Ζώδια και Ωροσκόποι – Λέων

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
21/07/2022

Λέων με Ωροσκόπο Κριό

Μια ισχυρή προσωπικότητα, επιβλητική, υπερήφανη με τεράστια εσωτερική δύναμη που ξέρει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής και να δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες προκειμένου να κάνει πράξη όλα αυτά που ονειρεύεται και επιθυμεί. Ζει τον έρωτα με πάθος και θέλει να είναι το επίκεντρο του θαυμασμού του συντρόφου του, μια και για εκείνον κυριολεκτικά είναι το κέντρο της γης. Γενναιόδωρος και γεμάτος ορμή, συχνά εκδηλώνει εξουσιαστικές τάσεις στις προσωπικές του σχέσεις προκαλώντας κάποιες φορές την δυσαρέσκεια των ανθρώπων που έχει πλάι του. Επειδή όμως είναι καλοπροαίρετος και υπερήφανος, συγχωρείται εύκολα και αγαπιέται ευκολότερα

Λέων με Ωροσκόπο Ταύρο

Άτομο με μεγάλη αντοχή και δύναμη, προικισμένο με εξαιρετικές ικανότητες που συνήθως προέρχεται από οικογένεια με ισχυρή κοινωνικοοικονομική θέση, και από την οποία φαίνεται να έχει πάρει όλες τις πατροπαράδοτες προδιαγραφές για να στηρίξει άξια και την δική του προσωπική εστία. Αναγνωρίζει την αξία του και με την εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του, την προσεγμένη εμφάνιση και την άνεση τρόπο που συμπεριφέρεται, κερδίζει τον σεβασμό του περιβάλλοντος του. Σταθερό στα σχέδια και τις απόψεις του, ερωτεύεται με πάθος μια φορά και για πάντα!

Λέων με Ωροσκόπο Διδύμους

Φωτεινή και αισιόδοξη προσωπικότητα, έχει μεγάλο ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται τρόπους και μέσα επικοινωνίας. Μεγαλόπρεπος και ευχάριστος ομιλητής, δεν περνά απαρατήρητος και λόγο των πολλών και διαφορετικών ενδιαφερόντων του έχει συνήθως μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Αρκετά ανεξάρτητος, δυσκολεύεται ν αποφασίσει για μια σχέση, ειδικότερα σε μικρή ηλικία. Προτιμά το σπορ του ελεύθερου σκοπευτή, που είναι κατά την γνώμη του και πιο χρήσιμο και πιο ενδιαφέρον. Έχει βέβαια καλή ανατροφή για να το παραδέχεται αυτό ανοιχτά αλλά το επιβεβαιώνει με την συμπεριφορά του στην πορεία της ζωή του.

Λέων με Ωροσκόπο Καρκίνο

Δεν ανέχεται την, μετριότητα και πολύ περισσότερο την αποτυχία στην ζωή για αυτό συνηθίζει να σκέπτεται με μεγάλη ωριμότητα για όλα τα σημαντικά θέματα που τον απασχολούν. Τον χαρακτηρίζει μια παιδικότητα στην συμπεριφορά αλλά κατά βάθος είναι σκληρός και επίμονος και φοβερά φιλόδοξος. Αγαπά την άνετη ζωή και πάντα προσπαθεί μέσα από τις επενδύσεις του να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση, άσχετα αν κάποιες φορές το παρακάνει και γίνεται παραπάνω σπάταλος από όσο πρέπει. Δίνει μεγάλη σημασία στην δημιουργία ασφαλών σχέσεων στη ζωή του, αγαπά τα παιδιά και προχωρά σχετικά εύκολα στην δημιουργία της δικής του οικογένειας.

Λέων με Ωροσκόπο Λέοντα

Γεννημένος αρχηγός, προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και να καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων σαν ο αυτοκράτορας ολόκληρου του πλανητικού μας συστήματος. Υπερήφανος και γεμάτος αυτοπεποίθηση λειτουργεί ευχάριστα και γενναιόδωρα, μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα κάνει το λάθος να τον προσπεράσει η να τον υποτιμήσει. Τότε γίνεται πραγματικά λιοντάρι και λειτουργεί παρορμητικά, απείθαρχα σχεδόν εκδικητικά! Η ερωτική του ζωή είναι πλούσια και στηρίζεται τέλεια απ’ τη μαγνητική του ακτινοβολία. Διατηρεί πάντα το δικαίωμα να ζει και να κινείται με τους δικούς του όρους και να επιτρέπει και στους άλλους ένα σχετικό βαθμό ανεξαρτησίας αφού πρώτα τον έχουν πείσει ότι κρατά στην καρδιά τους την πρώτη και μοναδική θέση.

Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο

Άνθρωπος με υψηλές προσδοκίες και ιδανικά, λειτουργεί μέσα από συστηματική και μεθοδική εργασία προκειμένου να υλοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του. Θα φέρει σε πέρας οτιδήποτε κι αν αναλάβει με μεγάλη σύνεση και πρακτικότητα, και για αυτό είναι αδύνατο να μην αναγνωριστεί απ’ το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Συχνά αυτή του η επιτυχία ενοχλεί και δέχεται άπειρες επιθέσεις κρυφές και φανερές από επίμονους και σκληρούς ανταγωνιστές. Στην προσωπική τους ζωή συνηθίζουν να εξετάζουν πολύ καλά τον ενδεχόμενο σύντροφο, πριν προχωρήσουν στην σύναψη μιας σχέσης και αυτό πολλές φορές τον καθυστερεί στην δημιουργία οικογένειας

Λέων με Ωροσκόπο Ζυγό

Μια ξεχωριστή, γλυκεία ζεστή προσωπικότητα που συχνά καθιερώνεται μέσα από τα γράμματα, τις τέχνες η ακόμα και τις ιδέες του. Το πρωτοποριακό του μυαλό σε συνδυασμό με την φιλειρηνική του διάθεση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μια μικρότερη η μεγαλύτερη κοινωνία ανθρώπων. Συχνά ψάχνει ισχυρούς υποστηρικτές προκειμένου να υλοποιηθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του και σχεδόν πάντα τα καταφέρνει. Στην προσωπική του ζωή αναζητά την ομορφιά και την ισορροπία μέσα από σχέσεις που πρωτίστως του εξασφαλίζουν μια πλήρη αποδοχή.

Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό

Δυνατή άκαμπτη προσωπικότητα που όταν πάρει τις αποφάσεις του τίποτα δεν είναι ικανό να τον ανακόψει. Διαθέτει ηγετικές ικανότητες αν και διαθέτει και εσωτερική αρμονία, είναι στοιχεία που μπορούν να του χαρίσουν εξαιρετική δημοτικότητα και φήμη. Επίμονος και εργατικός δημιουργεί μια σημαντική καριέρα συχνά σαν πολιτικός, στρατιωτικός ή επιχειρηματίας. Δίνει μεγάλη σημασία στον γάμο και στους οικογενειακούς θεσμούς, είναι όμως λίγο αυταρχικός και καταπιεστικός ως προς τους ανθρώπους του, πάντα όμως με κίνητρο για το καλό τους.

Λέων με Ωροσκόπο Τοξότη

Κοσμοπολίτης αισιόδοξος λάτρης των ταξιδιών και των υψηλών πνευματικών ενδιαφερόντων, έχει μια Φωτεινή παρουσία στο κοινωνικό σύνολο. Με απέραντη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, συνηθίζει να μιλά μ έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο και να γοητεύει τους πάντες, αν και εφόσον βέβαια δεν χάσει την αίσθηση του μέτρου! Τότε δυστυχώς γίνεται επιδειξιομανής και επιρρεπής στις κολακείες και τους ψεύτικους θαυμασμούς. Έχει την τάση να θέλει να δεσμεύει τους συντρόφους του, ενώ ο ίδιος να παραμένει ελεύθερος και ανεξάρτητος να γυρνά τον κόσμο και να μεταφέρει τις γνώσεις του από πόρτα σε πόρτα.

Λέων με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Η φιλοδοξία και η έντονη επιθυμία για δόξα και χρήμα του δίνει μια ακατανίκητη δύναμη, γεγονός που καταφέρνει να ηγείται και να εξουδετερώνει τους αντιπάλους ανταγωνιστές του. Με αποφασιστικότητα και μεγάλη αντοχή, βρίσκει τους στόχους του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους υλοποιήσει. Αρκετά τυχερός στη ζωή του ευνοείτε από κληρονομιές, δωρεές, αποζημιώσεις και γενικότερα χρήματα που προέρχονται από τρίτους. Ισχυρή μεταφυσική διαίσθηση και έντονη σεξουαλική διάθεση που τον ακολουθεί μέχρι το τέλος της ζωής του.

Λέων με Ωροσκόπο Υδροχόο

Δύσκολη εκκεντρική προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από σκληρές αρχηγικές τάσεις, έλκει συνήθως κοντά του ισχυρά άτομα με τα οποία αν δε κατορθώσει να συνεργαστεί γίνονται φανατικοί εχθροί του. Στις σχέσεις του επιζητά την σιγουριά και την μονιμότητα και εξετάζει πρώτα πολύ καλά τους ενδεχόμενους συντρόφους του. Ιδιαίτερα κοινωνικός, τον συγκινεί ο «καλός κόσμος» της τέχνης και του πνεύματος, αλλά και η κοσμική ζωή την οποία συνήθως συντηρεί για λόγους καθαρού συμφέροντος. Ασχολείται συχνά με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με εμπόριο ειδών πολυτελείας, κοσμηματοπωλεία κλπ.

Λέων με Ωροσκόπο Ιχθύς

Υπεύθυνος και σοβαρός στις καθημερινές υποχρεώσεις ότι αφοσιώνεται πλήρως σ’ αυτό το οποίο αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας και πάντα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οργανωτικός και μεθοδικός έχει υψηλές φιλοδοξίες τις οποίες κατορθώνει να υλοποιήσει με σκληρή δουλειά, ακόμα πολλές φορές και σε βάρος της προσωπικής του ζωής η και της υγείας του. Ρομαντικός και ευαίσθητος χρειάζεται ένα σύντροφο που να κατανοεί αυτή του την ιδιαιτερότητα, να τον στηρίζει και να τον ενισχύει στην καριέρα του και στις προσωπικές του επιλογές. Με την σειρά του και εκείνος βοηθά συνεργάτες και συντρόφους να αναπτύξουν με τις δυνάμεις τους τα καλύτερα τους χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να επέλθει πλήρης ισορροπία μεταξύ τους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα