Ζώδια και Ωροσκόποι – Παρθένος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
18/08/2021

Παρθένος με ωροσκόπο Κριό

Η ορμητική και πολύπλευρη αντίληψη, η μεθοδικότητα και πρακτικότητα προδιαθέτει στον να συναντήσουμε έναν πολύτιμο επαγγελματικό συνεργάτη, που καταφέρνει χάρη στη δεξιοτεχνία του και στο εξαιρετικά αναλυτικό μυαλό του, να υποσχεθεί και να καταφέρει να μπει στον κατάλογο των πιο πετυχημένων επιχειρηματιών του τόπου. Συχνά όμως λειτουργεί με εγωιστική διάθεση, πείσμα και επιμονή, προκειμένου να πετύχει. Πολλές φορές χάνει τον έλεγχο της κατάστασης και γίνεται ιδιαίτερα σκληρός. Στις σχέσεις τους προτιμούν επίσης σοβαρούς και υπομονετικούς ανθρώπους, που να έχουν το χάρισμα να είναι πάντα κομψοί καθαροί και περιποιημένοι.

Παρθένος με ωροσκόπο Ταύρο

Είναι αφάνταστα ικανοί στο να κερδίζουν χρήματα! Αγαπούν τις ανέσεις και τις μικρές καθημερινές πολυτέλειες χωρίς όμως να ξεπερνούν ποτέ τις δυνατότητες τους. Δε ρισκάρουν, δεν κάνουν τρέλες. Αποφεύγουν συστηματικά να αφήσουν τον εαυτό τους να λειτουργήσει με βάση το συναίσθημα τους, τον κοντρολάρουν, το βάζουν σε λογικά επίπεδα. Βέβαια, πολλές φορές χαρακτηρίζονται ψυχροί και άκαρδοι από τον σύντροφό τους, που θεωρούν ότι δεν τους καταλαβαίνει, όταν επιμένουν πως πρέπει κάποιες φορές να ξεφεύγει από το πρόγραμμα του. Στις σχέσεις του με τα παιδιά του είναι απόμακρος, γιατί τα αντιμετωπίζει με αρκετά αυστηρή κριτική, αλλά στην πορεία μεγαλώνοντας καταλαβαίνουν ότι έχουν δίπλα τους έναν εξαιρετικά σταθερό και προσγειωμένο φίλο, που μπορούν πάντα να βασιστούν επάνω του.

Παρθένος με ωροσκόπο Διδύμους

Ευαίσθητος και ανασφαλής, θα προτιμούσε το σπίτι του και η οικογένειά του θα ήταν για εκείνον μια μορφή καταφυγίου όπου θα κρυβόταν στις δύσκολες στιγμές. Στην πραγματικότητα όμως επειδή δεν εισπράττει την θαλπωρή που θα ήθελε, αναπτύσσει πολλαπλά ενδιαφέροντα και χόμπι που τους αφιερώνει όλη του την ενέργεια! Είναι όμως έξυπνος άνθρωπος, πολύστροφος και συλλαμβάνει καταπληκτικές ιδέες τις οποίες, με την επιμονή και την μεθοδικότητα που τον διακρίνει, καταφέρνει πάντα να τις υλοποίει. Η προσωπική του ζωή είναι ταραχώδης, με πολλές σχέσεις στο ενεργητικό του, παρόλο που ο ίδιος διατείνεται πως ψάχνει κάτι μόνιμο και σταθερό, που θα του προσφέρει ηρεμία και αγάπη.

Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο

Συναλλάσσεται καθημερινά με το περιβάλλον του με τρόπο καλοσυνάτο, σεμνό λίγο ντροπαλό, που όμως δηλώνει έναν άνθρωπο που ξέρει τι θέλει και πως ακριβώς να το κάνει. Υπεύθυνος στις υποχρεώσεις του και στα καθήκοντα του, κατορθώνει και διατηρεί τη αυτοκυριαρχία του στους πειρασμούς ιδιαίτερα, σ’ αυτούς που τον ωθούν στην πολυτέλεια και την σπατάλη. Στις σχέσεις του είναι συνήθως παραπονούμενος επειδή διστάζει να εκδηλωθεί συναισθηματικά και κρατάει πολλά πράγματα μόνο για τον εαυτό του. Ενώ θέλει να προσφέρει και να αφιερωθεί σ’ ένα σύντροφο, καταβάλλεται από φοβίες, ανασφάλειες και δεν βρίσκει εύκολα την σταθερότητα που αποζητά.

Παρθένος με ωροσκόπο Λέων

Περήφανος και επιβλητικός, γεμάτος θέρμη και αισιοδοξία, συνδυάζει στην ζωή του την τόλμη και την φλόγα του λιονταριού με τον συγκροτημένο και αναλυτικό νου της Παρθένου. Το αποτέλεσμα δίνει έναν καταπληκτικό συνδυασμό ανθρώπου, που καταφέρνει να κερδίσει στη ζωή όχι μόνο υλικό και συναισθηματικό πλούτο, μα και να εξυψώσει τον πνευματικό του κόσμο σε ένα αξιοζήλευτο βαθμό. Σεμνός και διακριτικός απέναντι στις προσωπικές του σχέσεις. Επιτρέπει ένα βαθμό ανεξαρτησίας αν και εφόσον πειστεί ότι έχουν αφιερωθεί πλήρως.

Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο

Ο πλέον οργανωτικός, πρακτικός άνθρωπος που θέλει να εξετάσει τους πάντες και τα πάντα με το μάτι του πιο αυστηρού κριτικού. Η προσφορά και η βοήθεια τους στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο είναι συνήθως ανεκτίμητη! Το αναλυτικό, έξυπνο μυαλό τους δείχνει να χειρίζεται τις πιο δύσκολες καταστάσεις -εκεί που οι άλλοι παραιτούνται- με χαρισματικό τρόπο. Διακρίνονται για την ευπρέπεια και τη εχεμύθεια τους, γίνονται όμως κουραστικοί όταν δυσαρεστηθούν και αποφασίσουν να μιλήσουν για να εξηγήσουν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί. Γίνονται απίστευτα γκρινιάρηδες και εγωιστές όταν προσπαθήσει κάποιος να τους επιβληθεί. Στις σχέσεις τους είναι δύσκολοι γιατί έχουν την τάση να εξετάζουν και τις πιο μικρές αρνητικές λεπτομέρειες των συντρόφων τους, σε σημείο που να γίνονται κουραστικοί.

Παρθένος με ωροσκόπο Ζυγό

Η έλλειψη αυθορμητισμού και η επιφυλακτικότητα του, δυσκολεύουν να κάνει φίλους και να παρακολουθεί τα κοινωνικά δρώμενα που τόσο τον ενδιαφέρουν! Και ενώ αισθάνεται πως χρειάζεται τους ανθρώπους, ενθουσιάζεται δύσκολα και ασκεί εύκολα κριτική στους άλλους παρά στον εαυτό του. Έχουν υψηλές φιλοδοξίες και συχνά ασχολούνται με θέματα αισθητικής η παραϊατρικών επαγγελμάτων (διαιτολόγοι, φυσιοθεραπευτές κ.λπ.). Δυσκολεύονται όμως, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους από έλλειψη αποφασιστικότητας και επιμονής. Δεν αντέχουν να ζουν μόνοι και συνήθως συμβιβάζονται με συντρόφους που δεν δείχνουν να απειλούν την κατά βάθος ανάγκη τους για ελευθερία.

Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό

Νοιώθει την ανάγκη να αποκτήσει θέση ισχύος και αναγνώρισης απ’ το κοινωνικό του περιβάλλον. Επηρεάζει και έλκει την προσοχή των άλλων με τρόπο μαγνητικό γιατί είναι κατ’ ουσίαν άνθρωπος γοητευτικός και παθιασμένος. Είναι βέβαια προσεκτικός, αυστηρός, και διαθέτει αρκετό πείσμα, όμως του αρέσει όπως είναι και νοιώθει υπερήφανος για τους τρόπους του και την γόνιμη φαντασία του. Η αλήθεια είναι πως αντιπαθεί τους κοινωνικούς τύπους , θέλει όμως οι άλλοι να τον σέβονται, και προσπαθεί να τους ελέγξει ίσως καμιά φορά μέσω συνδικαλιστικής δράσης και οργάνωσης. Κάνει σχέσεις σταθερές στον χρόνο και αφιερώνεται στην διατήρηση τους.

Παρθένος με ωροσκόπο Τοξότη

Ευχάριστος και ευγενικός χαρακτήρας ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλοπάτια της κοινωνικοεπαγγελματικής του καριέρας, καταστρώνοντας σχέδια βασισμένα στην ορθή λογική και κρίση. Υπεύθυνος μα και εργατικός, βγαίνει πάντα κερδισμένος γιατί τα κίνητρά του είναι ισχυρά και πολύ φιλόδοξα. Με τις σχέσεις του είναι λίγο επιπόλαιος, γιατί ταλαντεύεται μεταξύ ελευθερίας και δέσμευσης, και φοβάται πως αν δεσμευτεί θα χρειαστεί να κάνει υποχωρήσεις που θα του ανακόψουν την επαγγελματική του άνοδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξει την συχνά μεταβαλλόμενη διάθεση του, γιατί τον παρασύρει σε ενέργειες που τον αποδιοργανώνουν σε σχέση με τον βασικό του στόχο.

Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω

Αξιοσέβαστος, πειθαρχημένος, κυριολεκτικά αφιερωμένος στα καθήκοντά του, επιζητά την κοινωνική ευμάρεια, επιτυχία μέσα από διαρκή αγώνα και επικέντρωση στα εργασιακά του ζητήματα. Επαγγελματικά τείνει προς την τεχνολογία την έρευνα, και γενικότερα τομείς που επιδέχονται νέους τρόπους προσέγγισης και έκφρασης. Προσωπικά εξελίσσεται μέσα από διαρκείς αναζητήσεις και κοινωνικές εμπειρίες που παίρνει είτε από μακρινά ταξίδια, είτε από μια μακρά εκπαιδευτική διαδικασία. Στις σχέσεις του είναι λίγο απόμακρος, δύσπιστος σχεδόν ψυχρός πολλές φορές, αλλά όταν ερωτευτεί είναι αφάνταστα πιστός και αφιερωμένος στον σύντροφό του.

Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο

Οι υλικές υποχρεώσεις συχνά τον αποσπούν από τις πνευματικές και αναγκάζεται κατά κάποιο τρόπο να απομονωθεί, γιατί ενώ ο ίδιος ασκεί αυστηρή κριτική, δε δέχεται με τίποτα να την υποστεί ο ίδιος. Αρκετά εγωιστής , θεωρεί ό,τι κάνει είναι και το σωστό, γι’ αυτό και πολλές φορές πετάει στα σύννεφα, όπου αναγκάζεται να προσγειωθεί ανώμαλα όταν η ζωή του τα φέρει ανάποδα. Οι σχέσεις του είναι προσεγμένες και ψαγμένες εξονυχιστικά και συνήθως τις βρίσκει μέσα από μακροχρόνιες φιλίες που στην πορεία τις μεταλλάσσει. Σέβεται βέβαια, την ελευθερία των άλλων, αλλά έχει την απαίτηση και οι δικοί του να σέβονται απόλυτα τις επιθυμίες του και τον προσωπικό του χώρο.

Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύες

Πολλές εσωτερικές συγκρούσεις ταλαιπωρούν την ψυχή του, καθότι συνηθίζει να ακολουθεί τη φωνή της λογικής και της πρακτικής πλευράς της ζωής από τη μια, αλλά από την άλλη παρασύρεται από ονειρικές καταστάσεις ρομαντισμού και ευαισθησίας, που τον αποπροσανατολίζουν και φυσικά τον γεμίζουν ενοχές. Επιζητούν ασφάλεια και σιγουριά μέσα στις προσωπικές τους σχέσεις, αλλά δεν διακρίνονται ιδιαίτερα για τις σωστές επιλογές τους, γιατί συχνά έλκουν τους πλέον ακατάλληλους ανθρώπους γύρω τους. Δεν είναι εξάλλου καθόλου καχύποπτος και αφήνεται να τον οδηγούν μέσα στη σχέση, προσφέροντας πάντα τον εαυτό τους σαν τον καλύτερο «νοσοκόμο ψυχών».

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα