Weekend Express: 3 και 4 Δεκεμβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
02/12/2022

Επιτέλους αποφόρτιση! Μετά από την ένταση και τις διαφωνίες των τελευταίων ημερών, έρχεται ένα τριήμερο, που η ελεγχόμενη μεταβολή συναισθημάτων θα βοηθήσει να ληφθούν πρωτοβουλίες προσέγγισης με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Θα υπάρχει διάθεση για αγάπη και προστασία καθώς και ανταπόκριση στις ερωτικές επιθυμίες. Από την άλλη πλευρά η δράση θα συναντάει την οργάνωση, και σε συνδυασμό με την όρεξη που θα κυριαρχεί στους περισσότερους θα είναι ευκαιρία να απολαύσουμε ενεργητικές δραστηριότητες που χρειάζονται σθένος, σωματικό η ψυχικό.

Κριός

Η αυτοέκφραση θα είναι πηγαία και με λίγη υπερβολή. Θα έχετε όμως την τύχη με το μέρος σας. Μπορεί να έχετε ευχάριστες μετακινήσεις και επαφές με αξιόλογα άτομα και θα ασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα ψυχαγωγικού η φιλοσοφικού χαρακτήρα. Τα ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό ευνοούνται, η μπορεί να τα οργανώνετε τώρα μαζί με άλλους.

Ταύρος

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και να ξεκουραστείτε, αλλά και να κάνετε ενδοσκόπηση. Μπορεί να υποστηρίζετε αθόρυβα τον σύντροφο η κοντινά σας πρόσωπα, σε κρίσεις που αντιμετωπίζουν. Τα έξοδα που προκύπτουν προσφέρουν βοήθεια σε άτομα που το αξίζουν και δεν σας κάνουν φτωχούς. Σταματήστε να γκρινιάζετε για τα λεφτά πια!

Δίδυμος

Η συναναστροφή με φίλους και παρέες θα σας φέρει ευκαιρίες για σύσφιξη σχέσεων με η χωρίς υπονοούμενα… Οι προτάσεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Εσείς περιέργως ενώ θα είστε ενεργητικά δραστήριοι, θα δείχνετε οριοθετημένοι και θα μπερδεύετε τον κόσμο. Έχετε γίνει πιο ώριμοι και λογικοί και απολαμβάνετε επιβεβαίωση από το κοινό.

Καρκίνος

Θα σας απασχολήσουν κοινωνικές η επαγγελματικές υποχρεώσεις που όμως δεν σας αγχώνουν, αντιθέτως θα ανταποκριθείτε ευχάριστα χωρίς να παραμελήσετε τις συνήθειες σας αφού θα έχετε καλό προγραμματισμό και οργάνωση. Συζητήστε με σύντροφο η κοντινά άτομα τις εσωτερικές ανησυχίες η προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πάρετε βοήθεια.

Λέων

Οι κοντινές σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν προκαλέσει ασφυξία τον τελευταίο καιρό. Αυτές τις μέρες θα βρείτε διέξοδο με πολύ κέφι μαζί με φίλους η συγγενείς και θα γίνετε το επίκεντρο. Η διασκέδαση, το φλερτ και τα τυχερά παιχνίδια θα είναι το πεδίο σας. Θα μπορέσετε να εκδηλωθείτε ασκώντας γοητεία και θα πάρετε ευρεία επιβεβαίωση. Απολαύστε το!

Παρθένος

Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας αυτές τις μέρες. Θα ασχοληθείτε με τους οικείους σας, προσφέροντας αλλά και παίρνοντας φροντίδα. Η αυστηρή καθημερινότητα που ζείτε βρίσκει ανάπαυλα για λίγο για να καλλωπίσετε η να οργανώσετε τον χώρο σας μαζί με τους δικούς σας και να το απολαύσετε.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες μπορεί να προκύψουν ξαφνικές υποχρεώσεις του συντρόφου η των κοντινών σας προσώπων και να αναλάβετε δράση. Μπορεί να συμμετέχουν σε αυτές συγγενείς η γείτονες. Θα καταφέρετε όμως να διατηρήσετε ισορροπίες αλλά και να δημιουργήσετε ευχάριστη ατμόσφαιρα κερδίζοντας σεβασμό αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

Σκορπιός

Θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες αλλά και επαφές που θα σας ανεβάσουν την αυτοεκτίμηση. Τα χρειάζεστε και τα δύο! Μπορεί τα πράγματα να μην γίνονται όπως θα θέλατε, αλλά μπορείτε να προσαρμοστείτε αλλάζοντας λίγο τις πεποιθήσεις σας, και να κερδίσετε. Επίσης θα έχετε το χρόνο για να οργανώσετε τη δουλειά σας για το επόμενο διάστημα.

Τοξότης

Είστε λαμπεροί, γοητευτικοί και επικοινωνιακοί και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα θελήσετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι και φλερτ. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αμβλύνετε τις αιχμές που αντιμετωπίζετε από σύντροφο και κοντινά άτομα, ελαφρύνοντας την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες θα έχετε κλειστή διάθεση. Θα αναπολείτε το παρελθόν με νοσταλγία, και μπορεί να αναζητήσετε συγγενείς η οικογενειακές επαφές. Μπορεί να μοιραστείτε μυστικά από το παρελθόν που θα σας κάνουν πιο επιφυλακτικούς. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας και όχι τις παροτρύνσεις των άλλων.

Υδροχόος

Επισκέψεις σε φίλους και ανταλλαγή απόψεων φέρνει το τριήμερο. Οι δεσμευμένοι μπορεί να συνοδεύστε από τον σύντροφο που σας υποστηρίζει και σας ανεβάζει. Επίσης κοντινές μετακινήσεις είναι πιθανές που μπορεί να σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον αλλά σας φέρνουν σε επαφή με άτομα που υπάρχει ερωτική διάθεση.

Ιχθύες

Το τριήμερο σας φέρνει συναναστροφές με άτομα κύρους που μπορεί να σχετίζονται με την καριέρα σας. Μπορεί να σας προτείνουν συνεργασίες με αμοιβαίο οικονομικό όφελος. Από την άλλη πλευρά προκύπτουν έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι η την επαγγελματική στέγη. Κάντε καλό προγραμματισμό.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα