυτό το διάστημα που είναι απέναντι σας, μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε προβλήματα που σας δημιουργούσαν οι άλλοι, τώρα αυτό θα αλλάξει και θα γίνετε εσείς πιο επιθετικοί με την καλή έννοια λόγω εύνοιας από την Αφροδίτη. Δηλαδή θα γίνετε πιο ερωτικοί και πιο εκδηλωτικοί στις συναισθηματικές σας σχέσεις και πιο αποδοτικοί και  παραγωγικοί στις συνεργασίες σας. Προσοχή χρειάζεται στις 9/10  με την αντίθεση  Άρης – Αφροδίτης όπου εκεί ή θα ερωτευτείτε σφοδρά, ή που θα τα διαλύσετε όλα αν είσθε σε σχέση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει περίπτωση επανασύνδεσης, μιας και αυτοί οι δυο πλανήτες δεν είναι απαγορευτικοί για  εξομάλυνση των σχέσεων. Όσον αφορά το οικονομικό σας κομμάτι, και αναφέρομαι σε οικονομικά από την  καθημερινή εργασία σας με την όποια βιοπορίζεστε, θα υπάρχει εύνοια κοντά στις 10/11 αλλά και στις 24/11, όπου εκεί θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα και  να σταθεροποιήσετε καταστάσεις επαγγελματικές   που θα σας ευνοήσουν οικονομικά. Γενικότερα είναι ένας μήνα κάλος για εσάς λόγω του ότι η Αφροδίτη ως Κυβερνήτης σας βοήθα αρκετά με τον πολεμικό Άρη απέναντι σας .

Γ ‘  Δεκαήμερο
Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα φαίνονται είναι πιο καλά, πιο βατά. Δεν υπάρχει όλη αυτή η ένταση που επικρατούσε, και αυτό γιατί η Αφροδίτη από 13/11 στο δικό σας δεκαήμερο σας δίνει την ικανότητα να χειρίζεστε καλύτερα τους άλλους, θα έλεγα με πιο γλυκό τρόπο. Θα σας απασχολήσουν και πάλι τα θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και θέματα  της οικογενείας που όλο αυτό το διάστημα  υπήρχε ένταση, σας δυσκόλευε αλλά και καταπίεζε. Τώρα βέβαια όλο αυτό έχει φτάσει πλέον στο τέλος, στο κλείσιμο και οριστικοποίησης των καταστάσεων από εσάς για να σας οδηγήσει σε μια νέα πραγματικότητα, σε μια νέα ζωή. Γύρω στις 15-16/11  θα υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση  με πολύ πάθος όποτε εκεί προσέχουμε να μην ξεφύγουμε. Προσοχή χρειάζεται και στις 19 /11 για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Όποτε καλό είναι αυτό το διάστημα να μην κάνουμε καμία είδους συζήτηση σε προσωπικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο για να αποφύγουμε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’  Δεκαήμερο
Για εσάς τα μυστήρια πλάσματα του πρώτου δεκαημέρου, ο Ουρανός ανάδρομος από τον Ταύρο  επιστρέφει στο πρώτο δεκαήμερο και ειδικά στους γεννημένους προς το τέλος του δεκαημέρου και σας δίνει πάλι απρόβλεπτες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με εσάς αλλά και τους άλλους. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα θέλω σας και σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής, ο οποίος από 10/11 έως 19/11 θα είναι στο δεκαήμερο σας και θα βοηθήσει αρκετά την επικοινωνία σας για να επιτύχετε  αυτά που θέλετε. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 17/11 όπου θα είναι απέναντι από τον Ουρανό, όποτε θα υπάρχουν πάλι αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις, έντονα λόγια και γενικότερα δύσκολη επικοινωνία. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να μην προβείτε σε καμία συμφωνία και υπογραφή συμβολαίων. Όμως και η Αφροδίτη περνώντας στο δικό σας δεκαήμερο από 22/11 έως 30/11 θα σας ευνοήσει σε σχέσεις οι οποίες θα είναι πιο ουσιαστικές πιο θέρμες. Μόνο που εδώ η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση γίνεται πιο κτητική, εμμονική και αυτό θα επικρατεί μέσα στο μήνα. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 27/11 όπου θα είναι απέναντι από τον Ουρανό και αυτό θα δημιουργήσει έκρηξη συναισθημάτων, ξαφνικούς κεραυνοβόλους  έρωτες αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς. Αλλά και σε θέματα συνεργασιών θα φέρει ρήξεις. Καλό θα είναι λοιπόν προς το τέλος του μήνα να είσαστε προσεκτικοί γιατί ο Ουρανός κάνει τα τερτίπια του…

Β’  Δεκαήμερο
Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι πιο βατά – μάλλον τα έχετε βρει με τον εαυτό σας.  Και εσείς με τον  Ερμή να περνά στο δικό σας δεκαήμερο από 19/11 έως 25/11 θα έχετε τη δυνατότητα να  προωθήσετε  πράγματα και καταστάσεις, θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας, αλλά και σε θέματα συνεργασιών. Το μόνο που θα σας επιφέρει θα έλεγα μη χαλαρότητα είναι ότι θα έχετε φορτωμένο  πρόγραμμα  στην καθημερινότητα αλλά και στη εργασίας σας. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 9/11 για  μικροατυχήματα ή θέματα υγείας που μπορεί να σας επηρεάσουν, καθώς και πιθανά λόγια ή κουτσομπολιά  προς εσάς  μέσα στην εργασία σας. Παρόλα αυτά θα υπάρχει έντονο το ερωτικό κομμάτι, ένας ερωτικός  μήνας όπου θα μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα, φλερτ, παιχνίδι και όλα αυτά που περιέχει ο έρωτας καθώς  και να προωθήσετε δημιουργικά σας σχέδια. Αλλά και για όσους έχουν παιδιά να έρθουν πιο κοντά σε αυτά. Θα έλεγα λοιπόν ότι το πιο έντονο για εσάς  σε αυτό το μήνα είναι ότι θα έχετε φορτωμένο  πρόγραμμα από την εργασίας σας όποτε αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξεκουράζεστε τόσο όσο θα θέλατε.

Γ’  Δεκαήμερο
Για  εσάς του τρίτου δεκαημέρου, είναι τα καλύτερα! Είστε οι πιο ευνοημένοι του μήνα και ειδικά μετά τις 10/11. Ξεκινώντας θα πω ότι είναι ένα μήνας πολλών μετακινήσεων με ευχάριστες διαδρομές κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο δικό σας ζώδιο αλλά και δεκαήμερο, σας υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα παρά πολύ καλό, μια καταπληκτική χρόνια για εσάς που έχετε τα γενέθλια σας κοντά στις 15/11, τα όποια επωφελείσθε όλα τα προαναφερόμενα. Ένας πολύ κάλος μηνάς μετακινήσεων, με πολύ καλή επικοινωνία, μια πολύ καλή καθημερινότητα στην όποια έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και μπορείτε να συνεννοηθείτε πολύ καλά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να  ξεκινήσετε σπουδές που θα σας βοηθήσουν για καινούργια πράγματα και να ανοίξετε νέους ορίζοντες  επαγγελματικούς. Γενικότερα ο μήνας προσφέρεται για αυτά τα νέα ξεκινήματα που θα επωφεληθείτε ώστε να προωθήσετε πολύ καλά τον εαυτό σας, αλλά και για εσάς όπως προανέφερα που έχετε τα γενέθλια σας κοντά στις 15/11 επωφελείσθε όλα αυτά σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Μην αφήσετε οτιδήποτε καινούργιο που θα σας πάει μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο
Ο μήνας  για εσάς τα αισιόδοξα παιδιά, ξεκινά με καλή διάθεση μιας και η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας ενισχύει αυτή την καλή διάθεση, σας κάνει πιο κοινωνικούς με καινούργιες πιθανά επαφές καθώς και καινούργια σχέδια. Στην πορεία όμως η διάθεση σας αλλάζει και γίνεστε πιο εσωστρεφείς, πιο κλειστοί θα έλεγα. Προσοχή χρειάζεται σε οτιδήποτε κάνετε κρυφό ή μυστικά που μπορεί να υπάρχουν κυρίως όσον  αφορά στις συναισθηματικές σχέσεις σας, είτε αυτό είναι μια σχέση, μια επιθυμία για σχέση, είτε μετακινήσεις για τις οποίες μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις κοντά στις 17 και 27/11. Επίσης μπορεί να υπάρξουν αναστατώσεις σε θέματα υγείας ή αν εργάζεστε σε τομέα που έχει να κάνει με την υγεία. Εξάλλου  η Πανσέληνος – Έκλειψη που γίνεται  στην 8η μοίρα των Δίδυμων σας επηρεάζει έμμεσα και ειδικά τα άτομα που έχουν τα γενέθλια τους κοντά στις 30/11, ρίχνοντας φως και δίνοντα  αλλαγές εκεί που δεν το περιμένετε σε επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η  συμπεριφορά σας μέσα στο χώρο εργασίας σας, αλλά και σε μυστικά που δεν θέλετε να μαθευτούν και θα πρέπει να διασφαλίσετε. Θέλει λοιπόν προσοχή στην εργασία αλλά και στην υγεία σας, ίσως θα πρέπει να προσέξετε την διατροφή σας ή να προσθέσετε στην καθημερινότητα σας ένα πρόγραμμα άσκησης που θα σας βοηθήσει.

Β’  Δεκαήμερο
Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι πιο χαλαρά κυρίως για τους γεννημένους μέχρι 9-10/12. Οι γεννημένοι 9-11/12 επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα, όποτε θέλει προσοχή σε θέματα επαγγελματικά, σχέσεις αλλά και οικογενειακά. Ο Ποσειδώνας όπως ξέρουμε θολώνει λίγο τα νερά όποτε  θα πρέπει  να προσέχετε ψέματα και εξαπατήσεις, αλλά και εσείς οι ίδιοι να είσαστε ειλικρινείς απέναντι    στην οικογένεια σας, στη σχέση σας αλλά και στο χώρο τις  εργασίας σας. Οι υπόλοιποι με την Αφροδίτη  στο Ζυγό στο δικό σας δεκαήμερο από 5-13/11, σας χαρίζει απλόχερα την θετική της ενεργεία και σας κάνει  δημιουργικούς, κοινωνικούς, αρεστούς, με πολλά φλερτ, την δυνατότητα να ενταχθείτε σε ομάδες, συλλόγους οτιδήποτε θέλετε να κάνετε. Σε αυτό σιγοντάρει και ο Άρης, ο όποιος σε συνάρτηση με την Αφροδίτη σας ενισχύει και στο αισθηματικό κομμάτι. Προσοχή λίγο με τα παιδιά σας για τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκληθούν και αυτό γιατί μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω αυστηροί. Επίσης μπορεί να υπάρξουν και επιστροφές  προσώπων όσο αφορά το αισθηματικό κομμάτι το όποιο όσο ο Άρης είναι  ανάδρομος, καλό θα είναι να μην τα αξιολογήσετε, το αφήνετε για αργότερα μόλις ο Άρης γίνει ορθός  όποτε εκεί θα δείξουν τα πράγματα την πορεία τους.

Γ ‘  Δεκαήμερο
Εσείς οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στα χρήματα σας και τον τρόπο διαχείρισης για τον μήνα αυτό. Αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι, με την έννοια να μην είστε τόσο σπάταλοι, ειδικά κοντά στις 20/11, γιατί αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε πιθανόν φουσκωμένους λογαριασμούς που θα λάβετε. Αυτή όμως η σπατάλη θα υπάρχει και στο αισθηματικό κομμάτι, με την έννοια ότι θα δημιουργείτε θέματα και καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Θα γίνετε ξαφνικά πιο κτητικοί, πιο εμμονικοί, ίσως βγάλετε και μια ζήλια, πράγμα περίεργο για εσάς, χωρίς όμως αυτό να το αντιλαμβάνεστε. Αυτό όλο δεν είναι απαραίτητο να σας βγει σε μια αισθηματική σχέση, μπορεί να το βγάλετε και σε μια φιλική ή ακόμα και σε μια ομάδα που ανήκετε, να θελήσετε να βγείτε μπροστά με άσχημο τρόπο και αυτό να φέρει δυσαρέσκεια στους άλλους και σε εσάς  απογοήτευση. Προσέξτε λοιπόν εκτός από τα  οικονομικά σας και την διαχείριση των συναισθημάτων σας, καλό είναι να βάλετε ένα όριο για εσάς. Πιθανόν να κάνετε καινούργια σχέδια ή και ετοιμασίες για  πράγματα ή ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε τα όποια δεν θέλετε να ανακοινώσετε ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’  Δεκαήμερο
Για εσάς τα παιδιά του Κρόνου του πρώτου δεκαημέρου, ο Ουρανός από τον Ταύρο περνώντας στο πρώτο δεκαήμερο, σας φέρνει ξαφνικά μεν, πολύ καλά νέα δε, όσο αφορά στα παιδιά σας, τις ερωτικές σχέσεις σας καθώς και τα δημιουργικά σας σχεδία. Φέρνει απρόσμενη τύχη και σε τυχερά παιχνίδια για όσους  θελήσουν να δοκιμάσουν καθώς επίσης και για καλλιτεχνικά σχέδια για όσους επιθυμούν. Είναι ένας μήνας  που θα σας χαρίσει έντονη κοινωνικότητα και πολλές νέες γνωριμίες. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 17/11 με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό που ναι μεν θα σας δώσει ξαφνικές γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές παρεξηγήσεις. Το ίδιο θα συμβεί και στις 27/11, όπου εδώ θα υπάρξει ένα κλίμα αλλαγής που θα θελήσετε να κάνετε, είτε να ξεφύγετε από την  ρουτίνα σας, είτε από ανθρώπους που δεν νιώθετε καλά από καιρό. Όμως σε όλο αυτό το καινούριο που θα θελήσετε να κάνετε, θα υπάρχει μια αστάθεια και μια  αβεβαιότητα, δεν θα νιώθετε την σιγουριά που θέλετε. Η έκλειψη που γίνεται στις 30/11 στο ζώδιο των  Δίδυμων σας επηρεάζει στο κομμάτι της εργασίας, τις συνθήκες στο χώρο εργασίας καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με το σώμα σας/οργανισμό σας, γενικότερα με την  υγεία σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει κάτι κακό, αντίθετα θα μπείτε σε διαδικασία αλλαγών, αλλαγές που θα γίνουν από εσάς σε βάθος χρόνου και θα σας αλλάξουν την οπτική σας στο κομμάτι εργασίας, καθημερινότητας και υγείας, το όποιο θα αποβεί πολύ καλό για εσάς.

Β’  Δεκαήμερο
Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι ένα διάστημα που νιώθετε κουρασμένοι μιας και ο Άρης ανάδρομος συνεχίζει να σας κουράζει με τα προβλήματα και εντάσεις που αναμασάτε με καταστάσεις  μέσα στην οικογένεια. Από τις 15/11 όμως όπου ο Άρης επανέρχεται σε ορθή πορεία, θα μπορέσετε να δώσετε τέλος στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα. Ενώ η Αφροδίτη από τον ζυγό σας ευνοεί στο επαγγελματικό-οικονομικό κομμάτι, όμως η σύγκρουση μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής υπάρχει, κάτι τραβάει περισσότερο κάτι λιγότερο την ενέργεια σας και αυτό βγάζει  εντάσεις και συγκρούσεις. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε συγκρούσεις και τυχόν προστριβές μέσα στην εργασία σας. Πολύ καλό διάστημα με πολύ καλά νέα που λαμβάνετε γύρω στις 10/11 σχετικά με την επιθυμία σας για κάποιους από εσάς να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, σύλλογο, καθώς επίσης και για σχέδια ή συμφωνίες που θέλετε να υλοποιήσετε. Το ίδιο ευνοϊκό διάστημα είναι για εσάς κοντά στις 24/11, που επίσης λαμβάνετε πολύ θετικά νέα και μπορείτε να προχωρήστε στόχους και όνειρα.

Γ’ Δεκαήμερο
Εσείς του τρίτου  δεκαημέρου που ανήκετε στην ομάδα που ταλαιπωρείστε περισσότερο, ο μήνας ξεκινά λίγο δύσκολα και ειδικά την πρώτη εβδομάδα με τον Ερμή σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο να σας φέρνει   δυσάρεστα νέα ή να πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις με θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εικόνα ή με άτομα ιεραρχικά πιο πάνω από εσάς ή κάποια νέα από οργανισμούς. Είναι μια εβδομάδα που νιώθετε τη δυσκολία να μην σας αφήνει. Όμως αυτό αλλάζει σιγά – σιγά και σε αυτό θα συντελέσουν και οι φίλοι σας που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, θα τους νιώθετε σαν την πηγή ενέργειας σας. Και η συναισθηματική σας όμως ζωή αλλάζει σιγά σιγά, το όποιο αυτό θα το δείτε σε βάθος χρόνου. Κοντά στις 15-16/11 με την Νέα Σελήνη, είναι ένα διάστημα που θα σας ωθήσει σε μια έκρηξη συναισθημάτων με την καλή έννοια, έκρηξη συναισθημάτων προς ένα άτομο που σας ενδιαφέρει  αρκετά και τόσο καιρό αυτό το συναίσθημα το κρατούσατε, καθώς επίσης θα σας οδηγήσει σιγά–σιγά σε ένα restart ζωής. Γενικότερα ο μήνας και ειδικά προς το τέλος του είναι καλύτερος, λαμβάνετε θετικά και χαρμόσυνα μηνύματα αλλά και η κοινωνικότητα σας γίνεται καλύτερη. Βλέπετε ότι αργά αλλά σταθερά αρχίζετε να αναπνέετε. Έτσι και αλλιώς έχει μείνει λίγο διάστημα μέχρι την τελική σας απελευθέρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α΄ Δεκαήμερο
Για  εσάς  τα Ουράνια παιδιά, ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου περνώντας πάλι στο πρώτο δεκαήμερο,  έχει αρχίσει τις ανατροπές και ειδικά για εσάς που είσαστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου κοντά στις 29-30-31/01. Ειδικά κοντά στις 17/11 με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό, αλλά και στις 27/11 με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό, θα πρέπει σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά να τα χειριστείτε με ψυχραιμία και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, επίσης είναι ένα διάστημα που χρειάζεται προσοχή σε λεκτικές παρεξηγήσεις αλλά και σε άτομα που επιλέγετε αισθηματικά διπλά σας για τυχόν μπερδέματα και εξαπατήσεις. Τώρα στο γενικότερο κλίμα του μήνα, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού θα σας ευνοήσει πολύ στο να έχετε πολύ καλή επικοινωνία με άτομα βοηθητικά  για εσάς ώστε να προωθήσετε τους στόχους σας με πολύ ωραίο τρόπο. Αλλά και με την Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό θα ξεκινήσετε να υλοποιείτε πράγματα που θέλετε να κάνετε καθώς και ταξίδια  η επαφές με το εξωτερικό. Επίσης κοντά στις 22/11 είναι πολύ καλό διάστημα  να προσεγγίσετε άτομα που θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Η έκλειψη στις 30/11 στο φιλικό ζώδιο των δίδυμων θα σας φέρει αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με το αισθηματικό –ερωτικό κομμάτι, φλερτ, σε θέματα με τα παιδιά σας αλλά και στα δημιουργικά σας σχεδία. Αλλαγές με την καλή έννοια, που θα σας ευνοήσουν και θα είναι πολύ θετικές για εσάς.

Β’  Δεκαήμερο
Για εσάς του  δευτέρου δεκαημέρου ο μήνας είναι πιο κάλος και τα πράγματα πιο ήρεμα αφού ο Ουρανός δεν σας απασχολεί πια με τα τερτίπια του. Αυτό που σας απασχολεί έντονα είναι τα επαγγελματικά σας  θέματα και πως θα τα προωθήσετε, πράγμα που ευνοείστε για να γίνει. Η  Αφροδίτη στον Ζυγό από 5 – 13/11 σας  βοήθα  να προσεγγίσετε άτομα, να έχετε καλή επικοινωνία μαζί τους για την προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και ο Άρης όπου από τις 15/11 γίνεται ορθός σας βάζει σε δράση. Σας κινητοποιεί να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στο να προχωρήσετε όλα αυτά τα θέματα που είχαν μείνει στάσιμα, ή που σας έβγαζαν διαρκώς προβλήματα και σας πήγαιναν πίσω. Επωφεληθείτε λοιπόν το διάστημα μετά τις 15/11 που υπόσχεται την υλοποίηση σε αυτά που θέλετε και επιδιώκετε. Τώρα το διάστημα πριν, είναι ένα καλό διάστημα να μπείτε στη διαδικασία προετοιμασίας, να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με τα άτομα που θα σας βοηθήσουν για να υπάρχει, όπως είπαμε, το αποτέλεσμα που θέλετε. Κινηθείτε!!!

Γ’  Δεκαήμερο
Για εσάς του τρίτου  δεκαημέρου, είναι ένας κάλος μηνάς και ιδιαίτερα με την Αφροδίτη από 13/11 στο δικό σας  δεκαήμερο, σας βοηθά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Γενικότερα από τα μέσα του μήνα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μπορεί για κάποιους από εσάς να υπάρξουν θετικά νέα για κάτι που έχετε ζητήσει ή από ανθρώπους που βρίσκονται σε θέση κύρους. Η Νέα Σελήνη που γίνεται  στις 15/11 στο ζωδίου του Σκορπιού, σας βοηθά στον τομέα των επαγγελματικών, όπου εδώ μπορείτε να κάνετε πολύ καλά νέα πράγματα, νέα ξεκινήματα και αλλαγές που θα έχουν μεγάλη επιτυχία για εσάς. Τώρα για το υπόλοιπο του μήνα θα υπάρξουν πολλές μετακινήσεις και ταξίδια καθώς και επαφές με το εξωτερικό. Όμως αυτό που θα πρέπει να προσέξετε και ειδικά κοντά στις 16-19/11 είναι ο τρόπος  επικοινωνία σας ώστε να μην προκληθούν έντονα λόγια και παρεξηγήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Θα πρέπει να χειρίζεστε τον λόγο σας αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε κάποια νέα, γιατί μπορεί άθελα σας να αποκαλυφθούν πράγματα ή να εκτεθούν άτομα και βέβαια να υπάρξουν οι ανάλογες αντιδράσεις. Σε γενικές γραμμές, ο μήνας δεν θεωρείται δύσκολος, εκτός από το παραπάνω διάστημα που ανέφερα και χρειάζεται μια μικρή προσοχή, ούτε έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία.

ΙΧΘΕΙΣ

Α’ Δεκαήμερο
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, με το Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από 11/11 στο δικό σας δεκαήμερο, υπάρχει εύνοια στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και γενικότερα έχετε μια καλή καθημερινότητα. Επίσης ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με σπουδές, καθώς και για κάποιους από εσάς σε νομικές υποθέσεις. Προσοχή χρειάζεται στις 17/11 με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό, όπου εδώ θα υπάρχει μια ένταση στην επικοινωνία σας, ίσως ο λόγος γίνει πιο έντονος, πιο εριστικός, αλλά και οι μετακινήσεις σας θέλουν προσοχή. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών ή αλλαγή κατεύθυνσης σπουδών ή ακόμη και μια νέα ξένη γλώσσα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό από 22/11 θα  νιώσετε τον αέρα της ανανέωσης, θα σας δώσει την θετική της ενεργεία και θα σας ευνοήσει στις σχέσεις και συνεργασίες. Με εξαίρεση την 27/11, όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό, θα φέρει ανατροπές σε θέματα μετακινήσεων, θέματα πιθανής επαφής που έχετε με το εξωτερικό καθώς και νέες ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες όπου ναι μεν θα υπάρχει έντονος ενθουσιασμός αλλά μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Τώρα η έκλειψη που γίνεται στις 30/11 στο ζώδιο του Τοξότη σας επηρεάζει και ειδικότερα τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου 27-28/2. Φέρνει αλλαγές στο οικογενειακό χώρο ή αλλαγές μέσα στο οίκημα που θα θελήσετε να κάνετε ή ακόμη και θέματα που έχουν κάνουν με ακίνητη περιουσία, αλλαγές και στα επαγγελματικά σας οι οποίες δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, απλά θέλει προσοχή στα βήματα σας, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για  την περαιτέρω εξέλιξη σας.

Β΄ Δεκαήμερο
Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ είστε σε καλή διάθεση, αυτό που σας προβληματίζει είναι το οικονομικό, είναι σαν να έχουν αδειάσει οι τσέπες σας με τον Άρη στον Κριό να σουλατσάρει στον τομέα των οικονομικών σας. Όμως από τις 15/11 που γυρίζει σε ορθή φορά, θα κινητοποιηθείτε πιο δραστικά και θα βρείτε τις λύσεις που θέλετε στο οικονομικό κομμάτι. Εξάλλου είστε και τα άτομα που ενώ μπορεί να μην έχετε τα “όρια”  άλλων ανθρώπων, στο οικονομικό κομμάτι ξέρετε να μάχεστε και να βρίσκετε την άκρη. Προσοχή μόνο κοντά στις 9/11 όπου εκεί μπορεί να υπάρχει οικονομική απώλεια από έξοδο που θα προκύψει και θα πρέπει να το διαχειριστείτε. Τώρα το διάστημα 10 και 24/11, αλλά και όλο αυτό το διάστημα, είναι ένα πολύ καλό και θετικό για εσάς, θα έχετε καλή διάθεση, θα είστε σε καλή ψυχική και πνευματική κατάσταση όπου αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ευνοϊκά την ζωή σας και να υλοποιήσετε του στόχους σας. Προσεκτικά θα πρέπει να κινούνται οι γεννημένοι κοντά στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου έχοντας εκεί τον Ποσειδώνα να δημιουργεί μια θολή εικόνα και να μην βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα ή να σας δημιουργεί μια σωματική εξασθένηση ή να νιώθετε ότι δεν έχετε την ενεργεία  να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα σας. Σε γενικές γραμμές ο μήνας είναι καλός για εσάς εκτός από  το οικονομικό που σας απασχολεί, αλλά βρίσκετε την λύση και με πολλά ευνοϊκά διαστήματα.

Γ’  Δεκαήμερο
Για εσάς τα γλυκά ψαράκια του τρίτου δεκαημέρου, είναι ένα διάστημα παρά πολύ ευνοϊκό και ιδιαίτερα από το δεύτερο μισό του μήνα που σας ευνοεί σε επαφές και μετακινήσεις. Ειδικότερα από τις 15/11 με την Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δίνει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα, ένα θεαματικό βήμα να υλοποιήσετε τα σχεδία σας, τους στόχους σας, έχοντας την συμπαράσταση ανθρώπων που σας αγαπούν και σας βοηθούν. Είναι ένα διάστημα που θα νιώθετε την αγάπη των ανθρώπων γύρω σας καθώς και ότι μπορείτε να βασιστείτε σε κάποιους χωρίς να σας προδώσουν. Γενικότερα το δεύτερο μισό του μήνα έχει να σας δώσει την εύνοια που περιμένατε για την πραγματοποίηση των στόχων σας την όποια θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε καθώς και πολλή αγάπη από τους δικούς σας ανθρώπους η όποια είναι έκδηλη προς εσάς. Θα πρέπει όμως και εσείς να έρθετε κοντά στα άτομα που σας  αγαπάνε γιατί αυτό που θα εισπράξετε θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα νιώσετε παρά πολύ όμορφα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα αυτό!!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα