Χαρά, Τύχη και Έρωτας για 3 ζώδια τον Μάιο 2022!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
26/04/2022

Ο πολύχρωμος και ευωδιαστός μήνας Μάης φέτος γίνεται εξαιρετικά πολύτιμος για τα ζώδια της Φωτιάς και μάλιστα ιδιαίτερα και εξαιρετικά αφιερωμένος στο α δεκαήμερο τους!

Στις 11 Μαΐου ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο των Ιχθύων και κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού. Στον φλογερό αγωνιστικό, μαχητικό και γεμάτο πάθος ζώδιο του Κριού θα ναι έτοιμος να δημιουργήσει εναρκτήριες προϋποθέσεις για σχεδόν όλα τα ζώδια ανάλογα με τον οίκο του χάρτη τους που θα περάσει, φυσικά.

Τα ζώδια της φωτιάς όμως έχουν πραγματικά την τιμητική τους και μαζί μ αυτά θα ωφεληθούν και τα φιλικά τους ζώδια όπως οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Αν μάλιστα κάποιος διαθέτει και Ωροσκόπο στα συγκεκριμένα ζώδια, τότε πραγματικά μιλάμε για ένα πανηγύρι ευχάριστων εκπλήξεων που θα απογειώσει τις φιλοδοξίες τους. Πύρινος Δίας θα ανασύρει τους κεραυνούς των αιφνίδιων «κεραυνοβολημάτων» σε τύχη, χαρά και εύνοια στους Κριούς και Ζυγούς που πλήγηκαν βάναυσα από το 2011 και προσδοκούν κάτι καλύτερο πλέον για τη ζωή τους. Παράλληλη ανακούφιση για τους Λέοντες που από το 2018 δίνουν διαρκώς εξετάσεις υπομονής και επιμονής παλεύοντας μια με τις απρόσμενες συνθήκες των εκλείψεων όπως και με την κόντρα παρουσία των τετραγώνων του Κρόνου και του Ουρανού. Όσο για τους Τοξότες και τα χρόνια προβλήματα τους εργασιακά και οικονομικά έχουν φτάσει σε σημείο να θεωρούν ότι ο Πατέρας Δίας τους μάλλον τους έχει εγκαταλείψει, κάτι που όμως δεν είναι αλήθεια. Φέτος θα τους θυμηθεί και μάλιστα ανταμείβοντας τους πλουσιοπάροχα τώρα πια που οι συνθήκες εκτίμησης των αξιών γύρω τους καθώς και το νέα συστήματα αξιών που έχουν θεσπίσει τα τελευταία χρόνια είναι μελετημένα σε βάθος και καθόλου επιφανειακά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα