Weekend Express: 27 και 28 Μαΐου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
25/05/2023

Διαφορετικές επιρροές έχουμε αυτό το τριήμερο για την κάθε ιδιότητα ζωδίων με τους περισσότερους από εμάς να επικεντρωνόμαστε σε ασχολίες κυρίως, παρά να μοιραζόμαστε κοινές δραστηριότητες. Όλο το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια υποβόσκουσα αντιπαλότητα που μπορεί να εκφράζεται άλλοτε με εσωτερικές συγκρούσεις και άλλοτε με διαπροσωπικές αντιπαλότητες.

Συγκεκριμένα τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), θα χαρακτηρίζονται από δεκτικότητα στην σκέψη, ενώ θα έχουν θετικές προς τους άλλους διαθέσεις και επικοινωνιακή έκφραση. Αυτό θα τους κάνει ευχάριστους στο περιβάλλον τους και θα τους δώσει πρακτικές αλλά και συναισθηματικές ευκαιρίες για υλικές επιτυχίες και ψυχικές απολαύσεις. Οι Κριοί θα έχουν δημιουργική και αισιόδοξη διάθεση που μπορεί να προτιμήσουν να την μοιραστούν με την οικογένεια, το σπίτι και τα παιδιά. Οι ελεύθεροι θα έχουν διάθεση αλλά και ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι και έρωτα αλλά και εύνοια στα τυχερά παιχνίδια. Οι Καρκίνοι θα διακατέχονται από αυτοπεποίθηση, θα έχουν προστατευτική διάθεση και οι επαφές που μπορεί να είναι με συγγενείς η γείτονες, θα τους φέρουν ευχάριστα στο επίκεντρο ενώ παραμένουν γοητευτικοί. Θα πρέπει να έχουν όμως αυτοσυγκράτηση στα έξοδα αλλά και στην υπεραιοδοξία. Οι Ζυγοί που εμπνέουν εμπιστοσύνη στους γύρω τους τελευταία, θα απολαύσουν αναγνώριση από άτομα υπολογίσιμα για τους ίδιους, που μπορεί να μοιραστούν μαζί τους προσωπικές πληροφορίες. Θα πρέπει όμως να παραμείνουν αντικειμενικοί στην κρίση τους και να κρατήσουν ουδέτερη στάση στα ερεθίσματα. Οι Αιγόκεροι θα έχουν ευαίσθητη διάθεση και πιθανόν να αναζητήσουν πνευματική επικοινωνία η ποιοτική ψυχαγωγία. Θα κερδίσουν αναγνώριση και θα απολαύσουν φροντίδα από σύντροφο και συνεργάτες, με των οποίων όμως το έμμεσο περιβάλλον θα πρέπει να κρατήσουν ισορροπίες.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), που έχουν αρχίσει να έχουν έντονα ενεργητικές διαθέσεις αλλά και εξελίξεις, θα εκμεταλλευτούν ευκαιρίες για επικοινωνία και σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά θα έχουν και δυνατότητες χαλάρωσης και απόλαυσης. Οι Ταύροι που μπορεί να πέρασαν από μια ένταση που ίσως να σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι, θα έχουν την ευκαιρία αμβλύνουν τις αντιπαραθέσεις και να αποκαταστήσουν την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη με αυτούς που τους ερέθισαν. Παράλληλα όμως θα έχουν ζωτικότητα και επιθυμία για παιχνίδι και διασκέδαση, ενώ στο ερωτικό παιχνίδι, έχουν το πάνω χέρι. Οι Λέοντες που διατηρούν αισιόδοξη ενεργητικότητα, θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να εκμεταλλευτούν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και να αντιμετωπίσουν απρόοπτα έξοδα. Ευτυχώς όμως θα έχουν τύχη στο να λάβουν συμπαράσταση η βοήθεια από αξιόπιστα άτομα με ειλικρινείς διαθέσεις. Οι Σκορπιοί θα επιλέξουν να κινηθούν σε παρέες η ομάδες και να συναναστραφούν με φίλους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Oι πιο στενές σχέσεις, σύντροφος η συνεργάτες, μπορεί να είναι λίγο φορτισμένες και οι κοινοί γνωστοί διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο. Θα πρέπει να αποφύγουν τα τυχερά παιχνίδια και μετριάσουν την υπεραισιοδοξία τους. Οι Υδροχόοι μπορεί να έχουν σκέψεις και διλήμματα σε σχέση με την επικοινωνία τους επειδή οι ίδιοι έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Αυτό μπορεί να τους κάνει λιγότερο κοινωνικούς από ότι συνήθως. Ο διάλογος με την οικογένεια και το σπίτι θα δώσει λύσεις.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), θα έχουν να διαχειριστούν πιεστικές καταστάσεις ενώ θα αντιμετωπίζουν αυστηρή κριτική από το περιβάλλον τους. Αν παραμείνουν οριοθετημένοι με πειθαρχημένη δράση θα καταφέρουν να επιβληθούν και να αναγνωριστούν. Οι Δίδυμοι μπορεί να έχουν διαφωνίες με την οικογένεια για προτεραιότητες η οικονομική διαχείριση. Τα κοινωνικά θέματα χρειάζονται οριοθέτηση και τα κοινά έξοδα ίσως μπορούν να περιοριστούν. Οι Παρθένοι μπορεί να είναι λίγο κυκλοθυμικοί και αυτό μπορεί να παγώσει τα κοντινά τους άτομα ενώ και οι ίδιοι μπορεί να επιδιώξουν λίγη απομόνωση. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις όμως θα χρειαστούν συνεργασία και θα πρέπει να μην φορτίζονται από τις προσωπικές διαφωνίες. Οι Τοξότες μπορεί να αντιμετωπίσουν απρόοπτες υποχρεώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, που ίσως αυξήσουν τα έξοδα. Θα πρέπει να διαχειριστούν με φειδώ τους πόρους τους και να αποφύγουν τις υπερβολές η την επίδειξη. Άτομα ισχύος η ηλικιωμένοι μπορεί να κάνουν κριτική. Οι Ιχθύες που σοβαρεύουν όλο και περισσότερο, μπορεί να ξενίζουν τους δικούς τους με αποτέλεσμα τις αλλαγές στην συμπεριφορά τους. Καλύτερα να ασχοληθούν με δραστηριότητες ρουτίνας που μπορούν να συμμετέχουν και οι γύρω τους και να αποφύγουν τις σοβαρές συζητήσεις και την κριτική.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα