Weekend Express: 10 & 11 Ιουνίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
07/06/2023

Το τριήμερο φέρνει μια υπερβολή στην πολυτέλεια με τις προσωπικές φιλοδοξίες να κυριαρχούν και να εκφράζονται με διακριτικότητα και ισορροπία, αλλά και επιθυμία για κολακεία.

Τα υλικά θέματα θα μας απασχολήσουν μέσα από την επιθυμία εκπλήρωσης τους, κάνοντας μας λίγο πεζούς και απομονώνοντας μας από τις πνευματικές ανάγκες. Αυτό εκτός από σπατάλη η υπερβολές μπορεί να μας δώσει και εκπλήρωση πρακτικών στόχων με απολαβές κέρδους σε διάφορα επίπεδα.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) θα βρεθούν σε ευχάριστα ανταγωνιστικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν την έντονη δράση τους μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Θα πρέπει να προσέξουν να μην παρεκτραπούν σε υποσχέσεις η έξοδα. Οι Κριοί θα έχουν ευκαιρίες αλλά και παρακίνηση σε διασκεδάσεις όπου θα είναι το επίκεντρο. Θα θελήσουν να ανταγωνιστούν το περιβάλλον τους σε δράση αλλά και παροχές, ενώ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα. Οι Καρκίνοι ενώ εισπράττουν αυξάνοντας τα έσοδα τους, αυτό τους κάνει υπεραισιόδοξους, και πιθανόν να οδηγηθούν σε έξοδα επίδειξης σε κοινωνικό επίπεδο, για να εντυπωσιάσουν άτομα των οποίων χρειάζονται την εύνοια. Οι Ζυγοί θα κινηθούν σε παρέες και ομάδες όπου θα γίνουν το επίκεντρο, ενώ μπορεί να συνοδεύονται από σύντροφο η συνεργάτες. Θα έχουν οικονομικές προτάσεις που θα τους προκαλέσουν διλήμματα αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούν. Οι Αιγόκεροι θα κληθούν να διαχειριστούν οικονομικές προτάσεις που μπορεί να σχετίζονται με οικογενειακά ακίνητα η έξοδα των παιδιών για όσους έχουν, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τα τυχερά παιχνίδια.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα είναι στο επίκεντρο της υπερβολής σε πολυτέλεια και διασκεδάσεις χωρίς αυτό να είναι αρνητικό πέρα από τα έξοδα προς τρίτους που θα έχουν την διάθεση να κάνουν. Οι Ταύροι που παραμένουν επικοινωνιακοί και άκρως γοητευτικοί, θα έχουν συναναστροφές στο σπίτι όπου θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά με μια δόση πολυτέλειας σε αυτά που θα προσφέρουν. Αποκάλυψη μυστικών. Οι Λέοντες διατηρούν τις μέγιστες δόσεις πολυτέλειας αλλά και ενεργητικότητας κυρίως σε κοινωνικές δράσεις, ενώ θα αποπνέουν αέρα αισιοδοξίας για τους γύρω τους, παρακινώντας σε ξεφάντωμα. Οι Σκορπιοί θα έχουν την εύνοια από άτομα ισχύος με τα οποία θα έρθουν πιο κοντά απολαμβάνοντας οφέλη, οικονομικά αλλά και ηθικά. Θα πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες για σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες. Οι Υδροχόοι μπορεί να απολαύσουν υπερβολική έκφραση προσφοράς, εγγύτητας και αγάπης από σύντροφο η συνεργάτες, ενώ θα συναναστραφούν με φιλικούς κύκλους σε οικιακό περιβάλλον με χαλαρότητα και άνεση.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), θα μοιράζονται ανάμεσα στον ιδεαλισμό και την αυτοσυγκράτηση, προσπαθώντας να κρατήσουν ισορροπίες, με την λογική τους να απομακρύνεται από τις ψυχολογικές τους τάσεις. Οι Δίδυμοι θα έχουν την ευκαιρία για μετακινήσεις και επαφές με φίλους η συγγενείς, αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις όπου θα πρέπει να διατηρήσουν υψηλό προφίλ. Άτομα κύρους τους κρίνουν αλλά με διάθεση προσφοράς. Οι Παρθένοι θα πρέπει να ασχοληθούν με τις ανάγκες του συντρόφου η των συνεργατών, που μπορεί να είναι πρακτικές η συναισθηματικές. Από την άλλη πλευρά θα αναλάβουν δράση με ασχολίες που θα πρέπει να κρατήσουν μακριά από τα βλέμματα. Οι Τοξότες θα έχουν αισιόδοξη διάθεση και επιθυμία να ασχοληθούν με πνευματικά θέματα αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τους, κυρίως για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Οι Ιχθύες θα έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με καθημερινά θέματα ρουτίνας η με αλλαγές σε θέματα υγείας η διατροφής. Θα έχουν αυστηρό και συγκρατημένο προφίλ, αλλά και ρομαντική διάθεση.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα