Weekend Express: 27 και 28 Αυγούστου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
25/08/2022

Το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου έρχεται με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, για να μας δείξει τα πεδία της έντασης της στέρησης και της αντιπαράθεσης που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα.

Οι επιθυμίες μας και οι ανάγκες προσκρούουν σε περιορισμούς από την εξουσία (Κρόνος – Αφροδίτη) που θέλει να επαναφέρει το προ καλοκαιριού σκηνικό, και δέχονται ανατροπές από τους κάτοχους των πλουτοπαραγωγικών πηγών που υπηρετούν την στυγνή κερδοσκοπία επιβάλλοντας στερήσεις (Κρόνος – Ουρανός). Αυτό θα είναι αισθητό περισσότερο στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις ανατροπές και τις απώλειες – περιορισμούς. Οι Ταύροι περισσότερο θα βγάλουν μια πρωτόγνωρη για το ύφος τους επαναστατική συμπεριφορά καθώς θα νιώθουν να τους τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια. Θα κάνουν την εμφάνισή τους άτομα που θα θέλουν να επιβάλλουν την εξουσία τους στους άλλους με πιεστικό τρόπο διεγείροντας επώδυνους κοινωνικούς διαχωρισμούς (Πλούτωνας) και αυτό θα εγείρει συγκρούσεις και καβγάδες. Λογικό αυτό, αν λάβουμε υπόψιν μας πως είναι η τελευταία επιστροφή των παραθεριστών σε ένα σκηνικό που έχει διαμορφωθεί ώστε να υπηρετούν οι πολλοί την αισχροκέρδεια των λίγων (ψεύτης Ποσειδώνας στο ζώδιο που κυβερνά, τους Ιχθύς) και θα μας συντροφέψει όλο τον χειμώνα.

Η αρχή γίνεται με την επιστροφή της οικονομικής βοήθειας που πήραμε με τον Κορωνοϊό, αφού ταΐσαμε όλοι μας τρεις έξυπνους παροχείς ενέργειας. Η μόνη ενέργεια που είναι εύστοχη και μπορούμε να υπολογίζουμε είναι η επικοινωνία σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο, ιδίως από τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ενώ στο πεδίο της επίσημης πληροφόρησης ο ψεύτης Ποσειδώνας ακολουθεί το δρόμο της εξαπάτησης (η βουλή ανοίγει μια εβδομάδα νωρίτερα για τις υποκλοπές, η Ευρώπη μας κουνάει το δάκτυλο, και τα καλοπληρωμένα μέσα μαζικής παραπλάνησης ασχολούνται με βίαιες ενέργειες μεταξύ ερωτικών αντεκδικήσεων για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη). Αν λάβουμε υπόψιν μας πως ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι ανάδρομοι μπορούμε να φανταστούμε τα ξεσπάσματα αλήθειας, έντασης και βίαιης αντιπαράθεσης που θα έρθουν στα τέλη Οκτωβρίου -εκλογές;-, στις αρχές Δεκεμβρίου –αποκάλυψη ψεμάτων- και αρχές Ιανουαρίου 2023 –αρχή απελευθέρωσης-.

Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τη λογική και τα κοινωνικά όρια…

Πρέπει να κρατηθούμε από την μεταξύ μας επικοινωνία με διττό τρόπο, δηλαδή να βλέπουμε την πίσω πλευρά των πραγμάτων που μας σερβίρονται. Και να ξέρουμε πως η αλήθεια είναι αυτό που δεν ακούγεται η διώκεται και όχι αυτό που επιβάλλεται ως αλήθεια. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τη λογική και τα κοινωνικά όρια (Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου) και να είμαστε καχύποπτοι με τις νέες ρευστές ιδέες όπου όλα είναι λογικά και δίκαια, και έρχονται ως νέος Θεός (Ποσειδώνας). Ιδιαίτερα τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, κυρίως Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), θα είναι στο μάτι του κυκλώνα της σύγκρουσης πληροφοριών για την αναζήτηση της αλήθειας. Στο τέλος οι Δίδυμοι, που θα έχουν έφεση στην αυστηρή κριτική που όμως δεν σοκάρει και θα αναλάβουν με επιτυχία δημιουργικές πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα.

Προσοχή αυτό το τριήμερο στις αντιπαραθέσεις λόγω εγωισμού και αλαζονείας, που θα πρέπει να δώσουν την θέση τους στον διερευνητικό διάλογο. Τα ταξίδια ευνοούνται και προβλέπεται πως η επιστροφή θα είναι ομαλή. Οι επιθυμίες θα αρχίσουν να δυσκολεύονται να εκπληρωθούν. Οι σταθερές αξίες και ότι μας έκανε να νιώθουμε ασφάλεια διασαλεύονται, και η μόνη δύναμη που θα έχουμε είναι ο ένας τον άλλο, ευτυχώς με εύνοια στην υγιή επικοινωνία, αφού θα είμαστε όλοι πιο διαλλακτικοί και θα μπορούμε να μπούμε στη θέση του άλλου. Ας επενδύσουμε στην υγιή ενέργεια του Ποσειδώνα που είναι η συγχώρεση, η προσφορά και η θυσία από άνθρωπο σε άνθρωπο και όχι η θυσία της λογικής στο βωμό του κέρδους. Αυτό το τριήμερο αποτελεί την απαρχή των αλλαγών για ένα πιο αληθινό κόσμο με περισσότερη δικαιοσύνη. Αυτό βέβαια θα έρθει μέσα από ένταση των συγκρούσεων, αλλά μόνο έτσι κατακτούμε το καλύτερο, αφού κανείς δε θα μας το δώσει από μόνος του.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα