Weekend Express: 22 & 23 Ιουλίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
20/07/2023

Το weekend που έρχεται φέρνει καρμικές εξελίξεις ενεργοποιώντας την έκλειψη που έγινε στις 20 Απριλίου, με την συμμετοχή του Πλούτωνα και των δεσμών της σελήνης, με κορύφωση των όψεων στις 22 Ιουλίου.

Αυτό θα μας φέρει σε επαφή με μια μορφή τελειώματος η θανάτου και θα μας δείξει την πορεία των πραγμάτων για το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για γεγονότα που θα αφορούν πολλούς ανθρώπους, ελπίζω από τον διπλωματικό χώρο λόγω της θέσης των δεσμών στον άξονα του Ζυγού – Κριού αλλά και τον Πλούτωνα σε όψη από το ζώδιο της εξουσίας τον Αιγόκερω. Θα μπορούσε να αφορά πολεμικά γεγονότα η φυσικά φαινόμενα που όμως θα αποτελέσουν εργαλεία χειρισμού από τις εξουσίες. Επίσης το σκηνικό φέρνει απογοητεύσεις σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο, λόγω εξιδανικεύσεων η εξαπατήσεων. Αυτό δεν θα πρέπει να μας στρέψει εναντίον των δικών μας ανθρώπων, τους οποίους θα χρειαστούμε το επόμενο δύσκολο διάστημα.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα είναι στο μάτι του κυκλώνα σε σχέση με αυτή την επιρροή. Θα τους φέρει σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν για να τις αξιολογήσουν και να προχωρήσουν με η χωρίς αυτές. Οι Κριοί θα πρέπει να αποτινάξουν οικογενειακά βάρη που απορρέουν από κοινές οικονομικές υποχρεώσεις και να ακολουθήσουν την δική τους γραμμή. Αυτό μπορεί να τους φέρει σε αντιπαράθεση με τα δικά τους άτομα αλλά θα τους δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οικονομικές συνεργασίες από το παρελθόν. Οι Καρκίνοι που διανύουν περίοδο αλλαγής σε συμπεριφορές και επικοινωνία με σύντροφο και συνεργάτες θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στους κοινωνικούς τους στόχους που σχετίζονται με τις οικονομικές τους επιδιώξεις. Θα έχουν ευκαιρίες για μετακινήσεις και επαφές με φίλους όπου θα λάβουν χρήσιμες πληροφορίες. Οι Ζυγοί καλούνται να δώσουν προτεραιότητα σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για αυτούς. Μπορεί αυτό να τους φέρνει σε αντιπαράθεση με το σπίτι και την οικογένεια όπου μπορεί κάτι να θυσιάσουν. Θα έχουν διάθεση περισυλλογής και αυτοκριτικής. Οι Αιγόκεροι θα έχουν κοινωνικές η επαγγελματικές υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρελθόν. Πρέπει να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία για να αλλάξουν προσωπικές τακτικές προς εξυπηρέτηση των μακροπρόθεσμων στόχων τους. Η οικογένεια σε προτεραιότητα.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα συμμετέχουν σε κοσμικές εξελίξεις που μπορεί να μην τους αφορούν άμεσα αλλά τους επηρεάζουν. Θα πρέπει να προσέχουν σπατάλες και υπερβολές στο λόγο. Οι Ταύροι θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά και φλερτ, αλλά και δυναμικά δημιουργικές δυνατότητες. Προσοχή σε σπατάλες και αντιπαραθέσεις. Οι Λέοντες θα έχουν εξελικτικές ευκαιρίες σε θέματα καριέρας με οικονομικά οφέλη. Θα πρέπει να ασχοληθούν με τον ψυχισμό τους και να αλλάξουν φιλοσοφία, προσεγγίζοντας περισσότερο την αλήθεια τους και όχι την εικόνα τους. Οι Σκορπιοί θα έχουν ευκαιρίες για επαφές με φίλους και παρέες, αλλά η σκέψη τους θα είναι επικεντρωμένη σε θέματα εργασίας. Σκέφτονται πως θα αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους με σκοπό να κατακτήσουν πιο ψηλούς στόχους, και αυτό είναι το κύριο μέλημα τους. Οι Υδροχόοι θα έχουν προτάσεις που μπορεί να τους φέρνουν διλήμματα για το αν θα συμμετέχουν. Θα πρέπει να ασχοληθούν με πιο ουσιαστικό τρόπο με τα δικά τους άτομα, και τις ανάγκες τους. Η οικογένεια θα έρθει στο προσκήνιο και θα μειώσουν σταδιακά την κοινωνική τους δράση.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) θα έχουν βοηθητικές καρμικές εξελίξεις που θα τους οδηγήσουν σε ευεργετικές αλλαγές. Πιθανές εντάσεις και αντιπαραθέσεις θα έχουν δημιουργικά αποτελέσματα. Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν διαφωνίες η αντιπαραθέσεις με το σπίτι και την οικογένεια για οικονομικά θέματα. Μπορεί οι φίλοι και οι παρέες να λειτουργήσουν καταλυτικά ενώ θα έχουν προτεραιότητα σε σχέση με πιο προσωπικές επαφές. Ευτυχώς θα έχουν και ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά και φλερτ. Οι Παρθένοι μπορεί να έχουν λίγο έντονη διάθεση και ίσως νεύρα και εντάσεις. Θα μπορέσουν όμως να διαχειριστούν κρίσεις που αντιμετωπίζουν. Οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες είναι πιεστικές αλλά οι φίλοι και τα παιδιά, για όσους έχουν, μπορούν να βοηθήσουν. Οι Τοξότες μπορεί να έχουν ξαφνικές κοινωνικές υποχρεώσεις που ίσως να σχετίζονται με παιδιά η με επιχειρήσεις. Θα καταλάβουν πως έχει προτεραιότητα η ψυχική τους ισορροπία και η δημιουργική τους διάθεση. Παρά τις πιεστικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση. Οι Ιχθύες έχουν εξάρσεις η ανατροπές από σύντροφο και συνεργάτες, αλλά κρατούν πειθαρχημένη και οριοθετημένη στάση. Θα έχουν δημιουργικές προτάσεις για διασκέδαση, χαλάρωση και φλερτ, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα