Χαρακτηριστικά Ζωδίων – Απασχόληση – Χόμπι (Κρίος – Καρκίνος)

ASTROTEAM GUEST
06/02/2021

ΚΡΙΟΣ –ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Γεννημένοι αρχηγοί, γεννηθήκατε για να διακρίνεστε, να επιβάλλεστε στους άλλους και γενικότερα στο περιβάλλον σας και φυσικά δεν διανοείστε να μη κερδίζετε. Διακατέχεστε από έντονη αυτοπεποίθηση, λειτουργείτε παρορμητικά με αποτέλεσμα να σας κοστίζει τις περισσότερες φορές, είστε αυθόρμητοι και λέτε πάντα αυτό που σκέφτεστε έστω και αν θα ενοχλήσετε τον απέναντι, παίρνετε πρωτοβουλίες στη ζωή σας αλλά και στον επαγγελματικό τομέα και έχετε αποτελεσματικότητα και απόδοση, είστε γεννημένοι αρχηγοί μιας και καθοδηγείτε τους άλλους αλλά και υπερασπίζεστε το δίκαιο με οποιοδήποτε κόστος. Είστε όμως και γενναιόδωροι εκεί που θεωρείτε ότι αξίζει… Από την άλλη δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζεται εκρήξεις θυμού μιας και είστε μια ευέξαπτη και ευερέθιστη προσωπικότητα. Δεν αντέχετε τους ανθρώπους χωρίς ζωτικότητα ειδικά σε συνεργασίες και στη συμβίωση με το σύντροφο αλλά και άλλους. Αρέσκεστε από θέσεις ισχυρές και αποτελεσματικές. Είστε ανυπόμονος και λειτουργείτε βιαστικά και επιπόλαια. Έχετε επιθετική συμπεριφορά και εκφράζεται τη γνώμη σας με σιγουριά και είστε εύθικτοι στη γνώμη των άλλων ειδικά αν τύχει και σας διορθώσουν ή είναι αντίθετοι με τη δική σας γνώμη. Εδώ βέβαια ταιριάζει το ρητό ‘όποιος βιάζεται σκοντάφτει’… αν αναγνωρίσει τα τρωτά του σημεία και δουλέψει πάνω σε αυτά σίγουρα θα είναι πιο αποδοτικός σαν συνεργάτης, σύντροφος και φίλος. Αν έχουμε έναν Κριό στην επιχείρηση μας αυτό θα μας έκανε να αντιμετωπίζουμε λιγότερα σαφώς προβλήματα καθυστερήσεως.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Επιδιώκει τις ανώτερες θέσεις και είναι αποδοτικός και φτάνει στη κορυφή είτε έχει τη δική του επιχείρηση, είτε σε οποιαδήποτε εργασία. Διαπρέπει ως μηχανικός, στρατιωτικός, αστυνομικός, δικηγόρος, ελεγκτής, χειρουργός, οδοντίατρος , οδηγός αγώνων, αθλητής, κρεοπώλης, μεταλλουργός, κουρέας –Κομμωτής, security, Πυροσβέστης, και γενικά όλα τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν όπλα και μαχαίρια.
ΧΟΜΠΥ: Ορειβασία, κατάκτηση, εγκαινίαση

 

ΤΑΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Είστε από τη φύση σας υπομονετικοί, πράοι, θετικοί αλλά αργοί στις αποφάσεις σας. Σωστοί Βούδες. Διακατέχεστε από επιμονή και υπομονή και είστε σταθεροί στις απόψεις και στις προτιμήσεις σας. Απεχθάνεστε τις αλλαγές, είστε πρακτικοί, συγκρατημένοι σε ότι κάνετε και υπολογίζεται το κάθε τι. φυσιολάτρες, αγαπάτε τις ανέσεις , πιστοί στα πιστεύω σας και αμετακίνητοι στις απόψεις σας. Είστε καλοί φίλοι , πολύ πιστοί με ηθικές αξίες. Όσο πράος και υπομονετικός είναι άλλο τόσο Ταύρος εν υαλοπωλείο γίνεται όταν θυμώσει και βγει εκτός ορίων… Συγχωρεί πολλές φορές αλλά απομακρύνεται και αποσιωπά διακριτικά και περιμένει στη γωνία μέχρι να σου αποδείξει έμπρακτα το λάθος σου και ότι τον έβγαλες εκτός ορίων. Αγνοεί αυτούς που τον βλάπτουν ή τον έβλαψαν και γνωρίζει πως το σύμπαν επιστρέφει συμπεριφορές. Κατανοεί πράγματα και βλέπει που οι άλλοι δύσκολα μπορεί να διακρίνουν. Δεν βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα αν και οι άλλοι τον κατηγορούν για αδράνεια και νωχελικότητα αυτός επεξεργάζεται τη κατάσταση ή τον άλλο που έχει απέναντι του… Αγαπά τα χρήματα γιατί θέλει να νιώθει ασφάλεια στη ζωή του και θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Άλλωστε μη ξεχνάτε γίνονται άριστοι Οικονομολόγοι. Αν κατορθώσει και βρει και να διορθώσει τα τρωτά του σημεία που είναι το πείσμα του και η άρνηση του για αλλαγές στη ζωή θα πετύχει πολύ περισσότερο σε ότι έχει στοχεύσει. Εδώ ταιριάζει αυτό που λέγεται ‘αφέσου στην αλλαγή και πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων και της φύσης γιατί όσο αντιστέκεσαι στις αλλαγές τόσο πιο επώδυνες θα τις βιώσεις’ Open your mind!
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Άριστος οικονομολόγος και ειδικά σε τμήματα κοστολόγησης. Επαγγέλματα Ομορφιάς και μόδας, καλλυντικά, αισθητική, κοσμηματοποιός, τραγουδιστής, μουσικός, γλυπτική-ξυλογλυπτική, μάγειρας, ζαχαροπλάστης, ασφαλιστής, χρηματιστής, αγρότης, μελισσοκόμος, γεωπόνος, δασολόγος, κτηνοτρόφος, ανθοπώλης.
ΧΟΜΠΥ: Κηπουρική, συλλογή, φυσιολατρία

 

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Άκρως επικοινωνιακοί, έξυπνοι και πνευματώδεις διαθέτετε ένα εφευρετικό νου. Προσαρμόζεστε εύκολα σε καταστάσεις μιας και είστε άριστος διπλωμάτης λόγω της ελαστικότητας, της ευστροφίας αλλά και της επινόησης. Βλέπετε πάντα το νόμισμα από τις δυο όψεις. Είστε αυτοί που χρειάζεται κάθε επιχείρηση στις δημόσιες σχέσεις της καθώς και σε θέσεις PR – ανθρώπινου δυναμικού. Καταπιάνεστε με πολλά πράγματα κάθε φορά αν και αυτό δεν είναι πάντα αποτελεσματικό γιατί έχετε διάσπαση προσοχής και έτσι δεν ολοκληρώνετε το έργο σας. Ευμετάβλητοι στις απόψεις σας, δεν αρέσκεστε στη σταθερότητα και σας αρέσουν οι αλλαγές. Είστε πολυλογάδες και δεν αφήνετε τον άλλο να μιλήσει σε σημείο να εκνευρίζετε τον συνομιλητή σας. Αρκετές φορές δράτε καιροσκοπικά, με πανουργία, πονηριά και δόλο ειδικά όταν κοιτάζετε το συμφέρον σας. Άλλες πάλι φορές μπορεί να γίνετε δύστροποι ακόμα και περίεργοι-αδιάκριτοι με τη συμπεριφορά σας γιατί δεν έχετε τακτ. Αναγνωρίζοντας τα τρωτά σας σημεία και δουλεύοντας πάνω σε αυτά βελτιώστε τον τρόπο σκέψης σας και βάλτε και λίγο το συναίσθημα στη ζωή σας.
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Πετυχαίνετε ως διπλωμάτες, έμποροι, διαμεσολαβητές, δημοσιογράφοι, ταχυδρόμος, courier, ξένες γλώσσες, μεταφράσεις, όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία και μετακινήσεις, συγγραφέας, δάσκαλος, ξεναγός, πωλητές.
ΧΟΜΠΥ: Συζήτηση-κούς-κούς, αλληλογραφία

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΚΑ: Ο γεμάτος αγάπη, κατανόηση, τρυφερότητα αλλά και προστατευτικότατος Καρκίνος που διαθέτει μεγάλα αποθεματικά των παραπάνω στοιχείων αλλά και το ζώδιο που σέβεται και είναι πιστό στις παραδόσεις και στις αξίες. Έντονα διαισθητικός, προαισθάνεται το κάθε τι στη ζωή του. Πολύ ευαίσθητος με συχνές ψυχικές μεταπτώσεις. Συγκινείται εύκολα, εντυπωσιάζεται από ανθρώπους και καταστάσεις, είναι ονειροπόλος και διαθέτει φαντασία. Είναι σοβαρός, διαθέτει σιγουριά σε ότι κάνει και λέει. Είναι ήρεμος αλλά και διακριτικός αλλά δρα σχεδόν πάντα με σκοπιμότητα χωρίς βέβαια αυτό να είναι απαραίτητα και αρνητικό. Εμπνέεται αλλά και εμπνέει, γι’ αυτό και είναι πολύ δημιουργικός καθώς είναι και πολύ γόνιμος. Μάχεται και προστατεύει όσους αγαπά. Από την άλλη μπορεί κανείς να τον βλέπει ως ντροπαλό και ευαίσθητο όμως είναι αρκετά γκρινιάρης γιατί έτσι προσπαθεί να διεκδικήσει πράγματα στη ζωή του σε σημείο να γίνεται εκνευριστικός για τους άλλους και τελικά να παίρνει αυτό που θέλει από τον άλλο αλλά στη προκειμένη μόνο και μόνο για να γλυτώσει ο άλλος από τη γκρίνια του, του δίνει αυτό που θέλει. Είναι φαντασιόπληκτος σε σημείο να γίνεται και κατά φαντασία ασθενής και άλλες πάλι φορές να γίνεται παράξενος με ασήμαντα πράγματα θυμώνοντας και γίνεται εκδικητικός. Άλλωστε μη ξεχνάτε το καβούκι του είναι η άμυνα του, η προστασία του ως προς τους άλλους και θα λέγαμε ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνος από ένα Σκορπιό. Για αυτό μη ξεγελαστείς από την ευαισθησία του… Ευαίσθητος σε ότι έχει να κάνει με αυτόν…
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ηθοποιός, ζωγράφος, πεζογράφος, ιστορικός, αρχαιολόγος, ψυχολόγος, σύμβουλος οικογενειακών υποθέσεων, ψυχίατρος, παιδίατρος, γυναικολόγος, μαία, κοινωνικός λειτουργός, νοσοκόμος, υδραυλικός, μέντιουμ, αντικέρ, αρχαιοπώλης, εστιάτορας, catering, μάγειρας, ξενοδόχος, κτηματομεσίτης, baby-sitter, γεωργός, καταστήματα τροφίμων, ναυτικός, ψαράς, εργασίες σε μέρη με νερό, σύμβουλος ναυτιλιακής, ναυλομεσίτης, θυρωρός, επαγγέλματα φροντίδας, συλλέκτης, κηπουρός, υαλουργός, οικονόμος, γαλακτοπαραγωγός, τυροκόμος, διατροφολόγος, οικοκυρική, πολιτικός, αργυροχόος, κολυμβητής.
ΧΟΜΠΥ: Ποίηση-διήγηση-φωτογραφία

Από την Μαρία Ευγενίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα