Ζώδια και Ωροσκόποι – Καρκίνος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
21/06/2022

Καρκίνος με Ωροσκόπο Κριό

Πολλαπλές εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ της εσωστρεφής φύσης του Καρκίνου και της εξωστρεφής του Κριού, δυσχεραίνουν τις σχέσεις του ατόμου με το άμεσο περιβάλλον του. Βαθιά δεμένος και ριζωμένος με τις ρίζες και τις παραδόσεις της οικογένειας επηρεάζεται ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία από τους δεσμούς αίματος που έχουν μέχρι εκείνη τη στιγμή παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του. Συνήθως είναι αρκετά εύθικτος και αν ασφαλής και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ικανοποιεί τις επιθυμίες του, φτάνοντας πολλές φορές σε σημείο να καταπιέζει τους γύρω του.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ταύρο

Ρομαντικός, μελαγχολικός και ονειροπόλος, αγαπά βαθιά και με πάθος. Θέλει αλλά προσφέρει στοργή και αφοσίωση με σκοπό να αισθάνεται και ο ίδιος ότι ανήκει σε ένα περιβάλλον οικείο, άνετο και προπάντων ασφαλές. Αρκετά μεταβλητός στην συμπεριφορά του γίνεται ιδιότροπος όταν δεν επικοινωνεί με τον τρόπο που επιθυμεί η όταν νοιώθει πως δεν προωθούνται οι σκέψεις του και οι ιδέες του ανάλογα με την αξία του. Δεν του αρέσει να ζει μόνος για αυτό αποφασίζει γρήγορα να κάνει την δική του οικογένεια και αν συνεχίσει αυτό το οποί έμαθε να πρεσβεύει απ’ την δική του πατρική εστία.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Διδύμους

Σημαντικά ευεπηρέαστος απ’ αυτά που ακούει και βλέπει καθημερινά, νοιώθει ανασφαλής όταν η ζωή του δυσκολεύεται μνα ακολουθήσει την πορεία που της χαράζει. Ευάλωτος συναισθηματικά πρέπει να προσπαθήσει να διατηρεί τους δεσμούς του στη διάρκεια του χρόνου και ακριβώς επειδή έλκεται από εφήμερες σχέσεις να μην αποφασίζει γρήγορα μια μόνιμη δέσμευση. Ανασφαλής και στα οικονομικά του φροντίζει να αποταμιεύει όταν έχει την δυνατότητα καθώς και να ανακαλύπτει και νέες πηγές εσόδων. Στις συναλλαγές του προτιμά να έχει να κάνει με δικά του οικεία άτομα και όταν δεν πρόκειται για εντελώς σταθερές πηγές εσόδων. Τελικά όμως σπάνια ξεμένει και συχνά είναι ιδιόκτητης ακίνητης περιούσιας.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Καρκίνο

Λεπτά αισθήματα, ευαισθησία και τρυφερότητα συνυπάρχουν στην ψυχή του ατόμου που συχνά νοιώθει πως η ζωή του είναι σκληρή και πως για να μπορέσει να την αντιμετωπίσει πρέπει να φτιάξει το δικό του προσωπικό περιβάλλον, που μέσα από κει και οπλισμένος γερά με συναισθηματικές πανοπλίες θα κατορθώσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του έξω κόσμου. Οτιδήποτε καινούργιο το εξετάζει με καχυποψία και πιστεύει πως αν το υιοθετήσει θα τον βάλει σε περιπέτειες, χρησιμοποιεί έτσι τη ιδιαίτερα αναπτυγμένη διαίσθηση του και καταφέρνει να πιάνει ασύλληπτα μηνύματα από τους ανθρώπους γύρω του με την μορφή της ενόρασης! Όταν βρεθεί ο σύντροφός που τον αντιπροσωπεύει γίνεται εκπληκτικά δοτικός και κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την ηρεμία και την γαλήνη στην σχέση του.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέοντα

Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα του δεν συνδυάζεται πάντα καλά με την ευαισθησία του και την έντονα συγκινησιακή προσωπικότητά του. Συχνά το συναίσθημα συγκρούεται. Με τις πιο βαθιές και ανομολόγητες επιθυμίες του και δημιουργεί φανταστικές καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορεί να ξεφύγει. Η διαίσθηση του του επιτρέπει να αντιλαμβάνεται πολλές καταστάσεις που δεν είναι ορατές στον πολύ κόσμο αλλά του δημιουργεί και αρκετές φοβίες που του δεσμεύουν την ψυχή και μόνο με πολύ θάρρος και προσπάθεια μπορεί να βρει το μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια. Είναι πάντως άνθρωπος που θέλει και προσπαθεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και γι’ αυτό είναι πάντα αγαπητός και ευπρόσδεκτος σε όλες τις κοινωνικές του εκδηλώσεις.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Παρθένο

Η οικογένεια και ότι έχει να κάνει με αυτή είναι το κυριότερο ενδιαφέρον του ανθρώπου αυτού. Γι’ αυτήν προσπαθεί και κοπιάζει, γι’ αυτήν βάζει υψηλούς στόχους και ελπίδες και μέσα από αυτήν αναγνωρίζει την αξία του και γίνεται αποδεκτός στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, Τα όνειρά του και φιλοδοξίες του είναι πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια, προσγειωμένα και τα προσεγγίζει με συστηματική εργασία, με επιμονή και υπομονή. Ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του είναι οι φίλοι του τους οποίους σέβεται και αγαπά ιδιαίτερα όταν ακόμα περισσότερο λειτουργήσουν στην διάρκεια των ετών και πειστεί πως πρόκειται για δικούς του ανθρώπους.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό

Βιαστικός στο να καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, κάνει επιλογές που δεν τον ωφελούν πάντα. Μπορεί να διαπρέπει εργαζόμενος σε συνθήκες οικογενειακού περιβάλλοντος ή σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τις οικογενειακές παραδόσεις αλλά πρέπει να διδαχτεί πολύ καλά πρώτα το μάθημα της υπεύθυνης θέσης εργασίας. Και αυτό όχι γιατί είναι ασυνεπής, αλλά δυσκολεύεται φοβερά στην λήψη κάποιων αποφάσεων με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να είναι εκπρόθεσμος. Ευφυής και γοητευτικός έλκει τους συντρόφους που του προσφέρουν γαλήνη, ειρήνη ομορφιά.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Σκορπιός

Τα βαθιά ρομαντικά αισθήματα του Καρκίνου εμπλουτίζονται με την δύναμη και το πάθος του Σκορπιού και δημιουργούν έναν άκρως ερωτικό συνδυασμό. Με βαθιά διαίσθηση και εξυπνάδα διαθέτει ένα καταπληκτικό μυαλό, κατάλληλο ακόμα και για επιστημονική έρευνα. Αν οι φιλοδοξίες του είναι υψηλές -που συνήθως είναι- δε θα διστάσει να αφιερώσει πάρα πολλά χρόνια στην μόρφωση και την καλλιέργεια του, προκειμένου να εμβαθύνει και να βελτιώσει στο μέγιστο το επίπεδο των γνώσεων του. Συχνά δημιουργείται η ανάγκη να ταξιδέψει, μόνο και μόνο για να δοκιμάσει την αλλαγή, για να μπορέσει να ονειρευτεί και να γνωρίσει μυστήρια που μόνο αυτός θεωρεί ότι μπορεί να λύσει.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη

Δύσκολο να μείνει στην ίδια θέση πολύ ώρα, στριφογυρίζει. επικοινωνεί, ψάχνει να βρει ανθρώπους σαν και εκείνον, να ανταλλάξει ιδέες και οράματα. Συνήθως ευνοείται από κληρονομιές και γενικότερα από χρήματα και περιουσίες είτε συντρόφων είτε συνεργατών! Όσον αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις σπάνια είναι σταθερός, καθότι θεωρεί ότι οι μόνιμες σχέσεις του στερούν την πολυπόθητη ελευθερία του που τόσο πολύ προστατεύει και επιθυμεί. Μοναδική ελπίδα των συντρόφων του είναι να τον υπερκαλύψουν με αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης, ώστε να νιώσε απόλυτα ικανοποιημένος, προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα μιας σταθερής σχέσης.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Θαρραλέος και ικανός, βάζει προτεραιότητες στην ζωή του, ξεκαθαρίζει τις υπάρχουσες δομές και με σαφήνεια σχεδιάζει το μέλλον του το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να είναι σταθερό και πειθαρχημένο. Συνήθως αντιμετωπίζει τον γάμο σαν μια ισόβια συνεργασία που τα μέλη του πρέπει να έχουν ισότιμες ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά και αξιόλογες απολαβές. Δεν είναι ανταγωνιστικός και κάνει θυσίες προκείμενο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των άλλων και να διατηρήσει την προσωπική του ζωή σε ένα υψηλό επίπεδο. Προσοχή στις υπέρμετρες -καμία φορά- φιλοδοξίες του που μπορεί να τον αφήνουν μόνιμα ανικανοποίητο και να τον βασανίζουν ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Υδροχόο

Μάχεται τον εαυτό του γιατί απ’ την μία αισθάνεται ότι πάντα θα παραμείνει ένα μικρό παιδί που έχει ανάγκη, την αγάπη και την φροντίδα της οικογένειάς του, και από την άλλη επιδιώκει να ανεξαρτητοποιηθεί και να ακολουθήσει τον δικό του πολύ ιδιαίτερο δρόμο που τον οδηγεί στην διάθεση της βοήθειάς του σ’ οποιονδήποτε την χρειαστεί. Πρωτότυπος και επινοητικός έχει την ανάγκη να προχωρήσει σε επαγγέλματα που τον κάνουν να νοιώθει άνετα με το κοινό προκειμένου να συμπαραστέκεται με τον καλύτερο τρόπο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα (Κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.λπ.).

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ιχθύς

Μικρές τρυφερές και ρομαντικές ψυχές δυσκολεύονται να μεγαλώσουν και να αντιμετωπίσουν την ζωή κατάματα. Το σπίτι τους, η οικογένεια τους, ο προσωπικός τους χώρος είναι πηγή ασφάλειας και έμπνευσης γι’ αυτούς, καθότι καλλιτεχνικές φύσεις έχουν την ανάγκη έκφρασης μέσα από συγγραφή ρομαντικών μυθιστορημάτων, ποίησης ή ακόμα και δημοσιογραφία. Το σπίτι και η οικογένεια τους είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουν. Η αγάπη τους για τα ταξίδια είναι πολλές φορές ένδειξη ότι θέλουν να ξεφύγουν απ’ την καθημερινότητα και τα κουραστικά πράγματα της ζωής, προκειμένου να ονειροπολήσουν, να σχεδιάσουν έναν κόσμο καλύτερο πιο ανθρώπινο, πιο ευαίσθητο πιο ρομαντικό.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα