Weekend Express: 2 & 3 Σεπτεμβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
01/09/2023

Αυτό το weekend είναι σαν «τσαγκαροδευτέρα».

Ερχόμαστε από την χαλαρότητα των διακοπών με μια διάθεση «ωωχ τώρα…», ενώ η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μας φέρνει αντιμέτωπους με εκκρεμότητες για ανάγκες η επιθυμίες που έρχονται από το παρελθόν και θέλουν να εκπληρωθούν. Ο Ερμής επίσης ανάδρομος μας φέρνει υποχρεώσεις που αφήσαμε για να πάμε διακοπές (λογαριασμοί!). Ευτυχώς σε όψη τριγώνου με τον Δία θα βρούμε τρόπους να τις αντιμετωπίσουμε αλλά και ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που δεν προλάβαμε στο παρελθόν. Ευνοούνται οι συναντήσεις και τα τραπεζώματα με φίλους και παρέες. Με τους περισσότερους πλανήτες σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις που θέλουμε, και να οργανωθούμε καλύτερα. Ας εκμεταλλευτούμε το ήρεμο ακόμα σκηνικό για να μαζέψουμε δυνάμεις για το διάστημα που ακολουθεί.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) θα χαρακτηρίζονται από μια βιασύνη για δράση και απολαύσεις, που μπορεί να τους φέρει σε θέση να «σπρώχνουν» τους γύρω τους που είναι πιο αργοί. Από την άλλη πλευρά ίσως τα γεγονότα να φέρνουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της δράσης. Οι Κριοί θα χαρακτηρίζεστε από κυκλοθυμική διάθεση και συναισθηματική έκφραση. Ο σύντροφος η οι συνεργάτες ίσως να μην συντονίζονται με τις επιθυμίες σας και αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις. Ευτυχώς θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και παιχνίδι με την συμμετοχή των κοντινών σας ατόμων. Οι Καρκίνοι θα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους σε κοινωνικές υποχρεώσεις και επαγγελματικά θέματα. Αυτό μπορεί να τους φέρει σε αντιπαράθεση με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά θα τους φέρει οικονομικές ευκαιρίες που δεν πρόλαβαν να αρπάξουν στο παρελθόν. Οι Ζυγοί θα είστε έντονα δραστήριοι και κινητικοί. Θα έχετε επιθυμία προσέγγισης σε σύντροφο και συνεργάτες, θέλοντας να τους κάνετε τα χατίρια. Η δράση σας θα συντονίζεται με τους άλλους και πρέπει να διατηρήσετε την αντικειμενικότητα σας. Στις επαφές με φίλους και παρέες θα είστε το επίκεντρο. Οι Αιγόκεροι θα έχετε επιθυμία να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις κοινωνικές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Αυτό μπορεί να σας δώσει πιεστικά γεγονότα, αλλά και ευκαιρίες για κέρδος. Εύνοια για ολοκλήρωση σε θέματα μάθησης.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα έχουν επιθυμία για εγγύτητα με τα κοντινά τους πρόσωπα. Θα ανταλλάξουν φροντίδα και κατανόηση, με μια δόση υπερβολής. Οι σπατάλες για τα αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να κλονίσουν τον προϋπολογισμό. Οι Ταύροι θα ανασύρετε συναισθήματα νοσταλγίας για την οικογένεια και τα άτομα του σπιτιού και θα θελήσετε να φροντίσετε τους οικείους σας. Θα ασχοληθείτε μαζί τους προσπαθώντας να αποκαταστήσετε τραύματα από το παρελθόν που σας έκαναν να αισθάνεστε ενοχικά. Οι αλλαγές στην διακόσμηση και χωροταξία μπορεί να οδηγήσουν σε σπατάλες. Οι Λέοντες θα έχετε διάθεση για ψυχαγωγία επιπέδου, αλλά και συναισθηματική έκφραση. Θα είστε αισιόδοξοι και γοητευτικοί, ασκώντας επιρροή σε άτομα ισχύος. Μέσα από αυτό θα προκύψουν οικονομικά οφέλη που δεν μπορέσατε να εκμεταλλευτείτε το προηγούμενο διάστημα. Οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε με την οργάνωση της εργασίας και της καθημερινότητας. Αυτά τα θέματα μπορεί να σας δώσουν προβάδισμα σε σημαντικές σχέσεις η επαφές καριέρας που θα αξιολογήσουν τη οργανωτικότητα και την αξιοπιστία σας. Η γοητεία που ασκείτε δεν θα πρέπει να λάβει προσωπικό χαρακτήρα. Οι Υδροχόοι θα έχετε ευκαιρίες για μετακινήσεις και αποδράσεις, ενώ η επικοινωνία σας θα είναι περισσότερο συναισθηματική. Ο σύντροφος η οι συνεργάτες θα συμμετέχουν με διάθεση προσφοράς και φροντίδας. Θα πρέπει να μην λάβετε δεσμεύσεις, λόγω υπεραισιοδοξίας, μεγαλύτερες από αυτές που σας αναλογούν.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), τρέχετε να προλάβετε εκκρεμότητες από το παρελθόν καθώς και να ολοκληρώσετε διαδικαστικά θέματα. Θα έχετε βοήθειες που θα σας χαλαρώσουν και θα επιβεβαιώσετε ποιοι είναι κοντά σας. Οι Δίδυμοι ασχολείστε με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, και εκκρεμότητες από το παρελθόν. Θα έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία και μετακινήσεις με φίλους και παρέες. Θα λάβετε βοήθειες και θα χαλαρώσετε, αναδιοργανώνοντας την τακτική σας. Οι Παρθένοι ξανασκέφτεστε τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας, σε σχέση με το πόσο σας οδηγούν στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Θα ασχοληθείτε με το οικονομικό και ηθικό σας ξόδεμα και θα σκεφτείτε αλλαγές. Ευνοούνται οι πριβέ επαφές και απολαύσεις. Οι Τοξότες θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, φλερτ και επαφή με παιδιά για όσους έχουν. Θα έχετε συναρπαστικές προτάσεις από φίλους η συναδέλφους για ποιοτική ψυχαγωγία και φιλοσοφική επικοινωνία που θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε αυθόρμητα, αλλά και να βρείτε ομοϊδεάτες και συνοδοιπόρους. Οι Ιχθύες θα έχετε στο μυαλό σας τα έσοδα και τα οικονομικά σας. Πιθανόν κάποια πρόσφατα έξοδα να σας έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού. Θα σκεφτείτε αλλαγές σε θέματα εργασίας και ρουτίνας για να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε το κύρος σας. Επίσης θέματα ηθικών αξιών θα σας οδηγήσουν σε αυτοκριτική για περισσότερη αποδοχή.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα