Weekend Express: 16 & 17 Σεπτεμβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
15/09/2023

Αυτό το weekend μας έρχεται με μια νέα σελήνη που σταθεροποιεί πρακτικά ζητήματα με αυτά που διαθέτει…

Και διαθέτει Ερμή σε ορθή πορεία επιτέλους!!! Όσα σκεφτόμασταν και αναλύαμε, περιμένοντας να αρχίσουμε να τα εφαρμόζουμε, τώρα θα μπουν σε εφαρμογή, και θα δοκιμάσουμε τις αλλαγές που τόσο θέλουμε. Αλλαγές χωρίς ρίξεις, αλλά με λογική σκέψη για το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά υπάρχει σκηνικό εξαπάτησης και αρνητικών επιρροών, μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις, και όλα αυτά θα έρθουν μέσα από κρίσιμες επιλογές σε μια ατμόσφαιρα που προμηνύει τα δύσκολα που έρχονται. Αυτό θα μας κάνει να καταλάβουμε πως οι καταστάσεις επιβάλλονται στις επιδιώξεις μας. Δεν έχει σημασία τι θέλουμε αλλά τι μπορούμε. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου κάνει λογικούς συνειρμούς και δεν ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις. Μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Με την Αφροδίτη να κινείται και αυτή σε ορθή πορεία βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. Αφού δεν συμβιβαστήκαμε με λιγότερο από τον χρυσό, τώρα συνειδητοποιούμε πως ο χρόνος δεν είναι στάσιμος, και αν εμείς δεν το καταλαβαίνουμε, χάνουμε αυτά που μπορούμε να χαρούμε. Επειδή η Αφροδίτη είναι οι απολαύσεις κατανοούμε πως δεν έχει σημασία αν τρώμε χαβιάρι, αλλά με ποιόν το μοιραζόμαστε. Έτσι λοιπόν θα υλοποιήσουμε συναισθηματικές αποφάσεις, αλλά με πρακτική εφαρμογή αφού τα συναισθήματα από μόνα τους δεν αρκούν για να δώσουν τις ασφάλειες που θα χρειαστούμε.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), θα πρωτοστατήσουν δυναμικά σε αυτές τις εξελίξεις, και θα διεκδικήσουν σχέσεις και συνεργασίες, ταράζοντας τα νερά που είχαν λιμνάσει. Οι Κριοί θα έχετε στο επίκεντρο σύντροφο η συνεργάτες θέλοντας να τους κάνετε τα χατίρια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε εντάσεις η αλλαγές συμπεριφοράς από την άλλη πλευρά, αλλά αυτό δεν θα σας πτοήσει. Αισθάνεστε τα συναισθήματα των άλλων, και με διάθεση προσέγγισης θα αμβλύνετε τις εντάσεις και θα πάρετε επιβεβαίωση. Οι Καρκίνοι θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Θα έχετε ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε οικονομικά θέματα, ενώ οι άλλοι μπορεί να είναι λίγο εριστικοί μαζί σας. Παρόλα αυτά εσείς είστε προσηλωμένοι στον στόχο σας, που είναι να εξασφαλίσετε απτές εγγυήσεις έξω από συναισθηματισμούς. Οι Ζυγοί θα είστε έντονα δυναμικοί και εκφραστικοί. Μπορεί αυτή η ενέργεια να προέρχεται από καταστάσεις που αφορούν τον σύντροφο η τους συνεργάτες, και για άλλη μια φορά εσείς μπαίνετε στην θέση τους. Ζητήστε βοήθεια από φίλους που μπορεί να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο, και αποφύγετε αντιπαράθεση με άτομα ισχύος η κύρους. Οι Αιγόκεροι θα έχετε απελευθερωτικές ιδέες που σχετίζονται με τον σύντροφο η τους συνεργάτες. Θα έχετε την επιθυμία να μπορείτε να χαίρεστε μαζί με τα οικεία σας πρόσωπα με τρόπο που να σας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Κυριαρχήστε από δημιουργικές δυνάμεις και θα βρείτε τρόπους να παρασύρετε ευχάριστα τους γύρω σας σε διασκεδαστικές απολαύσεις.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα αρχίσετε να βλέπετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, να παίρνουν σάρκα και οστά, μετά από μια περίοδο στασιμότητας. Θα έχετε τάσεις υπερβολής και σπατάλης τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά. Οι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση με την οικογένεια η συγγενείς, μεταδίδοντας την θετική σας διάθεση. Θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε να διαχειριστούν κρίσεις που τους ρίχνουν και να τους ανεβάσετε την διάθεση. Ο έρωτας θα είναι έντονα παρών για όσους τον αναζητούν και θα σας επιβεβαιώσει ευχάριστα. Οι Λέοντες θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες μέσα από ιδέες που είχατε και τώρα θα θέσετε σε εφαρμογή. Πιθανές συνεργασίες που σκέφτεστε θα αρχίσουν να αποδίδουν, αφήνοντας αμοιβαίο κέρδος. Επίσης οι σημαντικές σας σχέσεις έχουν τις προϋποθέσεις να γίνουν εγγύτερες αν επιλέξετε την ειλικρινή επικοινωνία. Οι Σκορπιοί θα έχετε ευκαιρίες για επαφή με φίλους, παρέες και ομάδες. Έχετε την ανάγκη να ξέρετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας. Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα και επιλογές σε άτομα που έχετε κοινούς στόχους και μπορούν να τους υποστηρίξουν. Οι κοινές ιδέες και η προσαρμογή στις νέες συνθήκες που έρχονται θα είναι το κυριότερο για εσάς. Οι Υδροχόοι θα έχετε τάσεις απελευθέρωσης και θα αποτινάξετε από πάνω σας περιορισμούς και βάρη. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους, κληρονομικά, δανειακά, φορολογικά, η με την συναισθηματική κτητικότατα που είναι λίγο άγνωστη σε εσάς, αλλά τώρα σας κυριεύει.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) καλείστε να κάνετε δύσκολες επιλογές που όμως θα σας ανταμείψουν πρακτικά. Θα πρέπει να αποφύγετε συναισθηματισμούς που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εξαπατήσεις και να κοιτάτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, αλλά αν το διακρίνετε μπορείτε να έχετε ολοκλήρωση σε στόχους. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέση με την οικογένεια η τους συγγενείς, που μπορεί να αφορούν οικονομικά η κληρονομικά θέματα. Με κάποιο τρόπο εμπλέκεται ο σύντροφος η οι συνεργάτες και εσείς πρέπει να πάρετε το μέρος κάποιου. Ταχθείτε στο πλευρό αυτού που σας συμφέρει σκεπτόμενοι πρακτικά. Οι Παρθένοι είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην συμπεριφορά και την εμφάνιση που σχετίζονται με την ψυχολογία και τους στόχους σας. Ο σκοπός σας είναι να είστε πιο λειτουργικοί στην καθημερινότητα, αλλά και να ολοκληρώνετε αυτά που αρχίζετε. Ο σύντροφος η οι συνεργάτες από την άλλη πλευρά σας ωθούν να κάνετε αλλαγές που εξυπηρετούν εκείνους. Διατηρήστε ισορροπίες. Οι Τοξότες θα ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας η την καριέρα. Θα έχετε χρήσιμες επαφές με άτομα που εκτιμούν την δουλειά σας και εσάς τους ίδιους. Θα έχετε την ευκαιρία να συμφωνήσετε σε κοινές δράσεις που ταιριάζουν στον τρόπο σκέψης σας και αναδεικνύουν τα ταλέντα σας. Αποφύγετε τις επιρροές από το σπίτι και την οικογένεια και ακολουθήστε τη δική σας λογική. Οι Ιχθύες θα έχετε την σκέψη σας στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε τάση εγγύτητας και προσφοράς σε μια προσπάθεια να αφουγκραστείτε την άλλη πλευρά. Θα έχετε την τάση να μπαίνετε στην θέση του άλλου, αλλά προσπαθήστε να μην ξεχνάτε τις ανάγκες σας. Επιλέξτε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά και ότι σας δίνει κύρος.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα