Ζώδια και Ωροσκόποι – Ζυγός

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
23/09/2021

Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

Ζωηρός και ενθουσιώδης, γίνεται εύκολα αγαπητός και πρωτοστατεί σε κοινωνικές ομάδες. Ευφυής και απαιτητικός χαρακτήρας, αγωνίζεται για τη ζωή του και τις επιθυμίες του, με τρόπο γοητευτικό και διπλωματικό. Δεν έχει, όμως, μάθει να συμβιβάζεται και σε διαστήματα που η ζωή του παρουσιάζει δυσκολίες, αποκτά ξαφνικά μια ορμή και μία επιθετικότητα, που συγκλονίζει αυτούς που είναι γύρω του. Συνηθίζει να επιζητά την αρμονία και την γαλήνη στις προσωπικές του σχέσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επέλεγε συντρόφους χαμηλότερων τόνων από τους δικούς του, προκειμένου να μην κουράζεται κι απογοητεύεται.

Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο

Κομψότητα, χάρη και ευγενική διάθεση χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο χαρακτήρα, που έχει ανάγκη να μπορεί να μοιράζεται την καθημερινότητά του με γνωστούς και οικείους ανθρώπους. Σταθερός, πρακτικός και υπεύθυνος. Εργάζεται παραγωγικά όταν αισθάνεται όμορφα σε ένα περιβάλλον και δυσκολεύεται φοβερά αν κάποιοι θελήσουν να τον ξεβολέψουν.
Λάτρης της αρμονίας και της ποιότητας. Αναζητά συντρόφους πιστούς και σταθερούς, και δε διστάζει να προχωρήσει σε επίσημη σχέση, όταν βρει αυτό που αναζητά.

Ζυγός με ωροσκόπο Διδύμους

Ακτινοβόλα προσωπικότητα, έλκει κοντά του πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, που τους κερδίζει με την καλοσύνη, την ευγένεια αλλά και τη ζωντάνια του. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή του, φαίνεται διαρκώς να είναι σε μια αναζήτηση ιδανικού συντρόφου, που όμως είναι δύσκολη και περίπλοκη, λόγω της πολυπλευρότητας του χαρακτήρα του. Σπανίως ένας και μόνο άνθρωπος μπορεί να του καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις και επιθυμίες, που εκδηλώνει από μικρή ηλικία. Καλό, λοιπόν, θα ήταν να αποφύγει τις μόνιμες δεσμεύσει, αν δεν είναι πολύ σίγουρο ότι αυτό που έχει βρει τον καλύπτει και τον ολοκληρώνει σαν άτομο και σαν προσωπικότητα.

Ζυγός με ωροσκόπο Καρκίνο

Χαρούμενη, αισιόδοξη και ευγενής φύση τον κάνουν αγαπητό, όχι μόνο στο στενό περιβάλλον αλλά και στο κοινωνικό. Ενδιαφέρεται για μια ήσυχη, ευτυχισμένη, οικογενειακή ζωή, όπως άλλωστε την έχει βιώσει από τα παιδικά του χρόνια. Θεωρεί σημαντικό να έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα και να μοιράζεται μαζί τους οτιδήποτε τον απασχολεί. Ρομαντικός και ευαίσθητος, τείνει σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με τη διακόσμηση και την αισθητική. Στις προσωπικές του σχέσεις αναζητά την ασφάλεια και την σιγουριά δίπλα σε σοβαρά άτομα, που του εμπνέουν εμπιστοσύνη, γαλήνη και ηρεμία.

Ζυγός με ωροσκόπο Λέων

Περήφανο και δραστήριο πλάσμα, επικοινωνεί με τους ανθρώπους γύρω του μ’ ένα μοναδικό τρόπο! Κατορθώνει να προσεγγίσει και να συνεννοηθεί ακόμα και με τους πιο δύσκολους, πιο σκληρούς και πιο απότομους χαρακτήρες. Σίγουρα το διπλωματικό σώμα θα ήταν περήφανο αν κατόρθωνε να τον εντάξει στα μέλη του. Επίσης, οι δημόσιες σχέσεις και οι πωλήσεις θα ήταν τομείς που θα του επέτρεπαν να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του. Συνηθίζει να προτιμά, επίσης, ανεξάρτητους χαρακτήρες στις προσωπικές του σχέσεις γιατί και ο ίδιος -παρόλο που δεν του αρέσει να ζει μόνος- θέλει, οπωσδήποτε, αρκετό προσωπικό χώρο, να κινείται χωρίς να αισθάνεται άμεσα την παρουσία κάποιου άλλου.

Ζυγός με ωροσκόπο Παρθένο

Ένας έξυπνος, πρακτικός άνθρωπος που έχει την ικανότητα να πετυχαίνει με ακρίβεια τους στόχους του και τις φιλοδοξίες του. Τον ενδιαφέρει η πρακτική εξασφάλιση της ζωής, γι’ αυτό δουλεύει σκληρά και μεθοδικά, προκειμένου να εξασφαλίσει μια άνετη και εύκολη ζωή.
Επιζητά τη συντροφικότητα και την ηρεμία, αλλά η έντονη κριτική του στάση απέναντι στο γάμο τον κάνει να μην αποφασίζει εύκολα! Εξάλλου δεν του αρέσει να ριψοκινδυνεύει ούτε αισθήματα, ούτε χρήματα, έτσι ίσως φτάσει στα πρόθυρα μιας μόνιμης ένωσης, αλλά να την αποφεύγει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή

Ζυγός με ωροσκόπο Ζυγό

Συνεργάσιμοι και άκρως επικοινωνιακοί τύποι, έχουν σαν σκοπό τους να φέρουν την ομορφιά, την ειρήνη, την πλήρη ισορροπία στο κοινωνικό περιβάλλον. Με την έμφυτη ευγένειά τους και το καλό τους γούστο, γίνονται εύκολα αποδεκτοί ακόμα και όταν προβάλλουν νεωτεριστικές ιδιορρυθμίες και αναποφασιστικότητα, για το αν θα τις ακολουθήσουν ή όχι. Ό,τι έχει σχέση με την ομορφιά τους ταιριάζει! Εικαστικές τέχνες, μόδα, εσωτερική διακόσμηση, αισθητική κ.λπ. Έχει ανάγκη από γλυκούς και εκλεπτυσμένους συντρόφους, που να συμμετέχουν εξίσου καλά στα κοινωνικά δρώμενα και να μπορούνε να υποστηρίξουν με την κομψή τους παρουσία ένα ευρύ κοινωνικό κύκλο.

Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό

Βαθιά συναισθηματικό άτομο κατευθύνεται από την καρδιά του και από την εκπληκτική διάθεσή του. Κτητικός, ζηλιάρης, παθιασμένος με το σύντροφό του. Βιώνει ακραία συναισθήματα αγάπης και μίσους. Η φαινομενική του ηρεμία μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να μεταλλαχθεί σε φιλοπόλεμη διάθεση, αν νοιώσει ότι απειλείται από οτιδήποτε. Συνηθίζει να υποκύπτει σε παράνομους δεσμούς και μη αποδεκτές κοινωνικά ερωτικές σχέσεις, που βεβαία στο τέλος απογοητεύεται και μαζεύεται στον εαυτό του. Έλκεται από τη μεταφυσική, την αστρολογία και γενικότερα από ενδιαφέροντα που δεν είναι συνηθισμένα στον ευρύ κοινωνικό χώρο (μυστικισμός).

Ζυγός με ωροσκόπο Τοξότη

Ιδιαίτερα φιλικοί και δημοφιλείς, συνηθίζουν να γίνονται το επίκεντρο σε μια μεγάλη παρέα, αστειευόμενοι και δημιουργώντας ένα καλοσυνάτο και εγκάρδιο κλίμα. Αισιόδοξοι, υποστηρικτές της αλήθειας, γίνονται συχνά αντικείμενα εκμετάλλευσης, λόγω της γενναιοδωρίας τους και της διάθεσής τους να συμμετέχουνε και να βοηθούν αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Δε δέχονται τη δέσμευση όπως την εννοεί ο πολύς κόσμος και την αποφεύγουν όσο μπορούν, μέχρι να ερωτευτούν βαθιά και με πάθος. Επιλέγουν, βεβαίως, άτομα που να μπορούν να κατανοούν την ιδιαίτερα αυξημένη κοινωνικότητά τους, χωρίς να τους περιορίζουν ή να τους καταπιέζουν.

Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω

Επιβλητικός και μεγαλόπρεπος, ξέρει να δημιουργεί τις ευκαιρίες που θα τον καθιερώσουν και θα τον προβάλλουν στο κοινωνικό περιβάλλον. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία και το κοινωνικό του προφίλ είναι δύο πράγματα που τον απασχολούν και το βάζουν σε διαδικασία δραστηριοποίησης από πολύ μικρή ηλικία. Ιδιαίτερα φιλόδοξος, επιζητά να κάνει σωστές γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις, που θα το βοηθήσουν να ξεπεράσει τα εμπόδια, που κατά καιρούς, θα βρεθούν μπροστά του, στο δρόμο για την κορυφή. Υπεύθυνος και πειθαρχημένος στα καθήκοντά του, γίνεται καλός και πιστός σύντροφος, αφιερωμένος για μια ζωή.

Ζυγός με ωροσκόπο Υδροχόο

Ανεξάρτητη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, είναι αφιερωμένη σε μια πολύ σημαντική αποστολή, διάδοσης γνώσεων, διδασκαλίας, ακόμα και πιθανής έρευνας σε τομείς που κυριολεκτικά χρειάζονται αρκετή τόλμη, φαντασία και εφευρετικότητα, προκειμένου να προσεγγιστούν. Σε όποιον τομέα τελικά κι αν διαπρέψει, είναι σίγουρο πως θα αναγνωριστεί σαν προσωπικότητα μεγάλης αποδοχής. Γνωρίζει και ο ίδιος σαν προσωπικότητα, πως πρόκειται για χαρακτήρα που δεν αρκείται στα καθιερωμένα μέτρα και σταθμά, γι’ αυτό και τις σχέσεις του τις εξετάζει με αυστηρά κριτικό μάτι πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι σοβαρότερο.

Ζυγός με ωροσκόπο Ιχθύες

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με κύριο χαρακτηριστικό της το μεταφυσικό συναίσθημα, την ευαισθησία και το δυνατό ένστικτο. Χαρούμενη και ευχάριστη προσωπικότητα, γίνεται εύκολα συμπαθής, όχι μόνο γιατί είναι καλόβολος και προσαρμοστικός άνθρωπος, αλλά και γιατί είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να προσφέρει εκεί που το έχουν ανάγκη. Αρκετά ανασφαλής, επιζητά μια σχέση που να του παρέχει αγάπη και στοργή, όπως και τη βεβαιότητα πως ο σύντροφός του θα έχει τη πρακτική ικανότητα να ανταπεξέρχεται στα απλά καθημερινά ζητήματα, που ο ίδιος βρίσκει αφόρητα πολύπλοκα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα