Weekend Express: 14 και 15 Μαΐου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
12/05/2022

Οι Ευκαιρίες για Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Η ημερομηνία –Παρασκευή 13- που αρχίζει το τριήμερο, μας θυμίζει τίτλο από τρομακτικό θρίλερ, αλλά ας δούμε τις ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, καθώς και τις παγίδες η αλλαγές που πρέπει να προσέξουμε. Οι πιο τυχεροί βέβαια είναι κυρίως τα πρώτα δεκαήμερα από Κριούς, Λέοντες και Τοξότες όπου η καλοτυχία του Δία αρχίζει να σας αγγίζει και σας ανοίγει δρόμους επίτευξης στόχων και επιθυμιών. Αλλά και για Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους οι ευκαιρίες αυξάνονται αλλά με μια δόση υπερβολής που μπορεί να σας κάνει αναβλητικούς η απρόσεκτους λόγω υπεραισιοδοξίας.

Κριός

Ενώ εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και μαγνητίζετε τους άλλους, η προσοχή σας μονοπωλείται από το άτομο-αντικείμενο του πόθου σας και δεν χαλάτε χατίρι. Το Σάββατο βάζετε στο παιγνίδι και τους φίλους. Μέσα από αυτούς μπορεί να προκύψουν ευεργετικές σχέσεις από γυναίκες κύρους η μεγαλύτερης ηλικία. Την Κυριακή ακολουθείστε την διαίσθηση σας για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αλλά αποφύγετε ζήλεια και κτητικότητα.

Ταύρος

Εσείς θέλετε να απολαύσετε μοναχικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας αλλά και «κρυφών» απολαύσεων. Έχετε μια διάθεση προσφοράς σε αυτούς που αγαπάτε και θέλετε να τους δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό μακριά από «τρίτους». Κάποιες ανησυχίες για θέματα εργασίας δεν πρέπει να σας χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Άλλωστε χρειάζεστε ξεκούραση και δεν πρέπει να παραμελείτε την υγεία σας και την ευχαρίστηση σας.

Δίδυμοι

Τα βέλη του Έρωτα αυτό το ΠΣΚ γράφουν το όνομα σας. Οι φίλοι και οι παρέες σας δίνουν αγάπη και αναγνώριση γοητευμένοι από εσάς και το επικοινωνιακό ταλέντο σας. Αλλά και παλιοί έρωτες σας ξαναθυμούνται. Εσείς θέλετε να τα απολαύσετε και να ρουφήξετε τη χαρά μα το καλαμάκι και καλά κάνετε. Κρατηθείτε όμως γιατί μπορεί να υποσχεθείτε πολλά η να υπάρξουν απρόοπτες υποχρεώσεις την Κυριακή ώστε να μη ξέρετε τι να πρωτοκάνετε!

Καρκίνος

Το σπίτι και οι κοντινοί σας άνθρωποι είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και εκτός από να τους φροντίσετε θέλετε και να τους καμαρώσετε. Κάποιες ευχάριστες κοινωνικές υποχρεώσεις σας δίνουν την ευκαιρία να έρθετε κοντά τους και να νιώσετε περήφανοι για αυτούς. Την Κυριακή θέλετε να χαρείτε με τους αγαπημένους σας, που σας βγάζουν ασπροπρόσωπους δίνοντας τους αγάπη και προστασία, αλλά αποφύγετε να γίνετε υπερπροστατευτικοί και άθελα σας τους καταπιέσετε.

Λέων

Κοντινές μετακινήσεις αλλά και επικοινωνία με συγγενείς και γείτονες σας φέρνει το τριήμερο. Την Παρασκευή μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις η αναβολές που μπορεί να οφείλονται σε κοινωνικές ανάγκες ηλικιωμένων συγγενών, ενώ το Σάββατο ρέει χωρίς εμπόδια το πρόγραμμά σας και έρχεστε κοντά με άτομα που θέλατε. Την Κυριακή οι οικείοι σας και οι ανάγκες τους σας κρατούν στο σπίτι με ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.

Παρθένος

Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους σας επιβάλλουν να επιστρατεύσετε την Παρθενήσια λογική σας, και με πειθαρχία και οργάνωση καταφέρνετε να διαχειριστείτε τις δυσκολίες και να διασφαλίσετε την σταθερότητα. Στη συνέχεια έχετε ευκαιρίες για φιλοσοφική επικοινωνία με συναρπαστικά άτομα, όπου ανατρέπεται η λογική σας μέσα από καινούργιες πληροφορίες και καταρρίπτετε περιοριστικά πιστεύω που σας προκαλούσαν αγκυλώσεις.

Ζυγός

Οι δημόσια εικόνα και το κοινωνικό σας προφίλ έχουν προτεραιότητα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας υποστηρίζουν με θέρμη, και ενώ δεν μπορείτε να απολαύσετε την αγάπη τους, εισπράττετε την συμπαράσταση τους. Την Κυριακή με αυξημένη αυτοπεποίθηση και αναγνώριση από το περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε ξεκούραση και ηρεμία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Ενώ στην αρχή είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και κάνετε αυτοκριτική για τις απόψεις σας και τις φιλοσοφικές σας ιδέες, μέσα σε πνεύμα ενοχών, η ρουτίνα φαίνεται σαν λέμβος σωτηρίας και σας κρατάει σε ενεργητικό επίπεδο. Μετά από την κλειστή φάση, με απρόσμενες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις από σύντροφο και συνεργάτες που σας παρακινούν βγαίνετε από τον λήθαργο ταράζοντας τα νερά και απολαμβάνοντας το καινούργιο.

Τοξότης

Οι φίλοι, οι ομάδες και οι κοινές σας ανησυχίες κυριαρχούν. Κάποιες κρίσεις που αντιμετωπίζετε σας φέρνουν κοντά τους και ταυτίζεστε. Δεν λείπει βέβαια και ο ερωτισμός που σας κάνει γοητευτικούς. Στην συνέχεια κλείνεστε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε τις νέες πληροφορίες που πήρατε και να τις εφαρμόσετε στην ζωή σας. Αποφύγετε αυτοκριτική και ενοχές.

Αιγόκερως

Κοινωνικές επαφές και ευχάριστες συναναστροφές σας απασχολούν δημιουργικά και σας δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας και να λάβετε αναγνώριση. Η οικογένεια και το σπίτι σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν στο στόχο σας και ίσως συμμετέχουν μαζί σας σε κάποια εμφάνιση. Την Κυριακή οι φίλοι και οι παρέες σας ωθούν σε πρωτόγνωρες ευχάριστες απολαύσεις.

Υδροχόος

Η ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου θα διεγείρει το διερευνητικό σας ένστικτο και θα ικανοποιήσει την σοβαρότητα που σας χαρακτηρίζει όλο και περισσότερο. Η επικοινωνία σας θα είναι ζεστή και θα κερδίσετε όσους είναι κοντά σας. Θα ανταλλάξετε απόψεις και θα γοητεύσετε τους φίλους σας. Επίσης μπορεί να κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι με παρέες που θα σας είναι δημιουργικά ευχάριστες.

Ιχθύες

Θα είστε περισσότερο ενεργητικοί και διεκδικητικοί με αυτά που αγαπάτε αλλά και με ότι νιώθετε δικό σας. Το καλό είναι πως θα ξέρετε να βάλετε όρια και δεν θα γίνετε πιεστικοί. Αυτό θα σας βγάλει από την μοναξιά και θα σας δώσει έναν αέρα αισιοδοξίας. Ξαφνικές ευχάριστες παρορμήσεις θα σας κινητοποιούν να βγείτε και να επικοινωνήσετε. Προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα