Weekend Express: 12 & 13 Αυγούστου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
10/08/2023

Το weekend μας προδιαθέτει για πρωτοποριακά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες, αλλά χωρίς κίνδυνο, με επιτυχία σε πραγματοποίηση δυναμικών στόχων, και μια εκκεντρική έκφραση που δεν θα σοκάρει.

Από την άλλη πλευρά η επιθυμία για ερωτική απελευθέρωση θα είναι έντονη, αλλά με πιθανότητα αυτό να φαίνεται προκλητικό και να δημιουργηθούν σκάνδαλα. Θα κυριαρχεί η τάση για καλοπέραση και θα σκεφτόμαστε αν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει από τους άλλους, με μια δόση εγωισμού.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα χαρακτηρίζονται από κυκλοθυμία και εναλλαγή συναισθημάτων, αλλά θα έχουν ευκαιρίες για επαφές με παρέες και ομάδες. Οι Κριοί θα έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με το σπίτι και την οικογένεια, με πρόθεση να ομορφύνουν τον χώρο και να λυάνουν τις σχέσεις. Θα αναλογιστούν την συμπεριφορά τους προς τους άλλους, ενώ μπορούν να ελαφρύνουν την διάθεση τους, μέσα από ευκαιρίες για κοντινές μετακινήσεις και επαφές που θα προκύψουν. Οι Καρκίνοι θα έχουν έντονο συναισθηματισμό στην εκδήλωση των επιθυμιών τους. Αυτό μπορεί να τους κάνει να βλέπουν τα πράγματα από την δική τους σκοπιά. Θα σκεφτούν αναδιάρθρωση στα οικονομικά τους, ενώ θα έχουν ευκαιρίες για επαφές με φίλους και παρέες. Οι Ζυγοί θα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους σε θέματα κοινωνικής προβολής και θα έρθουν σε επαφή με άτομα κύρους η ηλικιωμένους. Θα πρέπει να διαχωρίζουν τα προσωπικά από τα επαγγελματικά θέματα. Οι μυστικές δράσεις και επαφές ευνοούνται. Οι Αιγόκεροι θα έχουν έντονο συναισθηματισμό και διάθεση να μην χαλάσουν χατίρι σε σύντροφο η άτομα που αγαπούν. Αυτό μπορεί να τους κάνει υπερβολικά δοτικούς. Επίσης θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά και φλερτ αλλά και για ποιοτική ψυχαγωγία.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα έχουν ροπή προς τις απολαύσεις με ασυνήθιστο τρόπο, εφαρμόζοντας επαναστατικές μεθόδους προβολής του εαυτού τους πέρα από τα κοινωνικά πρότυπα. Επίσης η τάση για σπατάλες και υπερβολές θα είναι κυρίαρχη. Οι Ταύροι θα έχουν ευκαιρίες για κοντινές μετακινήσεις με συγγενείς η φίλους. Η επικοινωνία τους θα είναι συναισθηματική και θα έχουν διάθεση να μπουν στην θέση των άλλων. Θέματα αλλαγών στο σπίτι θα πρέπει να τα ξανασκεφτούν. Οι Λέοντες μπορεί να έχουν λίγο κλειστή διάθεση και να κάνουν αυτοκριτική για την συμπεριφορά τους προς τους άλλους. Θα σκέφτονται αν δέχονται και δίνουν αγάπη όσο θα ήθελαν. Θα έχουν όμως συναντήσεις και επαφές με χρήσιμα άτομα, και οικονομικές ευκαιρίες. Οι Σκορπιοί θα έχουν φιλοσοφική διάθεση και τάσεις φυγής, μέσα από επικοινωνία και ψυχαγωγία επιπέδου. Οι κοινωνικές επαφές μπορεί να είναι λίγο πιεστικές, αλλά θα τους φέρνουν χρήσιμες γνωριμίες με άτομα ισχύος. Επίσης θα έχουν ευκαιρίες για επαφές με φίλους και την συμμετοχή του συντρόφου. Οι Υδροχόοι θα έχουν διάθεση να ασχοληθούν με θέματα ρουτίνας, η μπορεί να έχουν λίγο πεσμένη ενέργεια. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες θα θέλουν να τους φροντίσουν, αλλά με τρόπο που δεν θα συμβαδίζει με τις επιθυμίες τους. Ωστόσο θα έχουν ευκαιρίες να περάσουν καλά μέσα από προτάσεις που θα τους γίνουν.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), θα χαρακτηρίζονται από έντονη ενεργητικότητα και διάθεση να τα κάνουν όλα τώρα. Οι γύρω τους μπορεί να τους εκνευρίζουν με τους αργούς ρυθμούς. Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν πιεστικές συζητήσεις η απρόσμενες επισκέψεις στο σπίτι, αλλά η επικοινωνία τους θα είναι συναισθηματική και θα μπορέσουν να αμβλύνουν τις εντάσεις. Θα έχουν οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν. Οι Παρθένοι θα είναι έντονα ενεργητικοί και επικοινωνιακοί, με ευστοχία στην δράση και στον λόγο. Θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση με φίλους, ενώ θα πρέπει να προσέχουν ότι θέλουν να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι Τοξότες θα χαρακτηρίζονται από έντονη κτητικότατα για ότι αισθάνονται πως τους ανήκει. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πίεση στα κοντινά τους πρόσωπα. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές, αλλά θα μπορέσουν να τις διαχειριστούν με οργάνωση και έξυπνες ιδέες που θα έχουν. Οι Ιχθύες θα έχουν χαρούμενη διάθεση και επιθυμία για διασκέδαση. Θα φροντίσουν για την καλοπέραση των κοντινών τους προσώπων με στοργή και αγάπη. Κάποιες προτάσεις από σύντροφο η συνεργάτες που θα προκαλέσουν σύγχυση, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούν.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα