Weekend Express: 15 & 16 Ιουλίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
14/07/2023

Το weekend φέρνει αρχικά διάθεση επικοινωνίας, επαφών και μετακινήσεων με παρέες και ομάδες και καταλήγει με συναισθηματική διάθεση για επαφή με την οικογένεια και το σπίτι.

Είναι σαν να περιμένουμε όλοι κάποιες εξελίξεις που θα μας φέρουν πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, με λίγο πιεστικό τρόπο. Τα γεγονότα που περιμένουμε μπορεί να αφορούν τους περισσότερους και θα προκαλέσουν προσωρινά διλήμματα που θα μας οδηγήσουν στις πιο κοντινές μας σχέσεις όπου νιώθουμε ασφάλεια. Μπορεί να ακούσουμε το επόμενο διάστημα για πολεμικές εξελίξεις η φυσικά φαινόμενα. Έχουμε ξαναπεί πως η εποχή δεν ενδείκνυται για διασπάσεις και ρήξεις, αφού θα χρειαστούμε την επαφή και τη αγκαλιά αυτών που έχουμε δίπλα μας για να πορευθούμε. Ας εκμεταλλευτούμε κάθε στιγμή που έχουμε με τα άτομα που μας περιβάλλουν δείχνοντας την αγάπη μας.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα έχουν συναισθηματική αλλά και κυκλοθυμική διάθεση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που θα τους οδηγήσουν τις επόμενες μέρες σε αλλαγές στην έκφραση με σκοπό την συναισθηματική επικοινωνία σε λογικά πλαίσια. Οι Κριοί ενώ στην αρχή θα έχουν επαφές και μετακινήσεις με συγγενείς η φίλους, στην συνέχεια θα έχουν συναισθηματική διάθεση και θα επιλέξουν οικογενειακές στιγμές. Θα πρέπει να περιορίσουν την τάση τους για παράπονα για να αποφύγουν διαφωνίες κυρίως με άτομα του αντίθετου φύλου. Οι Καρκίνοι που αρχικά θα έχουν κλειστή διάθεση και, κατά την διάρκεια του weekend θα δείξουν ευαισθησία και συναισθηματισμό κυρίως σε δικά τους άτομα. Μπορεί να έχουν πεσμένη ενέργεια και να επιλέξουν ξεκούραση στο σπίτι. Οι Ζυγοί θα έχουν ευκαιρία για μάθηση και επικοινωνία επιπέδου και θα λάβουν πληροφορίες που μπορεί να σχετίζονται με την δημόσια εικόνα τους η την εξέλιξη της καριέρας τους. Ευνοούνται ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Οι Αιγόκεροι μπορεί να ασχοληθούν με θέματα ρουτίνας η εργασίας, ενώ θα πάρουν συμβουλές και βοήθειες από σύντροφο η συνεργάτες. Αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να βάλουν σε νέες βάσεις τις σημαντικές σχέσεις τους.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα είναι έντονα επικοινωνιακά και με διάθεση για διασκέδαση. Μπορεί να έχουν μια τάση υπερβολής στην έκφραση τους και θα πρέπει να δίνουν χώρο και στην έκφραση των άλλων. Επίσης θα έχουν επιθυμία για διασκέδαση αλλά οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να μην είναι οι ιδανικοί. Οι Ταύροι στην αρχή θα ασχολούνται με την προσφιλή τους δράση για χρήματα, ενώ στην συνέχεια θα έχουν επικοινωνία με συγγενείς η γείτονες κυρίως για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα κάνουν αλλαγές σε αυτές τις σχέσεις προς όφελος των επιδιώξεων τους. Οι Λέοντες θα έχουν ευκαιρίες για δημιουργική επικοινωνία σε σχέση με επαγγελματικές ευκαιρίες. Παράλληλα είναι σε φάση ενδοσκόπησης και αυτό θα τους οδηγήσει να εκφράσουν πιο ανοιχτά τα συναισθήματα τους. Οι Σκορπιοί θα έχουν προτάσεις που μπορεί να τους προκαλέσουν διλλήματα για την συμμετοχή τους. Θα αλλάξουν λίγο φιλοσοφία ζωής για να εκφράζονται πιο ελεύθερα. Ευνοούνται τα ταξίδια και η μάθηση. Οι Υδροχόοι αρχικά θα έχουν ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και οικονομικά οφέλη. Κατά την διάρκεια του τριημέρου όμως θα τους απορροφήσει η επικοινωνία με σύντροφο και συνεργάτες. Θα πάρουν επιβεβαίωση αλλά θα πρέπει να ακούνε περισσότερο τους άλλους.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) θα είναι έντονα δραστήρια αλλά και με μια δόση εκνευρισμού. Θα πρέπει να διαχειριστούν με ωριμότητα τις καταστάσεις για να αποφύγουν εντάσεις. Οι Δίδυμοι θα έχουν πιθανές διαφωνίες με άτομα του σπιτιού και της οικογένειας, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό. Πιθανόν να εξοργιστούν με αυτά που θα ακούσουν ενώ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με ατυχήματα βιασύνης. Οι Παρθένοι θα έχουν έντονη ενεργητικότητα αλλά θα χαρακτηρίζονται από ανυπομονησία. Θα πρέπει να είναι συνεχώς απασχολημένοι για να εκτονώσουν την ενάργεια. Μπορεί να προωθήσουν κάποιες φιλικές σχέσεις με άτομα που ευνοούν τους στόχους τους και με τα οποία μπορούν να εκφράζονται πιο άμεσα. Οι Τοξότες μπορεί να αντιμετωπίσουν ξαφνικές κοινωνικές η επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό μπορεί να τους δημιουργήσει απρόσμενα έξοδα και να τους στρέψει εναντίον κάποιων που θεωρούν υπεύθυνους. Αλλαγές στην οικονομική διαχείριση των υποχρεώσεων προς τρίτους. Οι Ιχθύες μπορεί να δεχθούν προκλήσεις σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο. Οι άλλοι ίσως να είναι προσβλητικοί μα αποτέλεσμα να εκνευριστούν. Ευτυχώς το τριήμερο καταλήγει με ευκαιρίες για διασκέδαση και ξεκινήματα στα ερωτικά η στις σχέσεις με τα παιδιά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα