Weekend Express: 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
29/09/2023

Μία πανσέληνος έρχεται με το weekend στο ζώδιο του Κριού.

Οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες θα έρθουν στο προσκήνιο με μια διάθεση συνεργασίας, αλλά με έναν εσωτερικό εγωισμό να υποβόσκει, κάνοντας μας να αισθανόμαστε πως οι άλλοι μας αντιμετωπίζουν με αδιαλλαξία. Ευνοούνται τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το προσδοκώμενο. Η επικοινωνία πρέπει να στηριχτεί σε νέους τρόπους έκφρασης, που διασφαλίζουν την ελευθερία και από τις δύο πλευρές, αποφεύγοντας θυσίες των επιθυμιών μας. Η δράση θα αντιμετωπίζει διλήμματα ανάμεσα σε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτό μπορεί να φέρει χωρισμούς η απομάκρυνση λόγω εσωτερικής αντιπαλότητας. Από την άλλη πλευρά οι επιθυμίες μας εκφράζονται με στόμφο ενώ είναι αντίθετες προς τις κοινωνικές επιταγές, επιφέροντας παρεκκλίσεις, συγκρούσεις η κακοτυχία.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα είναι στο μάτι του κυκλώνα, έχοντας την μεγαλύτερη επιρροή από την πανσέληνο, αλλά και εντάσεις που θα πηγάζουν από την επιθυμία προσέγγισης που όμως θα δείχνει ως άσκηση επιρροής. Οι Κριοί θα αξιολογήσετε τις προτεραιότητες σας σε σχέση με τους άλλους. Θα διεκδικήσετε το ενδιαφέρον σε σημαντικές σχέσεις, σε μια προσπάθεια να αξιολογήστε τα συναισθήματα τους. Μπορεί να φερθείτε εγωιστικά και αυτό εγκυμονεί εντάσεις. Προτιμήστε την λογική έκφραση από την συναισθηματική εκτόνωση. Οι Καρκίνοι θα ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα και την καριέρα σας. Θα έχετε ευκαιρίες να προβάλλετε το έργο σας και μπορεί να σας ανατεθούν δραστηριότητες ευθύνης. Τα άτομα ισχύος του επαγγελματικού χώρου μπορεί να είναι πιεστικά απέναντι σας η να σας κρίνουν αυστηρά. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αφού δεν σας ευνοούν. Οι Ζυγοί θα ασχοληθείτε με τα συναισθήματα και την συμπεριφορά των άλλων με μια διάθεση να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες τους. Μέσα από αυτό θα μπορέσετε να προβάλετε την ευγένεια και την υποστήριξη που σας χαρακτηρίζει. Θέλετε να δρέψετε καρπούς μέσα από σχέσεις και συνεργασίες, και όχι απλά από τις δικές σας προσπάθειες. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα σας. Οι Αιγόκεροι θα προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Θα ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν τις οικονομικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, και ίσως αλλάξετε το μοίρασμα του χρόνου σας, αφαιρώντας από άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις προς όφελος της οικογένειας.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα έχουν διλήμματα ως προς την στάση που θα κρατήσουν απέναντι στα γεγονότα που ίσως να μην σας εμπλέκουν άμεσα αλλά σας αφορούν. Μέσα από αυτά θα προκύψουν ευκαιρίες να προβληθείτε και να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας, ακόμα και με τις δράσεις του περιβάλλοντος. Οι Ταύροι θα έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητο καθώς θα έχετε τάση για απομόνωση και ενδοσκόπηση. Θα αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης και έκφρασης και θα δείτε αν σας οδηγεί στους στόχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με άτομα του ίδιου μήκους κύματος. Προσοχή στην υγεία. Οι Λέοντες θα έχετε φιλοσοφική διάθεση. Θα αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας σε σχέση με το πόσο απεικονίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο η απλώς έχετε αφομοιώσει κοινές αντιλήψεις που δεν ανταποκρίνονται στην ιδιοσυγκρασία σας. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας δείξουν νέες ιδέες που σας ταιριάζουν περισσότερο, αλλά προωθούν και τους στόχους σας. Οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας με διάθεση αλλαγών. Θα σκεφτείτε να αλλάξετε αρνητικές συνήθειες, η να δοκιμάσετε νέες θεραπείες σε προβλήματα υγείας. Στον εργασιακό χώρο μπορεί να προκύψουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν, αλλά μην κάνετε τώρα αλλαγές που δεν τις έχετε οργανώσει. Οι Υδροχόοι μπορεί να περνάτε μια κρίση στην έκφραση, αλλά και στην κατανόηση των άλλων. Θα αλλάξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας σε πιο πρακτικό. Επίσης σχέσεις με αδέλφια η συγγενείς μπορεί να σας απασχολήσουν με θέματα του παρελθόντος. Θα σας αποκαλύψουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν να λυθούν παρεξηγήσεις.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ίσως να εμπλακείτε σε γεγονότα που δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά θα σας φέρουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και χρήσιμες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε διλήμματα για την συμμετοχή σας σε κοινές δραστηριότητες, αλλά οι ευκαιρίες που υπάρχουν δεν θα είναι εμφανείς. Μην φοβηθείτε να ανταποκριθείτε σε προτάσεις. Οι Δίδυμοι θα έρθετε σε επαφή με φίλους, παρέες και ομάδες. Θα έχετε κοινωνική διάθεση και θα αξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Θέλετε να κρατήσετε σχέσεις που σας δίνουν εκτίμηση και σας βοηθούν να πετύχετε στόχους και επιδιώξεις. Με κάποιους μπορεί να απομακρυνθείτε ενώ με άλλους που έχουν κοινούς στόχους με εσάς, θα έρθετε πιο κοντά. Οι Παρθένοι θα ασχοληθείτε με τα κοινά οικονομικά αλλά και αποκτήματα που δεν σας ανήκουν ολοκληρωτικά. Κάποιες άτυπες συμφωνίες που σας πιέζουν μπορεί να αλλάξουν. Θέλετε να ξέρετε τι έχετε και τι μπορείτε να περιμένετε από αυτά που μοιράζεστε με άλλους. Επίσης το σεξ θα έρθει στο προσκήνιο με έναν τρόπο αναζήτησης πιο αληθινής και βαθιάς αίσθησης που έχετε τώρα ανάγκη. Οι Τοξότες θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και ερωτικές επαφές, αλλά με μια διάθεση να πάρετε το καλύτερο. Δεν θέλετε επιφανειακές καταστάσεις και όσες είναι έτσι μπορεί να μην σας ικανοποιούν πλέον. Κάποιες παρωχημένες σχέσεις μπορεί να τελειώσουν και να βρεθείτε σε νέες πιο συναρπαστικές. Δεν σας συγκρατεί τίποτα από την πηγαία ανάγκη σας να βιώσετε νέες έντονες εμπειρίες. Οι Ιχθύες θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Μπορεί να αλλάζουν οι πηγές εσόδων και οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Αυτά στην παρούσα φάση συνδέονται μέσα σας με την αυτοεκτίμηση σας. Θέλετε να έχετε περισσότερο σεβασμό από τους άλλους και θα βρείτε τρόπους να το πετύχετε. Αλλάζοντας την οικονομική σας διαχείριση, θα αναβαθμίσετε την εκτίμηση για τον εαυτό σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα