Ζώδια Νοεμβρίου (Κριός – Παρθένος)

AJITA MARIA KASTRIOTI
02/11/2020

ΚΡΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο
Κριάρια πρώτου δεκαημέρου με τον Άρη και τον Ουρανό στον πρώτο οίκο σας, προβλέπονται αλλαγές και νέα ξεκινήματα για σας μέσα στο Νοέμβριο. Ίσως επαγγελματικές ενάρξεις ή γενικότερη αλλαγή του περιβάλλοντός σας που μπορεί να εκφραστεί με μετακόμιση σπιτιού ή αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. Εάν έχετε αίσθηση της επικείμενης αλλαγής καλό είναι να ενεργήσετε μετά τις 14 Νοεμβρίου που ο Άρης μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία και υποστηρίζει τη δράση σας. Αυτή την περίοδο ενδέχεται να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα γι’ αυτό θα ήταν χρήσιμο να είστε προσεκτικοί και συνειδητοί στις κινήσεις σας και στην οδήγηση. Η Αφροδίτη στο Ζυγό από απέναντι σάς δίνει ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες και σας ωθεί να περιποιηθείτε τον εαυτό σας εσωτερικά και εξωτερικά. Ωστόσο η μοναχική και ανεξάρτητη κριαρίσια φύση σας μπορεί να αντιδράσει στις ενέργειες της συντροφικής και ειρηνικής Αφροδίτης και να γίνετε άθελά σας προκλητικοί και επιθετικοί προς το σύντροφό σας ή σε όποιο πρόσωπο αισθάνεστε κοντά σας. Δεν είναι οικείο για σας να εκφράζεστε συναισθηματικά ούτε να συμβιβάζεστε στο όνομα της σχέσης και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις και ρήξεις με το σύντροφό σας ή το συνεργάτη σας. Τολμήστε αυτή την περίοδο να εκφράσετε τις ευαισθησίες σας στον άνθρωπό σας και θα δείτε ότι το σύμπαν θα σας υποστηρίξει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στο Εγώ και το Εμείς και να βιώσετε την αγάπη μέσα από την ελευθερία που δίνει μια σχέση. Το διάστημα από 5 έως 11 Νοεμβρίου είναι ιδανικό να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να επικοινωνήσετε ό,τι σας απασχολεί. Είναι επίσης ευνοϊκό διάστημα για κάθε είδους διαπραγματεύσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Χρησιμοποιήστε τις μέρες αυτές για να εκφράσετε ό,τι αισθάνεστε πως είναι χρήσιμο να εκφραστεί γιατί από 11 Νοεμβρίου και μέχρι τέλη του μήνα που ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, η ενέργεια στρέφεται προς τα έσω και η έκφραση και η επικοινωνία δυσκολεύει και περιορίζεται.

Β’ Δεκαήμερο
Εσείς Κριάρια του δευτέρου δεκαημέρου είστε κυριολεκτικά η φωτιά του ζωδιακού αυτό το μήνα! Με τον Άρη να βρίσκεται ακριβώς από πάνω σας η ζωτική ενέργεια ρέει άφθονη μέσα σας. Από 14 Νοεμβρίου που ο πλανήτης γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία, θα είστε σε θέση να εκφράσετε την ενέργεια αυτή προς τα έξω, να ορμήσετε και πάλι στη δράση και να διεκδικήσετε όσα μέχρι σήμερα θέλατε αλλά λόγω της αναδρομής του Άρη το αναβάλατε. Επίσης ό,τι υπόθεση ή κατάσταση εκκρεμεί από το παρελθόν είναι χρήσιμο να κλείσει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου ούτως ώστε να καθαρίσει η ενέργεια από ό,τι παλιό και να προχωρήσετε ελεύθεροι στο σήμερα σε νέες περιπέτειες και καινούριες εμπειρίες! Η δράση σας είναι έντονη και στον επαγγελματικό τομέα όπου κάτι φαίνεται να αλλάζει προς όφελός σας. Η αλλαγή αυτή ίσως συμπεριλαμβάνει και μια απώλεια η οποία όμως είναι απαραίτητη για την εξέλιξη σας. Και πάλι όλα δείχνουν ότι ο Νοέμβριος είναι για σας ο μήνας που φεύγει το παλιό για να έρθει το καινούριο. Ό,τι σας βαραίνει ή ό,τι δεν είναι για σας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σήμερα ξεκαθαρίζει και το πεδίο ανοίγει για να μεγαλώσετε και να εξελιχθείτε. Από 5 μέχρι 14 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σας φέρνει μεν ευκαιρίες για αρμονικές συνεργασίες και σχέσεις αλλά για να ευοδώσουν χρειάζεται και από μέρους σας ενέργεια και προσωπική δουλειά προκειμένου να αναγνωρίσετε αυτές τις ευκαιρίες στη ζωή σας, να τις εκτιμήσετε και να μην τις απορρίψετε μέσα στα πλαίσια του εγωισμού και του ανταγωνισμού σας με τους άλλους. Η σεξουαλικότητά σας είναι έντονη και η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι φανερή. Τώρα μπορείτε να δείτε ότι ο άνθρωπος απέναντί σας δεν είναι εχθρός σας αλλά καθρέφτης του εαυτού σας και είναι η κατάλληλη ώρα να  χρησιμοποιήσετε αυτή την Αφροδίτη και τον Ερμή, ειδικά μέχρι τις 11 Νοεμβρίου που θα είναι και οι δύο στο ζώδιο του Ζυγού, για να μιλήσετε σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και τις ευαισθησίες σας και έτσι να απολαύσετε και να χαλαρώσετε μέσα στην ομορφιά και τη ζεστασιά που προσφέρει μια αληθινή σχέση.

Γ’ Δεκαήμερο
Εσείς οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου ίσως είστε αυτοί που ακόμα δοκιμάζεστε από τον ουρανό και τις συμπαντικές ενέργειες. Ό,τι δεν είναι χρήσιμο για εσάς ή ό,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σας, οι μεγάλοι και σοφοί πλανήτες Κρόνος και Πλούτωνας είναι τώρα εδώ για να το πάρουν από τη ζωή σας. Εάν πάρετε απόσταση από ό,τι διαδραματίζεται στην καθημερινότητά σας και παρατηρήσετε σα θεατής τη ζωή σας θα μπορέσετε να αντιληφθείτε τις ενέργειες αυτές. Και είναι προς όφελός σας να συγχρονιστείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους γιατί με αυτόν τον τρόπο θα περάσετε πιο ανώδυνα τις αλλαγές ή απώλειες που φέρνουν αυτοί οι πλανήτες σε σας. Ωστόσο είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι οι πιέσεις που βιώνετε αυτήν την περίοδο στη ζωή σας δεν είναι δίχως ανταμοιβή. Ο Δίας που βρίσκεται μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σάς παρέχει κάποιου είδους  προστασία και μπορεί να σας φέρει απροσδόκητα δώρα και ευκαιρίες ζωής. Με όλα αυτά να επηρεάζουν τη ζωή σας και τη ψυχολογία σας υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστεί και ο ύπνος σας. Δε μπορείτε όμως να κάνετε κάτι αυτή τη στιγμή παρά μόνο να αφεθείτε στο ποτάμι της ζωής, να εμπιστευθείτε τη ροή του και σύντομα θα βρίσκεστε σε μια νέα κατάσταση, σε μια νέα ζωή, και οι δυσκολίες που πιθανόν βιώνετε τώρα θα είναι μια ανάμνηση. Από 13 μέχρι 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό απέναντί σας σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στον 7ο οίκο σας στις 15 Νοεμβρίου και τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 17 Νοεμβρίου, ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα έχει έντονη δραστηριότητα.  Από τη μία η πύρινη και ασυγκράτητη ορμή σας, από την άλλη η ανάγκη σας για αρμονία και συντροφικότητα και στο μεταξύ μια Νέα Σελήνη που κλείνει έναν κύκλο για να ξεκινήσει ένας καινούριος.. όπως καταλαβαίνετε με όλες αυτές τις επιρροές όλα είναι πιθανά. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα, μπορεί να έχετε εντάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας και δεν αποκλείονται από το σκηνικό οι χωρισμοί ή διακοπή των σχέσεων όπως τις γνωρίζατε και επαναπροσδιορισμός αυτών σε νέες βάσεις και δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο
Ταύροι μου όσο και αν απεχθάνεστε τις αλλαγές ο Ουρανός δεν κάνει εξαιρέσεις, και αυτό το μήνα λόγω αναδρομής έχει και πάλι εισέλθει στις μοίρες του δικού σας δεκαημέρου για να σας ανατρέψει όσα δεν ανέτρεψε την πρώτη φορά που σας επισκέφθηκε. Οι γεννημένοι 26 με 29 Απριλίου ίσως δείτε τη ζωή σας να αλλάζει ξαφνικά χωρίς να μπορείτε να κάνετε κάτι για να ανατρέψετε τη ροή των γεγονότων. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 31 Οκτωβρίου στον Ταύρο, στην ίδια μοίρα με τον Ουρανό, φωτίζει την ανάγκη σας για ατομική ελευθερία και αυτό ίσως φέρει τις επόμενες μέρες εντάσεις και ρήξεις στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Και στις 15 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Σκορπιό, στο απέναντι δηλαδή από σας ζώδιο, είναι άλλο ένα αστρολογικό σημάδι ότι η σχέση σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Γενικότερα ο Νοέμβριος έχει έναν επαναστατικό αέρα και σας παρασέρνει μαζί του είτε με τη θέλησή σας είτε χωρίς. Η ενέργεια αλλάζει, η ζωή σας αλλάζει και αυτό μπορεί να σας φέρνει εσωτερική αγωνία και δυσκολία στον ύπνο. Από 11 μέχρι 19 Νοεμβρίου είναι πιθανό να λάβετε νέα που δεν τα περιμένατε και μάλλον δεν θα σας είναι ευχάριστα. Να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να σας αποκαλυφθούν μυστικά, να ακούσετε πράγματα που θα σας σοκάρουν ή να γίνουν συζητήσεις περί χωρισμού ή διάσπασης σχέσεων. Από 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό και τα αισθήματα σας γίνονται φλογερά, παθιασμένα και μπορεί να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα δημιουργώντας κρίσεις στις σχέσεις σας. Προσέξτε την τάση σας να γίνετε σκληροί και να μην δείχνετε την αγάπη σας εκεί που θέλετε λόγω εγωισμού και περηφάνιας.

Β’ Δεκαήμερο
Στις 15 Νοεμβρίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στον 7ο για σας οίκο και επηρεάζει τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ίσως μια νέα σχέση ή ένα νέο ξεκίνημα συνεργασίας που λόγω Σκορπιού θα έχει βάθος, ουσία και θα είναι χρήσιμο για την προσωπική σας εξέλιξη. Ούτως η άλλως αυτό το μήνα ο ήλιος λάμπει στον Σκορπιό και ο Ερμής μπαίνει και αυτός στο ίδιο ζώδιο με αποτέλεσμα να επικρατεί μια γενική σιωπή στην ατμόσφαιρα και η δική σας ενέργεια να στρέφεται προς τα έσω προς αναζήτηση απαντήσεων και λόγων για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Το συναίσθημα βαθαίνει, το ενδιαφέρον και η προσοχή σας εστιάζεται στη σχέση σας και μέσα από την αγάπη σας και το πάθος σας για το σύντροφό σας μπορεί να προσκολληθείτε σε αυτόν και να εκδηλώσετε τάσεις ελέγχου. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του Σκορπιού προς όφελός σας και αντί να προσπαθείτε να ελέγχετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις έξω από σας, τολμήστε τη βουτιά μέσα σας και δείτε πώς τελικά τα πράγματα που υπάρχουν μέσα σας παίρνουν μορφή και έξω σας. Και έτσι μπορεί να έρθει η αλλαγή σε σας που οδηγεί εύκολα στην εσωτερική ασφάλεια και ηρεμία που τόσο αποζητάτε. Είναι πιθανό να αισθάνεστε μια αγωνία να τρέχει υποσυνείδητα το Νοέμβριο χωρίς να υπάρχει κάποιος φανερός λόγος ή αιτία και αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στον ύπνο σας. Αισθήματα συμπόνοιας βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να θυσιαστείτε για κάποιον φίλο σας ή για κάποιον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη σας. Επειδή όμως ο Ποσειδώνας βρίσκεται τώρα στο 11ο οίκο σας, είναι ωφέλιμο πριν δώσετε τη βοήθειά σας να γνωρίζετε ακριβώς σε ποιον και από ποιο σημείο τη δίνετε γιατί υπάρχει η τάση ιδεαλισμού και εξιδανίκευσης και στο τέλος μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν βοηθήσατε κανέναν αλλά ότι εξαπατηθήκατε. Ο Νοέμβριος είναι μήνας που υποστηρίζει τη ψυχοθεραπεία ή  εναλλακτικά τη συμμετοχή σας σε ομάδες που σχετίζονται με Τέχνη, τη μεταφυσική ή τη φιλανθρωπία. Η ζωή σας και η καθημερινότητά σας μπορεί μέσα από την ενασχόλησή σας με τα παραπάνω αλλά και με την Αφροδίτη στο Ζυγό στον 6ο σας οίκο να γεμίσει ομορφιά και αρμονία!

Γ’ Δεκαήμερο
Η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου γίνεται ακριβώς απέναντί σας Ταύροι αυτού του δεκαημέρου και αυτό σημαίνει ότι κάτι καινούριο ξημερώνει για σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Υπάρχει περίπτωση βέβαια αυτή η καινούρια σχέση που προμηνύεται να μην είναι άλλη από τη σχέση με τον εαυτό σας μιας και μιλάμε για Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Ο Σκορπιός για την αστρολογία συνδέεται με τα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής, την εις βάθος ανάλυση και τον έλεγχο. Είναι το ζώδιο που αναζητά την ουσία των πραγμάτων και δε θα μείνει στην επιφάνεια. Οπότε γύρω στα μέσα του μήνα οι ενέργειες μπορεί να σας οδηγήσουν να δείτε πτυχές της προσωπικότητας και να ανακαλύψετε πράγματα για σας ή για τον σύντροφό σας που μέχρι σήμερα δε βλέπατε. Και αυτό να είναι το σημείο που θα δημιουργηθεί μια νέα σχέση με ζητούμενο πάντα την απόλυτη συναισθηματική ταύτιση και κατ’ επέκταση το έντονο πάθος. Αυτή την περίοδο έχετε για προστασία τις πλάτες των μεγάλων πλανητών, Κρόνο, Δία, Πλούτωνα, οι οποίοι σας δίνουν δύναμη, ψυχική αντοχή, υπευθυνότητα και επαγγελματική επιτυχία. Η υλική ασφάλεια και η σταθερότητα που για σας είναι έτσι κι αλλιώς προτεραιότητα, αυτό το διάστημα παρέχεται σε σας και είναι η ανταμοιβή των πλανητών για τη συνέπειά σας και την εργατικότητά σας. Η 12η Νοεμβρίου είναι μια σημαντική ημερομηνία με τον Δία και τον Πλούτωνα να συναντιούνται και να σας φέρνουν ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Είναι ένδειξη για οικονομικά κέρδη ή για κάποιου είδους μύηση ή πνευματική εξέλιξη. Υπάρχει επίσης προστασία σε νομικά θέματα και σπουδές, ταξίδια αλλά και εύνοια από συγγενείς και πνευματικούς δασκάλους. Όχι ότι δεν είναι πιθανές οι καθυστερήσεις ή κάποιες κρίσεις στους τομείς αυτούς, στο τέλος όμως και περνώντας μέσα από τα εμπόδια, η έκβαση τους φαίνεται να είναι θετική για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α’ Δεκαήμερο
Για σας Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, ο Νοέμβριος φαίνεται να είναι ένας σχετικά ήσυχος μήνας μέχρι τις 30 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη του έτους στο ζώδιό σας. Τα αποτελέσματα της έκλειψης θα φανούν τους επόμενους μήνες και επηρεάζουν κυρίως του γεννημένους 27-28-29 Μαΐου. Ίσως κάποιοι να αντιληφθείτε νωρίτερα μέσα στο μήνα την ενέργεια της έκλειψης και να υποψιάζεστε ήδη σε ποιον τομέα της ζωή σας θα επενεργήσει. Όπως και να έχει όμως και παρά την αγωνία που μπορεί να προκληθεί υποσυνείδητα από το επερχόμενο γεγονός της έκλειψης, εσείς ως μεταβλητό και πανέξυπνο ζώδιο έχετε την ικανότητα να συγχρονίζεστε και να προσαρμόζεστε άμεσα στις αλλαγές. Έχετε μοναδικό ταλέντο όχι μόνο στο να βλέπετε τα θετικά και χρήσιμα της όποιας κατάστασης αλλά και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή έτσι ακριβώς όπως είναι! Γι’ αυτό το μήνα μπορείτε να ακολουθήσετε την Αφροδίτη στο Ζυγό στον 5ο σας οίκο και να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά και φυσικά την τέχνη. Είναι μια περίοδος που οι σχέσεις σας ευνοούνται, υπάρχει αρμονία μέσα σας αλλά και έξω σας και με αυτή την ωραία διάθεση μπορείτε να εκτιμήσετε και να χαρείτε τα όμορφα πράγματα που έχει ζωή για σας! Αντίστοιχη αρμονία και ισορροπία φαίνεται να υπάρχει και στα οικονομικά σας συμπεριλαμβανομένων ακόμα και κάποιων εξόδων που μπορεί να κάνετε για κοινωνικές εκδηλώσεις ή για αγορά όμορφων πραγμάτων είτε για σας και το σπίτι σας είτε για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ο Ερμής ως κυβερνήτης σας βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και σας δίνει ευγλωττία, διπλωματία και καλή επικοινωνία με τους άλλους. Από 11 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό και η επικοινωνία ίσως περιορίζεται με έναν τρόπο και δε μοιράζεστε τις σκέψεις σας. Μπορεί να υπάρχει μια επιφυλακτικότητα από μέρους σας στην καθημερινότητά σας και μια τάση διερεύνησης και βαθύτερης ανάλυσης των καταστάσεων. Πιθανότητα επίσης για εντάσεις και ανταγωνισμό μέσα σε ομάδες και συλλογικότητες λόγω αντίθετης ιδεολογίας.

Β’ Δεκαήμερο
Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου με τον Ποσειδώνα να σας επηρεάζει, και κυρίως οι γεννημένοι 8-9-10 Ιουνίου, μπορεί να νοιώθετε κουρασμένοι ή εξασθενημένοι κατά τη διάρκεια του μήνα. Εάν έχετε τάσεις υπνηλίας δώστε στον οργανισμό σας την ξεκούραση που ζητάει και γενικότερα φροντίστε την υγεία σας με καλή διατροφή ίσως και με βιταμίνες που μπορεί να λείπουν από τον οργανισμό σας. Επίσης το τοπίο μπορεί να είναι κάπως θολό γύρω σας και να μην βλέπετε καθαρά τα πράγματα και τις καταστάσεις που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή. Και όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα είναι πιθανό να υπάρχουν απογοητεύσεις αργότερα ή αισθήματα εξαπάτησης και προδοσίας ως απόρροια της θολής εικόνας που εσείς οι ίδιοι είχατε. Είναι χρήσιμο να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι και ρεαλιστές όσο αφορά τα επαγγελματικά σας γιατί οι ενέργειες του Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν σύγχυση, εξαπατήσεις, μυστικά και ψέματα. Προτού κάνετε οποιαδήποτε επαγγελματική κίνηση, όσο ελκυστικές και αν φαίνονται οι συνθήκες για να προχωρήσετε, πάρτε το χρόνο σας και δείτε ξανά τα δεδομένα μέχρι να έχετε καθαρή και σαφή εικόνα της κατάστασης και του τι περιμένετε εσείς από αυτήν. Γιατί με το σημερινό πλανητικό σκηνικό, η πιθανότητα τα πράγματα να μην είναι αυτά που φαίνονται είναι μεγάλη. Με τη Νέα Σελήνη πάντως στον 6ο οίκο σας και αργότερα την έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου φαίνεται να υπάρχει δραστηριότητα στον τομέα της εργασίας σας και της καθημερινότητας σας. Κάτι αλλάζει, κάτι φεύγει και κάτι ξεκινάει στη ζωή σας που πιθανό να αφορά την εργασία σας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και την επικοινωνία, και εφόσον υπάρχει διαύγεια και καθαρότητα σε αυτά που συζητάτε και διαπραγματεύεστε μπορεί να καταλήξετε σε συμφωνίες ευνοϊκές για σας. Ό,τι νέα κίνηση πάντως ή νέα συμφωνία είναι να κάνετε προτιμήστε να γίνει μετά τις 5 Νοεμβρίου, που ο Ερμής ορθοδρομεί, και ιδανικά μετά τις 14 Νοεμβρίου που ορθοδρομεί και ο Άρης. Ένας Άρης που μπορεί αυτό το μήνα να εκτονωθεί στις ομάδες που συμμετέχετε φέρνοντας εντάσεις και συγκρούσεις μέσα σε αυτές.  Ρήξεις μπορεί να έχετε και με φίλους σας, και με τον Χείρωνα στο ίδιο ζώδιο είναι ένδειξη ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα σας είναι ανώδυνο. Εμπιστευτείτε την ανάλαφρη και φιλική φύση σας, αφήστε την όποια ανταγωνιστική και εριστική διάθεση που μπορεί να προκαλεί ο Άρης από τον 11ο οίκο σας και με αυτόν τον τρόπο αποφύγετε να πληγώσετε και να πληγωθείτε.

Γ’ Δεκαήμερο
Αυτό το μήνα ο 6ος οίκος είναι ενεργοποιημένος για σας τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να προσέχετε την υγεία σας και να φροντίσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας ζωής έτσι ώστε να λειτουργούν υπέρ της ευεξίας σας. Η Νέα Σελήνη στα μέσα του μήνα και η έκλειψη στο ζώδιό σας στο τέλος του μήνα δείχνουν μεταβολές στη ρουτίνα σας, στον χώρο εργασία σας και γενικά στην καθημερινότητά σας. Μετά τις 11 Νοεμβρίου μπορεί να μάθετε νέα που θα σας εκπλήξουν και ίσως να σας στεναχωρήσουν. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν τα αδέλφια σας, τους κοντινούς συγγενείς σας, το εργασιακό σας περιβάλλον, τις ομάδες ή τους φίλους σας. Ειδικά στις ομάδες και τις φιλικές σας σχέσεις θα υπάρχει ίσως η τάση να θέλετε να ξεχωρίσετε και να επιβάλλετε τη γνώμη σας και αυτό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις μεταξύ σας. Η ιδεολογία σας είναι αντισυμβατική και πρωτοποριακή αλλά αν αυτή συγκρούεται με την ιδεολογία της ομάδας είναι πιθανό να οδηγήσει σε διάσπαση ή βίαιη αποχώρησή σας από τη σχέση/ομάδα. Επίσης ενδέχεται να συναντήσετε εμπόδια που αφορούν κάποιο στόχο που έχετε βάλει στη ζωή σας και είναι πιθανή ακόμα και η ανατροπή των μέχρι τώρα σχεδίων σας. Επαγγελματικά ενδέχεται να επικρατεί σύγχυση και μπέρδεμα καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον οίκο της καριέρας σας και της δημόσιας εικόνας σας. Όπου υπάρχει ο Ποσειδώνας συνήθως υπάρχει και κάποιας μορφής θυσία, οπότε να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια θυσία προκειμένου να υποστηρίξετε την καριέρα σας ή μπορεί να θυσιάσετε την ίδια την καριέρα σας για κάποιο σημαντικότερο για σας λόγο. Ψέματα και εξαπατήσεις είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις απογοητεύσεις. Ο Ερμής στο Σκορπιό από 11 Νοεμβρίου είναι σύμμαχός σας και μπορεί να σας δώσει την διαπεραστική ματιά που χρειάζεστε για να δείτε πέρα από τις ψευδαισθήσεις και με βάση την πραγματικότητα να δράσετε στην καριέρα σας και να οργανώσετε τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο
Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου μάλλον περνάτε έναν ωραίο μήνα το Νοέμβριο με την Αφροδίτη στο Ζυγό να ομορφαίνει το σπίτι σας και να φέρνει ειρήνη και αρμονία στην οικογένειά σας. Και από τις 21 Νοεμβρίου που περνάει στο Σκορπιό, παρόλο που δε βρίσκεται στο περιβάλλον της, είναι ωστόσο ευνοϊκή για εσάς και ενδέχεται να δυναμώσει και να βαθύνει τα αισθήματά σας. Η οικογένειά σας γίνεται το επίκεντρο και είναι πιθανό λόγω της Αφροδίτης στο Σκορπιό που αγαπάει απόλυτα και σε βάθος, να δείτε να εναλλάσσονται μέσα σας διαδοχικά συναισθήματα αγάπης-μίσους. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε ουσιαστική επαφή και έντονα συναισθήματα. Ο μήνας του Σκορπιού σας πάει και νοιώθετε οικεία με το να παρατηρείτε και να ψυχαναλύετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας περνάνε από δοκιμασίες και αναπόφευκτα κάποιες θα αντέξουν και θα μείνουν και κάποιες θα τελειώσουν για να έρθουν καινούριες, αυτές που πραγματικά χρειάζεστε τώρα στη ζωή σας. Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες ή τους φίλους σας που μπορεί απότομα να αποχωρήσετε ή να διακόψετε τις σχέσεις σας. Ο Άρης στον Κριό ανάδρομος μέχρι τα μισά του μήνα φέρνει ακόμα υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζεται να ξαναδείτε και να κλείσετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ώστε από 14 Νοεμβρίου που γυρίζει και πάλι ορθόδρομος να ξεκινήσετε τη δράση σας ελεύθεροι και αποδεσμευμένοι από παλιές ενέργειες που σας βαραίνουν και εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Στον τομέα των επαγγελματικών υπάρχει μεγάλη ενεργητικότητα και με τη δύναμη αυτού του Άρη μπορείτε να πετύχετε ό,τι θέλετε. Στα πλαίσια της επαγγελματικής σας επιτυχίας και καταξίωσης όμως να είστε έτοιμοι ότι μπορεί να υπάρξουν προστριβές και συγκρούσεις με τους ανταγωνιστές σας ή  με πρόσωπα εξουσίας. Τέλος, με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο σας φαίνεται να επικρατεί μια θολούρα σε ό,τι έχει να κάνει με υποθέσεις εξωτερικού, ταξίδια και σπουδές. Πιθανές απογοητεύσεις ή κάποιου είδους εξαπατήσεις από το εξωτερικό ή από μακρινούς συγγενείς.

Β’ Δεκαήμερο
Καρκίνοι αυτού του δεκαημέρου και ειδικά οι γεννημένοι 6 έως 9 Ιουλίου, με τον Άρη στον Κριό και σε σκληρή γωνία με τον ήλιο σας, πιθανό να νοιώθετε «εύφλεκτοι» και έτοιμοι να πιαστείτε σε καυγάδες. Η διάθεσή σας ίσως είναι εριστική και μπορεί αυτή την περίοδο να βλέπετε τη ζωή σαν ένα πεδίο μάχης που καλείστε να πολεμήσετε για να επιβιώσετε. Το ευχάριστο είναι ότι ο Άρης γυρίζει από ανάδρομος σε ορθή πορεία στις 14 Νοεμβρίου και όλη αυτή η ενέργεια που δυναμώνει και συσσωρεύεται μέσα σας μπορεί από τα μέσα του μήνα να εκφραστεί επιτέλους προς τα έξω και να αλαφρύνετε ψυχολογικά. Ωστόσο είναι στο χέρι σας αν αυτή η ενέργεια που θα εξωτερικευθεί θα είναι καταστροφική ή δημιουργική. Το πεδίο της καριέρας σας είναι το κατάλληλο για να εκτονώσετε τη δράση σας αλλά αν δεν είστε συνειδητοί και δεν έχετε αυτοσυγκράτηση είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξεις και καυγάδες με τους προϊστάμενους σας ή με πρόσωπα εξουσίας γενικότερα, ή με τους ανταγωνιστές σας. Υπάρχει τάση για κοψίματα και καψίματα, και μπορεί να παρουσιαστούν φλεγμονές στον οργανισμό σας λόγω θυμού και υπερβολικής κούρασης από τις μάχες που δίνετε. Πιθανοί επίσης πονοκέφαλοι και εξάψεις. Οι γεννημένοι στις 10-11-12 Ιουλίου έχετε την θειική προστασία του Ποσειδώνα που σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα οράματά σας και τους ιδεαλιστικούς σας στόχους. Μπορεί επίσης να σας φέρει ειδύλλια και έρωτες και, με τη συνδρομή της Αφροδίτης στο Ζυγό και από τις 21 Νοεμβρίου στο Σκορπιό, είναι πιθανό ο έρωτας να γίνει σχέση που όσο θα προχωράει τόσο θα βαθαίνουν και τα αισθήματα του ενός για τον άλλον.  Βέβαια ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών γενικότερα είναι ένας τομέας με έντονη δραστηριότητα αυτό το μήνα. Πιέσεις και δοκιμασίες στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, σχέσεις που μεταλλάσσονται και αλλάζουν μορφή, σχέσεις που τελειώνουν αλλά και σχέσεις που έρχονται.. με τη συγκέντρωση των πλανητών Δία Κρόνο Πλούτωνα απέναντί σας όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ανάλογα την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας θα επηρεαστεί αντίστοιχα από τους πλανήτες. Το βέβαιο είναι ότι μετά το Νοέμβριο οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι πια οι ίδιες.

Γ’ Δεκαήμερο
Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται να έχετε υπομονή και σύντομα ο Κρόνος σας αποχαιρετάει αφήνοντάς σας δώρο καρμικά μαθήματα χρήσιμα για τη συνέχεια της ζωής σας. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ξεκαθαρίζουν πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σας και που ό,τι δεν είναι χρήσιμο πλέον για σας παύει να υπάρχει. Ό,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σας έχει έρθει η ώρα να φύγει. Και όσο επώδυνο κι αν είναι κατά βάθος γνωρίζετε ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για το μεγάλωμά σας και την προσωπική σας άνθιση. Δεν υπάρχει όμως προσπάθεια χωρίς ανταμοιβή και δεν υπάρχει τέλος χωρίς καινούρια αρχή. Και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ο Δίας απέναντί σας που μέσα στην πίεση των ημέρων σάς παρέχει προστασία και αντισταθμίζει τις πιέσεις ή τις απώλειες που μπορεί να έχετε στη ζωή σας με νέες ευκαιρίες και δώρα. Ειδικότερα από 7 έως 12 Νοεμβρίου που ο Δίας είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον Πλούτωνα, τα δώρα μπορεί να είναι οικονομικά ή εσωτερικά/πνευματικά μέσω των οποίων δύναται να μεταμορφωθεί η ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 15 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σε αρμονική όψη με τον ήλιο σας και μπορεί να σας φέρει συνειδητοποιήσεις και ένα νέο τρόπο αντίληψης της ζωής. Την ίδια στιγμή γυρίζει και ο Άρης ορθόδρομος και είναι η κατάλληλη περίοδος να βγείτε από το καβούκι σας, να ακολουθήσετε τη νέα κατεύθυνση που σας δείχνει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου και να δώσετε μορφή στη δημιουργική σας ενέργεια μέσα από την τέχνη, τον αθλητισμό, την επιχειρηματικότητα, τον έρωτα, τη διασκέδαση. Τα θέματα σπιτιού, οικογένειας και παιδιών ευνοούνται και κάποιοι είναι πιθανό να περάσετε αυτό το μήνα σε νέα φάση ζωής δημιουργώντας οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο
Ο Ουρανός στον Ταύρο απαιτεί να συντονιστείτε με τις δυνάμεις της αλλαγής και κάθε τυχόν αντίστασή σας ωθεί τον πλανήτη σε πιο αναρχική συμπεριφορά. Είναι η δεύτερη φορά που ο πλανήτης σάς δείχνει τι θέλει και αν και πάλι δε συγχρονιστείτε με την ενέργεια του, όταν γυρίσει ορθόδρομος (από Γενάρη 2021) και κάνει το τρίτο και τελευταίο του πέρασμα από τις ίδιες μοίρες, θα ανατρέψει βίαια και ακαριαία τα δεδομένα σας και αυτό μπορεί να είναι επώδυνο για σας. Είναι η φύση του πλανήτη τέτοια που έρχεται να σας απελευθερώσει από ό,τι είναι πλέον παρωχημένο και παλιό. Και όση μεγαλύτερη η αντίστασή σας στην αλλαγή τόσο μεγαλύτερος ο πόνος που θα προκληθεί από τη δύναμη της ενέργειας και την κρούση στις αντιστάσεις σας. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τους γεννημένους 30-31 Ιουλίου και 1-2 Αυγούστου και πιθανό να επηρεάζουν τον τομέα της καριέρας σας και της δημόσιας εικόνας σας. Η καθημερινότητά σας δοκιμάζεται και αυτή την περίοδο είναι πιθανώς φορτωμένη με υποχρεώσεις, κάτι που σας πιέζει και σας περιορίζει ψυχολογικά. Υπάρχει περίπτωση γύρω στα μέσα του μήνα να σας αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες ή να πείτε εσείς αλήθειες που μπορεί να σοκάρουν και να προκαλέσουν αντιδράσεις. Το μυαλό σας μπορεί να πάρει φωτιά από τη σκέψη, να έχετε νευρικότητα και έντονη διάθεση προσωπικής ελευθερίας. Η Αφροδίτη στο Ζυγό στο 3ο οίκο διευκολύνει την επικοινωνία με τους άλλους και έχει ζητούμενο τη μεταξύ σας ειρήνη και αρμονία. Από τις 21 Νοεμβρίου που μπαίνει στο Σκορπιό είναι πιθανό να σας φορτίσει ψυχολογικά και να υπάρχει έντονος συναισθηματισμός. Μπορεί επίσης να σας δημιουργεί μια αίσθηση ανικανοποίητου μιας και αυτή η Αφροδίτη ζητάει την απόλυτη ταύτιση συναισθημάτων κάτι που πρακτικά είναι αδύνατον. Παρατηρήστε την απολυτότητά σας στον έρωτα, την τάση σας που τα θέλει ή όλα ή τίποτα, και ζήστε το πάθος σας αποφεύγοντας όμως τα παιχνίδια εξουσίας και τις σκληρές συμπεριφορές που πληγώνουν τα αισθήματα και σαμποτάρουν τη σχέση.

Β’ Δεκαήμερο
Ο Άρης από τον Κριό και ειδικά από 14 Νοεμβρίου που από ανάδρομος γυρίζει σε ορθή πορεία, σας δίνει καλή υγεία και ζωτικότητα. Είναι περίοδος που ευνοείται η δράση και κάθε είδους νέο ξεκίνημα. Η φωτιά σας αναζωπυρώνεται, η σεξουαλική σας ενέργεια είναι έντονη και δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε παρά να βγείτε στη δράση και να ζήσετε την περιπέτεια!  Από 4 μέχρι 14 Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο Ζυγό σας δίνει ομορφιά, ευγενικό λόγο και τονίζει την ανάγκη σας για σχέση και συντροφικότητα. Και από 21 Νοεμβρίου με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, τα λόγια λιγοστεύουν και τα συναισθήματα βαθαίνουν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας μπορεί να βιώσετε ανατροπές. Η διάθεσή σας είναι επαναστατική και πιθανό να σας βγει αντίδραση στον χώρο εργασίας σας. Η καθημερινότητά σας θα έχει διακυμάνσεις και από τη μια μπορεί να έχετε υποχρεώσεις και πιέσεις αλλά από την άλλη έχετε την εύνοια του Δία που σας υποστηρίζει να περνάτε με άνεση μέσα από αυτές τις πιέσεις. Είναι χρήσιμο να φροντίσετε την υγεία σας αυτό το μήνα και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας από βλαβερές συνήθειες και ανθυγιεινά περιβάλλοντα. Όσο θαρραλέοι και δυνατοί κι αν αισθάνεστε, δεν είστε άτρωτοι και χρειάζεται να φερθείτε με σεβασμό στο σώμα σας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ενέργειες των καιρών. Αυτό το μήνα μπορεί να έχετε εμπλοκές με το νόμο ή συγκρούσεις με συγγενείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τσακωθείτε για ιδεολογικά θέματα ή για λόγους φιλοσοφικούς-θρησκευτικούς. Οι απόψεις σας είναι επαναστατικές, ο νους σας μεταρρυθμιστικός και μπορεί να έχετε την τάση να επιβάλλετε την ιδεολογία σας όπου βρεθείτε προκαλώντας έτσι αντιδράσεις και ρήξεις. Τέλος, εάν έχετε σκοπό να κάνετε μακρινό ταξίδι προβλέπεται ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και υπάρχουν πιθανότητες για ατυχήματα στο εξωτερικό.

Γ’ Δεκαήμερο
Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου αυτό το μήνα η δημιουργικότητά σας είναι έντονη και μέσα από αυτή μπορεί να βιώσετε ικανοποίηση και χαρά. Επίσης μπορεί να έχετε κέρδη  μέσα από τις δημιουργίες σας, τις επιχειρήσεις σας ή ακόμα και από τυχερά παιχνίδια. Γενικά έχετε εύνοια στην απόκτηση χρημάτων και υλικών αγαθών και δεν αποκλείονται συνεργασίες που σας προσφέρουν ασφάλεια και οικονομικά οφέλη. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου αλλά και ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνουν ξαφνικά γεγονότα που αλλάζουν σημαντικά τη ζωή σας. Πιθανό να παρουσιαστούν ευκαιρίες στο εξωτερικό και να χρειαστεί να ταξιδέψετε, κάτι που μάλλον θα απολαύσετε καθώς θα σας δώσει ανάσα ελευθερίας μέσα στην καθημερινή ρουτίνα σας. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή της διαμονής σας στο εξωτερικό μπορεί να βρεθείτε σε απρόσμενες καταστάσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη και αμηχανία. Ο Νοέμβριος σας προσδίδει μαγνητισμό, ισχυρή σεξουαλικότητα αλλά και τάσεις δεσποτισμού και ελέγχου. Είναι εξάλλου ο μήνας του Σκορπιού και με την Αφροδίτη τέλη του μήνα στο Σκορπιό, τον Ερμή από 11 Νοέμβρη στο Σκορπιό και τον Άρη στον 8ο οίκο σας το τοπίο γίνεται σκοτεινό, η δράση παρασκηνιακή και ενδέχεται να μην ησυχάζετε μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας είτε αυτοί είναι ερωτικοί είτε οικονομικοί. Σε αυτό το σκηνικό είναι πιθανές οι ίντριγκες, οι συγκρούσεις και γενικότερα οι κρίσεις για οικονομικούς ή σεξουαλικούς λόγους. Όσον αφορά τις σχέσεις σας μπορεί ασυναίσθητα να αναλάβετε ρόλο σωτήρα και χωρίς να το καταλάβετε να εμπλακείτε σε δύσκολες ή παράνομες καταστάσεις όπως πχ με εξαρτημένους, δεσμευμένους, απατεώνες πρόθυμους να σας εκμεταλλευτούν. Προς αποφυγή λοιπόν εξαπατήσεων και απογοητεύσεων χρειάζεται να αναπτύξετε διάκριση, να βλέπετε ρεαλιστικά τους άλλους και να περιορίσετε την τάση σας να τους εξιδανικεύετε και να τους ανεβάζετε σε βάθρο που θα τους αποκαθηλώσει η αλήθεια αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο
Παρθένοι αυτού του δεκαημέρου είστε ήδη υπό την επήρεια της Πανσελήνου που έγινε στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού την 31η Οκτωβρίου. Η Σελήνη αυτής της Πανσελήνου βρίσκεται στο γήινο και φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου και το πιο πιθανό είναι να συγχρονιστείτε με την ενέργειά της και να μην ασχοληθείτε με τα βαθιά νοήματα και τις ψυχολογικές αναλύσεις που ζητάει ο Ήλιος του Σκορπιού αλλά με τα απλά πράγματα της ζωής που είναι από μόνα τους αρκετά για να έχετε ηρεμία και ομορφιά. Η εμφάνισή σας ανανεώνεται αυτό το μήνα και η εικόνα σας προς τα έξω γίνεται ανάλαφρη και πρωτοποριακή. Η Αφροδίτη στο Ζυγό στο 2ο οίκο ευνοεί τα οικονομικά σας και τις ασφάλειες σας και προβλέπονται κέρδη από επιχειρήσεις. Όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί η επήρεια του Ποσειδώνα μπορεί να παραμορφώνει και να ωραιοποιεί την πραγματικότητα. Παρατηρήστε τις προσδοκίες που έχετε από τις σχέσεις σας και δείτε ρεαλιστικά τον άνθρωπο που είναι απέναντί σας χωρίς να αυτό-εξαπατάστε. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις αργότερα όταν αποκαλυφθεί η πραγματική εικόνα. Το σημαντικό γεγονός του μήνα είναι η σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει στις 30 Νοεμβρίου στους Διδύμους και επηρεάζει κυρίως του γεννημένους τελευταίες μέρες Αυγούστου και πρώτες του Σεπτεμβρίου. Αν και τα αποτελέσματα της έκλειψης θα φανούν ως επί το πλείστον τους επόμενους μήνες, υπάρχει πιθανότητα να νοιώσετε την ενέργεια της έκλειψης νωρίτερα μέσα στο Νοέμβριο. Κάθε έκλειψη σημαίνει κάποιου είδους απώλεια και αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος να δημιουργήσει χώρο ώστε κάτι νέο να ξεκινήσει στη ζωή σας. Απολαύστε λοιπόν Παρθένοι μου τη σχετική ηρεμία αυτού του μήνα γιατί σύντομα η ζωή σας αλλάζει και θα έχετε να διαχειριστείτε νέες καταστάσεις και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα!

Β’ Δεκαήμερο
Αυτό το μήνα Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου και κυρίως οι γεννημένοι στα μέσα του δεκαημέρου μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα που αφορούν τη δράση σας και τις κινήσεις σας. Αφήστε την ενέργεια να κυλήσει εκεί που θέλει και από τις 14 Νοεμβρίου που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία, τα διλήμματα σταδιακά θα εξαφανιστούν και  τα πράγματα θα γίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς. Ως ζώδιο προσφοράς και εξυπηρέτησης παρατηρείστε την τάση που έχετε να θυσιάζεστε για τους άλλους και να υιοθετείτε πρόθυμα το ρόλο του θύματος ή του σωτήρα. Οι ρόλοι αυτοί αποτελούν μεγάλη παγίδα και ασυναίσθητα μπορεί να σας οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις με ανθρώπους εξαρτημένους, απατεώνες, πρόθυμους να σας εκμεταλλευτούν. Επίσης δείτε τις σχέσεις που έχετε ή που νομίζετε ότι έχετε, γιατί με τον Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που φαίνονται και να έχετε εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Η υγεία σας χρειάζεται να είναι προτεραιότητά σας αυτό το διάστημα. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι ή έχετε τάσεις υπνηλίας ξεκουραστείτε και γενικά φροντίστε να δώσετε στον οργανισμό σας ό,τι σας ζητάει και ό,τι έχει ανάγκη. Αποφύγετε εξαρτήσεις, καταχρήσεις και οποιαδήποτε φαρμακοληψία εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητη. Τέλος, στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που ίσως αφορούν τα χρήματα του συντρόφου σας ή την εφορία και μπορεί να σας προκαλέσουν αναστάτωση. Ωστόσο οι δείκτες των εισοδημάτων σας και των εν γένει ασφαλειών σας είναι θετικοί πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει εισροή εσόδων και υλική ασφάλεια.

Γ’ Δεκαήμερο
Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου έχετε τις ευλογίες των μεγάλων πλανητών Κρόνου-Δια-Πλούτωνα και είστε κυριολεκτικά ακαταμάχητοι. Εκπέμπετε μαγνητισμό και έχετε έντονη τάση για νέα ξεκινήματα. Ο Κρόνος σας φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες μεγάλης διάρκειας και απόδοσης και ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σας φέρνουν τύχη και προστασία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Αυτή την περίοδο έχετε εσωτερική δύναμη, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ταυτόχρονα έχετε χαρά, δημιουργικότητα και έμπνευση που όλα μαζί αποτελούν τα θεμέλια της προσωπικής και επαγγελματικής σας επιτυχίας. Το σπιτικό σας είναι γερά δομημένο και έχετε τύχη και προστασία σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Από 11 Νοεμβρίου με τον Ερμή στο Σκορπιό στον 3ο σας οίκο και τον Ουρανό στον 8ο για σας οίκο μπορεί να έχετε έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες όσον αφορά οικονομικά θέματα και επενδύσεις. Επίσης μπορεί να σας έρθουν «φλας» και ξαφνικές πληροφορίες σε θέματα μεταφυσικής, ψυχολογίας και ψυχανάλυσης. Η υγεία σας χρειάζεται να είναι προτεραιότητα αυτό το μήνα και εάν έχετε σκοπό να κάνετε ιατρικές εξετάσεις, βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων και η διάγνωση είναι η σωστή γιατί με τον Ποσειδώνα στον οίκο της υγείας τα ιατρικά λάθη είναι συχνά. Τέλος, στα αισθηματικά υπάρχει πάθος και ένταση αλλά δε θα λείψουν οι έριδες και οι διαμάχες. Ο Άρης ανάδρομος μέχρι τις 14 Νοεμβρίου μπορεί να εμποδίζει την έκφραση της ζωτικής σας ενέργειας και ενδέχεται να έχετε συσσωρεύσει θυμό. Από τις 14 Νοεμβρίου όμως που ο πλανήτης γυρίζει και πάλι σε ορθή πορεία, είναι πιθανό να εξωτερικεύσετε άκομψα και άτσαλα τον θυμό σας προκαλώντας ρήξεις με τους άλλους.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα