Weekend Express: 19 & 20 Αυγούστου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
17/08/2023

Το πιο δημοφιλές, για τους περισσότερους, τριήμερο των διακοπών του Αυγούστου, μας εφοδιάζει με έξυπνη και εφευρετική σκέψη, αλλά και εύστοχη δράση με τύχη σε πραγματοποίηση δυναμικών στόχων.

Θα μας τραβήξουν το ενδιαφέρον οι πρωτοποριακές δραστηριότητες, χωρίς όμως κίνδυνο, αφού θα επικρατεί η σχολαστική σκέψη. Θα κυριαρχεί διάθεση ομαδικότητας και θα ευνοούνται οι κοινές δράσεις και οι συναναστροφές. Θα είναι ευεργετικό αυτό, επειδή σε ατομικό επίπεδο μπορεί να αντιμετωπίσουμε διλήμματα, λόγω παρεξηγήσεων, η σύγχυσης. Μπορεί να δούμε τρόπους άσκησης εξουσίας που εξυπηρετούν προσωπικές επιδιώξεις, διεγείροντας ηθικά ερωτήματα, η εκφράσεις φανατισμού και απερισκεψίας από μεμονωμένες πλευρές.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) θα είναι εφοδιασμένα με ευεξία και ζωτικότητα, και αυτό θα ευνοήσει δημόσιες δραστηριότητες. Την Κυριακή θα είναι περισσότερο παρορμητικοί, αφού θα έχουν καταφέρει αποτελέσματα σε κάποιο τομέα. Οι Κριοί μπορεί να δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές, και ίσως έχετε λίγο εκνευρισμό, κυρίως επειδή σας απασχολούν θέματα εργασιακών υποχρεώσεων, και εκκρεμότητες. Ευτυχώς θα έρθετε σε επαφή με άτομα του θα σας παρασύρουν ευχάριστα σε πιο αυθόρμητη και συναισθηματική έκφραση. Οι Καρκίνοι θα έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία και ευχάριστες μετακινήσεις, αλλά και πιθανές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η σκέψη σας θα είναι έντονα συναισθηματική και θα πρέπει να επιδείξετε εγκράτεια στην εκφορά του λόγου, για να διατηρήσετε χαλαρούς τόνους. Οι Ζυγοί θα νιώθετε έντονα ευαίσθητοι και ίσως να έχετε κλειστή διάθεση. Αν θέλετε να αποτραβηχτείτε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να «σας βλέπουν» αδιάκριτα μάτια. Θα αλλάξει όμως η διάθεση σας σε πιο κοινωνική ενώ η αυτοπεποίθηση σας θα ανεβαίνει. Οι Αιγόκεροι θα έχετε διάθεση για ποιοτική ψυχαγωγία και πνευματική επικοινωνία. Θα έρθετε σε επαφή με αξιόλογα άτομα και θα τους κερδίσετε, δημιουργώντας κοινωνικές η επαγγελματικές ευκαιρίες. Διατηρήστε τα όρια ανάμεσα στα προσωπικά και τις δημόσιες επαφές.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), μπορεί να πιέζονται λίγο αυτές τις μέρες από εξωτερικούς παράγοντες που δεν τους αφήνουν να χαλαρώσουν, ενώ και οι γύρω τους δυσκολεύονται να τους υποστηρίξουν. Αναζητούν τους λόγους που δεν παίρνουν αυτό που θέλουν και επαναξιολογούν τις σχέσεις τους αλλά και την συμπεριφορά τους. Οι Ταύροι θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να χαρείτε αλλά και να φλερτάρετε, ενώ θα συναναστρέφεστε με έντονο χιούμορ. Οι δημόσιες εκδηλώσεις θα είναι ευχάριστες χωρίς να σας πιέζουν και θα το ρίξετε έξω. Η αυτοσυγκράτηση στις καταχρήσεις θα σας απομακρύνει από δυσάρεστες παρενέργειες. Οι Λέοντες που είστε οι τιμώμενοι της περιόδου, θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και την ετοιμότητα να τις αρπάξετε. Θα έχετε προστατευτική διάθεση για τα κοντινά σας πρόσωπα, ενώ θα φροντίσετε για την απόλαυση και την καλοπέραση τους. Μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να σας «εκμεταλλευτούν». Οι Σκορπιοί θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με παρέες και φίλους και να ανταλλάξετε απόψεις ενώ ευνοούνται οι γνωριμίες με άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Οι Υδροχόοι θα νιώθετε την ανάγκη να επιβεβαιώσετε τις σχέσεις σας και τα συναισθήματα που οι άλλοι έχουν για εσάς. Θα αισθάνεστε έντονη σύνδεση με ότι είναι δικό σας, σε συναισθηματικό, αλλά και υλικό επίπεδο. Μπορεί να γίνετε περισσότερο πιεστικοί με τους γύρω σας, για αυτό επιστρατέψτε την αντικειμενική σας σκέψη.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), χαρακτηρίζονται από επικοινωνιακό εκνευρισμό. Μπορεί να ενοχλούνται από την συμπεριφορά των άλλων και να παρασύρονται σε αντιπαραθέσεις. Θα καταφέρουν όμως να διαμορφώσουν τις συνθήκες που τους εξυπηρετούν αν αποφύγουν τις εντάσεις. Οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τους οικείους σας. Μπορεί να έχετε διαφωνίες και θα πρέπει να αποφύγετε τους καβγάδες. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ατυχήματα βιασύνης και εκνευρισμού. Ευτυχώς στην συνέχεια θα έχετε ευκαιρίες να ξεσκάσετε και να διασκεδάσετε, αλλάζοντας την διάθεση σας. Οι Παρθένοι συνεχίζετε να είστε έντονα επικοινωνιακοί και ενεργητικοί. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε έλλειψη αντικειμενικής σκέψης απέναντι στους άλλους και να φανείτε εγωιστές προβάλλοντας προσωπικές απαιτήσεις. Γρήγορα όμως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τα πράγματα, αλλάζοντας την συμπεριφορά σας σε λιγότερο νευρική και πιο αποτελεσματική. Οι Τοξότες θα ασχοληθείτε με κοινωνικά η επαγγελματικά θέματα, και θα έρθετε σε επαφή με άτομα ισχύος και κύρους. Θα πάρετε αναγνώριση από σημαντικές επαφές που θα σας αξιολογήσουν θετικά. Αποφύγετε να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Στην συνέχεια θα έχετε ευκαιρίες για επαφές με φίλους και παρέες για κοινές δράσεις. Οι Ιχθύες μπορεί να νιώσετε εκνευρισμό με σύντροφο, συνεργάτες η κοντινά σας πρόσωπα. Ενώ έχετε δοτική διάθεση και θέλετε να προσεφέρετε, νιώθετε πως οι άλλοι το εκμεταλλεύονται. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, ενώ θα θελήσετε να δείτε τι μπορούν να κάνουν εκείνοι για εσάς. Μην είστε όμως αυστηροί στις απαιτήσεις σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα