Weekend Express: 17 & 18 Ιουνίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
16/06/2023

Το τριήμερο φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη. Αυτό σημαίνει ξεκαθαρίσματα θεμάτων και ενάρξεις αλλαγών.

Από ζώδιο των Διδύμων, θέση της σκέψης, μπορεί να σχετίζεται με πληροφορίες, επικοινωνία, δημοσιογραφία αλλά και τις μετακινήσεις, (και πολλά ακόμα επικοινωνιακά). Με τις όψεις που δέχεται, θα προκαλέσει μια σύγχυση στην μετάδοση και επεξεργασία πληροφοριών, αλλά και έλλειψη αντικειμενικής κρίσης στην λήψη αποφάσεων. Επίσης δημιουργεί διλήμματα και ανταγωνισμό στην άσκηση εξουσίας, ενώ παράλληλα αυξάνει την μαχητικότητα χωρίς λογικά ερείσματα η αφορμές. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τελικές αποφάσεις, η να αφήσουμε περιθώρια αναθεώρησης σε όποιες λάβουμε, γιατί ελλοχεύουν απογοητεύσεις. Στο κοινωνικό πεδίο, μπορεί να δούμε διαπληκτισμούς, κυρίως σε νεαρές ομάδες για ασήμαντα θέματα. Ίσως στο διπλωματικό πεδίο αυτή η νέα σελήνη να αποτελέσει την έναρξη αλλαγών στα θέματα θαλάσσιων μεταφορών και ασφάλειας, που όμως θα έχουν φαινομενικά κίνητρα και σκοπούς εξυπηρέτησης συμφερόντων. Ευτυχώς από την άλλη πλευρά θα υπάρχει ροή ενέργειας στα καθημερινά θέματα, με αυτοπεποίθηση στην δράση και αξιοπρέπεια στην ανταλλαγή συναισθημάτων.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), μπορεί να λάβουν πληροφορίες που θα τους δημιουργήσουν διλήμματα για τον τρόπο που πρέπει να δράσουν. Οι Κριοί μπορεί να έχουν αποκαλύψεις από το συγγενικό η γειτονικό περιβάλλον σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι η τα παιδιά για όσους έχουν. Θα πρέπει να αποφύγουν τον παρορμητισμό και να διαφυλάξουν την δημόσια εικόνα τους. Οι Καρκίνοι θα πρέπει να κρατήσουν εχεμύθεια για προσωπικά ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά τους, αφού θα έχουν ευκαιρίες που θα πρέπει να προλάβουν. Επίσης θα πρέπει να προστατεύουν την εικόνα τους, ακόμα και απέναντι σε σχέσεις που φαίνονται αδιάφορες. Οι Ζυγοί θα έχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την καριέρα, η την κοινωνική τους εξέλιξη και τους στόχους τους. Η οικογένεια μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σύμβουλος στις ευκαιρίες που προκύπτουν, αφού δίνει προτεραιότητα στις άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις. Οι Αιγόκεροι ίσως αρχίσουν να σκέφτονται αλλαγές σε θέματα υγείας, όπως διατροφή η άσκηση, η εργασιακές προσαρμογές. Θα πρέπει να μην επηρεάζονται από φίλους και να επιστρατεύσουν την αισιοδοξία τους.

Τα σταθερά ζώδια, (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα πρέπει να σταθμίσουν τις προτεραιότητες τους σε σχέση με τις πραγματικές τους ανάγκες και να μην βλέπουν κάθε ευκαιρία που προκύπτει ως κάτι που χρειάζονται οι ίδιοι αυτή την στιγμή. Οι Ταύροι μπορεί να ακούσουν ιδέες για οικονομικό όφελος, που μπορεί να σχετίζεται με επικοινωνία η διαχείριση ακινήτων. Θα πρέπει να κάνουν σίγουρες επιλογές αφού έχουν τύχη χωρίς να χρειάζεται ανάληψη ρίσκου. Οι Λέοντες μέσα από φιλικές συναναστροφές και παρέες μπορεί να δεχθούν επιρροές σχετικά με προσωπικές η επαγγελματικές τους σχέσεις. Θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι πως τα κίνητρα των άλλων μπορεί να μην είναι αγνά και να είναι επιφυλακτικοί. Οι Σκορπιοί μπορεί να πάρουν ιδέες για οικονομικές ευκαιρίες μέσα από κατάρτιση η επαγγελματική δραστηριότητα, που μπορεί να τους εντυπωσιάζουν. Θα πρέπει να υποστηρίξουν τους στόχους που υλοποιούν ήδη και να αποφύγουν τις άγνωστες επιλογές. Οι Υδροχόοι μπορεί να θέλουν να απελευθερωθούν, μέσα από νέους τρόπους διασκέδασης, η έρωτες, ενώ όσοι έχουν παιδιά μπορεί να δουν κάτι πρωτοποριακό σε αυτά. Θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ενοχλητικούς κοινωνικούς κανόνες, χωρίς να στερηθούν κάτι, αλλά κρατώντας εχεμύθεια.

Τα μεταβλητά ζώδια, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), δέχονται πιο έντονη επιρροή από την νέα σελήνη, που τους φέρνει πιθανές λανθασμένες αλλαγές λόγω εξιδανίκευσης, η λόγω αφανών επιρροών από άτομα που έχουν όφελος από συγκεκριμένες επιλογές τους. Οι Δίδυμοι που σκέφτονται να αλλάξουν συμπεριφορά η εμφάνιση, μέσα από παρακίνηση των γύρω τους, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσουν την σκέψη τους και την εσωτερική τους παρόρμηση και να είναι επιφυλακτικοί στις εξωτερικές επιρροές. Ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις. Οι Παρθένοι ξεκινούν νέες σχέσεις με άτομα κύρους δίνοντας απλόχερα την εμπιστοσύνη τους, ενώ από την άλλη πλευρά έχουν εσωτερική ένταση που δεν τους αφήνει να κρίνουν αντικειμενικά. Θα πρέπει να μείνουν πιστοί στις ιδέες και τις απόψεις τους και να μην παρασυρθούν από πρωτοποριακές αντιλήψεις που δεν τους ταιριάζουν. Οι Τοξότες θα δεχθούν προτάσεις αλλαγών από σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες για μελλοντικά και ίσως απατηλά σχέδια, που αγνοούν τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να υπολογίσουν τις απαραίτητες δράσεις και να μην αναλάβουν νέους στόχους, χωρίς να εξασφαλίσουν τα καθημερινά. Οι Ιχθύες θα έχουν ευκαιρίες για δημιουργική διασκέδαση, αλλά και έρωτες, χωρίς φαινομενικούς κίνδυνους. Επίσης όσοι έχουν παιδιά ίσως μάθουν για οικονομικές δραστηριότητες τους. Μπορεί να μην αρκούν οι ευγενείς προθέσεις τους και να χρειάζεται μια πιο αυστηρή ματιά στα πράγματα. Οι φίλοι δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα