Ζώδια και Αστρολογία by Renagia

ASTROTEAM GUEST
31/05/2023

Κριός (Aries): Πρωτοποριακός, ενέργεια, ηγετικότητα, Περιπέτεια, αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα, ανεξαρτησία.

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και χαρακτηρίζεται από τη δυναμική του, την αποφασιστικότητά του και τον ενθουσιασμό του. Υπάρχουν λίγοι λόγοι για τους οποίους ένας Κριός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Αυτογνωσία και αυτοανάπτυξη: Ο Κριός είναι πολύ προορατικός και θέλει να κατανοήσει τον εαυτό του βαθύτερα. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει μια πιο συνειδητή εικόνα των χαρακτηριστικών του, των δυνάμεών του και των προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζει, βοηθώντας τον να επιτύχει την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωσή του.
 • Αποφάσεις και προσωπικός προσανατολισμός: Ο Κριός είναι γνωστός για την αποφασιστικότητά του. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει κατευθυντήριες γραμμές και πληροφορίες για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει στη ζωή του. Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να πάρει πιο ενημερωμένες αποφάσεις και να καθορίσει την προσωπική του πορεία.
 • Συναρμονία με τον κόσμο γύρω του: Αν και ο Κριός είναι αυτοκεντρικός, μπορεί να επιδιώκει την αρμονία και τη συμβατότητα με τον κόσμο γύρω του. Μέσω της αστρολογίας, μπορεί να ανακαλύψει πώς συνδέεται με άλλα ζώδια και πώς μπορεί να αναπτύξει ισορροπημένες σχέσεις, είτε στον τομέα της αγάπης είτε στον επαγγελματικό χώρο.

Ταύρος (Taurus): Σταθερότητα, αισθητική, χαράξεις, Αίσθηση της αξίας, σταθερότητα, απολαυστική πλευρά της ζωής, εδαφικότητα

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό και γήινο ζώδιο με έντονη συνδεσμολογία με τη φύση και την αισθητική. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Ταύρος θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Συνειδητοποίηση της ενέργειας του ζωδίου: Ο Ταύρος έχει μια έντονη σύνδεση με τη γη και τη φυσική πλευρά της ζωής. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει κατανόηση για τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια του ζωδίου επηρεάζει την προσωπικότητά του, τις ανάγκες του και την αντίληψή του για τον κόσμο.
 • Ανάπτυξη της αισθητικής και της αρμονίας: Ο Ταύρος είναι γνωστός για την αισθητική του και την επιθυμία του για αρμονία και ομορφιά στη ζωή. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει γνώσεις για την αρμονία των πλανητών και των στοιχείων, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια ζωή που είναι συνεπής με τις προτιμήσεις του.
 • Αυτοανάπτυξη και εσωτερική αναζήτηση: Ο Ταύρος είναι μια σταθερή και εστιασμένη προσωπικότητα. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει εργαλεία για την αυτοανάπτυξη, την εσωτερική αναζήτηση και την εξερεύνηση της πνευματικότητας. Μπορεί να του επιτρέψει να κατανοήσει τις εσωτερικές του ανάγκες και να ανακαλύψει τον προσωπικό του δρόμο προς την ευημερία και την ισορροπία.

Δίδυμοι (Gemini): Ευελιξία, επικοινωνία, πολυμορφία, Επικοινωνία, περιέργεια, μάθηση, δομημένη προσέγγιση στην πληροφορία.

Ο Δίδυμος είναι ένας πολυπράγμων και περιέργειας ζωδιακός χαρακτήρας με έντονο ενδιαφέρον για τη γνώση και την επικοινωνία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Δίδυμος θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Πνευματική περιέργεια και επιθυμία για γνώση: Ο Δίδυμος είναι εξαιρετικά περίεργος και αγαπά την απόκτηση νέων γνώσεων. Η αστρολογία μπορεί να τον ελκύσει καθώς του παρέχει μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα πλανητικά συστήματα, τα στοιχεία και τις επιδράσεις τους. Αυτή η γνώση μπορεί να καλύψει την πνευματική περιέργεια του Διδύμου και να τον βοηθήσει να αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω του.
 • Επικοινωνία και αναλυτικός τρόπος σκέψης: Ο Δίδυμος είναι εξαιρετικός στην επικοινωνία και έχει έναν αναλυτικό τρόπο σκέψης. Η αστρολογία μπορεί να γίνει για εκείνον ένα εργαλείο για να επικοινωνήσει με άλλους, να μοιραστεί γνώσεις και απόψεις και να αναλύσει και να κατανοήσει την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και της ανθρώπινης φύσης.
 • Αναζήτηση ευεξίας και ισορροπίας: Ο Δίδυμος μπορεί να επιδιώξει την ευεξία και την ισορροπία σε διάφορους τομείς της ζωής του. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει γνώση για τις προσωπικές του ανάγκες, τις δυνατότητες του και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει. Μπορεί να τον βοηθήσει να εντοπίσει τις πτυχές της ζωής του που απαιτούν ισορροπία και να αναπτύξει στρατηγικές για να επιτύχει την ευημερία και την ευτυχία.

Καρκίνος (Cancer): Συναισθηματική ευαισθησία, φροντίδα, οικογένεια, Συναισθηματισμός, φροντίδα, αναζήτηση ασφάλειας.

Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο με έντονη συνδεσμολογία με την οικογένεια, το σπίτι και την εσωτερική αίσθηση ασφάλειας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Καρκίνος θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Κατανόηση του εαυτού: Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός, και η αστρολογία μπορεί να του παρέχει μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού του. Μπορεί να ανακαλύψει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του και να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζεται από τις εσωτερικές του συναισθηματικές αντιδράσεις και την περιβάλλουσα ενέργεια.
 • Συνδέσεις με την οικογένεια και το περιβάλλον: Ο Καρκίνος είναι πολύ προσηλωμένος στην οικογένειά του και στο σπίτι. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει κατανόηση για τις δυναμικές στις σχέσεις των μελών της οικογένειας και να τον βοηθήσει να επικοινωνεί και να αντιλαμβάνεται καλύτερα τις ανάγκες των αγαπημένων του προσώπων.
 • Συμβουλές για την ευημερία: Ο Καρκίνος επιθυμεί να δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και ευημερίας στη ζωή του. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει συμβουλές και κατευθύνσεις για να επιτύχει αυτήν την ευημερία. Μπορεί να του παρέχει γνώσεις για τις περιόδους ευκαιρίας και προκλήσεων και να τον βοηθήσει να προσαρμόζεται στις αλλαγές και να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αίσθηση ασφάλειας.

Λέων (Leo): Δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, αναγνώριση, Αυτοπεποίθηση, εκφραστικότητα, επιδείξεις, ηγετικές τάσεις.

Ο Λέων είναι ένας θεατρικός, αυτοπεποιθητος και εκφραστικός ζωδιακός χαρακτήρας, με μεγάλη ανάγκη για αναγνώριση και λάμψη. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Λέων θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Αναζήτηση αυτογνωσίας: Ο Λέων είναι πολύ περήφανος και αυτό-κεντρικός και η αστρολογία μπορεί να του παρέχει μια ευκαιρία για αυτογνωσία. Μπορεί να μάθει περισσότερα για την προσωπικότητά του, τις αναγκές και τις επιθυμίες του, καθώς και για τις δυνατότητές του και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναδείξει τον εαυτό του.
 • Καριέρα και επαγγελματική ανάπτυξη: Ο Λέων αναζητά την αναγνώριση και τη λάμψη, και η αστρολογία μπορεί να του παρέχει γνώσεις για τις ταλαντώσεις του και τις πιθανότητες επαγγελματικής ανάπτυξης. Μπορεί να ανακαλύψει ποια επαγγέλματα ή δραστηριότητες ταιριάζουν με τις φυσικές του ικανότητες και πάθος, και να επιλέξει μια καριέρα που θα τον βοηθήσει να ξεχωρίσει και να εκφράσει τον εαυτό του.
 • Σχέσεις και δυναμικές: Ο Λέων είναι εξωστρεφής και κοινωνικός και η αστρολογία μπορεί να του παρέχει γνώσεις για τις σχέσεις και τις δυναμικές με άλλους ανθρώπους. Μπορεί να μάθει πώς να επικοινωνεί και να αλληλεπιδρά με διαφορετικούς τύπους προσωπικοτήτων και να αναπτύξει ισχυρές και αληθινές σχέσεις με τους άλλους.

Παρθένος (Virgo): Λεπτομέρειες, ανάλυση, πρακτικότητα, Ανάλυση, πρακτικότητα, πειθαρχία, ενδιαφέρον για την υγεία.

Ο Παρθένος είναι ένας λεπτομερής, αναλυτικός και πρακτικός ζωδιακός χαρακτήρας, με έντονη αίσθηση της λεπτομέρειας και της τάξης. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Παρθένος θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Ανάλυση και κατανόηση: Ο Παρθένος είναι περίληπτος και θέλει να κατανοήσει τα πάντα γύρω του. Η αστρολογία παρέχει ένα πλαίσιο κατανόησης του κόσμου και των ανθρώπινων σχέσεων μέσω της ανάλυσης των αστρολογικών γενεθλίων. Έτσι, ένας Παρθένος μπορεί να βρει ικανοποίηση στο να αναλύει και να ερμηνεύει τα παραστατικά διαγράμματα και τα χαρακτηριστικά των ζωδίων.
 • Πρακτική εφαρμογή: Ο Παρθένος είναι πρακτικός και αφοσιωμένος στην τάξη και τη βελτίωση. Η αστρολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την αναγνώριση των ισχυρών και αδύναμων πτυχών του εαυτού του και για την ανάπτυξη προσωπικού και επαγγελματικού δυναμικού. Ένας Παρθένος μπορεί να εφαρμόσει τις γνώσεις της αστρολογίας για να βελτιώσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του.
 • Αναζήτηση της αλήθειας: Ο Παρθένος είναι αναζητητικός και θέλει να ανακαλύψει την αλήθεια και την πραγματικότητα. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει ένα πλαίσιο για να εξερευνήσει τον κόσμο και τη θέση του σε αυτόν. Μπορεί να μάθει για τη συμβολιστική και μεταφορική φύση των ζωδίων και να αναπτύξει μια πιο βαθιά κατανόηση του εαυτού του και του περιβάλλοντός του.

Ζυγός (Libra): Ισορροπία, δικαιοσύνη, αισθητική, Ισορροπία, δικαιοσύνη, κοινωνικές σχέσεις, αισθητική.

Ο Ζυγός είναι ένας ζωδιακός χαρακτήρας που επιδιώκει την ισορροπία, την αρμονία και τη δικαιοσύνη. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Ζυγός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Κατανόηση του εαυτού: Ο Ζυγός είναι εσωστρεφής και αναζητά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή του. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει μια κατανόηση των χαρακτηριστικών του, των αρετών του και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Μπορεί να μάθει περισσότερα για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και να επιδιώξει την αρμονία στις προσωπικές του σχέσεις και αποφάσεις.
 • Κατανόηση των σχέσεων: Ο Ζυγός είναι κοινωνικός και επιδιώκει τη συνεργασία και την αρμονία στις σχέσεις του με άλλους ανθρώπους. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει εργαλεία για να κατανοήσει τις δυναμικές σχέσεις με τους συντρόφους, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Μπορεί να αναζητήσει τη συμβατότητα και να αναπτύξει υγιείς και ισορροπημένες σχέσεις με βάση την κατανόηση των αστρολογικών στοιχείων των ανθρώπων γύρω του.
 • Ανάλυση και αξιολόγηση: Ο Ζυγός είναι αντικειμενικός και αναζητά τη δικαιοσύνη και την ισορροπία. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει ένα πλαίσιο για να αναλύει και να αξιολογεί τις πληροφορίες και τις καταστάσεις. Μπορεί να αναπτύξει την ικανότητά του να κρίνει αντικειμενικά και να λαμβάνει αποφάσεις με βάση τις αστρολογικές γνώσεις.

Σκορπιός (Scorpio): Ένταση, μυστήριο, ανανέωση, Πάθος, μυστήριο, μεταμόρφωση, εσωτερική δύναμη.

Ο Σκορπιός είναι ένα έντονο και παθιασμένο ζώδιο, και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένας Σκορπιός θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Αναζήτηση της αλήθειας: Ο Σκορπιός είναι βαθιά συναισθηματικός και αναζητά την αλήθεια και την ουσία των πραγμάτων. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει ένα πλαίσιο για να εξερευνήσει την ανθρώπινη φύση, τις σχέσεις και τις διαδικασίες που επηρεάζουν τη ζωή μας. Μπορεί να βοηθήσει τον Σκορπιό να κατανοήσει τον εσωτερικό του κόσμο και να ανακαλύψει περισσότερα για την πραγματική του φύση.
 • Εξέλιξη και αυτογνωσία: Ο Σκορπιός είναι διερευνητής και επιδιώκει την προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση. Η αστρολογία μπορεί να του παρέχει εργαλεία για να εξετάσει τα προηγούμενα, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες του. Μπορεί να τον βοηθήσει να αναγνωρίσει τα δυνατά του σημεία και να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες του, καθώς και να εξερευνήσει πιθανές προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.
 • Διασύνδεση με τον κόσμο: Ο Σκορπιός έχει έντονη ενέργεια και ενδιαφέρεται για τις εσωτερικές και εξωτερικές δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο. Η αστρολογία του παρέχει τη δυνατότητα να εξετάσει την επίδραση των αστρολογικών παραγόντων στην προσωπική του ζωή και στην κοσμοθεωρία του. Μπορεί να αναζητήσει την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού του κόσμου και των εξωτερικών επιρροών.

Τοξότης (Sagittarius): Περιπέτεια, γνώση, ανεξαρτησία, Περιπέτεια, ελευθερία, ανοιχτό πνεύμα, φιλοσοφία, Επιτυχία, φιλοδοξία, δομημένος στόχος, πραγματισμός.

Ένας Τοξότης θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία για διάφορους λόγους:

 • Εξερεύνηση και περιπέτεια: Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και διψώντες για γνώση και νέες εμπειρίες. Η αστρολογία τους παρέχει έναν τρόπο να εξερευνήσουν τον κόσμο των αστρών και των πλανητών και να ανακαλύψουν νέες διαστάσεις της πραγματικότητας. Μπορούν να αναζητήσουν την πνευματική εξέλιξη και να επιδιώξουν την επέκταση της συνείδησής τους μέσω της αστρολογίας.
 • Κατανόηση του εαυτού και των άλλων: Οι Τοξότες είναι περίεργοι και ενδιαφέρονται για την κατανόηση του εαυτού τους και των άλλων ανθρώπων. Η αστρολογία μπορεί να τους παρέχει ένα εργαλείο για να κατανοήσουν τα χαρακτηριστικά τους, τις δυνατότητές τους, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Μπορεί να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τις τάσεις και τα προσόντα τους και να κατανοήσουν καλύτερα τις σχέσεις τους με τους άλλους.
 • Πνευματική ανάπτυξη: Οι Τοξότες έχουν μια έντονη πνευματική πλευρά και αναζητούν την αλήθεια και τη σοφία. Η αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως ένας οδηγός για την πνευματική τους ανάπτυξη και να τους βοηθήσει να συνδεθούν με το μεγαλύτερο σύμπαν και τον κοσμικό σχεδιασμό. Μπορεί να τους εμπνεύσει να αναζητήσουν την ενότητα και την ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου.

Αιγόκερως (Capricorn): Αμείωτη προσπάθεια, ανάπτυξη, επιτυχία, Επιτυχία, φιλοδοξία, δομημένος στόχος, πραγματισμός.

Ένας Αιγόκερως θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία για διάφορους λόγους:

 • Στόχοι και επιτυχία: Οι Αιγόκερως είναι φιλόδοξοι και επιδιώκουν την επίτευξη στόχων. Η αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εργαλείο για να κατανοήσουν τις ενέργειες των πλανητών και τον αντίκτυπό τους στην επίτευξη των στόχων τους. Μπορεί να τους παρέχει συμβουλές και κατευθύνσεις για να προγραμματίσουν την καριέρα τους, να λάβουν αποφάσεις και να επιτύχουν την προσωπική τους εξέλιξη.
 • Αυτογνωσία και αυτοεξέταση: Οι Αιγόκερως είναι συνειδητοί και αναζητούν την αυτογνωσία. Η αστρολογία μπορεί να τους βοηθήσει να κατανοήσουν την προσωπικότητά τους, τις δυνατότητές τους και τα προσόντα τους. Μπορεί να τους παρέχει μια ευκαιρία για αυτοεξέταση και ανάπτυξη, καθώς μπορούν να εξετάσουν τις ενδοσκοπικές τάσεις τους και να επιδιώξουν την προσωπική τους μεταμόρφωση.
 • Σταθερότητα και ρυθμός: Οι Αιγόκερως αναζητούν τη σταθερότητα και τη διάρκεια. Η αστρολογία μπορεί να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τη φύση του χρόνου και την αλλαγή που συμβαίνει με την πάροδο του. Μπορεί να τους παρέχει μια προοπτική για την αντίληψη της διαρκούς εξέλιξης και της σταθερότητας στη ζωή τους.

Υδροχόος (Aquarius): Καινοτομία, κοινωνική δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, Καινοτομία, κοινωνική δικαιοσύνη, ενδιαφέρον για την ανθρωπιά.

Ένας Υδροχόος θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία για διάφορους λόγους:

 • Ανθρωπιστική προσέγγιση: Οι Υδροχόοι είναι ευαισθητοποιημένοι στα κοινωνικά θέματα και ενδιαφέρονται για τον ανθρωπισμό. Η αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εργαλείο για να κατανοήσουν τις διαστάσεις της ανθρώπινης φύσης και την επίδραση των πλανητών στην ατομική και κοινωνική μας ζωή. Μπορεί να τους παρέχει μια προοπτική για τη συνεισφορά τους στον κόσμο και να τους εμπνεύσει να αγωνιστούν για την κοινωνική αλλαγή και την προαγωγή του ευ ζην.
 • Ανεξαρτησία και πρωτοπορία: Οι Υδροχόοι είναι πρωτοπόροι και ανεξάρτητοι στη σκέψη τους. Η αστρολογία μπορεί να τους παρέχει ένα πεδίο για την εξερεύνηση νέων ιδεών, ανεξερεύνητων τομέων και εναλλακτικών προσεγγίσεων. Μπορεί να τους ενθαρρύνει να σκέφτονται εκτός των συνηθισμένων πλαισίων και να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες και λύσεις.
 • Προσωπική ανάπτυξη: Οι Υδροχόοι είναι διαρκώς ανοικτοί στην προσωπική ανάπτυξη και την εξέλιξη. Η αστρολογία μπορεί να τους βοηθήσει να κατανοήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο, τις ανάγκες τους, τις δυνατότητές τους και τις αναζητήσεις τους. Μπορεί να τους παρέχει μια προοπτική για την αυτοανάλυση και την αναζήτηση του πραγματικού τους εαυτού.

Ιχθύες (Pisces): Ευαισθησία, φαντασία, συμπόνοια, Ευαισθησία, φαντασία, πνευματικότητα, σύνδεση με το αόρατο.

Ένας Ιχθύς θα μπορούσε να ασχοληθεί με την αστρολογία:

 • Ευαισθησία και ενδιαφέρον για το μεταφυσικό: Οι Ιχθύες είναι γνωστές για την ευαισθησία τους και τον βαθύ συναισθηματικό τους κόσμο. Η αστρολογία μπορεί να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν τις εσωτερικές τους συναισθηματικές ανάγκες και τις πνευματικές τους διαδρομές. Μπορεί να τους παρέχει ένα πλαίσιο για την αναζήτηση της ύπαρξής τους και την εξερεύνηση της πνευματικότητας.
 • Φαντασία και δημιουργικότητα: Οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά φανταστικές και δημιουργικές. Η αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εργαλείο για να ενθαρρύνει την έκφραση της φαντασίας και της δημιουργικότητας τους. Μπορεί να τους παρέχει ένα πλαίσιο για να ανακαλύψουν νέες ιδέες, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να επικοινωνήσουν με τον κόσμο γύρω τους μέσα από την τέχνη, τη μουσική και άλλες δημιουργικέςδραστηριότητες.
 • Αναζήτηση νοήματος και ενδιαφέρον για το μυστήριο: Οι Ιχθύες είναι συχνά συνδεδεμένες με το μυστήριο και το ανεξήγητο. Η αστρολογία μπορεί να λειτουργήσει ως μια πηγή έμπνευσης και γνώσης για τους Ιχθύες που αναζητούν νόημα και βαθύτερη κατανόηση του κόσμου γύρω τους. Μπορεί να τους προσφέρει μια προοπτική για το μεγαλείο του σύμπαντος και τη θέση τους σε αυτό.

 

Από τη Ρενάγια Τζαναβάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα