Ζώδια και Ωροσκόποι – Κριός

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/03/2022

Κριός με Ωροσκόπο Κριό

Ανεξάρτητη προσωπικότητα με ζωηρή δραστήρια και ανεξάντλητη δύναμη. Έχει πάντα τη διάθεση να ξεκινήσει νέες δραστηριότητες, πολλές φορές παράτολμος και ριψοκίνδυνος γιατί επιζητά την συγκίνηση και την περιπέτεια. Σπάνια εγκαταλείπει μια προσπάθεια, όσο κι αν στην πορεία αποδεικνύεται ότι είναι επιζήμια, γιατί έχει την ηγετική φύση ενός μόνιμου αγωνιστή. Το θάρρος και η δυναμικότητα του τον ωθούν να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, που ξεκινά βέβαια με ενθουσιασμό αλλά τον ταλαιπωρούν στην πορεία χιλιάδες μισοτελειωμένες υποθέσεις.

Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο

Η αυτοπεποίθηση συνδυασμένη με έντονη θέληση για τη επίτευξη των στόχων της ζωής του, παρουσιάζεται εδώ με μια εκπληκτική αντοχή και μια έντονη σωματική ευρωστία. Άτομο που δεν αμφισβητούνται οι ηγετικές του ικανότητες επειδή συνδυάζονται με έναν εντελώς λογικό και προσγειωμένο τρόπο σκέψης. Σίγουρα οι φίλοι αντιλαμβάνονται έναν μεγαλόψυχο, τυχερό άνθρωπο που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν ως αντίπαλο Η εντυπωσιακή του αποφασιστικότητα επιβάλλει πολλές φορές την δύναμη του χαρακτήρα του με τρόπο αυταρχικό και παθιασμένο. Κατά βάθος όμως πρόκειται για ένα μικρό καλομαθημένο παιδί που απλά θέλει να κάνει το δικό του!

Κριός με Ωροσκόπο Διδύμους

Κοινωνικός, περίεργος, ζωηρός χαρακτήρας, βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων. Τον ενοχλεί όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι καλά πληροφορημένος για οτιδήποτε, και αυτό του δημιουργεί νευρικότητα και αστάθεια στην συμπεριφορά. Συχνά είναι ιδιαίτερα παρορμητικός και δεν λαμβάνει υπόψιν του τις συνέπειες από την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του . Το πολύστροφο, ανεξάντλητο σε ιδέες μυαλό του, τον σπρώχνει διαρκώς την ανακάλυψη νέων κοινωνικών επαφών, νέων στόχων, νέων ιδανικών. Θ α πρέπει να φροντίζει να υποστηρίζει και να ενισχύει την καλή του φήμη προκείμενου να εξασφαλίσει την πραγματοποίηση των στόχων του.

Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο

Εγκαρδιότητα και γενναιοδωρία συνυπάρχουν στην πρόθυμη ψυχή του , να προσφέρει την αγάπη του και την βοήθεια του σε οποιονδήποτε προστρέξει να του την ζητήσει. Φιλόδοξος και μαχητικός, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη του, τόσο στο κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό του χώρο. Χρειάζεται την αποδοχή γιατί κατά βάθος είναι ευαίσθητος και ρομαντικός, όπως επίσης επιθυμία του είναι να μπορεί να ζει και να δημιουργεί μέσα από ένα “δικό του” προσωπικό χώρο, πότε σαν ελεύθερος επαγγελματίας και πότε σαν τρυφερός και στοργικός σύντροφος στο πλάι του ανθρώπου που αγαπά.

Κριός με Ωροσκόπο Λέοντα

Εντυπωσιακή αλήθεια προσωπικότητα που είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη! Η περηφάνια, η θέρμη και το εκρηκτικό ταπεραμέντο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν σημαντικά στην απόκτηση κοινωνικών αξιωμάτων. Τα μεγαλόπνοα σχέδια του υποστηρίζονται από ένα ιδιαίτερα έντονα βαθύ μαγευτικό προφορικό η γραπτό λόγο που του δίνει δραματουργικές ικανότητες. Σίγουρα δε, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανοιχτό πνεύμα πρόθυμο να γνωρίσει, να γευτεί ,να προσεγγίσει όλο και περισσότερα πράγματα για την ζωή και το σύμπαν με όλους τους τρόπους και τις δυνατότητες που διαθέτει (εκπαίδευση, ταξίδια). Δυσκολία στην πλήρη ικανοποίηση του από την ζωή, επειδή πάντα επιζητά ότι καλύτερο για τον εαυτό του.

Κριός με Ωροσκόπο Παρθένο

Αποφασισμένος να πετύχει αληθινά, με σκληρή δουλειά και υψηλές φιλοδοξίες, παλεύει μεθοδικά και προσγειωμένα για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συχνά αυτοδημιούργητος, διαπρέπει σε Οικονομικές Υπηρεσίες η επιχειρηματικές δραστηριότητες χωρίς να αποκλείονται οι μεταφυσικές ανησυχίες και η ερευνά σε βαθιά μυστικιστικά σχεδόν αποκρυφιστικά επίπεδα. Το ερωτικό του ένστικτο είναι ισχυρό και πολλές φορές παλεύει μεταξύ του ενθουσιασμού να εκδηλωθεί , και της σεμνοτυφίας που έχει βαθιά ριζωμένη μέσα του. Με σωστή προετοιμασία που τον κάνει να νοιώθει ασφαλής θα βρει το κατάλληλο κανάλι που θα διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του προκειμένου να επιτύχει καταπληκτικά πράγματα στην ζωή του.

Κριός με Ωροσκόπο Ζυγό

Χαρούμενη και γοητευτική φύση , δεν αντέχει να ζει μόνος και να είναι πάντα σε αναζήτηση ιδανικού συντρόφου – συνεργάτη που θα μοιραστεί μαζί του τις κοινωνικές ερωτικές και επαγγελματικές ανησυχίες του. Συχνά βέβαια παρασύρεται απ’ την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει για τον αυτό του και επιμένει να ζητά υπέρμετρα την προσοχή του περιβάλλοντος του, με αποτέλεσμα οι αντεγκλήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Το κυριότερο λοιπόν είναι να μπορεί να ισορροπεί ανάμεσα στην ανάγκη του να συνεργάζεται και στον ανταγωνισμό που προβάλλεται μέσα από τις πολύ στενές σχέσεις.

Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό

Ένας δυναμικός θεληματικός χαρακτήρας ξετυλίγεται μέσα από αυτόν τον συνδυασμό που πραγματικά συνδυάζει πολλά και αντιφατικά στοιχεία. Η ορμητικότητα και η ανυπομονησία εναλλάσσονται με την δύναμη της επιμονής και της επίμονης προσπάθειας με αποφασιστικότητα και εκπληκτική μεθόδευση που καθοδηγεί πάντα στο ζητούμενο αποτέλεσμα. Έτσι έχουμε αναντίρρητα ένα ιδιαίτερα παραγωγικό άτομο, το οποίο όσο πιο άνετα και με περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες λειτουργεί, τόσο καλυτέρα και αποδοτικότερα. Ανεπτυγμένη διαίσθηση παρατηρητικότητα διεισδυτικότητα στην ουσία των πραγμάτων.

Κριός με Ωροσκόπο Τοξότη

Η υπερβολική έκφραση της ελευθερίας ,και της πίστης ανταποκρίνεται πλήρως στον ‘’φωτεινό παντογνώστη’’ που είναι συνήθως αυτό το άτομο. Διακηρύσσει με ζήλο τις απόψεις και τις αντιλήψεις του και τις υποστηρίζει με πάθος γιατί αισθάνεται δυνατό και εμφανίζει την υπεροχή του. Του αρέσει να ασχολείται με τις χαρούμενες πλευρές της ζωής και συχνά προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του επιχειρεί παράτολμες ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο πολλές από τις στενές προσωπικές του σχέσεις. Η δέσμευση είναι πάντα κάτι που τον φοβίζει και το αναβάλει διαρκώς παρόλο που η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι πάντα ένα από τα αγαπημένα του σχέδια.

Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Αντιμετωπίζει τη ζωή με συγκρατημένη αισιοδοξία, πειθαρχία και πιθανή καχυποψία οποία συνήθως έχει τις ρίζες της στην πατρική οικογένεια. Συνηθίζει να αναλαμβάνει ευθύνες και υποχρεώσεις από σχετικά μικρή ηλικία καθότι είναι άτομο φιλόδοξο και με υψηλές προσδοκίες. Αναμφίβολα πρόκειται για δυνατό χαρακτήρα αξιόπιστο και με διπλωματικά χαρίσματα, Στις προσωπικέ του σχέσεις είναι ξεκάθαρος και πιστός και κάνει το παν με προσεγμένες κινήσεις για να διατηρήσει τα κεκτημένα. Καλό θα ήταν να μην έδειχνε την κλειστή του και απομονωμένη πλευρά του εαυτού του τόσο έντονα γιατί συχνά παρεξηγείται σαν σκληρός διαπραγματευτής προκειμένου να πετύχει αυτό που επιθυμεί.

Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο

Απρόβλεπτη και ασυνήθιστη συμπεριφορά, η οποία εκφράζεται με φαντασία και ευρηματικότητα, τον κάνουν περιζήτητο σε παντός είδους συντροφιές και κοινωνικές εκδηλώσεις γενικότερα. Λίγο νευρικός, λίγο βιαστικός, πολύ αυθόρμητος και καθόλου σχολαστικό δεν ανέχεται την κριτική που του γίνεται ακόμα και όταν είναι καλοπροαίρετη, καθότι πιστεύει είναι υπεράνω! Οι σχέσεις με τα αδέλφια του χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, όπως και συνεχείς μετακινήσεις είτε για λόγους επαγγελματικούς, είτε για ψυχαγωγικούς.

Κριός με Ωροσκόπο Ιχθύς

Η υπομονή σίγουρα δεν είναι ένα από τα δυνατά του χαρακτηριστικά , λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο παρά με την λογική , περισσότερο με την καρδιά και λιγότερο με τον νου. Συχνά χάνει πράγματα απ’ τη ζωή του λόγω της φανταστικής ζωής που ζει και λόγω των βιαστικών και λαθεμένων κινήσεων που κάνει. Επειδή όμως στη πραγματικότητα ανησυχεί για οτιδήποτε έχει να κάνει με τις προσωπικές του ασφάλειες δείχνει τόλμη και επέκταση στους τομείς που αφορούν την οικονομική αλλά και συναισθηματική του κατάσταση. Γενικότερα πρέπει να προσπαθεί να ισορροπεί τα εναλλασσόμενα συναισθήματα ενθουσιασμού και απογοήτευσης προκείμενου να μπορέσει να εστιάσει σ’ αυτά που τον κάνουν δημιουργικό και ευτυχισμένο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα