ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ 20/12 – Ο Πληγωμένος Θεραπευτής!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
20/12/2021

Ο Χείρωνας θεωρείται αστεροειδής και η τροχιά του βρίσκεται ανάμεσα στον πατέρα του τον Κρόνο και παππού του Ουρανό, μένει σε κάθε ζώδιο 8 χρόνια και το μεγαλύτερο διάστημα είναι σε ανάδρομη πορεία.
Μας συναντά περίπου στα 51 χρόνια μας, έρχεται να θεραπεύσει τις πληγές μας και να μας δείξει τί πρέπει να κάνουμε, γιατί ο ίδιος αναφέρεται ως πληγωμένος θεραπευτής.

Στην ελληνική μυθολογία ο Χείρων ήταν ένας Κένταυρος, δηλαδή μισός άνθρωπος και μισός άλογο, ο οποίος είχε την ικανότητα με τη σοφία να θεραπεύει τους άλλους. Ως μισός άνθρωπος και μισός ζώο, μας δείχνει ότι είναι σε επαφή με τη φύση όσο και με την πνευματική του υπόσταση.
Ο Χείρωνας μέσα σε ένα αστρολογικό χάρτη συμβολίζει το τραύμα που κουβαλάμε, που είμαστε ευάλωτοι, που βιώνουμε την απόρριψη αλλά και το πώς μπορούμε να θεραπευτούμε. Μας δείχνει πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε τους άλλους και μέσα από αυτό να βοηθήσουμε να θεραπευτεί και ο ίδιος ο εαυτός μας.

Ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του από τις 15/07/21 και σε όλο αυτό το διάστημα έφερε στην επιφάνεια τα τραύματα του παρελθόντος, τα οποία τώρα που γυρίζει σε ορθή φορά θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε την αιτία του τραύματός μας -έχοντας σκάψει βαθιά μέσα μας-, να το αποδεχτούμε και έτσι να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε.

Ο Χείρωνας στον Κριό συμβολίζει το τραύμα στο «εγώ μας», οπότε εδώ μας οπλίζει με θάρρος και τόλμη να επαναπροσδιορίσουμε την ταυτότητά μας και να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, ώστε να θεραπευτούμε.

Η ορθή πορεία του Χείρωνα στον Κριό θα επηρεάσει περισσότερο τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλος του πρώτου δεκαημέρου, από την 7η έως 9η μοίρα και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη).

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα