Ζώδια και Ωροσκόποι – Αιγόκερως

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/12/2021

Αιγόκερως με ωροσκόπο Κριό

Αξιοπρέπεια, ήθος, σεβασμός στους κώδικες ηθικής δεοντολογίας, δημιουργούν μια προσωπικότητα που θέτει σαφείς και ξεκάθαρους στόχους στη ζωή. Ιδιαίτερα φιλόδοξος, δεν πτοείται από τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής, γι’ αυτό και αναλαμβάνει καθήκοντα που άλλοι δε θα κατορθώσουν ποτέ να τα φέρουν εις πέρας. Αυτό βέβαια τον οδηγεί σε μια ιδιαίτερα πετυχημένη σταδιοδρομία και μάλιστα στηριγμένη σε γερές και στερεές βάσεις. Συνήθως στηρίζεται από μια οικογένεια με κοινωνική ισχυρή επιφάνεια και γι’ αυτό και ο ίδιος αντιμετωπίζει το θέμα της δέσμευσης με μεγάλη σοβαρότητα.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ταύρο

Άνθρωπος με υψηλά ιδανικά, με στερεές και σταθερές αντιλήψεις και με μια ιδιαίτερη ικανότητα στη διαχείριση οικονομικών υποθέσεων, ξέρει και χρησιμοποιεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με σύνεση και σοφία. Δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του, του λείπει η διπλωματία και ο αυθορμητισμός και δείχνει να έχει ξεκαθαρισμένες ιδέες και αντιλήψεις για τη ζωή, τον έρωτα, την κοινωνία. Η υπομονή, το πείσμα και η μυστικοπάθεια που τον διακρίνουν, δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για άτομο σκληρό και μεθοδικό στις κινήσεις του, ενώ στην πραγματικότητα απλώς προσπαθεί να προστατέψει την ευαίσθητη καρδιά του. Στις σχέσεις του είναι απόλυτα κτητικός και προσφέρει πίστη και ασφάλεια, ενώ είναι πρόθυμος να δεσμευτεί από μικρή ηλικία.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Διδύμους

Η μεθοδικότητα, η οργάνωση και η ορθολογική σκέψη εναλλάσσονται με διαστήματα που δείχνουν ότι έχει ανάγκη να το ρίξει έξω, να αισθανθεί ανέμελος και απροβλημάτιστος. Ίσως πίσω από το σοβαρό του πρόσωπο, το ικανό και το αξιοσέβαστο, να κρύβεται ένα μικρό τρυφερό παιδί που για δικούς του προσωπικούς λόγους -ίσως καταπιεστικής προσωπικότητας- αρνείται να βγάλει εύκολα προς τα έξω. Από πλευράς οικονομικών, συνήθως καταβάλει σκληρές προσπάθειες να ανέλθει οικονομικά, ίσως πολλές φορές και μέσω ενός καλού γάμου ή μιας εξαιρετικά επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Καρκίνο

Σοβαρός, συγκροτημένος, ρεαλιστής με ευγενικά αισθήματα και ρομαντική ψυχή, ενδέχεται να μη γίνει ποτέ εξαιρετικά δημοφιλής, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείει να έλκει το θαυμασμό και την εκτίμηση ανθρώπων που πραγματικά τον ενδιαφέρουν, προκειμένου να δημιουργήσει μια πιο ζεστή σχέση. Ντροπαλός ο ίδιος περιμένει από τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα και να σιγουρευτεί ότι τα συναισθήματά του θα βρουν ανταπόκριση. Αγαπά το θεσμό της οικογένειας και επιθυμία του είναι να δημιουργήσει ένα ζεστό σπιτικό γεμάτο θαλπωρή και αγάπη.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Λέων

Υπεύθυνος και σοβαρός, άνθρωπος του καθήκοντος, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές. Με αυτοπεποίθηση και δυνατή θέληση να προχωρήσει στη ζωή, με μόνο σκοπό την επιτυχία και τη δικαίωση της προσωπικής του ζωής, δημιουργώντας σταδιακές συνθήκες βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Ανεξάρτητος από φύση, προσπαθεί να εδραιώσει την ελευθερία των κινήσεών του ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Παρθένο

Πρακτικός και εργατικός, αντιμετωπίζει τη ζωή με σοβαρότητα και σύνεση απέναντι στο κοινωνικό ή προσωπικό τον περιβάλλον. Αποφεύγει γενικώς τις ριψοκίνδυνες ενέργειες και θέλει να είναι σίγουρος πως το κάθε βήμα που κάνει είναι και το πλέον σταθερό. Αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό και αξιοπρέπεια τον ερωτικό του σύντροφο και μπορεί να αργήσει να ερωτευτεί στη ζωή του, όμως όταν το κάνει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο ταίρι του. Επίσης, υπεύθυνα και σοβαρά αντιμετωπίζει και τα παιδιά του, τα οποία συχνά τείνει να ελέγχει και να περιορίζει, με το ιδιαίτερα αυστηρό κριτικό πρόσωπο, το οποίο τους προβάλλει.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό

Το οικογενειακό περιβάλλον είναι καθοριστικό για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα της συγκεκριμένης προσωπικότητας. Συνήθως, μεγαλώνει σ’ ένα αυστηρό και περιορισμένο χώρο πατροπαράδοτης οικογενειακής εστίας, που δεν τον αφήνει να εκφράσει ελεύθερα την κοινωνικότητά του και τον ενθουσιασμό του σαν παιδί. Έτσι, περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους επιζητά την ανθρώπινη επαφή και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να συμβιβαστεί και να προσαρμοστεί σε μια σχέση, αρκεί να υπάρχει αρμονία και αγάπη. Λάτρης των ποιοτικών απολαύσεων της ζωής, επιλέγει πάντα με γούστο και αισθητική τα προσωπικά του αντικείμενα και εκφράζεται πάντα με στιλ και ευγένεια, μήπως ενοχλήσει κάποιον από τους δικούς του ανθρώπους.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Σκορπιό

Μια συγκροτημένη εσωστρεφής παρουσία, που θέλει με κάθε τι που καταπιάνεται να είναι ξεκάθαρο και τεκμηριωμένο. Δουλεύει σκληρά και προσπαθεί με σύνεση και υπομονή να υλοποιήσει τους στόχους του. Δε θέλει να αναλώνεται σε άσκοπα λόγια και ενέργειες γι’ αυτό και είναι πάντα αποφασιστικός και σωστά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν. Γοητευτική και μυστηριώδης ύπαρξη, έχει πολλούς θαυμαστές τους οποίους όμως δεν ενθαρρύνει, αν δεν πειστεί για την ειλικρίνεια των αισθημάτων τους. Στο γάμο του είναι πιστός και αφοσιωμένος και φυσικά το ίδιο απαιτεί από το σύντροφό του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Τοξότη

Γεμάτος φιλόδοξα σχέδια, που σκοπό έχουν να τον κάνουν να αποκτήσει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, τον κάνουν να δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο για οτιδήποτε μπορεί να του εξασφαλίσει αυτήν την οικονομική ευημερία. Δουλεύει σκληρά και υπομονετικά, φροντίζει να αποταμιεύει ό,τι καλύτερο μπορεί και η διάθεσή του επηρεάζεται συχνά από την οικονομική του κατάσταση. Εξαρτάται πια απ’ την ψυχική του καλλιέργεια και μόρφωση, για το αν θα αποταμιεύει σα φιλαργυρία ή θα φροντίζει απλώς να κερδίζει για να μπορεί να αισθανθεί ασφαλής. Στις σχέσεις του παρουσιάζεται σεμνός και συγκρατημένος μέχρι να καταλάβει τι γίνεται, ενώ όταν νιώσει καλά ξετυλίγεται ένας χείμαρρος ζεστών συναισθημάτων, που ξέρει και κρύβει καλά μέσα στην καρδιά του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω

Διακρίνεται για την κλειστή και επιφυλακτική του συμπεριφορά, όπως επίσης για την επιμέλεια και την αξιοπιστία του. Συνηθίζει να βρίσκεται στην υψηλότερη κορυφή της ιεραρχίας κοινωνικά ή επαγγελματικά και σίγουρα όχι τυχαία. Έχει δουλέψει με πίστη και πειθαρχία για τον ζητούμενο σκοπό και φυσικά τα έχει καταφέρει. Θα πρέπει όμως να μην ξεχνά πως η ζωή δεν είναι μόνο το κυνήγι της επιτυχίας, είναι και οι απλές μικροχαρές της ζωής, η ξεκούραση, ο έρωτας, τα χόμπυ, τα οποία φαίνεται να ξεχνά με την αυστηρή του συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό του. Τα συναισθήματα του απλά, αλλά σοβαρά, τείνουν σε μια μελαγχολική διάθεση, η οποία όμως έχει θερμούς υποστηρικτές–θαυμαστές.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Υδροχόο

Η έκφραση των συναισθημάτων του είναι μια πραγματικά πολύπλοκη υπόθεση. Η φιλική, προσεκτική συμπεριφορά του τον κρατά σε μια απόσταση από το περιβάλλον, που τον θεωρεί απόμακρο ή και ιδιόρρυθμο. Τρέφει βέβαια και μια αγάπη για τη μυστικοπάθεια και φροντίζει να είναι ελεγχόμενος και ψυχρός, σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να του τη σπάσει. Με εγκράτεια και αξιοπρέπεια αναζητά ένα σεμνό και αφοσιωμένο σύντροφο, που να διαθέτει βέβαια απεριόριστη κατανόηση για τις μυστηριώδης περίεργες ιδιοτροπίες του.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύες

Λειτουργεί πάντα με βάση τις αρχές και τις αξίες του, χωρίς να χάνει τον αυτοσεβασμό και την αξιοπιστία του. Παρ’ όλο που οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες, συχνά αισθάνεται ανασφαλής και προσπαθεί να πάρει την εύνοια του περιβάλλοντός του, για να νιώσει και αν αισθανθεί καλύτερα. Προτιμά τις συντροφιές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν να του δώσουν και να του πουν πράγματα βγαλμένα από τις προσωπικές τους εμπειρίες. Αρκετά ρομαντικός, βλέπει τις σχέσεις με ανιδιοτέλεια και αγάπη και δε διστάζει να δεσμευτεί σοβαρά μ’ έναν άνθρωπο που θα του εμπνεύσει ασφάλεια και σιγουριά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα