Ζώδια και Ωροσκόποι – Ιχθύες

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/02/2022

Ιχθύες με ωροσκόπο Κριό

Εσωτερικές συγκρούσεις κουράζουν το άτομο για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Άλλοτε αισθάνεται ζωρός και δραστήριος, έτοιμος να επιτεθεί και να αναλάβει δράση σ’ όλα τα επίπεδα και άλλοτε συγκρατείται από τις ανασφάλειες που τον καταβάλουν και αμφιβάλει για τις δυνάμεις του και την αυτοπεποίθησή του. Ευτυχώς έχει την τάση να μην παραδίδεται και αν μην εγκαταλείπει  τις προσπάθειες του ακόμα και όταν παρουσιάζονται ισχυρά εμπόδια. Καλό είναι να μην αφήνει παρεξήγησεις άλυτες με τους ανθρώπους του για να μην παίρνουν διαστάσεις εχθρότητας και προδοσίας.

Ιχθύες με ωροσκόπο Ταύρο

Ευαίσθητος και τρυφερός άνθρωπος δεν ξέρει αν προτιμά να ζει στα σύννεφα ή κάτω στη γη, πάντα όμως με τους ανθρώπους που αγαπά και τον αγαπούν, διαθέτει αρκετή υπομονή και στηρίζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του που τον έχουν ανάγκη και μάλιστα με ασυνήθιστη σταθερή και ήρεμη δύναμη που αν χρειαστεί μπορεί να γίνει και ιδιαίτερα σκληρή. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορεί να ζήσει μόνος, δεν χρειάζεται κιόλας καθότι οι σχέσεις του είναι πιστές, σταθερές και έχουν διαρκεί στο πέρασμα του χρόνου.

Ιχθύες με ωροσκόπο στους Διδύμους

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ευελιξία και η διπλωματία τους. Το μεγάλο τους μειονέκτημα είναι η αναποφασιστικότητα και η ασάφεια που αφήνουν να χαρακτηρίζει τις σχέσεις τους και τις συναλλαγές τους. Χρειάζονται έναν ισχυρό και δυνατό σύντροφο να τους σταθεροποιεί και αν τους επιβεβαιώνει προκειμένου να ξεδιπλώσουν το εξαιρετικά πλούσιο συναισθηματικό τους κομμάτι. Η αβεβαιότητα και  αστάθεια στις προτιμήσεις και τις επιλογές τους, τους δυσκολεύει στον να προσεγγίσουν τον επαγγελματικό τους στόχο εύκολα τον οποίο τελικά θα επιτύχουν μετά από πολλές και διαφορετικές διαδρομές.

Ιχθύες με ωροσκόπο Καρκίνο

Μικρές τρυφερές και ρομαντικές ψυχές δυσκολεύονται να μεγαλώσουν και να αντιμετωπίσουν την ζωή κατάματα. Το σπίτι τους, η οικογένεια τους, ο προσωπικός τους χώρος είναι πηγή ασφάλειας και έμπνευσης γι’ αυτούς, καθότι καλλιτεχνικές φύσεις έχουν την ανάγκη έκφρασης μέσα από συγγραφή ρομαντικών μυθιστορημάτων, ποίησης ή ακόμα και δημοσιογραφία. Η αγάπη τους για τα ταξίδια είναι πολλές φορές ένδειξη ότι θέλουν να ξεφύγουν απ’ την καθημερινότητα και τα κουραστικά πράγματα της ζωής, προκειμένου να ονειροπολήσουν, να σχεδιάσουν έναν κόσμο καλύτερο πιο ανθρώπινο, πιο ευαίσθητο πιο ρομαντικό.

Ιχθύες με ωροσκόπο Λέοντα

Δημιουργικοί, εκφραστικοί άνθρωποι θέλουν να πετύχουν στη ζωή τους και να αναδειχθούν επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Δεν είναι πάντα σίγουροι για τον εαυτό τους, όσο θέλουν να προβάλουν προς τα έξω και άλλοτε δίνουν εντύπωση ότι αισιοδοξούν και άλλοτε ότι δεν έχουν διέξοδο να εκφράσουν τις επιθυμίες μα και τις υψηλές φιλοδοξίες τους. Αρκετά εγωιστές αρνούνται να παραδεχθούν ότι συχνά κάνουν λάθος στην επιλογή συντρόφου τους, οι οποίοι τείνουν να τους καταπιέζουν ή να μην είναι και τόσο ειλικρινείς μαζί τους. Χρειάζονται υπομονή και επιμονή από μέρους τους για αν επιτύχουν την οικονομική ασφάλεια και σιγουριά που χρειάζεται γιατί ευνοείται από κληροδοτήματα που όμως δεν φαίνεται να χειρίζονται με σωστό τρόπο.

Ιχθύες με ωροσκόπο Παρθένο

Προσαρμοστικοί και δεκτικοί άνθρωποι επηρεάζονται εύκολα από το περιβάλλον και τις προσωπικές τους σχέσεις ειδικότερα, με από αποτέλεσμα να χάνουν την αίσθηση της προσωπικότητας και της μεθοδικότητας  που έχουν μέσα τους και να πετάνε στα σύννεφα κάθε φορά που ερωτεύονται. Είναι αρκετά ντροπαλοί οι ίδιοι γι’ αυτό και πλησιάζουν αργά και απαλά τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει και είναι ικανοί να αφιερωθούν ολόψυχα μέχρι σημείο θυσίας αν αισθανθούν ότι υπάρχει βάθος. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι τόσο καλά παιδιά, πρέπει να προσέχουν ώστε να βρίσκουν γνήσια και αληθινή ανταπόκριση.

Ιχθύες με ωροσκόπο Ζυγό

Ακτινοβόλος, σαγηνευτικός χαρακτήρας εκτιμά την ομορφιά και την γοητεία σ’ όλα τα επίπεδα. Θέλει παντού να βλέπει πράγματα φτιαγμένα με γούστο και αισθητική γι’ αυτό και οι ενασχολήσεις του συνδέονται με τέτοιους τομείς κατά βάση (σχεδιασμός, διακόσμηση, αισθητική, styling κλπ). Ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι καλόπιστος άνθρωπος και γίνεται συχνά αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Στις ερωτικές του σχέσεις επιθυμεί να μοιράζεται τα πάντα με το σύντροφο και συμβιβάζεται εύκολα ακόμα και με τις πιο περίεργες και ιδιόρρυθμες προσωπικότητες.

Ιχθύες με ωροσκόπο Σκορπιό

Ρομαντική ιδεαλιστική φύση ερωτεύεται παράφορα και ολοκληρωτικά. Επιθυμεί να γευτεί όλη τη χαρά της ζωής μαζί με τον άνθρωπο που αγαπά, αν είναι δυνατόν μέσα από σοβαρή και επίσημη σχέση, με οικογενειακό περιβάλλον παιδιά γονείς κλπ. Ο έρωτας παίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή του, -δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν- και νιώθει πραγματικά μόνος και απογοητευμένος όταν υπάρχει η έλλειψη του. Συνηθίζει να ρισκάρει στη ζωή, χρειάζεται όμως μέτρο για να μην υποπέσει σε σφάλματα που μπορεί να του αποφέρουν οικονομικά πλήγματα.

Ιχθύες με ωροσκόπο Τοξότη

Παιχνιδιάρικη και ανέμελη προσωπικότητα που περνά από πολλά σκαμπανεβάσματα ψυχικής διάθεσης σε καθημερινή βάση. Μεταβλητή φύση, επηρεάζεται πολύ απ’ τις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω του, κυρίως της οικογένειας του, αποπροσανατολίζεται από τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του και δεν καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο του αξιόπιστου. Αγαπούν τα παιδιά και τις εξερευνήσεις και γενικότερα οτιδήποτε τους βγάζει απ την ρουτίνα της καθημερινότητας! Μέχρι και αλλαγές σπιτιών μπορούν να κάνουν παίρνοντας την κούραση των μετακομίσεων σαν περιπέτεια που θα τους ανανεώσει και αναγεννήσει.

Ιχθύες με ωροσκόπο Αιγόκερω

Προσπαθεί να δώσει έμφαση στην επικοινωνία του με τους ανθρώπους και καταφέρνει να ωφεληθεί απ’ αυτό μια και γίνεται εύκολα αγαπητός και συμπαθής. Η ρομαντική του φαντασία τον οδηγεί σε καλλιτεχνικούς τρόπους έκφρασης μπορεί όμως και να λέει καλλιτεχνικά εμπνευσμένα ψέματα σε περίπτωση που θέλει να κερδίσει κάτι. Οι σχέσεις του είναι σοβαρές και φιλότιμες και κάνει προσπάθειες προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι τους και να διατηρήσει την ηρεμία και τη γαλήνη μέσα σ’ αυτές.

Ιχθύες με ωροσκόπο Υδροχόο

Απρόβλεπτος και ανεξάρτητος άνθρωπος περιφρονεί αυτούς που δεν έχουν ιδανικά και υψηλές φιλοδοξίες. Εφευρετικότητα συνδυασμένη με ένα εύστροφο μυαλό, χαράσσει και ακολουθεί νέους δρόμους στη ζωή, συχνά ιδιόρρυθμους που δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι. Τρυφερός και ερωτικός τα καταφέρνει καλύτερα στις σχέσεις που δεν απαιτούν κτητικότητα και μόνιμη δέσμευση γιατί θέλει να αισθάνεται ελεύθερος από συμβατικότητες ενδοιασμούς αλλά και προκαταλήψεις. Πάσχει στον οικονομικό τομέα συνήθως λόγω κακής διαχείρισης ή λόγω φανταστικών επιδιώξεων που είναι αδύνατον να υλοποιήσει.

Ιχθύες με ωροσκόπο Ιχθύς

Υπερευαίσθητος άνθρωπος, χρειάζεται μια βάση στη ζωή του να ακουμπά και να καταφεύγει όταν έχει την ανάγκη να αποσύρεται από τις δυσκολίες της ζωής. Είναι πάντα πρόθυμος δε, να βοηθήσει και να στηρίξει τους συνανθρώπους του σε σημείο αυτοθυσίας, μα πολλές φορές νιώθει και ο ίδιος καλύτερα όταν ασχολείται με τα προβλήματα των άλλων παρά με τα δικά του. Ζει σε ένα ονειρικό περιβάλλον, που κατά τη γνώμη του η κακία και η αδικία δεν έχουν θέση και δυστυχώς όταν έρχεται σε επαφή μ’ αυτές τις δύο έννοιες τρέμει η γη κάτω από τα πόδια του. Χρειάζεται σχέσεις στήριξης και ασφάλειας για αν δώσει και να ο ίδιος το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του, που είναι η απέραντη αγάπη.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα