Weekend Express: 3 & 4 Ιουνίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
02/06/2023

Το weekend θα έχει συναισθηματικό ρομαντισμό, ευχάριστες φαντασιώσεις που ηρεμούν καθώς και έμπνευση για καλλιτεχνική δημιουργία.

Η κορύφωση θα έρθει το Σάββατο με ευαισθησία και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, διάθεση προσφοράς και ικανοποίηση σε συναισθηματικές και ερωτικές επιθυμίες. Η δράση όμως θα έχει ματαιώσεις, ακυρώσεις η αναβολές, ενώ οι επιθυμούντες την εξουσία θα επιδείξουν εξαιρετική αντοχή στο να αντέξουν οτιδήποτε προκειμένου να προωθηθούν. Η πανσέληνος της Κυριακής στον άξονα Διδύμων Τοξότη, καταδικάζει κραυγαλέα την απληστία για τα ανέντιμα κέρδη. Θα ευνοήσει τα ταξίδια και τις μεταφορές, αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί η μπλοκαρισμένη ενέργεια μπορεί να φέρει ανεπιθύμητα ατυχήματα. Επίσης οι χώροι μάθησης, σχολεία και πανεπιστήμια, μπορεί να λειτουργήσουν ως μοχλός εξέλιξης γεγονότων κάθαρσης.

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), θα έχουν έφεση στην συναισθηματική έκφραση, ενώ θα ασκούν γοητεία με αποτέλεσμα να απολαύσουν ανταλλαγή αγάπης και προστασίας. Οι Κριοί θα συνδράμουν σε κρίσεις που αντιμετωπίζει η οικογένεια και το σπίτι και αυτό θα δημιουργήσει κλίμα εγγύτητας με τους οικείους τους. Η διαίσθηση τους βοηθά να ξεδιαλύνουν διλλήματα και να προτείνουν έξυπνες λύσεις. Οι Καρκίνοι θα απολαύσουν ενεργειακή και συναισθηματική ροή, ενώ θα εκφράζονται αισιόδοξα, πράγμα που θα τους κάνει ακόμα περισσότερο γοητευτικούς και ερωτικούς. Θα πρέπει όμως να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση γιατί η πανσέληνος μπορεί να τους οδηγήσει σε ψυχικό άδειασμα. Οι Ζυγοί θα έχουν ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη αλλά και επιβεβαίωση από το περιβάλλον τους, κυρίως από άτομα των οποίων χρειάζονται την εύνοια. Επίσης μπορεί να δεχθούν προτάσεις για επαγγελματικά ταξίδια η μετακινήσεις με φίλους. Οι Αιγόκεροι θα έχουν ευκαιρίες για οικονομικές συνεργασίες, αλλά και δυνατότητα για δημιουργική διασκέδαση με συναισθηματικές σχέσεις. Η οικονομική διαχείριση όμως θα πρέπει να είναι συνετή γιατί μπορεί να προκύψουν απρόσμενες υποχρεώσεις προς τρίτους.

Τα σταθερά ζώδια, (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα έχουν συναισθηματικές διακυμάνσεις, που μπορεί να πηγάζουν από αρνητικές μνήμες, με αποτέλεσμα ψυχικές εντάσεις και ίσως διαφωνίες η αποδιοργάνωση. Οι Ταύροι μπορεί να ανασύρουν παιδικές η ερωτικές μνήμες τραυματικού χαρακτήρα και αυτό να τους αποσυντονίσει. Θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσουν ευκαιρίες αποφεύγοντας την κατήφεια αφού θα έχουν βοήθειες και εύνοια από το περιβάλλον. Οικονομικά ξεκαθαρίσματα σε σχέση με συγγενείς. Οι Λέοντες που έχουν έντονη ενεργητικότητα και διάθεση για δράση, θα πρέπει να ανακόψουν για λίγο την ροή τους αφού αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια μπορεί να τους απασχολήσουν. Οι φίλοι μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και να βοηθήσουν να αναστραφεί το κλίμα με δημιουργικό τρόπο. Οι Σκορπιοί μπορεί να έχουν κυκλοθυμική διάθεση και να μιλούν με εγωισμό με αποτέλεσμα να μην έχουν κατανόηση ούτε από τους γύρω τους. Επίσης τα οικονομικά άγχη θα τους οδηγήσουν σε περιορισμούς και περικοπές, μέσα από αλλαγές διαχείρισης. Οι Υδροχόοι θα αντιμετωπίσουν πιεστικές απαιτήσεις από σύντροφο και συνεργάτες και αυτό μπορεί να τους αποδιοργανώσει σε σχέση με κοινωνικές υποχρεώσεις. Ευτυχώς όμως με την δημιουργική διάθεση που θα έχουν θα μπορέσουν να βάλουν σε νέα βάση τις σημαντικές τους σχέσεις.

Τα μεταβλητά ζώδια θα πρέπει να κρατήσουν ισορροπίες ανάμεσα στην αυτοκριτική και την αυτοσυγκράτηση από την μια πλευρά και από την άλλη την διάθεση προσφοράς και θυσίας από την οποία διακατέχονται. Θα επανεξετάσουν τους στόχους τους για το πόσο πραγματοποιήσιμοι είναι. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να είναι οριοθετημένοι στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις αλλά και στις σχέσεις με άτομα κύρους, διατηρώντας εχεμύθεια για τα προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Μέσα από συνήθεις δραστηριότητες και ασχολίες ρουτίνας θα απολαύσουν χαλάρωση και θα πάρουν ικανοποίηση. Οι Παρθένοι θα πρέπει να διαχειριστούν την σπατάλη ενέργειας σε κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και να μετριάσουν τον εγωισμό τους σε σχέση με άτομα ισχύος. Θα έχουν ευκαιρίες για μετακινήσεις και επαφές που θα τους ηρεμήσουν από την ψυχική ένταση που διακατέχονται αυτό το διάστημα. Οι Τοξότες που μπορεί να βιώνουν ενοχές για συμπεριφορές τους, ίσως να έχουν κλειστή διάθεση. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες όμως, φέρονται με ανιδιοτέλεια και τους βοηθούν ακόμα και για προσωπικά τους ζητήματα. Οι Ιχθείες θα έχουν την ευκαιρία για ποιοτική ψυχαγωγία και συγκρατημένη διασκέδαση. Κάποιες διαφωνίες με το σπίτι και την οικογένεια που μπορεί να σχετίζονται με θέματα καθημερινότητας ίσως τους οδηγήσουν να αναθεωρήσουν την στάση τους σε σχέση με τους οικείους τους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα