Ζώδια και Ωροσκόποι – Ταύρος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/04/2022

Ταύρος με Ωροσκόπο Κριό

Δραστηριότητα και ορμή συνδυασμένα με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα καθοδηγούν το άτομο στην υλοποίηση των κοινωνικών και επαγγελματικών του επιδιώξεων. Η ανάγκη του για ασφάλεια τον κάνει να προσπαθεί διαρκώς να συγκεντρώσει πράγματα τα οποία να θεωρεί και να είναι αποκλειστικά δικά του. Συνήθως γραπώνεται από τα αποκτήματά του, δεν ρισκάρει και αν κάποια στιγμή χάσει κάτι, τρέμει η γη κάτω από τα πόδια του. Είναι πάντως πεισματάρης και αρκετά ισχυρογνώμων, και η θέληση του να επιβληθεί ολοκληρωτικά στο περιβάλλον του, τον παρασύρει σε ενέργειες χωρίς περίσκεψη, που συχνά στεναχωρούν τους ανθρώπους του.

Ταύρος με Ωροσκόπο Ταύρο

Γεννήθηκε με μιας τεράστια δύναμη που αν βέβαια αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να υλοποιήσει τους υψηλούς του στόχους . Αγαπά την καλή ζωή , τις ανέσεις και τον έρωτα που τον αντιμετωπίζει με εκπληκτικά αποθέματα ενέργειας και αντοχής. Πρακτικός και σταθερός στις επιδιώξεις του πολλές φορές φτάνει στα όρια της ξεροκεφαλιάς , που φέρνει το περιβάλλον του σε απόγνωση. Χρειάζεται δυνατές προσωπικότητες γύρω του, που να μπορούν να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες του και να μην νοιώσουν ότι ασφυκτιούν κοντά του. Οι σταθεροί και αργοκίνητοι ρυθμοί του συνήθως τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην υλοποίηση όλων των προσωπικών επιθυμιών είτε υλικά είτε συναισθηματικά .

Ταύρος με Ωροσκόπο Διδύμους

Προσαρμοστικός και ευσυγκίνητος, ενδιαφέρεται για όλους και για όλα όσα μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ζωή του. Συχνά παρουσιάζει δυο διαφορετικά πρόσωπα στο περιβάλλον του και γι’ αυτό του προσάπτουν μια επιπολαιότητα στην συμπεριφορά. Στην πραγματικότητα όμως η ανάγκη του για επικοινωνία και αλλαγή, προσκρούει στην συντηρητική του φύση κάνοντας τον άλλοτε να παρουσιάζεται άκαμπτος και κριτικός και άλλοτε ανάλαφρος και ελεύθερος. Πολλές φορές διαπιστώνεται ότι κρυφές υποθέσεις που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες η και κρυφούς ερωτικούς δεσμούς, σηματοδοτούν τη ζωή του, όπως επίσης και οι κρυφές έχθρες που προκαλεί ειδικότερα όταν δεν έχει βρει την χρυσή τομή της διπλής του προσωπικότητας.

Ταύρος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Ως άτομο εμπνέει εμπιστοσύνη καθώς στην βάση του υπάρχει και ασφάλεια και σταθερότητα. Αγαπά την οικογένεια και συνήθως την δημιουργεί σύμφωνα με τα παλιά πατριαρχικά πρότυπα που τόσο θαυμάζει. Συνήθως υποστηρίζεται από κοινωνικές γνωριμίες με προσεγμένη οικονομική επιφάνεια η ακόμη και από σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις που προσδίδουν στοργή και ασφάλεια. Κατά βάθος πάντως παραμένει ένα ντροπαλό παιδί που δυσκολεύεται να αποσκιρτήσει απ’ τους κόλπους της οικογένειας, ενώ οι μνήμες του, το παρελθόν και τα αγαπημένα του πράγματα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ζωή του

Ταύρος με Ωροσκόπο Λέοντα

Περήφανος και μεγαλόψυχος συνήθως προέρχεται από οικογένεια σημαντικής κοινωνικής θέσης προνομιούχων η ευγενών. Ο ίδιος χαρακτηρίζεται εξ άλλου από ευγένεια και μεγαλοθυμία. Δημιουργικός και γεμάτος ενέργεια σπάνια νιώθει ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που μέχρι τώρα έχει κατορθώσει να πετύχει. Η καριέρα του και το γενικότερο κοινωνικό του προφίλ χτίζεται αργά και σταθερά μέσω της εμπιστοσύνης που κατακτά στο περιβάλλον το οποίο βρίσκεται. Δουλεύει με πείσμα και αυτοκυριαρχία που είναι τα σημαντικότερά του προτερήματα, με δυσκολία όμως κάποιες φορές να φανεί αρκετά; διαλλακτικός και τελικά να κατηγορείται ως ξεροκέφαλος, υπερόπτης που αρνείται να ακούσει τις συμβουλές των άλλων.

Ταύρος με Ωροσκόπο Παρθένο

Άνθρωπος με υψηλά ιδανικά που φροντίζει να τα εκπληρώσει μέσω της προσωπικής αναζήτησης σε όλα τα δυνατά επίπεδα. Μόρφωση, διδασκαλία, ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις χωρίς να αποκλείουμε και τις επικερδής επιχειρήσεις, τις αξιόλογες επενδύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η αγάπη στην λεπτομέρεια και η έντονα αναλυτική ικανότητα δίνει στην πραγματικότητα μια βαθιά επαγγελματική συνείδηση που ωθεί το άτομο να εξελιχτεί σ έναν τέλειο επαγγελματία μ οτιδήποτε κι αν καταπιαστεί. Προσοχή στις υλιστικές διαθέσεις που τείνουν να γίνουν εμμονές, καθότι η ζωή έχει πολλές πλευρές και πρέπει να τις χαρεί όλες.

Ταύρος με Ωροσκόπο Ζυγό

Κοινωνικοί και ιδιαίτερα ραφιναρισμένοι και κομψοί άνθρωποι. Τους ταιριάζουν τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα τα οποία τις περισσότερες φορές τα εξελίσσουν και επαγγελματικά. Έντονα ερωτικοί έχουν απαιτήσεις απ’ τον σύντροφο τους που τους κάνει να είναι επιλεκτικοί και ασυμβίβαστοι όταν δεν είναι ικανοποιημένοι μ αυτό που τους προσφέρεται. Απολαμβάνουν την ζωή με γοητεία και χάρη και δύσκολα στερούν από τον εαυτό τους και τον σύντροφο τους πολυτελείς ανέσεις που τους κάνουν να νοιώθουν ιδιαίτεροι και στιλάτοι. Συχνά επωφελούνται από κληροδοτήματα και χρήματα μέσω τρίτων (συγγενών, γαμήλιων δώρων κ.λπ).

Ταύρος με Ωροσκόπο Σκορπιό

Ισχυρή θέληση, αυστηρή κριτική και τεράστια υπομονή, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τον κουμαντάρει. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αν βάλει κάτι κατά νου είναι σχεδόν αδύνατο να μην τα καταφέρει. Η έντονη σεξουαλικότητα του βρίσκει έκφραση από μικρές ηλικίες κυρίως κοντά σε ανθρώπους που είναι αρκετά δύσκολοι στον συγκεκριμένο τομέα όπως αυτός. Ενεργεί με πάθος και τα συναισθήματα του είναι ακραία είτε πρόκειται για αγάπη είτε για μίσος. Η βαθιά διαίσθηση του τον οδηγεί σε σωστές επιλογές συντρόφων και συνεργατών που είναι πρωταρχικής σημασίας γι’ αυτόν, να είναι έμπιστοι και βαθιά αφιερωμένοι στο πρόσωπο και στις ικανότητές του.

Ταύρος με Ωροσκόπο Τοξότη

Ταλαντεύεται συχνά στη ζωή του μεταξύ ελευθέριας και δέσμευσης, και συχνά προκαλεί την τύχη του αναζητώντας την βαθύτερη αλήθεια μέσα από μια ζωή περιπετειώδη και ανεξάρτητη. Στον επαγγελματικό χώρο χαρακτηρίζεται ως άτομο εχέμυθο και εργατικό και συχνά αν δεν ακολουθήσει οικονομικές η τεχνικές επιστήμες στρέφεται στην καλλιτεχνία. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ηθικής και της φιλοδοξίας ακολουθεί τον πιο αξιοπρεπή δρόμο για την κατάκτηση της επιτυχίας και είναι από τους λίγους τόσο σίγουρους ανθρώπους ότι υπάρχει Θεός και πρέπει να τον εμπιστευόμαστε.

Ταύρος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Με θάρρος και επιμονή στο να διεκπεραιώνει όλες του τις υποχρεώσεις σε σωστό χρόνο και τόπο γίνεται πάντα ο αξιόπιστος σύμβουλος και ο σταθερός φίλος, ο έμπιστος συνεργάτης. Φιλόδοξος και δραστήριος δουλεύει αργά αλλά σταθερά να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνήθως όταν ερωτευτεί γίνεται απόλυτος και λειτουργεί υπό καθεστώς έντονου πάθους και ακραίου ερωτισμού, διεκδικεί και απαιτεί αποκλειστικότητα με όλες τις συνέπειες της. Δεν ενθουσιάζεται, λειτουργεί σκεπτόμενα και του λείπει η διαίσθηση και η ευελιξία στις προσωπικές του σχέσεις, που όταν όμως αφιερωθεί υπογράφει κυριολεκτικά συμβόλαιο.

Ταύρος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Μια εύκολη και ευχάριστη ζωή τροφοδότησε το οικογενειακό περιβάλλον στον άνθρωπο αυτό και το πριμοδότησε με στοιχεία ασφάλειας αγάπης και στοργής. Παρ όλο όμως που πρόκειται για άτομο το οποίο συνηθίζει να καινοτομεί, συχνά υπερτιμά τις ικανότητες του και επιμένει σθεναρά σ’ αυτά τα οποία κατά την γνώμη του είναι σωστά. Περιφρονεί τους συμβιβασμούς και καλύπτεται πίσω από μια απρόσωπη συμπεριφορά, που στην ουσία είναι η επιθυμία του να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο.

Ταύρος με Ωροσκόπο Ιχθύς

Ήρεμη και ευγενική συμπεριφορά χαρακτηρίζει τον ονειροπόλο αυτόν άνθρωπο που δεν δείχνει να βιάζεται για τίποτα στην ζωή του. Μετράει τις καταστάσεις σε βάθος και έχει το αίσθημα ότι η προσωπική του αξία έρχεται με την καλλιέργεια της μόρφωσης της εξυπνάδας και της εξαιρετικής επικοινωνίας με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Συχνά έχει την τάση σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δίνει έμφαση προς τη έρευνα των μεταφυσικών κυρίως των θρησκευτικών πραγμάτων. Λαχταρά έναν σύντροφο που να έχει καλή και θετική στάση απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, προκειμένου να έχει ο ίδιος τον χρόνο να ονειρεύεται και αν αφοσιώνεται στον ονειρικό του κόσμο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα