Weekend Express: 14 & 15 Οκτωβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
13/10/2023

Μια νέα σελήνη, που είναι και ηλιακή έκλειψη, στο ζώδιο του Ζυγού συνοδεύει το Σαββατοκύριακο, δίνοντας ευκαιρία στην έναρξη σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και την ανανέωση αυτών που ήδη έχουμε στην ζωή μας.

Θα ευνοήσει την καλλιτεχνική έκφραση από ομαδικά σχήματα, αλλά και τις αθλητικές ομάδες. Θα επικρατήσει η κοινή λογική και μπορεί να δούμε πετυχημένες διαπραγματεύσεις. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των διπλωματικών σχέσεων και ελπίζουμε να δώσει την εύνοια σε διπλωματικές ειρηνευτικές εξελίξεις.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές. Οι πρωτοβουλίες και οι ενάρξεις μπορεί να συνοδεύονται από παύση κάποιων καταστάσεων, που ίσως μέχρι τώρα εμπόδιζαν τις επιθυμητές αλλαγές. Μπορεί όμως το τελείωμα και η ολοκλήρωση κάποιων θεμάτων να διαμορφώσει τις συνθήκες για τις αλλαγές που θα θέλατε. Οι Κριοί θα ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αρχίσει μια νέα σχέση η να γίνει μια νέα αρχή στις υπάρχουσες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές η ηθικές προεκτάσεις που θα δημιουργηθούν. Τα διλήμματα που θα προκύψουν θα σχετίζονται με τις ανάγκες των άλλων και ίσως χρειαστεί να μετριάσετε την δράση σας. Οι Καρκίνοι θα κάνετε αλλαγές στις οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να αφορούν το πατρικό σας σπίτι. Ιδανική στιγμή για να αλλάξετε διακόσμηση, η διαρρύθμιση, εκτός από το σπίτι, και στην επαγγελματική στέγη. Νέα μέλη μπορεί να βρεθούν στον ίδιο χώρο με εσάς. Οι Ζυγοί θα πάρετε πρωτοβουλίες για προσωπικούς στόχους που μπορεί να σχετίζονται με άτομα ισχύος από το χώρο της καριέρας η της δημόσιας δράσης σας. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σας για να εξασφαλίσετε την ανεξαρτησία σας. Οι Αιγόκεροι θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις της καριέρας και της δημόσιας εικόνας. Μπορεί να κάνετε νέες σχέσεις με άτομα κύρους, που έχουν κοινά οικονομικά συμφέροντα και στόχους με εσάς. Αυτό μπορεί να σας δώσει ξαφνική δημοσιότητα η νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Τα σταθερά ζώδια, (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), μπορεί να έχετε αλλαγές η να αποκομίσετε οφέλη από γεγονότα που σας αφορούν έμμεσα η σχετίζονται με άτομα του περιβάλλοντος σας. Θα πρέπει να διακρίνετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να πάρετε την πλευρά που σας συμφέρει. Οι Ταύροι θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας η εργασίας. Αυτό δεν σημαίνει αλλαγές στην καριέρα, αλλά στον τρόπο δουλειάς. Αλλά και θέματα διατροφής και υγείας μπορεί να σας οδηγήσουν να σταματήσετε αρνητικές συνήθειες η να υιοθετήσετε νέους τρόπους θεραπείας. Οι Λέοντες θα έχετε επαφές με συγγενείς, ενώ μπορεί να κάνετε μετακινήσεις σχετικές με αυτούς. Θα έχετε πνευματική εγρήγορση και μπορεί να ξεκινήσετε επωφελείς συνεργασίες με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος. Εύνοια σε αλλαγή μεταφορικών και επικοινωνιακών μέσων. Οι Σκορπιοί θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο. Κάποιες σχέσεις μπορεί να χρειάζεται να μείνουν μυστικές. Μπορεί να αφορούν άτομα που σχετίζονται με την καριέρα σας, και έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε εσάς. Οι Υδροχόοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για δημιουργικές δραστηριότητες σε σχέση με κοινωνικά η ιδεολογικά θέματα. Αυτό μπορεί να σας δώσει προβολή η ηγετικό ρόλο σε ομάδες. Ευνοούνται τα ταξίδια και η έναρξη σπουδών η επιμόρφωσης.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), θα απολαύσουν ευκολίες και βοήθειες σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις τους. Μπορεί να μην λυθούν τα προβλήματα, αλλά θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες και να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε με την δική σας δράση. Οι Δίδυμοι θα έχετε δημιουργικές ευκαιρίες που θα πρωτοστατήσετε, και αυτό θα σας δώσει αναγνώριση, αλλά και την προτίμηση κάποιων. Ερωτικές δραστηριότητες με γοητευτικά άτομα έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης ευνοούνται συνεργασίες για επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι Παρθένοι θα ασχοληθείτε με οικονομικές δραστηριότητες, αξιολογώντας τις πηγές εισοδήματος σας. Θα ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων μέσα από συνεργασίες που μπορεί να σχετίζονται με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος. Οι Τοξότες θα κινηθείτε μέσα σε ομάδες και παρέες. Μπορεί να αποχωρήσετε από έναν κύκλο ατόμων και να ενταχθείτε σε νέο. Τα άτομα που θα γνωρίσετε, μπορεί να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Οι Ιχθύες θα ασχοληθείτε με κοινά οικονομικά θέματα. Θα αξιολογήσετε τις σχέσεις σας, αναζητώντας ποιες είναι επωφελείς και ποιες σας φορτώνουν με βάρος χωρίς κέρδος. Μπορεί να σταματήσετε κάποιες. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα