Weekend Express: 20 και 21 Αυγούστου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
18/08/2022

Το τριήμερο ξεκινάει με ένα δραστήρια αυθόρμητο συναίσθημα να κυριαρχεί.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) του τελευταίου δεκαημέρου κυρίως θέλουν να εμβαθύνουν στις σχέσεις τους με μια τάση ελέγχου η χειραγώγησης και θα πρέπει να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην θέληση και την ισχυρογνωμοσύνη, έχοντας έλεγχο κατά πόσο η δράση τους πυροδοτείται από προσωπικά κίνητρα. Μπορεί να νιώσουν αμυνόμενοι η να βιώσουν απρόσμενες ανατροπές από το εγγύς περιβάλλον τους. Αυτά ευτυχώς από το Σάββατο αρχίζουν να υποχωρούν και θα αρχίσουν όλοι – κυρίως τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), να μπαίνουν στη θέση του άλλου, η δράση θα γίνει πιο ευέλικτη, και θα βρίσκονται λύσεις.

Η επικοινωνία από την μια πλευρά θα έχει δυνατότητες εμβάθυνσης και ανάλυσης των δεδομένων αλλά από την άλλη θα σερβίρονται εύκολες απαντήσεις οι οποίες θα περιέχουν παραπλάνηση η εξαπάτηση. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε περισσότερο την γνώση που έχουμε για τα πράγματα και όχι τις πληροφορίες που μας κάνουν να αμφισβητούμε την λογική μας. Ευτυχώς οι επιθυμίες και οι ανάγκες θα τύχουν ολοκλήρωσης. Οι πρωτοβουλίες εκπλήρωσης των στόχων θα εκφράζονται με αυτοπεποίθηση και αρχοντιά και θα συνοδεύονται από εύνοια και τύχη, με την υλική και φυσική αφθονία να δίνουν κέρδη στους τολμηρούς.

Τελειώνοντας το τριήμερο μπορεί να ακούσουμε πληροφορίες που θα ασκούν έντονη επιρροή στο κοινό και ίσως αφορούν γυναίκες. Ίσως δούμε να εντείνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα σε ιδεολογίες παραδόσεις και νέες απόψεις. Για να έχουμε ευθυκρισία θα πρέπει να δούμε τα πράγματα με ορθολογισμό και λογική. Η αίσθηση πως γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα και μπορούμε να κρίνουμε σωστά είναι ο ιδανικός τρόπος για να γίνουμε αντικείμενο παραπληροφόρησης.

Αυτό το τριήμερο θα αντιληφθούμε μια διάσπαση που θα δημιουργήσει δύο αντίπαλες πλευρές οι οποίες θα δραστηριοποιηθούν με αμοιβαία επιθετικότητα που θα κορυφώσει την ένταση σε μια διάρκεια μέχρι την 25η Μαρτίου.

Κριός

Τύχη και ευκολίες για κάθε δημιουργική πρωτοβουλία, και ειδικά στη διασκέδαση, στον έρωτα, τις σχέσεις με τα παιδιά, αλλά και υψηλό επίπεδο αντίληψης φιλοσοφικών θεμάτων. Στα πρακτικά θέματα μπορεί να έχετε αλλαγή προγράμματος η καθυστερήσεις χωρίς προφανή λόγο. Εμπιστευτείτε τους φίλους σας και μην παρασύρεστε από την ρομαντική διάθεση που σας επηρεάζει.

Ταύρος (εν υαλοπωλείο)

Ευτυχώς από το Σάββατο αρχίζετε να ηρεμείτε. Η πόλωση δίνει την θέση της στην προσαρμογή και γίνεστε πιο ευέλικτοι. Θα έχετε την ευκαιρία για μετακινήσεις και επαφές κυρίως με την οικογένεια που είναι πηγή χαράς και ταύτισης. Δημιουργική επικοινωνία που σας κινητοποιεί να δράσετε καλό θα ήταν να βασίζεται στις αρχές σας και όχι στις παροτρύνσεις των φίλων.

Δίδυμοι

Η ψυχική ταραχή που είχατε αρχίζει να μετουσιώνεται σε ενεργητική δράση που θα σας κάνει τούρμπο και θα σας συνοδεύει μέχρι την 25η Μαρτίου, ενώ θα εκτονωθεί στους μακροπρόθεσμους στόχους σας και σε κοινές δραστηριότητες με νέες ομάδες ανθρώπων στις οποίες θα ενταχθείτε. Μην μπείτε στην παγίδα να αλλάξετε τώρα τη δημόσια εικόνα σας γιατί ακόμα διαμορφώνετε τον νέο σας εαυτό.

Καρκίνος

Ενώ μέχρι τώρα είχατε συναναστροφές με φίλους και παρέες, το διήμερο θα έχετε κλειστή διάθεση και θα επιλέξετε την απομόνωση. Μπορεί να κάνετε αυτοκριτική και να αξιολογείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους κυρίως συγγενείς. Θα πρέπει να αφεθείτε στην διάθεση συγχώρεσης που θα έχετε και όχι στην λογική κρίση των πραγμάτων για να ξεπεράσετε κρίσεις στις σχέσεις σας. Οπλιστείτε με ηρεμία γιατί αρχίζει ένα διάστημα εσωτερικών συγκρούσεων.

Λέων

Η γοητεία που ακτινοβολείτε σας δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και κοινωνική αναγνώριση. Έχετε την επιθυμία να ολοκληρώσετε κάποια θέματα με τον δικό σας τρόπο και ίσως δεν κατανοείτε την θέση της άλλης πλευράς. Έχετε περισσότερες πιθανότητες επίτευξης των αισιόδοξων εκδοχών που έχετε στο μυαλό σας και λιγότερες να κινδυνέψετε από κρίσεις που σας επισημαίνουν οι άλλοι. Αποφύγετε τον τζόγο και υπολογίστε τα έξοδα.

Παρθένος

Η θετική διάθεση και οι αισιόδοξες σκέψεις και δράσεις σας έχουν φτιάξει την ψυχολογία και μπορείτε να βοηθήσετε και τους γύρω σας. Αυτό το διήμερο θα αρχίσετε να μοιράζετε την δράση σας σε διαφορετικά πράγματα. Θα έχετε από τον φιλικό κύκλο αξιόλογες γνωριμίες για σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε δεσμεύσεις αν δεν είστε σίγουροι για τις ευθύνες που συνεπάγονται.

Ζυγός

Αρχίζετε να νιώθετε αυτοπεποίθηση και κερδίζετε αναγνώριση από άτομα κύρους. Θα συμμετέχετε σε διαλόγους, θα εκφραστείτε δομημένα και θα ταυτιστείτε με αξιόλογα άτομα. Αυτό ίσως προκαλέσει ζήλια σε όσους θέλουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να υπάρξουν πισώπλατες ίντριγκες για τον δυναμισμό που αρχίζετε να εκδηλώνετε. Υποστήριξη από την οικογένεια.

Σκορπιός

Ενώ προκύπτουν ευκαιρίες για διασκέδαση εσείς έχετε το μυαλό σας στην δουλειά η σε οργανωτικά ζητήματα. Κάποια διλήμματα που θα σας βάλουν οι άλλοι, σύντροφος η συνεργάτες, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με λογική αυτοπροστασίας. Να είστε σε επιφυλακή γιατί μπορεί να φορτωθείτε ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Κάντε καλό προγραμματισμό στις μετακινήσεις σας. Ευκαιρίες για εκδρομές με φίλους.

Τοξότης

Έρχεται ένα πολύ αισιόδοξο τριήμερο. Μπορείτε να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να παίξετε τυχερά παιχνίδια και να κάνετε ότι σας δίνει χαρά . Η τύχη θα σας φέρει σε επικοινωνία με άτομα κύρους που μπορεί να σας προτείνουν συνεργασία που θα αναβαθμίζει τη δημόσια εικόνα σας. Είναι πιθανό να σας απασχολήσουν θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, για μη ξεκάθαρους λόγους. Επιστρατεύστε την λογική σας και μην επηρεάζεστε από τους άλλους.

Αιγόκερως

Το σπίτι και η οικογένεια είναι τ κέντρο του ενδιαφέροντος σας. Έχετε αναγνώριση και είστε πηγή σταθερότητας και αισιοδοξίας για αυτούς. Αυτό το τριήμερο σας χρειάζονται ακόμα περισσότερο. Πιθανό να βρεθείτε μαζί σε κοινωνικές υποχρεώσεις, και θα τους υποστηρίξετε με την παρουσία σας. Αν αντιμετωπίσετε μικροαδιαθεσία θα έχετε τόση δημιουργική ενέργεια που θα είναι παροδική. Πιθανές ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη.

Υδροχόος

Ευχάριστη ερωτική επικοινωνία θα σας δώσει την ευκαιρία για διασκέδαση. Όσοι έχετε παιδιά μπορεί να χαρείτε με μια επιτυχία τους. Εκδρομές με φίλους μπορεί να φέρνουν προξενιά στους αδέσμευτους. Προσοχή σε υπεραισιοδοξία και γρήγορες αποφάσεις. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τη φροντίδα και την αγάπη των δικών σας ανθρώπων, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε παρεξηγήσεις. Δεν έχετε αρκετή ευθυκρισία σε οικονομικά θέματα, γι’ αυτό αποφύγετε τυχερά παιχνίδια.

Ιχθύες

Αυτό το τριήμερο θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Ίσως κάποιοι από τους οικείους σας χρειάζονται την βοήθεια σας, οικονομική η ηθική. Αλλά και εσείς βρίσκετε ανακούφιση από την απομόνωση που έχετε επιλέξει. Θέλετε να προσφέρετε την φροντίδα σας σε κάτι που σας είναι γνώριμο και ξέρετε πως να συμβουλέψετε. Θα έχετε καλή διάθεση και τύχη σε θέματα οικονομίας και αξιών. Ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα