Ζώδια Γης και Κοσμήματα – Φορέστε τη δύναμη των λέξεων!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
28/12/2021

Τα κοσμήματα είναι πάντα πρώτη επιλογή στο γυναικείο κοινό και προφανώς ο Ωνάσης αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι «όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν καμία αξία, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες»!

Πόση αλήθεια φυσικά, μια και τα «διαμάντια παραμένουν πάντα ο καλύτερος φίλος των γυναικών» σε όλες τις εποχές και με οποιοδήποτε τρόπο. Διαμάντι επίσης, ονομάζουμε ό,τι εκπληκτικό αισθητικά αντικρίζουμε μπροστά μας και επιθυμούμε να του δώσουμε αξία! Πόσο μάλλον όταν το κόσμημα εμπεριέχει το δικό μας προσωπικό σύμβολο, τη δική μας προσωπική ταυτότητα, όπως είναι το ζώδιο μας! Ανεξάρτητα από το αν είναι χρυσό, ασημένιο, λευκόχρυσο ή πλατίνα μας αντιπροσωπεύει και μας ενδυναμώνει, μας τονώνει η παρουσία του συμβόλου πάνω μας, με έναν μοναδικό τρόπο.

Παρορμητικοί Κριοί, σταθεροί Ταύροι, περιπετειώδεις Τοξότες και ρομαντικοί Ιχθύες συνδέονται με ένα μοναδικό τρόπο, αναγνωρίζοντας ο ένας τον άλλο μέσα από την ταυτότητα του ζωδίου τους. Είναι ευκαιρία για επικοινωνία ή κοινωνική ταύτιση, καθόλου άσχημα να δώσουμε το προσωπικό μας στίγμα και ψυχογράφημα του Ωροσκοπίου μας κοινή θέα! Παλιά φορούσαμε ταυτότητα στο χέρι από μικρά παιδιά με χαραγμένο το όνομά μας, οι εποχές όμως άλλαξαν και η αντίληψη που επικράτησε για τα σύμβολα κέρδισε την προσοχή των ανθρώπων αλλά και τη σημασία που αποδώσαμε στην ανάπτυξη της συνειδητότητας μέσα από αυτά.

Τι είδους κοσμήματα όμως ταιριάζουν στις κυρίες του ζωδιακού; Αν και για τους άνδρες θα ήταν εξίσου πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε, μια και το ανδρικό δώρο παραμένει μόνιμα μια δύσκολη σπαζοκεφαλιά για τις γυναίκες που επιθυμούν να δωρίσουν κάτι ιδιαίτερο.

Δώστε, λοιπόν, φέτος μεγαλύτερη σημασία στο θέμα των συμβόλων που ακολουθούν οι άνθρωποι στη ζωή τους και πολύ λιγότερη στην αξία στο μέγεθος ή το σχήμα, ακολουθώντας περισσότερο τη νέα εποχή που προτείνει να ακολουθούμε το «Νόμο της Έλξης», τη δύναμη της προσευχής και του διαλογισμού και αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη των ενεργειών, της πραγμάτωσης του οράματος, της μαγικής στιγμής που η εκπλήρωση των ζητουμένων μας γίνεται πραγματικότητα. Ντυθείτε το όραμά σας, φωνάξτε με κάθε τρόπο την επιθυμία σας, κάντε εκπομπή τη φράση «κλειδί» που αποζητάτε να γίνει πράξη στη ζωή σας και ζήστε τη μαγεία των συμβόλων από τις συμβολικές φράσεις που τα ID Agapis Jewellery σκέφτηκε και έφτιαξε για σας!

Ταύρος

Αξιόπιστοι και σταθεροί, κάθε σας βήμα είναι μελετημένο και πολύ καλά στοχευμένο. Η αγάπη σας για άνεση και πολυτέλεια είναι γνωστή και αυτό που συχνά σας ταλαιπωρεί είναι η άμεση δυνατότητα να αντιμετωπίζετε ξαφνικά γεγονότα και εκπλήξεις με ψυχραιμία. Αυτό που σας χρειάζεται σε στιγμές που σας βγάζουν από την άνετη ρουτίνα σας λοιπόν, είναι μια υπενθύμιση ότι τελικά όλα γίνονται για καλό και «JUST SMILE», μια και το χαμόγελο των όμορφων παιδιών της Αφροδίτης είναι πάντα ξεχωριστό. Επίσης, μια τόνωση της αισθητικής σας πλευράς και της αγάπης σας για την τέχνη θα ήταν το «ART NEEDS NO EXLANATION» καλλιτέχνες από την απαρχή της ύπαρξής σας, θα σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρθένος

Αποπνέετε μια αύρα καθαρότητας και φρεσκάδας σε κάθε σας εμφάνιση και με κάθε σας κίνηση. Όλοι γύρω σας νιώθουν άνετα και ευχάριστα ακόμα κι όταν έχουν προβλήματα ή είναι δυσαρεστημένοι, εφόσον έχετε πάντα την πρόθεση να ασχοληθείτε μαζί τους και να τους προσφέρετε τις καλύτερες και σοφότερες συμβουλές σας. Ο απλός τρόπος σκέψης σας είναι πάντα η καλύτερη οδηγία, για να ξεπεραστούν εμπόδια και δυσκολίες οπότε το ID «SIMPLICITY» θα σας ταιριάξει απόλυτα ακόμα κι όταν τα ζητήματα που διαπραγματεύεστε δείχνουν περίπλοκα. Εξάλλου, είστε ταγμένοι στην υπηρεσία της αγάπης και της φροντίδας των ανθρώπων γύρω σας και αυτό το κάνετε «JUST PERFECT», μια που είστε γεννημένοι με μια φυσική ροπή στην αναζήτηση της τελειότητας. Εναλλακτικά το «DOG LOVER» και το «CAT LOVER» μπορούν να είναι η απόλυτη έκφραση της καθημερινότητας σας.

Αιγόκερως

Σοβαροί και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν στο λόγο σας και πως ό,τι κι αν γίνει θα φροντίσετε να εκπληρώσετε οτιδήποτε έχετε αναλάβει. Το καθήκον είναι πολύ σημαντική λέξη για σας, αλλά λίγοι ξέρουν ότι διακαώς μέσα σας υπάρχει και μια βαθιά ανάγκη κατάκτησης του υψηλότερου σημείου επίτευξης. Δεν έχει να κάνει με χρήματα ή υλικές επιδιώξεις κατάκτησης, αλλά με κάτι περισσότερο που ονομάζεται η δύναμη της εξουσίας, ID «YOU MADE IT» για σας λοιπόν, που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στο στόχο σας χωρίς περιστροφές. Αρκετή δουλειά, τραβάτε και άπειρες οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, ας έχετε και την ενέργεια του μεγαλύτερου στόχου πάνω σας να στείλετε σαφές το μήνυμά σας στο σύμπαν. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε την προτροπή «MAKE IT HAPPEN» ή να μοιραστείτε με τους Λέοντες το όνειρο «BE LEGEND»

Αγαπημένα ζώδια, όλη τη συλλογή από ταυτότητες ID μπορείτε να την βρείτε στο AGAPIS JEWELLERY!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα