Ζώδια και Ωροσκόποι – Δίδυμοι

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/05/2022

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Κριό

Ένας περιπετειώδης χαρακτήρας με διπλωματικές ικανότητες καταπληκτική ευφράδεια λόγου ξετυλίγεται στα πλαίσια αυτού του συνδυασμού. Η έντονη κινητικότητα τους και η φιλοδοξία τους, τους ωθεί συχνά σε παράτολμες ενέργειες που συχνά διακυβεύει τα πάντα στη ζωή, με αποτέλεσμα συχνά να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έχει πολλές και πρωτότυπες ιδέες και καταφέρνει να κάνει πολλά πράγματα που όμως ούτε τα τελειοποιεί ούτε τα εμβαθύνει ιδιαιτέρα. Στις προσωπικές του σχέσεις είναι γεμάτος πάθος και ορμή και χρειάζεται έναν σύντροφο χαμηλότερων τόνων από τον ίδιο προκειμένου να τον γαληνεύει και να τον ισορροπεί.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Ταύρο

Συνήθως πρόκειται για ένα υπομονετικό, ρομαντικό άνθρωπο που τα εμπόδια και οι δυσκολίες της ζωής δεν τον εμποδίζουν να προσπαθεί να επιμένει σταθερά για την επίτευξη των στόχων του. Η ανάγκη του για υλική και συναισθηματική ασφάλεια τον κάνουν αν προσπαθεί να επεκτείνεται με διάφορους τρόπους που θα του εξασφαλίσουν μια σταθερότερη εισοδηματική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως στην διάρκεια της ζωής του υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα τα οποία τον προβληματίζουν, αλλά και του δίνουν την δύναμη να εστιάσει με λογικό και ρεαλιστικό τρόπο στο πρόβλημα και να το λύσει. Προσοχή χρειάζεται στις προσωπικές του σχέσεις γιατί έχει την τάση να είναι ιδιαίτερα κτητικό και ζηλιάρης.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Διδύμους

Αεικίνητος , αυθόρμητος γεμάτος ενθουσιασμό για την ζωή και τις προκλήσεις της , έχει μόνιμα την περιέργεια να δει, να μάθει , να ακούσει τι θα γίνει παρακάτω. Η μονοτονία και η ρουτίνα είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί και γι αυτό φροντίζουν πάντα να είναι στο κέντρο των γεγονότων στο επίκεντρο της λήψης αποφάσεων, η νευρικότητα όμως που τους χαρακτηρίζει μαζί με μια αφηρημάδα τον εμφανίζει σαν όχι πολύ πιστό σύντροφο η έμπιστο φίλο και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από την μεριά του για να πειστεί πως αν και ανεξάρτητος σαν φύση μπορεί να αναλάβει ευθύνες και να δείξει την απαιτούμενη ωριμότητα απέναντι σε μια σοβαρή σχέση.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Καρκίνο

Επιθυμία του είναι μέσα από μια ποικιλία επαφών να βοηθήσει όποιον πραγματικά το έχει ανάγκη. Ευαίσθητος και ευεπηρέαστος έχει ανάγκη να τονώνει την αυτοπεποίθηση του από καιρό σε καιρό, γατί τείνει να προσκολλάται σε καταστάσεις του παρελθόντος, αφήνοντας πολύτιμες ευκαιρίες αναξιοποίητες. Πρέπει να θυμάται ότι κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια καινούργια μέρα, με νέες προκλήσεις, νέες ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίζει, όχι μόνο με κίνητρο το συναίσθημα και το ένστικτο του –που έτσι κι αλλιώς λειτουργούν θαυμάσια- αλλά και με την σύνεση και την λογικά ενός ώριμου ανθρώπου.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Λέοντα

Ένας καλόκαρδος άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά, με αξιοπρέπεια και περηφάνια που έλκει τον σεβασμό και την αποδοχή των άλλων, αποκτώντας μια διακεκριμένη θέση στο κοινωνικό περιβάλλον. Με έντονες τις αρχηγικές ικανότητες δείχνει μια προδιάθεση στην πολιτική, στην εύνοια πολιτικών προσώπων και γενικότερε συνηθίζει να βρίσκεται στο κέντρο σημαντικών σχέσεων και επαφών. Αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, πιστεύει ότι είναι απ’ τους τυχερούς που μπορούν αν καταφέρουν τα πάντα, και διατηρεί μέσα του την αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία ακόμα και στις πολύ προσωπικές του σχέσεις.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Παρθένο

Ένας πανέξυπνος άνθρωπος, επινοητικός, ικανός να τα βγάλει πέρα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, με ικανότητα να παίρνει κάθε φορά τις σωστότερες αποφάσεις με βάση τη οξύτητα του πνεύματος του, παρουσιάζεται εδώ με την δυνατότητα να δραστηριοποιείται σε διαφορικές κατευθύνσεις ώστε να μην κινδυνεύει να μείνει στάσιμος σ οποιοδήποτε επίπεδο της κοινωνικοεπαγγελματική του ζωής όπου δεν θα υπάρχει εξέλιξη. Η έλλειψη όμως συναισθήματος μπορεί να τον απομονώσει από πολύ προσωπικές σχέσεις και έτσι να κάνει ένα γάμο σε κάπως προχωρημένη ηλικία. Επειδή όμως φαίνεται να είναι επιλογή του δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα και έτσι ασχολείται μετέπειτα κάνοντας ότι μπορεί για να παγιώσει την διατήρηση αυτού του συνεργατικού καθεστώτος που δημιουργεί μέσω του γάμου του.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Ζυγός

Η γρήγορη αντίληψη και η πνευματική του δράση δίνει έναν επιτυχημένο συνδυασμό σ’ αυτό τον άνθρωπο που γίνεται εύκολα αγαπητός και αποδεκτός στο ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον. Ο ι αναζητήσεις πολλές και διαφορετικές παίρνουν μορφή μέσα από μακρινά η κοντινά ταξίδια, μέσα από εξερευνήσεις ιδιαιτέρων χώρων, όπως η φιλοσοφία, η θρησκεία η πολιτική νομοθεσία κλπ. Προικισμένος μα καλή αισθητική και γούστο αναζητά σύντροφο που να τον κατανοεί και να τον στηρίζει σ όλες τις προσπάθειες που θα κάνει για να φέρει στον κόσμο την ισορροπία, την ειρήνη την ομορφιά.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Σκορπιό

Περίεργες συναισθηματικές ευαισθησίες καθώς και διάθεση ενεργητική και ανυπόμονη, δημιουργούν ένα δύσκολο τύπο που δεν επιθυμεί με τίποτα να τον κατευθύνουν η να τον κριτικάρουν για οτιδήποτε. Σπάνια στηρίζεται στην βοήθεια του περιβάλλοντος του όντας καχύποπτος αλλά και πανέξυπνος, προσπαθεί να διεισδύσει στην ουσία των πραγμάτων με προίκα το εξαιρετικά ανεπτυγμένο μεταφυσικό του ένστικτο. Η κληρονομικότητα παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη του, όπως επίσης και η σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση της εκρηκτικής του σεξουαλικότητας.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Τοξότη

Επικίνδυνα ευμετάβλητοι, βιαστικοί ανυπόμονοι, ζουν μόνιμα ανάμεσα σε δυο η περισσότερες επιλογές! Συχνά μπερδεύονται με τα τόσα πολλά που καταπιάνονται και δημιουργούν ένα κομφούζιο στη ζωή τους. Είναι όμως καλόκαρδοι και αξιαγάπητοι, γι’ αυτό και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στους κύκλους που συνηθίζουν να κινούνται. Μ ε το πηγαίο χιούμορ τους και το εύστροφο μυαλό τους κερδίζουνε την προσοχή του κοινού και με πολύ εύκολο τρόπο προσεγγίζουν το ταίρι που τους ενδιαφέρει. Όσο εύκολα όμως δημιουργούν σχέσεις, άλλο τόσο εύκολα τις σπάνε μια και συχνά χαρακτηρίζονται σαν ασταθής και με επιφανειακό ενδιαφέρον ως προς τρίτους.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Άνθρωπος αποφασισμένος να πετύχει , που δεν φοβάται την σκληρή δουλειά και την ανάληψη ευθυνών, που κάνει τα πάντα για να δείξει ότι είναι άξιος και ικανός. Αναζητά την ελευθερία κινήσεων στον προσωπικό του χώρο και βρίσκει πάντα τον τρόπο να ανανεώνει –πάντα προς το καλύτερο- τις συνθήκες της ζωής του και διαβίωσής του. Αισιόδοξος καριερίστας ξεχνά πολλές φορές τις προσωπικές του ανάγκες ως άτομο και αποστασιοποιείται από τις σχέσεις του είτε τις προσωπικές είτε τις κοινωνικές. Αχίλλειος πτέρνα του, η ευαίσθητη υγεία του λόγω αυξημένου στρες και κοπώσεως σωματικής και νοητικής κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Υδροχόο

Φανατικός υποστηρικτής της προσωπικής ελευθερίας, δύσκολα δεσμεύεται στα πλαίσια μια επίσημης σχέσης, και όταν και αν το κάνει δημιουργεί πάντα συνθήκες να μπορεί να έχει αρκετό προσωπικό χώρο προκειμένου να αναπτύξει τα δικά του φανταστικά και εκκεντρικά ενδιαφέροντα. Με μεγάλη αντίληψη και εξυπνάδα αντιμετωπίζει τη ζωή και τις δυσκολίες της με χαμόγελο και διάθεση νηφάλια και αισιόδοξη. Συχνά ευνοείται απ’ την τύχη, τα ο χρηματιστήριο και την επαφή ου με νεότερες ηλικίες από εκείνον. Ο γάμος και οι οικογενειακοί δεσμοί δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές του.

Δίδυμοι με Ωροσκόπο Ιχθύς

Ονειροπόλος, ευαίσθητος αλλά και ιδιαίτερα αναποφάσιστος, δυσκολεύεται να εστιάσει σ ένα θέμα και να καταφέρει να το λύσει. Είναι βέβαια ξεχωριστό ταλέντο στο να καταφέρνει να πείθει τους άλλους να του λύνουν τα προβλήματά του, και έτσι με την ησυχία του να ονειρεύεται όλες εκείνες τις καταπληκτικές ιδέες που συλλαμβάνει αλλά αδυνατεί να μεταφέρει στον πλανήτη γη. Συνηθίζει να μην μπορεί να παραμείνει πολύ καιρό στην ίδια στέγη είτε επαγγελματική είτε προσωπική και η πατρική ου περιουσία ν μεταλλαχτεί αρκετές φορές μέχρι να φτάσει στα χέρια του. Σαν σύντροφος είναι αφοσιωμένος όταν αισθανθεί πραγματικά αγάπη στοργή και φροντίδα απ’ το ταίρι του.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα