Ψάχνετε τον ωροσκόπο του απέναντί σας, μόνο από την εμφάνισή του; – Α΄ Μέρος

ASTROTEAM GUEST
22/01/2021

Όταν βλέπετε κάποιον και θέλετε από την εξωτερική του εικόνα να βρείτε τον ωροσκόπο του, το μόνο βασικό όπλο που χρειάζεστε είναι οι οδηγίες που ακολουθούν και η… παρατηρητικότητα σας.

ΚΡΙΟΣ

Διαπεραστικό βλέμμα, πυκνά καμπυλωτά φρύδια, ελαφρά σκουρόχρωμη επιδερμίδα, με ξεκάθαρες και έντονες γραμμές, ισχυρό  σαγόνι και προεξέχον πηγούνι, μεγάλα αυτιά, μακροί κρόταφοι, με τριχοφυία, έντονα διαγραφόμενα χείλη. Μύτη που προεξέχει και  λίγο ανασηκωμένη στην άκρη της.                             Έντονα διαγράφονται οι μύες και τα οστά του προσώπου. Παράστημα μάλλον ψηλό, μυώδες με ισχυρές κλειδώσεις. Βάδισμα ζωηρό, γεμάτο ενέργεια. Ο τόνος της φωνής είναι ιδιαίτερα ανδρικός, επιτακτικός και γεμάτος δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσωπο στρογγυλό, με σαφώς διαγραφόμενο το κατώτερο τμήμα, μικρή και λίγο πλατειά μύτη, πλατύ θολωτό και συνήθως όχι συμμετρικό μέτωπο. Λίγο προεξέχοντα μάτια, σχετικά παχιά χείλη, κεφάλι που φαίνεται να κλίνει προς τη μία μεριά, ευχάριστη και αξιαγάπητη φυσιογνωμία. Ο λαιμός του δείχνει σαν         να εισχωρεί στους ώμους, λεπτή τρίχα και σκούρο μαλλί.                                                                                                                                           Μικρό ανάστημα, παχύ και πλαστικό. Μαλακή επιδερμίδα, υπόλευκη. Βάδισμα δυσκίνητο, οκνηρό και μαλθακό. Φωνή παρατεταμένη, φιλική και με ήρεμο τόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κεφάλι στενό, πρόσωπο μακρύ, με καμπυλωτό το κάτω μέρος της μύτης, ζωηρό, οξύ και γεμάτο παρατηρητικότητα βλέμμα, κρόταφοι που διαγράφονται έντονα. Στόμα στενό και σαγόνι που προεξέχει.                    Παράστημα ευκίνητο και ευγενικό, σώμα αδύνατο όχι ιδιαίτερα μυώδες. Ώμοι πλατιοί. Μακρύς λεπτός λαιμός, μεγάλα ευκίνητα και όχι μυώδη άκρα, στάση σώματος ανήσυχη και συχνά αμελής. Περπάτημα γρήγορο, ευκίνητο, με ταχύτητα ακαθόριστη, και ταυτόχρονη κίνηση των χεριών. Φωνή νευρική, γρήγορη ομιλία, πλούσιος λόγος με πολλές ερωτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσωπο ωοειδές με ελάχιστα προεξέχουσες γραμμές, στενό μέτωπο, και πηγούνι που φαίνεται να φεύγει προς τα μέσα. Μάτια που προεξέχουν και βλέμμα που κοιτάζει χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια, ονειροπόλο. Μύτη που κυρτώνει προς τα μέσα με λίγο ανασηκωμένη την άκρη της, χείλη σαρκώδη. Παράστημα μικρό αλλά ογκώδες. Δέρμα ωχρό. Περπάτημα ήρεμο, σκεπτικό και συνήθως σε στιλ περιπάτου. Μιλάει μέσα από την ψυχή του με ήρεμο σκοτεινό και κάποιες φορές ασαφή τόνο φωνής.

ΛΕΩΝ

Μεγάλο, στρογγυλό χαρακτηριστικό κεφάλι, ζωηρή έκφραση κόκκινα μάγουλα, ήρεμα διαπεραστικά ακτινοβόλα μάτια. Στόμα μεγάλο σαφώς διαγραφόμενο, με έντονο σαγόνι, εντονότερο το κάτω χείλος και γωνίες στόματος που κλίνουν προς τα κάτω. Μεγάλα αυτιά μέτωπο έντονο και επιβλητικό.                                Απαλό ανοιχτόχρωμο μαλλί. Σε προχωρημένη ηλικία οι άνδρες έχουν έντονα φρύδια και στο πρόσωπό τους αρκετά εξογκώματα. Οι γυναίκες έχουν υπερήφανη όψη και ιδιαίτερη ομορφιά. Αθλητικό παράστημα ισχυρή επιβλητική παρουσία και δυνατά άκρα. Ευκίνητο και γεμάτο ζωή σώμα με ώμους στρογγυλούς που φαίνονται σαν να κατεβαίνουν. Ροδόχρωμη και διαφανή επιδερμίδα. Βάδισμα γεμάτο ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Φωνή έντονη, ηχηρή και ο λόγος τους εκφέρεται σαν διαταγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονο, χωρίς ρυτίδες, ευχάριστο μέτωπο με τάση για τριχόπτωση κυρίως στους κροτάφους. Βλέμμα βαθύ, παρατηρητικό. Μάτια μετρίου μεγέθους που αποπνέουν σκέψη. Πρόσωπο μάλλον μελαμψό και ελαφρά κοκκινωπό, με καθόλου αδρά χαρακτηριστικά. Λεπτό και ευγενικό στόμα και μύτη συνήθως πλατιά. Παράστημα κοντόχονδρο, παχιά άκρα. Επιδερμίδα ωχρή και ματ. Βάδισμα ζωηρό αλλά μετρημένο και απλό. Φωνή λεπτή και ευχάριστη, λόγος γεμάτος από πραγματικότητα και σχετικά εκφρασμένος με ασθενικότητα.

Από την Λίλυ Λαλεχού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα