Weekend Express: 29 & 30 Ιουλίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
28/07/2023

Ένα δύσκολο τριήμερο ανάμεσα στα γεγονότα που διαδραματίζονται έρχεται.

Θα δούμε άτομα εξουσίας, ηλικιωμένους η άτομα κύρους να βρίσκονται σε απραξία η παύση, λόγω, που οδηγούν σε με αποτέλεσμα να προκύπτουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων. Υπάρχει ένα αίσθημα πως αυτά που ζούμε είναι το κόστος καρμικών οφειλών η καρμικών καταχρήσεων Ευτυχώς όμως η επικοινωνία θα διαθέτει καλή μνήμη και φαντασία με ελεγχόμενη μεταβολή συναισθημάτων. Θα έχουμε συναισθηματικό θάρρος να εκφράσουμε ότι νιώθουμε, αλλά και μαχητικό πνεύμα χωρίς όμως εντάσεις. Αυτό θα διαμορφώσει συνθήκες προστασίας και αγάπης με ανταπόκριση στις συναισθηματικές μας ανάγκες. Η εκπλήρωση όμως θα συναντά εμπόδια και αυτό θα προκαλεί ένα αίσθημα ματαιότητας.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην υλοποίηση των στόχων τους, αλλά θα έχουν βοήθειες από συγγενείς και φίλους που θα τους φέρουν πιο κοντά. Οι Κριοί θα έχουν αισιόδοξη διάθεση και ευκαιρίες για ποιοτική ψυχαγωγία, αλλά και ταξίδια. Η διασκέδαση και το φλερτ θα τους ανεβάσουν την ψυχολογία. Την Κυριακή μπορεί να έχουν κοινωνικές υποχρεώσεις που όμως θα είναι επικερδείς σε υλικό η ηθικό επίπεδο. Οι Καρκίνοι θα ασχοληθούν με θέματα καθημερινότητας η ρουτίνας, που όμως θα είναι αποδοτικά για αυτούς. Στην διάρκεια του τριημέρου, θα έχουν την ευκαιρία για επαφές και μετακινήσεις με φίλους και με την αρμονική συμμετοχή από σύντροφο η συνεργάτες. Οι Ζυγοί θα έχουν ευκαιρίες για επικοινωνία και κοντινές αποδράσεις με συγγενείς και φίλους, όπου θα κερδίσουν αποδοχή και αναγνώριση. Στην συνέχεια θα επιλύσουν οικογενειακές υποθέσεις κοινωνικού χαρακτήρα που όμως μπορεί να είναι μη ανακοινώσιμες. Οι Αιγόκεροι μπορεί να έχουν λίγο κλειστή διάθεση με τάσεις αυτοκριτικής. Θα διαχειριστούν με επιτυχία κρίσεις δικές τους η του συντρόφου και των συνεργατών και θα αλλάξουν σε πιο αισιόδοξη έκφραση παρακινώντας και τους γύρω τους.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα έχουν να διαχειριστούν διαφορετικές επιρροές που περιλαμβάνουν από υπερβολές στην διασκέδαση, μέχρι ενδοσκόπηση και αυτοκριτική. Οι Ταύροι αρχικά θα έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με συγγενείς. Θα έχουν δημιουργική σκέψη και θα επιλύσουν διαφορές, ενώ στην συνέχεια θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και φλερτ. Οι Λέοντες που έχουν την τιμητική τους λόγω γενεθλίων, θα απολαύσουν διασκέδαση, ψυχαγωγία και φλερτ, ενώ θα αποκαταστήσουν σχέσεις μέσα από επανεξέταση και επικοινωνία. Στην συνέχεια, θα αναζητήσουν απομόνωση και ξεκούραση, ενώ θα προκύψουν ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη. Οι Σκορπιοί θα έχουν επαφές με άτομα κύρους των οποίων την εύνοια θα χρησιμοποιήσουν για να αποκαταστήσουν η να επεκτείνουν σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης θα έχουν ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις με παρέες και φίλους, όπου θα συσφίξουν σχέσεις. Οι Υδροχόοι θα έχουν συναναστροφές με ομάδες φιλικές η από το εργασιακό περιβάλλον. Θα έχουν την υποστηρικτική συμμετοχή από σύντροφο η συνεργάτες. Στην συνέχεια θα κλειστούν λίγο και θα ασχοληθούν με οικογενειακά θέματα, αλλά με μια διάθεση αυτοκριτικής.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), που έχουν αυτοπειθαρχία και αίσθημα καθήκοντος λόγω της θέσης του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, αρχικά θα έχουν εσωτερικές κρίσεις που μπορεί να σχετίζονται με το περιβάλλον τους, αλλά στην συνέχεια θα έχουν ευκαιρίες για επικοινωνία και χαλάρωση. Έτσι θα αποκαταστήσουν σχέσεις και θα έρθουν πιο κοντά με τους γύρω τους. Οι Δίδυμοι μπορεί να βιώσουν υποσυνείδητη ένταση, που ίσως να σχετίζεται με τον σύντροφο η τους συνεργάτες και τις ηθικές προτεραιότητες η τον τρόπο που διαχειρίζονται τα οικονομικά τους. Θα μάθουν όμως παραμέτρους που δεν είχαν σκεφτεί, που θα τους προκαλέσουν διλήμματα. Οι Παρθένοι μπορεί να αντιμετωπίσουν απρόσμενες υποχρεώσεις από το σπίτι και την οικογένεια. Ο σύντροφος η οι συνεργάτες ίσως να μην σας υποστηρίζουν όσο θα θέλατε λόγω εξωτερικών συνθηκών. Γρήγορα όμως θα προκύψουν ευκαιρίες για διασκέδαση με φίλους και δημιουργική επικοινωνία και δράση. Οι Τοξότες θα έχουν διάθεση προσφοράς και αγάπης κυρίως για τα κοντινά τους πρόσωπα, δίνοντας υποστήριξη και αποπνέοντας αίσθημα αισιοδοξίας που θα τους φτιάξει την διάθεση. Θα έχουν παράλληλα την δυνατότητα μέσα από κοινωνικές σχέσεις και θα προωθήσουν την δημόσια εικόνα τους, και να εκμεταλλευτούν οικονομικές ευκαιρίες. Οι Ιχθύες μπορεί να ξαφνιαστούν από απροσδόκητες κοινωνικές υποχρεώσεις. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες μπορεί να έχουν ανάγκες η απαιτήσεις που θα αποτελέσουν επιπλέον φορτίο αρχικά, αλλά μετά θα σας υποστηρίξουν. Ευτυχώς οι φίλοι και οι παρέες θα δράσουν βοηθητικά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα