ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
03/06/2021

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Ευέλικτοι, χαριτωμένοι και πάντα έφηβοι Δίδυμοι, χρόνια σας πολλά! Μια νέα γενέθλια, υπερβολική σε όλα της χρονιά ξεκινά για εσάς, καθώς ο Ήλιος περνώντας βιαστικός στο ζώδιο σας στις 20 Μαΐου πραγματοποίησε ένα μεγαλειώδες τετράγωνο ακριβείας με το Δία!

HAPPY SOLAR RETURN, με μια πλειάδα Πλανητών στο δικό σας ζώδιο. Ήλιος, Αφροδίτη, Βόρειος Δεσμός της Σελήνης και ο κυβερνήτης σας Ερμής στους Διδύμους να πρεσβεύουν την αιώνια νεότητα, την αιώνια χάρη, την αιώνια φρεσκάδα του μυαλού.

Αυτό ακριβώς είστε εσείς Δίδυμοι μου! Το μυαλό είστε, η διανόηση, η γρηγοράδα της σκέψης, η αναλαμπή μιας ιδέας, η νοοτροπία της ζωής, η πλαστικότητα της κίνησης. Είστε η πιστή αδερφική αγάπη ανάμεσα σε δυο κόσμους.

Είστε η διπλή φύση του ίδιου πράγματος.

Είστε η διπλή όψη του ίδιου νομίσματος .

Είστε η δυαδικότητα αυτή που δείχνει πως τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο του αν δεν το στηρίζει το… alter ego του!

Είστε οι Διόσκουροι, τα ”αδιαίρετα” αδέρφια, ο αθάνατος Πολυδεύκης και ο θνητός Κάστορας, παράδειγμα αδερφικής αγάπης που ακόμη και ο θάνατος δεν μπόρεσε να χωρίσει.

‘’Ο Πολυδεύκης γύρισε εκεί πού κείτονταν θανάσιμα λαβωμένος ο Κάστορας κι έκλαψε πικρά σαν είδε τον θάνατο να τους χωρίζει. Παρακάλεσε τον πατέρα του το Δία, να τον αφήσει να πεθάνει μαζί με τον αγαπημένο αδελφό του. Ο Δίας φανερώθηκε τότε στο γιο του και τον έβαλε να διαλέξει. Ή να ζήσει παντοτινά νέος ανάμεσα στους φωτεινούς θεούς του Ολύμπου ή να ζήσει για πάντα με τον αδελφό του τη μια μέρα στο ζοφερό βασίλειο του Άδη και την άλλη στον Όλυμπο. Ο Πολυδεύκης δεν θέλησε να χωριστεί από τον αδερφό του… και έτσι μοιράστηκε την τύχη του… Από τότε, τα δυο αυτά αδέλφια πλανιούνται την μια μέρα στους σκοτεινούς κάμπους του βασιλείου του Άδη και την άλλη, ζούνε μαζί με τούς θεούς στα παλάτια του βασιλιά των θεών, του Δία. ‘’

Αυτή είναι η βαθύτερη έννοια του ζωδίου σας αλλά και ο σκοπός που έχετε υποχρέωση να εκπληρώσετε. Η ”επιπολαιότητα” είναι η επίφαση, είναι η κάλυψη που χρειάζεστε, αλλά και η ανάσα που παίρνετε προκειμένου να αντέξετε κάτι τόσο μεγάλο. Είναι το αραιό μπαμπακένιο σύννεφο που κρύβει την ψηλή αδιάβατη κορφή και όταν αυτό κάνει στην άκρη, τότε θα φανεί όλη η δύσκολη διαδρομή της ανάβασης! Σας χαρακτηρίζει η παιδικότητα και η αφέλεια λένε, αλλά και πάλι προπέτασμα καπνού είναι αφού ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, το μυαλό συμβολίζει, τον τρόπο της σκέψης και την ευγλωττία.

Χωρίς σκέψη δεν υπάρχει πραγματοποίηση.

Χωρίς σκέψη δεν υπάρχει διάκριση.

Χωρίς σκέψη δεν υπάρχει δημιουργία, δεν υπάρχει φαντασία, λόγος, γλώσσα, επικοινωνία!

Ποια αφέλεια λοιπόν; Η θέση κυριαρχίας του δικού σας κυβερνήτη του Ερμή είναι στους Διδύμους, αλλά και στην Παρθένο λόγω της διπλής κυβέρνησης του. Οι Δίδυμοι θεωρούνται ένα από τα πιο έξυπνα, ευέλικτα και ευκολοπροσάρμοστα ζώδια.

Οι Ρωμαίοι συσχέτιζαν τον κυβερνήτη σας με τον διπρόσωπο Ρωμαίο θεό τον Ιανό, τον φύλακα των πυλών, των θυρών, των διαβάσεων και των γεφυριών. Η διττή φύση του θεού με τα δύο πρόσωπα, ένα γελαστό και ένα σοβαρό. Ένα νεαρό με καθαρό πρόσωπο και έναν ενήλικο με γενειάδα τις περισσότερες φορές που συμβόλιζαν τα νιάτα και το γήρας. Είναι μια εξήγηση αυτή για την φήμη που έχει εξαπλωθεί πως είστε διπρόσωποι! Το αρνούμαι κατηγορηματικά! Λίγο επιπόλαιοι μπορεί να είστε, λίγο κυκλοθυμικοί επίσης, να αλλάζετε γνώμη εύκολα ναι, αλλά διπρόσωποι όχι! Δεν έχετε την απαραίτητη υπομονή και το πείσμα για κάτι τέτοιο. Απλώς είστε πολύ έξυπνοι, βαριέστε εύκολα, είστε απίστευτα επικοινωνιακοί και φλερτόζοι και κρίνοντάς σας επιφανειακά θεωρούν πως δεν είστε άξιοι εμπιστοσύνης. Χαρακτηριστικό της αιώνιας νιότης σας είναι αυτό και όχι διπροσωπίας!

Ο Ήλιος πέρασε επιτέλους στο δικό σας ζώδιο, πέρασε στο μεταβλητό για πάντα νεανικό και φρέσκο ζώδιο του Αέρα! Ο Μαΐστρος των Διδύμων φύσηξε και η ανάσα του θα ανανεώσει τον κόσμο μας, θα χαλαρώσει τις άμυνες μας και θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα που χρειαζόμασταν για να αλλάξουμε διάθεση.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 20- 30 ΜΑΙΟΥ

Είστε τα καθαρόαιμα παιδιά του Ερμή με κύριο χαρακτηριστικό σας την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς έγινε στο δικό σας ζώδιο στις 26 Μαΐου. Αποκαλύψεις εκπλήξεις, αλλαγές ζωής και μια Γενέθλια Επιστροφή ‘’ενηλικίωσης’’ για τους γεννημένους 25, 26 και 27 Μαΐου. Ο Δίας στα υπερβολικά και συναισθηματικά του τετράγωνα από τους Ιχθύες θα χαρίσει υπερβολική αισιοδοξία και τόλμη στους Διδύμους 20, 21, 22 Μαΐου, βάζοντάς τους στον πειρασμό των επισημοποιήσεων, των γάμων και της απόκτησης απογόνων! Όλα στο πρόγραμμα μέχρι και τα επόμενα γενέθλια σας το 2022! Η αναδρομή του Ερμή θα φέρει… πολύ παρελθόν που θα ζητήσει ‘’αποκατάσταση’’ για τους γεννημένους 29, 30 Μαΐου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 31 ΜΑΙΟΥ – 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Είστε οι κομψότεροι και πιο καλοζωιστές από τους υπόλοιπους, εσείς οι Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, καθώς έχετε συγκυβερνήτη από δεκανό τη γλυκιά Αφροδίτη. Θα κάνετε γενέθλια φέτος με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο! Να είστε έτοιμοι για επιστροφές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ερωτικές επιστροφές, επαγγελματικές επιστροφές, οικονομικές επιστροφές. Μα πέρα από το παρελθόν σας που θα απαιτήσει την προσοχή σας, η αναδρομή του κυβερνήτη σας θα σας δώσει και ευκαιρίες για αναθεώρηση και ανασυγκρότηση. Θα πρέπει να αποφύγετε να μπείτε σε συμφωνίες, υπογραφές, συμβολαίων, αγορές κινητών και ακινήτων για ολόκληρο τον Ιούνιο. Πολύ προσεχτικοί οι γεννημένοι 8, 9 Ιουνίου με την Έκλειψη του Ιούνη και τα τετράγωνα του Ποσειδώνα στον Ήλιο σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 10 – 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Είστε τα εξυπνότερα παιδιά του ζωδιακού εσείς οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς συγκυβερνήτη σας από δεκανό έχετε τον ρηξικέλευθο Ουρανό! Διανοητικοί, ευέλικτοι, μπορείτε να γίνετε σνομπ όταν έχετε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τον προχωρημένο τρόπο σκέψης σας. Η Ηλιακή Έκλειψη της 10ης Ιουνίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και κυρίως τους γεννημένους 10, 11 και 12 Ιουνίου. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία και στην εργασία σας και στα οικονομικά σας, καθώς και στον τρόπο που μετακινήστε. Κούραση, εξάντληση, θολή κρίση και ανακατατάξεις προσωπικές και επαγγελματικές. Να είστε προετοιμασμένοι για μια προκλητική γενέθλια χρονιά που θα χρειαστεί να εξαντλήσετε τις νοητικές και σωματικές σας δυνάμεις. ‘’Εκπλήξεις’’, αλλαγές, μετακινήσεις, απομακρύνσεις… όλα θα είναι στο πρόγραμμα μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας.

Θα είναι μια γενέθλια χρονιά επεκτατική η φετινή που θα σας φέρει μπροστά σε όνειρα που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα καθώς τα τρίγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο θα είναι γενναιόδωρα.

Θα αφήσετε πίσω σας το κοστούμι του ”Γελωτοποιού” που λίγο αβασάνιστα σας έχει προσάψει ο Jung και θα κρατήσετε μόνο το γέλιο σαν όπλο αποφυγής των αντίξοων καταστάσεων, από τη στιγμή που φέτος, οι Δεσμοί της Σελήνης στον δικό σας άξονα σας αναγκάζουν να ενηλικιωθείτε απότομα!

Εσείς Δίδυμοι μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο είστε τα παιδιά ενός χαρούμενου Θεού! Ο μικρός, χαριτωμένος κλεφτάκος Ερμής, είναι ο πλανήτης με τα περισσότερα ανθρώπινα χαρακτηριστικά αλλά και τις αδυναμίες του ανθρώπινου είδους. Αγαπητός από θεούς και ανθρώπους, διαμεσολαβητής, ψυχοπομπός, υπηρέτης δύο αφεντάδων. Κυβερνήτης διπλός των Διδύμων και της Παρθένου, μεταβλητός, πολυμήχανος, ακούραστος λέει τα γλυκά αυτά ψεματάκια που κάνουν τη ζωή νόστιμη. Οι Ψυχές τον ακολουθούν με εμπιστοσύνη μέχρι τις όχθες του Αχέροντα γιατί αυτός τους έχει τάξει τις ακτές της Ωγυγίας και τις χάρες της πλανεύτρας Καλυψούς…

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα