Weekend Express: 9 & 10 Σεπτεμβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
08/09/2023

Το weekend θα μας δώσει αισιοδοξία, δημιουργική διάθεση και τύχη στα πρακτικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη που επανέρχεται σε ορθή πορεία, μας ξεκαθαρίζει τι θέλουμε και θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, φέρνοντας ερωτική ευτυχία αλλά και αύξηση εσόδων. Από την άλλη πλευρά το ουράνιο σκηνικό θα διεγείρει συναισθηματική ένταση, με εκρηκτικό συναισθηματικό πλούτο, που θα εκφραστεί όμως με διάθεση κατανόησης και προσφοράς, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις. Το μεσημέρι της Κυριακής μπορεί να δούμε κάποιες εντάσεις, που μπορεί να σχετίζονται με θέματα του κοντινού παρελθόντος.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) θα έχουν εναλλαγή συναισθημάτων, και ευκαιρίες επαφής με ομάδες ατόμων. Οι πιθανές δυσκολίες στη διατήρηση ισορροπιών, θα αποβούν κερδοφόρες ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Οι Κριοί μπορεί να έχετε κλειστή διάθεση και να θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως με συναισθηματικό τρόπο. Παρόλα αυτά θα έχετε ευκαιρίες και προτάσεις για διασκέδαση, ενώ οι δημιουργικές και ερωτικές σας προσδοκίες θα αρχίσουν επιτέλους να «ξεκολλάνε», προσφέροντας σας επιβεβαίωση. Οι Καρκίνοι θα είστε λίγο κυκλοθυμικοί αλλά και προσιτά γοητευτικοί. Θα αποτελέσετε πόλο έλξης για φίλους και παρέες που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ μπορεί να οργανώσετε ομαδικές δραστηριότητες. Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο προσωπικές στιγμές, αλλά μπορεί αντιμετωπίσετε εντάσεις με σύντροφο η συνεργάτες. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο για να εκτονώσετε ευχάριστα την κατάσταση. Οι Ζυγοί θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές η κοινωνικές δραστηριότητες, όπου μπορεί να έχετε ενεργή συμμετοχή. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις η να σας εμπιστευτούν χρήσιμες πληροφορίες. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, αν δεν σας είναι χρηστικές, μπορεί να βοηθήσουν αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι Αιγόκεροι θα έχετε αισιόδοξη διάθεση και επικοινωνιακή έκφραση. Θα θέλετε να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους κάνετε τα χατίρια. Μπορεί να χρειαστεί να μοιραστείτε μαζί τους απροσδόκητες κοινωνικές η επαγγελματικές ευθύνες που όμως δεν θα χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα. Μέσα από αυτό θα πετύχετε περισσότερη εγγύτητα.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), που το τελευταίο διάστημα είναι προσηλωμένα στο να κυνηγούν τους στόχους τους θα έχουν προτάσεις από το περιβάλλον τους, που μπορεί να τους αποσπάσουν λίγο την προσοχή και να τους δημιουργήσουν διλήμματα. Οι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία και επαφές με συγγενικά πρόσωπα η κοντινές αποδράσεις. Θα έχετε αισιόδοξη και δημιουργική διάθεση ενώ θα αποπνέετε ερωτισμό. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και να βλέπετε «που πατάτε» για να αποφύγετε μικροατυχήματα βιασύνης. Οι Λέοντες που ήσασταν μουδιασμένοι το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα αρχίσετε να ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε κλειστή διάθεση αλλά με χαρακτήρα αναδιοργάνωσης, καθώς ετοιμάζεστε να κάνετε δυναμική επανεμφάνιση και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που έρχονται. Προσοχή στα μέσα μεταφοράς. Οι Σκορπιοί θα έχετε φιλοσοφική διάθεση και μπορεί να ταξιδέψετε, κυριολεκτικά η μεταφορικά. Θα έχετε δημιουργικές ευκαιρίες για ψυχαγωγία με φίλους και παρέες, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ενώ η ροή των γεγονότων θα είναι στα μέτρα σας. Ερωτικές προκλήσεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Οι Υδροχόοι θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας η την εργασία σας. Προτιμήστε την επαφή με σύντροφο και συνεργάτες, και αποφύγετε την αντιπαράθεση και τον φανατισμό για ιδεολογικά ζητήματα, όπου μπορεί να παρασυρθείτε από το συγγενικό η γειτονικό περιβάλλον.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), θα βρεθείτε σε κοινές δραστηριότητες με άτομα που μπορεί να μην προέρχονται από το άμεσο περιβάλλον σας, αλλά σας είναι ευχάριστα. Οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, αφού θα έχετε ευκαιρίες για κέρδος, επιστρατεύοντας κυρίως το ένστικτο, παρά την λογική. Επίσης θα έχετε επιθυμία και προτάσεις για δημιουργική διασκέδαση αλλά και ερωτικό παιχνίδι, όχι όμως με άτομα από το φιλικό περιβάλλον. Οι Παρθένοι θα έχετε επαφές με φίλους και παρέες, όπου θα κυριαρχεί ο ιδεαλισμός και η προσφορά, κυρίως από την πλευρά σας. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες μπορούν να συμμετέχουν, ενώ τα τρίτα πρόσωπα μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά σε ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων και να σας φέρουν πιο κοντά. Οι Τοξότες μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να επιβεβαιώσετε τις σχέσεις σας. Κάποιες απογοητεύσεις που μπορεί να προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον, σας κάνουν να αναζητάτε πραγματικό στήριγμα. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας αγκαλιάσει και μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό. Οι Ιχθύες θα έχετε ρομαντική διάθεση αλλά οριοθετημένη δράση. Έτσι θα αποσπάσετε τον θαυμασμό αλλά και τον σεβασμό των γύρω σας. Θα απολαύσετε ερωτικό παιχνίδι και θα πάρετε επιβεβαίωση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπατάλες λόγω της υπεραισιοδοξίας που θα σας προκαλέσει το ευχάριστο κλίμα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα