Weekend Express: 26 & 27 Αυγούστου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
25/08/2023

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και μας αφήνει με μια αίσθηση ανικανοποίητου, αλλά και μια τάση προσοχής στις κινήσεις μας, μέχρι τις 28 Αυγούστου που ο Άρης παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου.

Βέβαια από αυτή την θέση, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ευνοεί τις κρυφές ενέργειες εξαπάτησης, που μας σερβίρονται ως κλιματική κρίση. Η αίσθηση που μας άφησαν τα τελευταία γεγονότα, είναι πως δεν μπορούμε να επιλέξουμε τι θα γίνει, αλλά μπορούμε να επιλέξουμε τι θα κάνουμε εμείς. Η ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει να σκεφτόμαστε όχι μόνο τι έχουμε, αλλά και τι θα μείνει σε περίπτωση αλλαγής των συνθηκών. Αναθεωρούμε τις ανάγκες μας, και τον τρόπο επίτευξης, αλλά ξεχνάμε πως και οι γύρω μας κάνουν το ίδιο με μας. Τις μέρες αυτές θα έχουμε πεσμένη ενέργεια και μια τάση αυστηρής αυτοκριτικής στην έκφραση, ενώ η γλώσσα του σώματος θα είναι μουγκή. Από την άλλη πλευρά, η δράση, από θολή και άστοχη, θα αλλάξει σε οριοθετημένη και αποτελεσματική. Η είσοδος της σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας κάνει να σκεφτόμαστε όχι πόσο έχουμε αδικηθεί, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε, ενώ το αποτέλεσμα θα μας ενδιαφέρει περισσότερο από την εκτόνωση των συναισθημάτων. Ο Ερμής που αρχίζει να αναδρομεί, δεν θα μας καθυστερήσει τόσο, όσο θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας σε σχέση με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Οι τυχόν αναβολές θα είναι ευκαιρία για οργάνωση και σταθεροποίηση.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα έχουν έντονο συναισθηματισμό, αλλά και κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον, αφού αυτό θα είναι αντίθετο με την επιθυμία οριοθέτησης. Όσοι ανήκουν σε αυτά, θα πρέπει επίσης να είναι υποψιασμένοι για την είσοδο τος Άρη στο ζώδιο του ζυγού, μια θέση που θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις σε σχέσεις, η διπλωματικές υποχωρήσεις. Οι Κριοί θα έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις η ευθύνες που θα σας φορτωθούν από άτομα ισχύος η από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να σας κάνει οξύθυμους και νευρικούς, αφού μπορεί να έχετε λίγο πεσμένη ενέργεια. Θα πρέπει να δράσετε ουδέτερα, και να μην μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες για να αναγνωριστούν τα αποτελέσματα που θα πετύχετε. Οι Καρκίνοι θα έχετε έντονο συναισθηματισμό, και επιθυμία φροντίδας για σύντροφο και συνεργάτες, θέλοντας να τους κάνετε όλα τα χατίρια. Αυτό μπορεί να σας κάνει ευκολόπιστους και θα πρέπει να προσέχετε να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Οι Ζυγοί θα έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, ίσως με τάση αυτοκριτικής για παλιότερες συμπεριφορές σας. Θα θελήσετε να προσεγγίσετε άτομα του οικείου περιβάλλοντος με μια τάση υποχώρησης και συμφιλίωσης, αλλά οι άλλοι μπορεί να μην έχουν την ίδια διάθεση να παραδεχτούν τα λάθη τους. Οι Αιγόκεροι ενώ θα είστε έντονα συναισθηματικοί και θα θέλετε να φροντίσετε τα δικά σας άτομα, από την άλλη πλευρά θα το δείχνετε με μια δόση εγωισμού. Θα έχετε έλλειψη αντικειμενικής σκέψης και μπορεί να θέλετε να γίνουν τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα έχετε ζωτικότητα και δυνατότητες επαφών με το κοινό, και με ευκαιρίες να αυξήσετε την δημοτικότητα σας. Θα μπορέσετε να αναλάβετε δραστηριότητες που χρειάζονται δυναμισμό, και σας φαίνονταν δύσκολες. Οι Ταύροι θα έχετε διάθεση για φιλοσοφική επικοινωνία και ποιοτική ψυχαγωγία. Θα έχετε άριστη ζωτικότητα και ψυχικό σθένος να διαχειριστείτε σχέσεις με ομάδες ανθρώπων. Μπορεί να έχετε ερωτική επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος. Εύνοια σε ταξίδια η οργάνωση τους. Οι Λέοντες θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας η καθημερινότητας. Μπορεί να έχετε λίγο πεσμένη ενέργεια και να πιεστείτε, αλλά θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη από εκκρεμότητες του θα λύσετε. Θέματα που εμπόδιζαν την παραγωγικότητα η την διεκπεραίωση της εργασιακής ρουτίνας θα αρχίσετε να τα αλλάζετε. Οι Σκορπιοί θα έχετε διάθεση αλλά και ευκαιρίες για επικοινωνία και κοντινές μετακινήσεις. Θα έχετε συναισθηματισμό και επιθυμία να μπείτε στην θέση του άλλου. Πιθανές συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν. Οι Υδροχόοι θα έχετε κλειστή διάθεση με τάσεις αυτοκριτικής για την συμπεριφορά σας. Πιθανόν να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Θα μοιραστείτε πληροφορίες με σύντροφο η συνεργάτες, με τις οποίες θα λύσετε παρεξηγήσεις από το παρελθόν.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) θα έχουν μελαγχολική διάθεση και πιθανόν να συναντούν εμπόδια στη δράση τους. Τα γεγονότα όμως θα φέρουν ευκαιρίες και βοήθειες για να ξεπεράσουν. Οι Δίδυμοι ενώ θα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, κοινωνικές η επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας απασχολήσουν. Η επικοινωνία με τους οικείους σας μπορεί να επαναφέρει αντιπαραθέσεις από το παρελθόν σε σχέση με αποκτήματα, που μπορεί να σας προκαλέσουν διλήμματα. Προσπαθήστε να μπαίνετε στην θέση του άλλου. Οι Παρθένοι θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά και φλερτ. Κάποιες δημιουργικές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκατε από το παρελθόν θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια καθώς και τα θέματα σπουδών. Ο σύντροφος η συνεργάτες θα χρειαστούν την βοήθεια σας σε κάποια δυσκολία. Οι Τοξότες θα έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά θέματα αλλά και ευκαιρίες μέσα από συναναστροφές με άτομα ισχύος. Θα μπορέσετε να προβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά θα πρέπει να διαχειριστείτε τη υπεραισιοδοξία σας. Αυτό μπορεί να σας απομακρύνει προσωρινά από την οικογένεια και τους οικείους σας. Οι Ιχθύες θα συναναστραφείτε με φίλους και παρέες, και θα έχετε ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις. Από την άλλη πλευρά ο σύντροφος η οι συνεργάτες ίσως χρειάζονται την παρουσία σας η την βοήθεια σας. Μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο, με την συμμετοχή του συντρόφου, και να περάσετε καλύτερα χωρίς να παραμελήσετε κανέναν.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα