Weekend Express: 10 και 11 Δεκεμβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
09/12/2022

Μετά από μια σκληρή πανσέληνο στις 8 Δεκεμβρίου, που ανέδειξε αιτίες που μας διαχωρίζουν και μας απομακρύνουν και δημιούργησε ρίξεις για τις οποίες μετανιώνουμε, έρχεται η ευκαιρία να ξεδιπλωθεί το συναίσθημα, και να μας φέρει πιο κοντά.

Οι εκδηλώσεις προσέγγισης θα είναι έντονες, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα καλύψουν τις αποστάσεις που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Αυτή η ευκαιρία θα κρατήσει λίγο, και αμέσως μετά θα επανέλθουμε στα δικά μας, όπου η επικοινωνία θα γίνει πάλι ψυχρή, εγωιστική και κερδοσκοπική ακόμα αφού θα σκεφτόμαστε τι έχουμε να κερδίσουμε και όχι τι μπορούμε να προσφέρουμε. Ειδικά στο τέλος του τριημέρου θα κινούμαστε ανάμεσα στη ρομαντική διάθεση συγχώρεσης, προσφοράς και αγάπης, και στον φόβο απόρριψης, τις κρίσεις πανικού και την αγοραφοβία. Μπορεί να δούμε σκηνές πίεσης η καταστολής κοινού η γυναικών που θα διεγείρουν αισθήματα συμπαράστασης και συμπάθειας.

Κριός

Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν φέρνοντας συγγενείς και μνήμες από το παρελθόν, μάλλον με δική σας πρωτοβουλία, για να λύσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε σχέσεις. Θα πρέπει να διαχειριστείτε την ένταση που σας δημιουργεί η επιθυμία να κλείσετε υποθέσεις και να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας, και επιλέξτε την αισιόδοξη πλευρά.

Ταύρος

Αρκετές μετακινήσεις και επαφές με φίλους επιφυλάσσει το τριήμερο. Θα σας χρειαστούν άτομα που αντιμετωπίζουν κρίσεις και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε λογική και πειθαρχημένη στάση διατηρώντας τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσφορά και την αυτοπροστασία. Θα κερδίσετε αποδοχή και σεβασμό σε κοινωνικό επίπεδο. Προσοχή στα απρόοπτα έξοδα που δεν υπολογίσατε.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες στα οικονομικά αλλά και διευθετήσεις στις οφειλές θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Μπορεί να έχετε επαφές με συγγενείς που θα έχουν κάποια απαίτηση η παράκληση. Μυστικά που διατηρείτε, μην τα αποκαλύψετε για να βγείτε από την δύσκολη θέση, αλλά σκεφτείτε όλα τα επακόλουθα. Οι φίλοι σας στηρίζουν.

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες θα είστε κυκλοθυμικοί, τι πρωτότυπο για τα Καρκινάκια, και θα εκφράζεστε αυθόρμητα και δυναμικά για ότι νιώθετε. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με σύντροφο, οικογένεια η φίλους. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε ψυχική ταραχή η άγχη που δεν μοιράζεστε. Οι άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν αν μιλήσετε μαζί τους.

Λέων

Μετά από τις πολλές επαφές των τελευταίων ημερών, θα έχετε τάση απομόνωσης και περισυλλογής. Θα κάνετε αυτοκριτική σκεπτόμενοι αν τα έχετε κάνει όλα όπως πρέπει, αλλά αποφύγετε τις ενοχές. Καλύτερα να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Την επόμενη εβδομάδα θα βγείτε δημιουργικά στο προσκήνιο.

Παρθένος

Το weekend σας φέρνει σε επαφή με φίλους και ομάδες. Θα έχετε προτάσεις και ευκαιρίες όπου θα σας συνοδεύει ο σύντροφος για όσους είστε δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από διασκέδαση και φλερτ που μπορεί να έχουν μέλλον. Θα κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στο παιχνίδι και το κύρος σας.

Ζυγός

Οι ημέρες αυτές είναι από εσάς αφιερωμένες στο σπίτι και την οικογένεια. Θα έρθετε κοντά με τους οικείους σας και θα ασχοληθείτε με την επικοινωνία και τις δραστηριότητες μαζί τους, ίσως διακοσμώντας το σπίτι. Κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν δεν σας βγάζουν από το πρόγραμμα σας.

Σκορπιός

Θα έχετε διάθεση για φιλοσοφική επικοινωνία η ποιοτική ψυχαγωγία. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που ταιριάζουν με την κουλτούρα σας και θα διασκεδάσετε με δημιουργικό τρόπο ενώ δεν απουσιάζει και το ερωτικό στοιχείο. Θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και ερωτική επικοινωνία όσοι είστε αδέσμευτοι, αλλά και οι δεσμευμένοι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Τοξότης

Πιθανές κρίσεις του συντρόφου η των συνεργατών μπορεί να σας απασχολήσουν. Ίσως έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα και εσείς ασχολείστε με αυτά έτσι και αλλιώς αυτή την περίοδο. Αν σκέφτεστε πόσο να εξασκήσετε την έμφυτη γενναιοδωρία σας θα πρέπει να προστατέψετε πρώτα τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας.

Αιγόκερως (ή Αιγόκερας)

Αρχίζετε να είστε πιο επικοινωνιακοί αλλά και γοητευτικοί και αυτό σας κάνει να βλέπετε τις ευκαιρίες που έρχονται. Κάποιες αλλαγές στην διάθεση η τη στάση του συντρόφου η των συνεργατών, που μπορεί να σας φέρουν σε αμηχανία, μπορείτε να τις χειριστείτε με τρόπο επικερδή για εσάς. Ευχάριστες επισκέψεις με συγγενείς.

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες θα θέλετε να αποφύγετε την πολυκοσμία, πράγμα σπάνιο για τους κοινωνικούς Υδροχόους μας, αλλά θα προτιμήσετε πιο προσωπική επικοινωνία η απομόνωση. Μπορεί να σας απασχολήσουν αδιαθεσίες η ιώσεις, που όμως δεν θα είναι σοβαρές. Όσοι εργάζεστε θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες και απολαβές.

Ιχθύες

Ευκαιρίες για διασκέδαση θα έχετε τις επόμενες ημέρες. Οι φίλοι σας δείχνουν εκτίμηση και αναγνώριση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας κάνει το επίκεντρο. Εκμεταλλευτείτε το με φλερτ όσοι είστε αδέσμευτοι, αλλά και στα τυχερά παιχνίδια, πάντα με μέτρο όμως. Όσοι έχετε παιδιά μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα