Υδροχόος | Το ζώδιο του μήνα!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
22/01/2024

Υδροχόοι χρόνια σας πολλά!

Χρόνια σας πολλά νεροκουβαλητές του Ουρανού!

Υδροχόοι μου τα γενέθλιά σας ξεκίνησαν και θα είστε αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές του 2024. Ο Πλούτωνας στο δικός σας ζώδιο θα αλλάξει τις ζωές σας εκ βαθέων από 21 Ιανουαρίου και έπειτα και ο Δίας στους Διδύμους από 26 Μαΐου θα σας φέρει απίστευτες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα της ζωή σας. Ο Δίας ευνοεί και χαρίζει και ο Πλούτωνας δοκιμάζει και σκληραγωγεί. Συνειδητοποιήσεις, ωριμότητα, ‘’απομακρύνσεις’’ και αλλαγές για τους γεννημένους τον Ιανουάριο. Αισιοδοξία, επεκτάσεις, νέοι έρωτες, επαγγελματικές ευκαιρίες που θα φέρουν την καθιέρωση, αλλά και προσωπικές ευκαιρίες που θα φέρουν γάμους και παιδιά για τους γεννημένους το Φεβρουάριο. Μια χρονιά Υδροχοϊσια, ξεχωριστή, δοκιμαστική και απελευθερωτική συνάμα θα είναι το δίσεκτο 2024 για εσάς τα σταθερά παιδιά του Αέρα.

Όταν γεννιέσαι Υδροχόος

Όταν γεννιέσαι Υδροχόος γεννιέσαι για να αλλάξεις τον κόσμο και έπειτα να διαχωρίσεις τη θέση σου από αυτόν, γιατί έχει ήδη γίνει πολύ παλιός για εσένα! Όταν γεννιέσαι Υδροχόος είσαι εκ προοιμίου παιδί ενός ανώτερου Θεού, του Θεού που σου χάρισε τα δυο παράλληλα ποτάμια της γνώσης και τον τρόπο να τη μεταφέρεις εκεί που κανένας άλλος δεν μπορεί. Πόσο τους μπερδεύεις όλους, ακόμη και με το όνομά σου, ακόμη και με τον συμβολισμό σου. Νερό κουβαλάς μα τον αέρα πρεσβεύεις! Σύμβολό σου η αέναη κίνηση των διπλών σου ποταμών, μα η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου. Υδροχόος πάει να πει Νεροκουβαλητής, υπηρέτης σε μια υπηρεσία πολύ υψηλή, επωμιζόμενος την ευθύνη να γεμίζεις τα άδεια τάσια με δροσερό νερό για να ξεδιψάσουν οι διψασμένοι… οι διψασμένοι του πνεύματος. Νεροκουβαλητής με αιώνια σου φροντίδα να ταΐζεις το νερόμυλο του χρόνου για να γυρνούν ακούραστες οι μεγάλες φτερωτές του, οι μεγάλες αντένες που ενώνουν το ”πάνω” με το ”κάτω”, το θεϊκό με το γήινο.

Κυβερνήτης Ουρανός

Κυβερνήτης πλανήτης ο ρηξικέλευθος Ουρανός, αυτός που λαμβάνει τα σήματα άνωθεν που δεν τα γειώνει, δεν τα κάνει πάθη ανθρώπινα τα κάνει επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Τίποτα και πουθενά δεν άλλαξε χωρίς έναν άστατο Ουρανό να ανακατεύει τον κόσμο. Μα ένα πρέπει να σου παραδεχθούμε Υδροχόε… είσαι πάντα σταθερός στην τόση σου αστάθεια. Ο Ουρανός από τη δύσκολη θέση του στον Ταύρο θα πραγματοποιήσει προκλητικές όψεις και μέσα στο 2024 και θα φέρει εντάσεις και ανακατατάξεις κυρίως στις προσωπικές σχέσεις των Υδροχόων του τρίτου δεκαημέρου. Θα φέρει στο φως αλλόκοτες συμπεριφορές και θα συμπαρασύρει στο διάβα του ακόμη και αυτούς που δε φταίνε… Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του αντάρτη Ουρανού, να χαλά τη σειρά τω προσεκτικά στοιβαγμένων συναισθημάτων.

Χωρίς Υδροχόους

Χωρίς Υδροχόους ο κόσμος θα ήταν επίπεδος. Χωρίς τη γόνιμη ”τρέλα” τους καμία εφεύρεση δε θα είχε γίνει εφικτή. Χωρίς Υδροχόους η φιλία θα ήταν μια λέξη κενή νοήματος. Χωρίς Υδροχόους ο κόσμος θα ήταν ακόμη τετράγωνος με τη φράση Hic Sunt Leones γραμμένη στο περιθώριο του χάρτη! Χωρίς Υδροχόους το μέλλον θα ήταν… ανέφικτο!

Υδροχόοι χρόνια σας πολλά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα