Weekend Express: 7 & 8 Οκτωβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
06/10/2023

Ένα διήμερο προετοιμασίας έρχεται, για την δύσκολη περίοδο που θα ακολουθήσει. Θα κυριαρχήσει πρόκληση και δυσκολία, που θα δημιουργήσει συναισθηματική ένταση και διαπληκτισμούς, κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό.

Η εκδηλώσεις αυτές μπορεί να οφείλονται σε εκρηκτικό συναισθηματικό πλούτο που διοχετεύεται λανθασμένα. Αυτό μπορεί να εκφραστεί με κρίσεις πανικού, αγοραφοβία και καταθλιπτική συμπεριφορά. Το σκηνικό αυτό θα διεγείρει την προστατευτική διαίσθηση, την κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, και την διάθεση προσφοράς και θυσίας, αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει συνθήκες καλλιτεχνικής έκφρασης των συναισθημάτων. Την Κυριακή αλλάζει το σκηνικό δίνοντας επιτυχία σε γυναικείες υποθέσεις και επαγγέλματα και σύνδεση του κοινού με την θηλυκή ενέργεια. Μπορεί να δούμε πολλές γυναίκες υποψήφιους να κερδίζουν μια θέση στο πολιτικό σκηνικό, κάτι που είναι απαραίτητο για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στην αυτοδιοίκηση και στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες στηρίζονται κυρίως στις γυναίκες που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα έχουν την μεγαλύτερη ένταση, να εκφράζεται κυρίως συναισθηματικά και σε σχέση με θέματα πατρίδας η οικογένειας. Οι Κριοί αρχικά θα έχετε διάθεση να μείνετε στο σπίτι, με νοσταλγική αίσθηση, σκεπτόμενοι το παρελθόν. Αυτή η ψυχολογία θα σας κάνει υπερπροστατευτικούς με την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά θα σας δώσει και διάθεση για διασκέδαση και χαρά μαζί τους. Οι Καρκίνοι θα έχετε λίγο κυκλοθυμική διάθεση και επιθυμία να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει λίγο εγωιστές, μη κατανοώντας τις θέσεις των άλλων. Στη συνέχεια θα νιώσετε την ανάγκη να δείτε τι σας ανήκει πραγματικά ενώ θα προκύψουν και οικονομικές ευκαιρίες. Οι Ζυγοί θα ασχοληθείτε αρχικά με θέματα κοινωνικής προβολής και θα έχετε επαφές με άτομα ισχύος που μπορεί να σχετίζονται με το επαγγελματικό περιβάλλον. Θα έχετε την τάση να τους βλέπετε όλους με φιλική διάθεση, ενώ την Κυριακή θα συναναστραφείτε με φίλους και ομάδες όπου μπορεί να αναλάβετε ηγετικό ρόλο στο να τους υποστηρίξετε και να τους βοηθήσετε. Οι Αιγόκεροι θα εκφράσετε την ανάγκη να φροντίσετε τον σύντροφο και τους συνεργάτες, θέλοντας να τους κάνετε όλα τα χατίρια. Αυτό θα σας οδηγήσει σε έντονη εγγύτητα, αλλά και μια αίσθηση να νιώθετε έντονη κτητικότητα για ότι αγαπάτε και θεωρείτε δικό σας. Αποφύγετε την πίεση προς τους άλλους.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα έχουν ευκαιρίες από το περιβάλλον για δραστηριότητες που θα τους οδηγήσουν σε σχέσεις και παρέες που θα ανταλλάξουν αγάπη και προστασία, αλλά και καλές επαφές με οικογένεια και παιδιά. Οι Ταύροι θα έχετε ευχάριστες επαφές με συγγενείς η γείτονες, αλλά και κοντινές μετακινήσεις. Θα κυριαρχείστε από συναισθηματική σκέψη και εγγύτητα. Αυτό θα σας κάνει να φροντίσετε τα μέλη της οικογένειας, αλλά και ευχάριστες επισκέψεις και συναναστροφές που θα έχετε στο σπίτι. Οι Λέοντες αρχικά θα έχετε κλειστή διάθεση, με τάσεις αυτοκριτικής για συμπεριφορές σας, κυρίως σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Στην συνέχεια όμως θα ανέβει η διάθεση σας, και θα επικεντρωθείτε στις επιθυμίες σας, αλλά με έναν τρόπο που θα γοητεύσετε τους γύρω σας. Οι Σκορπιοί θα έχετε φιλοσοφική διάθεση και επαφές με άτομα που έχετε κοινές πεποιθήσεις και ιδεολογία. Από αυτές τις επαφές θα προκύψουν σχέσεις με άτομα ισχύος, που με την εύνοια τους προς εσάς θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας. Οι Υδροχόοι θα αναλωθείτε με θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας, και ίσως να έχετε λίγο χαμηλή ενέργεια. Ο σύντροφος η οι συνεργάτες θα σταθούν δίπλα σας υποστηρίζοντας και βοηθώντας σας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά τους, θα σας ανεβάσει την διάθεση προσφοράς και θα θέλετε να ανταποδώσετε την φροντίδα κάνοντας τους τα χατίρια.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), θα έχετε την δυνατότητα να ελιχθείτε στις καταστάσεις και να αντιμετωπίσετε πιθανές κρίσεις από το περιβάλλον με δημιουργικό τρόπο, διακρίνοντας τις ευκαιρίες που τελικά θα εκμεταλλευτείτε. Οι Δίδυμοι θα έχετε επιθυμία αλλά και ευκαιρίες για δημιουργική διασκέδαση μαζί με ευχάριστα άτομα. Κάποιες ανησυχίες για τα οικονομικά που μπορεί να σας δυσκολέψουν, θα τις αντιμετωπίσετε με την βοήθεια φίλων που θα σας συμπαρασταθούν. Ο τρόπος που σκέφτεστε και εκφράζεστε αποπνέει αισιοδοξία και έλκει βοήθειες. Οι Παρθένοι θα έχετε επαφές με φίλους και παρέες, όπου θα έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα που έχετε κοινές απόψεις αλλά και ανάγκες. Στην συνέχεια θα επιλέξετε αυτά τα άτομα για πιο προσωπική επαφή με το ερωτικό στοιχείο να είναι έντονο. Οι ιδιαίτερες απολαύσεις ευνοούνται. Οι Τοξότες θα αντιμετωπίσετε κάποια διλήμματα που μπορεί να σχετίζονται με τον σύντροφο η τους συνεργάτες, και με κοινές οικονομικές υποχρεώσεις. Θα μπορέσετε να μεταδώσετε το αίσθημα αισιοδοξίας που σας χαρακτηρίζει και με απλές κινήσεις να φέρετε μεγάλα αποτελέσματα. Οι Ιχθύες θα έχετε ευκαιρίες για δημιουργική διασκέδαση, φλερτ και ρομαντικούς έρωτες, που όμως μπορεί να σας βάλουν σε αλόγιστα έξοδα. Στην συνέχεια θα επιλέξετε πιο προσωπικές απολαύσεις με άτομα της οικογένειας, και μέσα από καθημερινές δραστηριότητες θα ηρεμήσετε και θα χαλαρώσετε.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα